Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Lookalikes  
   

Lookalikes dubbelgangers

Imitatie Marilyn Monroe!

Door haar looks, bewegingen én stem waant u zich in de schitterende aanwezigheid vanhét sekssymbool van de 20e eeuw. Organiseert u een jubileumfeest, verjaardag, fotoshoot, advertentie of reclame, prijsuitreiking, verrassingsactie, themafeest (fifties, Hollywood, Vegas, glitter and glamour) of tv-show? Memory Monroe is de perfécte act voor ál deze gelegenheden en zal een onvergetelijke indruk achterlaten;

“This Diamond is Everybody’s Friend!”
Memory Monroe maakt speciaal voor de gelegenheid op maat gemaakte teksten waardoor zij ook een zeer bijzondere presentatrice is om o.a. uw (product)presentaties, openingen en beurzen te hosten. Een avondvullend programma nodig? Memory Monroe is ook te boeken samen met Frank in Person (Sinatra), met Elvis imitator Johnny Lewis of the Residence big band. Memory Monroe is o.a. te boeken als speciale openingsact, voor een Meet & Greet en als live gezongen tape act. Memory Monroe is een bijzonder populaire Marilyn Monroe imitator en treedt op over de hele wereld.

Look a Like lookalike look alike dubbelganger dubbelgangster dubbelgangers LookaLike's look a like's Een lookalike of (meer algemeen) dubbelganger is een persoon die opvallend veel op een andere persoon lijkt. De term wordt vooral gebruikt voor mensen die sterk lijken op een beroemdheid, politicus of andere bekende persoonlijkheid. Lookalikes verdienen soms hun boterham door zich daarbij nog te kleden en te gedragen als degene op wie ze lijken. Zo kun je bijvoorbeeld Elvis Presley, hoewel hij al jaren geleden is overleden, nog steeds "ontmoeten" als lookalike. Een bekende lookalike is de actrice Jeannette Charles, die sterk lijkt op de Britse koningin Elizabeth II van het Verenigd Koninkrijk en haar dan ook in een aantal films heeft gespeeld. Ook in Nederland neemt het fenomeen lookalike erg toe, zo heeft André Hazes na zijn dood een eigen look-a-like. Onze dubbelgangers lijken er niet alleen op, maar doen hun dubbelganger ook na met zang en beweging. Een leuke Look a Like of dubbelganger, dubbelgangster, dubbelgangers voor uw feest. Laat Outevents het verzorgen!Look a Likes Dubbelganger

Een lookalike of (meer algemeen) dubbelganger is een persoon die opvallend veel op een andere persoon lijkt. De term wordt vooral gebruikt voor mensen die sterk lijken op een beroemdheid, politicus of andere bekende persoonlijkheid. Lookalikes verdienen soms hun boterham door zich daarbij nog te kleden en te gedragen als degene op wie ze lijken. Zo kun je bijvoorbeeld Elvis Presley, hoewel hij al jaren geleden is overleden, nog steeds "ontmoeten" als lookalike. Een bekende lookalike is de actrice Jeannette Charles, die sterk lijkt op de Britse koningin Elizabeth II van het Verenigd Koninkrijk en haar dan ook in een aantal films heeft gespeeld. Ook in Nederland neemt het fenomeen lookalike erg toe, zo heeft André Hazes na zijn dood een eigen look-a-like. Onze dubbelgangers lijken er niet alleen op, maar doen hun dubbelganger ook na met zang en beweging. Een leuke Look a Like of dubbelganger, dubbelgangster, dubbelgangers voor uw feest. Laat Outevents het verzorgen!

Marco Borsato Lookalike Ieder mens lijkt een dubbelganger te hebben, maar de gelijkenis tussen Marco Borsato en deze lookalike is wel bijzonder treffend. Dit blijkt ondermeer uit de vele enthousiaste reacties. Ook Marco zelf was verbijsterd toen hij de eerste keer zijn evenbeeld ontmoette. Voorbijgangers kijken hem wijzend na en automobilisten toeteren. Zelfs Henny Huisman dacht dat hij de populaire zanger was. Deze lookalike heeft inmiddels al menigmaal opgetreden voor een groot publiek waar hij live de bekende nummers van Marco Borsato zingt. Act 30 minuten. Gage € 1395,00- ex BTW inclusief geluidinstallatie.Marco Borsato Imitator
Ieder mens lijkt een dubbelganger te hebben, maar de gelijkenis tussen Marco Borsato en deze lookalike is wel bijzonder treffend. Dit blijkt ondermeer uit de vele enthousiaste reacties. Ook Marco zelf was verbijsterd toen hij de eerste keer zijn evenbeeld ontmoette. Voorbijgangers kijken hem wijzend na en automobilisten toeteren. Zelfs Henny Huisman dacht dat hij de populaire zanger was. Deze lookalike heeft inmiddels al menigmaal opgetreden voor een groot publiek waar hij live de bekende nummers van Marco Borsato zingt.
Act 30 minuten.

