Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Steltloper  
   

Steltloper

Steltloper Politieagent op stelten Zet de boel op stelten! Wilt u echt een opvallende act op uw feest braderie of winkelcentrum, neem dan deze Politieagent op stelten. Wat de titel al aangeeft gebeurt dan ook, deze man zet de boel op stelten! Probeert alles te regelen van grote hoogte. Een echte topper! Prijs op aanvraag.  Steltloper
Politieagent op stelten

Zet de boel op stelten!

Wilt u echt een opvallende act op uw feest braderie of winkelcentrum, neem dan deze Politieagent op stelten. Wat de titel al aangeeft gebeurt dan ook, deze man zet de boel op stelten! Probeert alles te regelen van grote hoogte. Een echte topper!

Prijs op aanvraag.
 

Animatie

Typetje Gunther

Typetje Gunther

Gunther komt uit de bergen waar hij ooit een succesvol skileraar was. Maar door de klimaatverandering heeft zijn bedrijf “Pleite gemacht”. Toen is hij maar de Rijn afgezakt.
Freek Flits

Freek Flits

Freek Flits is een erg druk baasje. Hij heeft zich als professioneel fotograaf toegelegd op portretfotografie. Om de kosten te drukken brengt hij zijn eigen schilderijlijst mee.
De Swingende Kok

De Swingende Kok

De Swingende Kok loopt en danst rond met zijn fornuisje, hieruit klinkt swingende muziek hij is de gezelligheid zelf en maak regelmatig een dansje met de mensen. Het product dat hij uitdeelt zijn wafels met slagroom of is in overleg iets anders...
Hoooge Tee

Hoooge Tee

Als Vitrine met HOOOGE TEE langskomt, wordt uw thee geserveerd vanaf een ladder, zodat het kostelijke vocht precies op kamertemperatuur aankomt in uw kopje. Tevens wordt U vergast op begeleidende poëzie. De voorname dame die bij U langskomt om U persoonlijk deze uitgelezen drank te brengen leest U bovendien uit haar geliefde verzameling gedichten voor.
Karikaturist Sneltekenaar

Karikaturist Sneltekenaar

Heeft u wel eens een optelsom gezien van een karikaturist, een plezierdichter, een stand up comedian en een clown? Dan moet u Frank Los eens zien!
Suikerspinnenact

Suikerspinnenact

Wat van "Ien en d'r suikerspinmachien (van Henk)" een snoepje maakt, is de entourage van decor met muziek, Ien haar blonde verschijning, de ongebruikelijke vormen van de suikerspinnen...
Steltloper

Steltloper

Wilt u echt een opvallende act op uw feest braderie of winkelcentrum, neem dan deze Politieagent op stelten. Wat de titel al aangeeft gebeurt dan ook, deze man zet de boel op stelten! Probeert alles te regelen van grote hoogte. Een echte topper!
Gerrie Toiletjuffrouw

Gerrie Toiletjuffrouw

Hoge nood op feestje of straat ? Geen paniek, want de redding is nabij. Toiletjuffrouw Gerrie komt met haar mobiele installatie naar u toe! Discretie verzekerd...
Animatie Acts

Animatie Acts

Vitrine brengt het soort theater wat meestal ergens tussen het publiek begint, enige consternatie veroorzaakt, om vervolgens een schaterlach te ontlokken aan de omstanders, omdat ze, ofwel zichzelf herkennen, danwel een merkwaardig trekje van hun buurman uitvergroot zien.
Kees Kniep

Kees Kniep

Allesverkoper Kees Kniep verkoopt alles. Waar zijn schimmige handelswaar vandaan komt is beroepsgeheim. Bestellingen met altijd een zeer korte leveringstermijn en betalingen altijd contant vooraf.
Riksja Taxi

Riksja Taxi

Moe van het lopen? Sjar Lee brengt u overal naar toe met zijn authentieke riksja. Jammer dat hij geen Nederlands praat, maar met handen en voeten komt hij een heel eind.
Goof Stuntel

Goof Stuntel

Drankje besteld? Goof Stuntel brengt het u. Praat wel altijd duidelijk opdat hij de bestellingen niet door elkaar haalt of met een heel vreemd drankje aankomt.
Jaap Klaar Over

Jaap Klaar Over

Met zijn overdreven gevoel voor veiligheid regelt Jaap Klaar Over overal het verkeer. Maakt een rotonde in uw winkelstraat, op uw braderie, tijdens de opening van winkel of zaak en Jaap Klaar Over spreekt iedereen aan op zijn verantwoordelijkheid in het verkeer.
Grolinda de Heks

Grolinda de Heks

Grolinda is een "bijzondere" heks. Bij de entree verwelkomt zij graag de gasten. Zij bezweert en imponeert met haar spreuken en grollen. Voor elke kwaal heeft zij een middel. Of is zij haar krachten al lang geleden kwijtgeraakt? Misschien is het daarom dat zij de gasten vraagt hun wijsheden in haar boek te schrijven, zodat zij misschien nog iets van haar "krachten" kan terugkrijgen.
Personeel

Personeel

Niets is wat het lijkt bij Personeel. Twee hardwerkende dames die alles geven en zich de benen uit het lijf lopen in de bediening. Zij zorgen ervoor dat het de klant aan niets ontbreekt. Want ……………… klant is koning!

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560