Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Kapper  
   

Kapper kapster kappers act Barbier Haarkunstenares haarkunstenaar

Hairycopter

Een caravan werd omgebouwd tot helicopter en verder opgesmukt tot "Hairycopter". Met scharen en scheermesjes in de aanslag worden de bezoekers van uw evenement van kop tot teen verwend door de leden van de hairforce. Frisse nieuwe kapsels ontstaan door eigenzinnige haarknipbeurten. Kinderen worden geanimeerd door hun haar voor een dag om te toveren in een gek of fantasievol kapsel. Baarden, snorren, benen en oksels zullen eraan geloven en worden  bijgetrimd en desnoods in gekke figuren geknipt.
Dat alles onder het motto : "we cut hair, no matter where".

Om de verwennerij compleet te maken kunnen uw bezoekers bij de hairycopter zich op de sofa leggen en genieten van een ontspannende massage. Na een dag lang rondwandelen, feesten of dansen komen uw bezoekers bij ons even achterover.

Prijs op aanvraag.

kappers act Barbier

De barbier ontvangt de heren aan zijn mooie scheertafel, maakt hun gezichten gladder dan ooit tevoren. Inclusief korte gezichtsmassage en heerlijke geurende aftershave. De haarkunstenares maakt van elke kapsel een feest. Voor een totaal nieuwe (tijdelijke) look kunt u bij hem terecht. Net iets anders dan dat u gewend bent van uw eigen kapper. Uw gasten zullen dubbel liggen met de act van de barbier. Hij zal iemand uit het publiek vragen te komen zitten en gaat dan op bijzondere wijze de man scheren. Wel zo netjes dat uw gast natuurlijk wel heel blijft en de feestavond gewoon kan vervolgen. Kortom de barbier act is voor uw personeelsfeest, bedrijfsfeest, trouwfeest, of huwelijksfeest / bruiloftsfeest een echte aanrader.

kappers act Barbier De barbier ontvangt de heren aan zijn mooie scheertafel, maakt hun gezichten gladder dan ooit tevoren. Inclusief korte gezichtsmassage en heerlijke geurende aftershave. De haarkunstenares maakt van elke kapsel een feest. Voor een totaal nieuwe (tijdelijke) look kunt u bij hem terecht. Net iets anders dan dat u gewend bent van uw eigen kapper. Uw gasten zullen dubbel liggen met de act van de barbier. Hij zal iemand uit het publiek vragen te komen zitten en gaat dan op bijzondere wijze de man scheren. Wel zo netjes dat uw gast natuurlijk wel heel blijft en de feestavond gewoon kan vervolgen. Kortom de barbier act is voor uw personeelsfeest, bedrijfsfeest, trouwfeest, of huwelijksfeest / bruiloftsfeest een echte aanrader.DE NATTE KWAST Als opa ( "zaliger") verhaalde over "die goede oude tijd" ging het over de meest uiteenlopende zaken. Hij vertelde over noeste arbeid en de weinige vrije tijd die hij had voor zijn geliefde "Camilla". Deze beeldschone vrouw had hij aan de haak geslagen d.m.v. zijn gladde en perzikzachte wangen en kin. Zijn babybilletjes had hij te danken aan z’n vriend en tevens barbier Peer. Die behandelde zijn konen elke zaterdag-middag na het wekelijks bad. Als bebaarde aap kwam hij kapsalon "De natte kwast" binnen en aalglad verliet hij deze weer. Zijn devies voor het leven was "alleen goed geschoren kun je de vrouwtjes bekoren".