Prijs op aanvraag.

TRIBUTE TO THE KING Een act van grote klasse en wellicht met “Highclass”. Nummers als That’s allright, Burning Love, All Shook Up, Teddy Bear, Johnny Be Good en Don’t be cruel. Maar ook Falling in Love, You Gave Me a Mountain, My Way en vele andere nummers worden op een indrukwekkende wijze gebracht door een artiest die sinds jaar en dag een groot fan en bewonderaar van Elvis is. De opkomst is al spektakulair te noemen en zal menigeen doen verbazen. Deze geweldige artiest heeft meerdere kostuums waaronder het Aloha Jump Suit: het kostuum, dat in Amerika door één van de beste kostuummakers is gemaakt, is nl. een exacte kopie van de Aloha jump suit, waarmee Elvis voor miljoenen mensen over de gehele wereld zijn live concert “Elvis Aloha from Hawaii” bracht.TRIBUTE TO THE KING

Een act van grote klasse en wellicht met “Highclass”.

Nummers als That’s allright, Burning Love, All Shook Up, Teddy Bear, Johnny Be Good en Don’t be cruel. Maar ook Falling in Love, You Gave Me a Mountain, My Way en vele andere nummers worden op een indrukwekkende wijze gebracht door een artiest die sinds jaar en dag een groot fan en bewonderaar van Elvis is. De opkomst is al spektakulair te noemen en zal menigeen doen verbazen. Deze geweldige artiest heeft meerdere kostuums waaronder het Aloha Jump Suit: het kostuum, dat in Amerika door één van de beste kostuummakers is gemaakt, is nl. een exacte kopie van de Aloha jump suit, waarmee Elvis voor miljoenen mensen over de gehele wereld zijn live concert “Elvis Aloha from Hawaii” bracht.

Niet alleen de kostuums, maar ook de stem voert menigeen terug naar de tijd van Elvis. “A Tribute to the King” is een optreden wat een vervolmaking is van welk evenement of feest dan ook. “A Tribute to the King” is ook uit te breiden met showdansers/backing vocals. Optreden 30 minuten. Prijs €1250,00 ex BTW inclusief geluid tot 300 personen. Met Ballet  1750,- ex btw Geluidsfragmenten beschikbaar.Niet alleen de kostuums, maar ook de stem voert menigeen terug naar de tijd van Elvis. “A Tribute to the King” is een optreden wat een vervolmaking is van welk evenement of feest dan ook.

“A Tribute to the King” is ook uit te breiden met showdansers/backing vocals.

Optreden 30 minuten.
Prijs op aanvraag.

Geluidsfragmenten beschikbaar.

De leukste imitator/look-a-like van Marco Borsato! Jos Cové zingt Borsato…. In een half uur passeren de grootste hits van één van Nederlands meest geliefde artiest: Ik leef niet meer voor jou, Zij, Binnen, Je hoeft niet naar huis vannacht, etc. Uw publiek zal volop in beweging komen bij dit optreden. Prijs op aanvraag.De leukste imitator/look-a-like van Marco Borsato!

Jos Cové zingt Borsato….
In een half uur passeren de grootste hits van één van Nederlands meest geliefde artiest: Ik leef niet meer voor jou, Zij, Binnen, Je hoeft niet naar huis vannacht, etc. Uw publiek zal volop in beweging komen bij dit optreden.

Prijs op aanvraag.

LOOK ALIKE FRANS BAUER Deze artiest is bijna de echte!! Als de sterren aan de hemel staan, Heb je even voor mij, Ik wil met je dansen.. Deze artiest zingt ze natuurlijk allemaal Vanaf 2000 besluit Jurgen zich volledig te gaan concentreren als solo-artiest en daarmee van zijn hobby zijn vak te maken. Bestond zijn repertoire voorheen uit Dance Classics en Rock en Jazz, na zo’n 130 optredens in The Sound of Music (Joop van den Ende Theaterproducties, Circus Theater Scheveningen, 2003-2004), koos hij voor een ander pad. Het waren the cast en crew van zijn ‘sound’ collega’s die Jurgen wezen op zijn gelijkenis met Frans Bauer. De gelijkenis is uitzonderlijk, want hij heeft niet alleen de looks van Frans Bauer, maar ook zijn stem. Zijn act is een groot succes, alleen al in 2004 vonden er ruim 150 optredens plaats in Nederland en België. De kwaliteiten van Jurgen als enige echte look-a-like en imitator van Frans Bauer bleven niet onopgemerkt. Al na een paar weken was hij te zien bij praatjesmakers (NCRV), ook dat nog (KRO), reallife soap only Joling (YORIN), nachtsuite (RTL 5) en te lezen in onder meer weekbladen als Actueel, Panorama en Vrij Nederland. Jurgen zet een act neer die zijn weerga niet kent! Hij creëert de Bauer-sfeer, die slechts door één ander ook wordt neergezet…….. Gage op aanvraag.LOOK ALIKE
FRANS BAUER
Deze artiest is bijna de echte!! Als de sterren aan de hemel staan, Heb je even voor mij, Ik wil met je dansen.. Deze artiest zingt ze natuurlijk allemaal.

