Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Animatie Acts  
   

Animatie Acts

Arthur de Zwaan is een graag geziene mimespeler in Nederland en over de grens. Hij is een gek, maar ook een aangenaam mens met een heldere denkwijze. Hij weet snel een situatie in te schatten en kan zonder dat daar al te veel overleg voor nodig is precies de juiste actie ondernemen dankzij zijn groot improvisatievermogen. Hij geeft absoluut een extra dimensie aan een opening van een nieuw pand, het zwembadfestijn, congres, huwelijk of bedrijfsfeest. Op een beurs weet hij op zo'n originele wijze de aandacht te vestigen op uw product dat het al gauw rondzingt en menig geïnteresseerde trekt om te komen kijken naar wat Arthur nu weer bedacht heeft. In 1991 was Arthur medeoprichter van Mimetheatergroep Vitrine, waar hij nog altijd deel van uitmaakt en de ideeënman is. Hieronder volgen acht beschrijvingen van zijn meest gangbare acts. Op deze kunstwerkjes kan, in overleg, gevariëerd worden of ze kunnen gemodelleerd worden naar de aard van de gelegenheid. Daarnaast kan Arthur ook een zogenaamd 'unicum' maken, dat wil zeggen dat de act alleen en speciaal voor uw bedrijf gemaakt en uitgevoerd wordt.Animatie Act
Arthur de Zwaan 
is een graag geziene mimespeler in Nederland en over de grens. Hij is een gek, maar ook een aangenaam mens met een heldere denkwijze. Hij weet snel een situatie in te schatten en kan zonder dat daar al te veel overleg voor nodig is precies de juiste actie ondernemen dankzij zijn groot improvisatievermogen. Hij geeft absoluut een extra dimensie aan een opening van een nieuw pand, het zwembadfestijn, congres, huwelijk of bedrijfsfeest. Op een beurs weet hij op zo'n originele wijze de aandacht te vestigen op uw product dat het al gauw rondzingt en menig geïnteresseerde trekt om te komen kijken naar wat Arthur nu weer bedacht heeft. In 1991 was Arthur medeoprichter van Mimetheatergroep Vitrine, waar hij nog altijd deel van uitmaakt en de ideeënman is. Hieronder volgen acht beschrijvingen van zijn meest gangbare acts. Op deze kunstwerkjes kan, in overleg, gevariëerd worden of ze kunnen gemodelleerd worden naar de aard van de gelegenheid. Daarnaast kan Arthur ook een zogenaamd 'unicum' maken, dat wil zeggen dat de act alleen en speciaal voor uw bedrijf gemaakt en uitgevoerd wordt.

Prijs op aanvraag. 

Vitrine brengt het soort theater wat meestal ergens tussen het publiek begint, enige consternatie veroorzaakt, om vervolgens een schaterlach te ontlokken aan de omstanders, omdat ze, ofwel zichzelf herkennen, danwel een merkwaardig trekje van hun buurman uitvergroot zien.

Vitrine brengt het soort theater wat meestal ergens tussen het publiek begint, enige consternatie veroorzaakt, om vervolgens een schaterlach te ontlokken aan de omstanders, omdat ze, ofwel zichzelf herkennen, danwel een merkwaardig trekje van hun buurman uitvergroot zien.

Prijs op aanvraag. 

 

 

Bijzondere Acts

Animatie Acts

Animatie Acts

Vitrine brengt het soort theater wat meestal ergens tussen het publiek begint, enige consternatie veroorzaakt, om vervolgens een schaterlach te ontlokken aan de omstanders, omdat ze, ofwel zichzelf herkennen, danwel een merkwaardig trekje van hun buurman uitvergroot zien.
Miss Make Believe

Miss Make Believe

Miss Make Believe is een verassende act gebleken op menig feest en evenement. Van een fraai gedekte tafel kun je niet eten, luidt het devies.
Signora Amorosa Walking Act

Signora Amorosa Walking Act

Spontaan en ontwapenend beweegt Amorosa zich tussen het publiek en weet elk welwillend oor te vertellen dat voor een ieder het ware geluk is weggelegd en geeft adviezen hoe de juiste relatie te vinden en te verbeteren.

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560