DE NATTE KWAST Als opa ( “zaliger”) verhaalde over “die goede oude tijd” ging het over de meest uiteenlopende zaken. Hij vertelde over noeste arbeid en de weinige vrije tijd die hij had voor zijn geliefde “Camilla”. Deze beeldschone vrouw had hij aan de haak geslagen d.m.v. zijn gladde en perzikzachte wangen en kin. Zijn babybilletjes had hij te danken aan z’n vriend en tevens barbier Peer. Die behandelde zijn konen elke zaterdagmiddag na het wekelijks bad. Als bebaarde aap kwam hij kapsalon “De natte kwast” binnen en aalglad verliet hij deze weer. Zijn devies voor het leven was “alleen goed geschoren kun je de vrouwtjes bekoren”. We willen natuurlijk niet alles over een kam scheren maar helemaal ongelijk had opa natuurlijk niet. Wij laten de geschiedenis een weinig herleven en creëren d.m.v. decor, 1 (of 2) prachtige kappersstoel(en) en een aantal nostalgische kappersspullen het sfeertje van de eerste helft van deze eeuw. Op verantwoorde wijze maar wel op het scherp van de snede wordt er ingezeept en natuurlijk echt geschoren. Na een lichte massage van de wangen klopt de barbier een welriekende lotion in de poriën. Wellicht levert deze ervaring een leuke anekdote op voor uw kleinkinderen.We willen natuurlijk niet alles over een kam scheren maar helemaal ongelijk had opa natuurlijk niet. Wij laten de geschiedenis een weinig herleven en creëren d.m.v. decor, 1 (of 2) prachtige kappersstoel(en) en een aantal nostalgische kappersspullen het sfeertje van de eerste helft van deze eeuw. Op verantwoorde wijze maar wel op het scherp van de snede wordt er ingezeept en natuurlijk echt geschoren. Na een lichte massage van de wangen klopt de barbier een welriekende lotion in de poriën. Wellicht levert deze ervaring een leuke anekdote op voor uw kleinkinderen.

Prijs op aanvraag.  

Acts

Animatie

Animatie

Freek Flits is een erg druk baasje. Hij heeft zich als professioneel fotograaf toegelegd op portretfotografie. Om de kosten te drukken brengt hij zijn eigen schilderijlijst mee.
Bijzondere Acts

Bijzondere Acts

Spontaan en ontwapenend beweegt Amorosa zich tussen het publiek en weet elk welwillend oor te vertellen dat voor een ieder het ware geluk is weggelegd en geeft adviezen hoe de juiste relatie te vinden en te verbeteren.
Butler

Butler

Butler Roderick is een echte Butler, hij werkte al meer dan 25 jaar voor vele rijke zakenmensen, Ambassadeurs en was enkele jaren de Butler van H.K.H. Prinses Margriet. Nu kan ook u genieten van zijn kwaliteiten en charme want hij is de perfecte gastheer voor elk ontvangst en geeft net iets extra’s aan uw bruiloft, receptie, evenement, opening of feest.
Clochard

Clochard

Jean Sans Monnaie, Jan voor zijn vrienden op straat, stamt af van Franse adel. In de lange stamboom is helaas een tak afgebroken en daarom leeft hij nu op straat.
Fakir

Fakir

Een huiveringwekkende oosterse fakirshow. U kunt met verbazing zien hoe deze magische fakir met zijn lichaam omgaat. Een uniek hoogstandje is de act waar hij op een vlijmscherpe glasscherven ligt, terwijl op zijn buik een puntig spijkerbed wordt geplaatst.
Handlezeres

Handlezeres

Marisha is een spraakmakende handlezeres met jaren ervaring. Op iedere gelegenheid waar dan ook in Nederland laat Marisha zien dat u uw leven in eigen handen heeft. Heeft voor haar optredens een groot aantal kostuums en zij ziet er altijd verzorgd en vaak extravagant uit.
Hypnose acts

Hypnose acts

Mister M. is hypnotherapeut met jarenlange ervaring en brengt zijn show op amusante wijze zonder mensen belachelijk te maken of toevlucht te nemen tot goedkope trucs.
Ijscoman Goochelende

Ijscoman Goochelende

Vanuit de authentieke Maras IJSTON biedt de in originele klederdracht uitgeruste Magic - ICE - Man zijn verrukkelijke ijs de gasten aan!
Ijscoman Zingende

Ijscoman Zingende

Een diner dansant met ijsbuffet is heel sfeervol. Heeft u wel eens gedacht om het dessert op feestelijke wijze aan te bieden aan uw gasten door middel van onze zeer vriendelijke en goede zanger de zingende ijscoman.
Japans

Japans

De sinds 1984 in Nederland woonachtige acteur/artiest Hiromi Tojo verzorgt een breed scala optredens. Hiromi verwierf grote bekendheid als sidekick van Wendy van Dijks typetje Ushi.
Kapper

Kapper

De barbier ontvangt de heren aan zijn mooie scheertafel, maakt hun gezichten gladder dan ooit tevoren. Inclusief korte gezichtsmassage en heerlijke geurende aftershave.
Levende Standbeelden

Levende Standbeelden

Sinds een aantal jaren zijn levende standbeelden zeer bekend bij een groot publiek. De kracht van een levend standbeeld zit hem in de uitstraling.
Lookalikes