Vanaf 2000 besluit Jurgen zich volledig te gaan concentreren als solo-artiest en daarmee van zijn hobby zijn vak te maken. Bestond zijn repertoire voorheen uit Dance Classics en Rock en Jazz, na zo’n 130 optredens in The Sound of Music (Joop van den Ende Theaterproducties, Circus Theater Scheveningen, 2003-2004), koos hij voor een ander pad. Het waren the cast en crew van zijn ‘sound’ collega’s die Jurgen wezen op zijn gelijkenis met Frans Bauer. De gelijkenis is uitzonderlijk, want hij heeft niet alleen de looks van Frans Bauer, maar ook zijn stem. Zijn act is een groot succes, alleen al in 2004 vonden er ruim 150 optredens plaats in Nederland en België.

De kwaliteiten van Jurgen als enige echte look-a-like en imitator van Frans Bauer bleven niet onopgemerkt. Al na een paar weken was hij te zien bij praatjesmakers (NCRV), ook dat nog (KRO), reallife soap only Joling (YORIN), nachtsuite (RTL 5) en te lezen in onder meer weekbladen als Actueel, Panorama en Vrij Nederland. Jurgen zet een act neer die zijn weerga niet kent! Hij creëert de Bauer-sfeer, die slechts door één ander ook wordt neergezet……..

Gage op aanvraag.

ELVIS PRESLEY LOOKALIKE Na 15 jaar als zanger entertainer op het podium te hebben gestaan op talloze evenementen is het eindelijk zover. De Elvis Presley, Live show is geboren en helemaal klaar!!! Een ware aanvulling voor alle evenementen en duurt plusminus 30 minuten. Welk evenement u maar organiseert. Het is een echte act om te lachen en te swingen op de oude hits van de King. De show werkt als een bom die af gaat en het effect ervan is dat iedereen ook meteen wakker is en de dansvloer opstormt. Deze show is voor iedereen leuk. Van jong tot oud gaat dan uit zijn dak. Want wie kent de King of Rock and Roll nu niet!!! De show begint met het waanzinnige intro van CC Ridder gevolgd door Blue Suede Shoes, Hound dog heerlijke rock and roll songs. Maar ook A little less conversation en van zijn laatste periode My boy en Moody Blue. De ballades worden niet vergeten, zoals One night with you, Cant help falling in love, it’s now ore never. Het is een echte Elvis Presley revival en dat alles in 1 daverende show. Als we het hebben over echt entertainment dan is deze show het meer dan waard om te zien!!!Show 30 minuten. Gage € 675,- ex btw inclusief geluid ( 26-04-2008).ELVIS PRESLEY LOOKALIKE
Na 15 jaar als zanger entertainer op het podium te hebben gestaan op talloze evenementen is het eindelijk zover. De Elvis Presley, Live show is geboren en helemaal klaar!!! Een ware aanvulling voor alle evenementen en duurt plusminus 30 minuten.
Welk evenement u maar organiseert. Het is een echte act om te lachen en te swingen op de oude hits van de King. De show werkt als een bom die af gaat en het effect ervan is dat iedereen ook meteen wakker is en de dansvloer opstormt. Deze show is voor iedereen leuk. Van jong tot oud gaat dan uit zijn dak. Want wie kent de King of Rock and Roll nu niet!!!

De show begint met het waanzinnige intro van CC Ridder gevolgd door Blue Suede Shoes, Hound dog heerlijke rock and roll songs. Maar ook A little less conversation en van zijn laatste periode My boy en Moody Blue. De ballades worden niet vergeten, zoals One night with you, Cant help falling in love, it’s now ore never. Het is een echte Elvis Presley revival en dat alles in 1 daverende show. Als we het hebben over echt entertainment dan is deze show het meer dan waard om te zien!!!Show 30 minuten.
Prijs op aanvraag.


