Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Miss Make Believe  
   

Miss Make Believe

Miss Make Believe Miss Make Believe is een verassende act gebleken op menig feest en evenement. Van een fraai gedekte tafel kun je niet eten, luidt het devies. Miss Make Believe bewijst het tegendeel door haar hoogst originele manier waarop zij de gasten laaft, spijst en vermaakt. Elegant en ongedwongen begeeft Miss Make Believe zich onder de gasten. Een met haar tafel schenkt zij de drankjes en lardeert het geheel met een vleugje humor en profetie. Prijs op aanvraag. Miss Make Believe

Miss Make Believe is een verassende act gebleken op menig feest en evenement. Van een fraai gedekte tafel kun je niet eten, luidt het devies. Miss Make Believe bewijst het tegendeel door haar hoogst originele manier waarop zij de gasten laaft, spijst en vermaakt. Elegant en ongedwongen begeeft Miss Make Believe zich onder de gasten. Een met haar tafel schenkt zij de drankjes en lardeert het geheel met een vleugje humor en profetie.

Prijs op aanvraag.

Bijzondere Acts

Animatie Acts

Animatie Acts

Vitrine brengt het soort theater wat meestal ergens tussen het publiek begint, enige consternatie veroorzaakt, om vervolgens een schaterlach te ontlokken aan de omstanders, omdat ze, ofwel zichzelf herkennen, danwel een merkwaardig trekje van hun buurman uitvergroot zien.
Miss Make Believe

Miss Make Believe

Miss Make Believe is een verassende act gebleken op menig feest en evenement. Van een fraai gedekte tafel kun je niet eten, luidt het devies.
Signora Amorosa Walking Act

Signora Amorosa Walking Act

Spontaan en ontwapenend beweegt Amorosa zich tussen het publiek en weet elk welwillend oor te vertellen dat voor een ieder het ware geluk is weggelegd en geeft adviezen hoe de juiste relatie te vinden en te verbeteren.

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560