Lookalikes

Een lookalike of (meer algemeen) dubbelganger is een persoon die opvallend veel op een andere persoon lijkt. De term wordt vooral gebruikt voor mensen die sterk lijken op een beroemdheid, politicus of andere bekende persoonlijkheid.
Middeleeuws

Middeleeuws

Trots gebruikt hij zijn in Spanje verkregen bijnaam ‘ EL Errante’ (de doler) als artiestennaam. Op zijn zwerftochten door Europa leert hij de liederen kennen die zijn repertoire vormen: in ‘t Spaans, Frans, Engels, Portugees en natuurlijk ook in het Nederlands.
Nikkelen Nelis

Nikkelen Nelis

Wie kent ze niet de One man band, straatmuzikant, troubadour, Nikkelen Nelis. Altijd fantastisch om te zien hoe hij met zijn voeten het slagwerk en met zijn handen vaak het wasbord, gitaar, toeters of accordeon bespeeld.
Piccolo's

Piccolo's

Piccolo’s zijn mensen die uw gasten welkom heten. Vaak doen zij dat op zeer grappige manieren. Wat dacht u van de piccolo die bij aankomst uw auto parkeert. Of de piccolo die alles hoort en dan weer door roddelt.
Robot Act

Robot Act

Deze animatie-act is zeer geschikt voor diverse soorten promotie-activiteiten, bijvoorbeeld in winkelcentra, beurzen of op straat. Dr. Universe is ook in te zetten als ontvangst-act bij openingen en/of bedrijfsfeesten, braderie enz.
Samurai Dans

Samurai Dans

Workshop "how to make Sushi". Na een demonstratie hoe sushi wordt gemaakt kunnen gasten in een workshop onder begeleiding zelf sushi maken. De gemaakte hapjes worden daarna gezamenlijk onder het genot van een kopje Japanse thee genuttigd.
Silhouetknipster

Silhouetknipster

Een silhouet is een schaduwbeeld, zodanig dat de persoon of het voorwerp te herkennen valt Kinderen maakten vroeger hun kerstkaarten zelf en voor de versiering maakten ze veel gebruik van de knipselkunsten om hun brief te verfraaien.
Slangen Act

Slangen Act

Slangenshow...huivering en sensatie ontstaan als Samiera haar pythons bezweert en zich met de slangen tussen het publiek begeeft. Ook tijdens deze act wordt er een heer uit het publiek gekozen en de slang om zijn hals gelegd.. Hij is de held van de avond !
Sneltekenaar

Sneltekenaar

U wilt ook een sneltekenaar inhuren voor uw gezellige en leuke party, bedrijfs / personeelsfeest, bruiloft of evenement? Dat kan! Met een sneltekenaar op uw feest haalt u iets speciaals in huis waar nog lang over zal worden gesproken...
Stadsomroeper

Stadsomroeper

Een stadsomroeper / dorpsomroeper verkondigde vroeger het nieuws in de stad, toen er nog geen kranten bestonden. Hij bracht de bevolking op de hoogte van mededelingen van het stadsbestuur en van aanbiedingen van middenstanders.
Standwerker

Standwerker

"De keizer van Amsterdam". Deze titel heeft hij verworven als een van de beste standwerkers van Nederland. Als jongen van 10 kwam hij al op de markt en heeft daar het vak van standwerker geleerd.
Steltlopers

Steltlopers

Pas wanneer het publiek klaar is voor een kleurrijke en elegante vertoning verschijnen deze Venetiaanse heersers. Met hun magische bewegingen toveren ze een wonderbaarlijke sfeer onder het publiek.
Typetjes

Typetjes

Henk Out heeft voor ieder feest wel een typetje in het bestand, verder kunnen wij in overleg met u en de artiest misschien een bijzondere act samenstellen. Vraag eens naar de mogelijkheden.
Vuurvreter

Vuurvreter

Wervelende show met spectaculaire elementen als vuurspuwen, vuurvreten, diverse boa’s en pythons. De show kan aan diverse thema’s worden aangepast en is dan ook geschikt voor een breed spectrum evenementen, beurzen, openingen enz.
Waarzegster

Waarzegster

Een medium met wetenschap en ervaring op het gebied van waarzeggen, toekomstvoorspelling, tarotkaartlegging, handlezen en numerologie. Ellisa werkt op het gebied tarotkaartleggen en toekomstvoorspelling.

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560