De Elvis Presley Tribute Show Deze act is gebaseerd op de beroemde Las Vegas tour van Elvis in de jaren ’70. Lichten worden gedempt en uit de speakers klinkt het welbekende: ‘Also Sprach Zarathustra’…….. De show is begonnen. De drumklanken beginnen samen met de spetterende lichtshow wild tekeer te gaan, de rest van de muziek begint de openingstune 'C C Rider' te spelen. Johnny E komt geheel gekleed als the King het podium op.... Van het begin tot het einde van de show zullen u en uw gasten de jaren ’70 opnieuw beleven.De Elvis Presley Tribute Show
Deze act is gebaseerd op de beroemde Las Vegas tour van Elvis in de jaren ’70.
Lichten worden gedempt en uit de speakers klinkt het welbekende: ‘Also Sprach Zarathustra’…….. De show is begonnen. De drumklanken beginnen samen met de spetterende lichtshow wild tekeer te gaan, de rest van de muziek begint de openingstune 'C C Rider' te spelen. Johnny E komt geheel gekleed als the King het podium op.... Van het begin tot het einde van de show zullen u en uw gasten de jaren ’70 opnieuw beleven.Johnny E is geboren op 10 oktober 1975 in ’s-Gravenhage. Als zoon van een muzikant werd al snel duidelijk dat hij erg muzikaal was, en begon op zijn vierde jaar al met lessen voor het bespelen van instrumenten.. Vanaf de eerste beelden en geluiden die hij zag en hoorde van Elvis Presley wist John dat hij een Elvis fan was. Na een paar Elvis-platen te hebben gekregen, zong John de liedjes al snel mee. Naarmate John ouder werd, en steeds meer ging optreden met diverse bands, werd hem al snel verteld dat zijn stem heel erg die van Elvis kon benaderen. John ging hier serieuzer op in, en is erg goed naar zijn idool gaan kijken en luisteren, wat resulteerde in deze zeer professionele Elvis Presley act! Geluidsfragmenten beschikbaar.
Johnny E 
is geboren op 10 oktober 1975 in ’s-Gravenhage.
Als zoon van een muzikant werd al snel duidelijk dat hij erg muzikaal was, en begon op zijn vierde jaar al met lessen voor het bespelen van instrumenten.. Vanaf de eerste beelden en geluiden die hij zag en hoorde van Elvis Presley wist John dat hij een Elvis fan was. Na een paar Elvis-platen te hebben gekregen, zong John de liedjes al snel mee. Naarmate John ouder werd, en steeds meer ging optreden met diverse bands, werd hem al snel verteld dat zijn stem heel erg die van Elvis kon benaderen. John ging hier serieuzer op in, en is erg goed naar zijn idool gaan kijken en luisteren, wat resulteerde in deze zeer professionele Elvis Presley act!

Geluidsfragmenten beschikbaar.
 
 

Acts

Animatie

Animatie

Freek Flits is een erg druk baasje. Hij heeft zich als professioneel fotograaf toegelegd op portretfotografie. Om de kosten te drukken brengt hij zijn eigen schilderijlijst mee.
Bijzondere Acts

Bijzondere Acts

Spontaan en ontwapenend beweegt Amorosa zich tussen het publiek en weet elk welwillend oor te vertellen dat voor een ieder het ware geluk is weggelegd en geeft adviezen hoe de juiste relatie te vinden en te verbeteren.
Butler

Butler

Butler Roderick is een echte Butler, hij werkte al meer dan 25 jaar voor vele rijke zakenmensen, Ambassadeurs en was enkele jaren de Butler van H.K.H. Prinses Margriet. Nu kan ook u genieten van zijn kwaliteiten en charme want hij is de perfecte gastheer voor elk ontvangst en geeft net iets extra’s aan uw bruiloft, receptie, evenement, opening of feest.
Clochard

Clochard

Jean Sans Monnaie, Jan voor zijn vrienden op straat, stamt af van Franse adel. In de lange stamboom is helaas een tak afgebroken en daarom leeft hij nu op straat.
Fakir

Fakir

Een huiveringwekkende oosterse fakirshow. U kunt met verbazing zien hoe deze magische fakir met zijn lichaam omgaat. Een uniek hoogstandje is de act waar hij op een vlijmscherpe glasscherven ligt, terwijl op zijn buik een puntig spijkerbed wordt geplaatst.
Handlezeres

Handlezeres

Marisha is een spraakmakende handlezeres met jaren ervaring. Op iedere gelegenheid waar dan ook in Nederland laat Marisha zien dat u uw leven in eigen handen heeft. Heeft voor haar optredens een groot aantal kostuums en zij ziet er altijd verzorgd en vaak extravagant uit.
Hypnose acts

Hypnose acts

Mister M. is hypnotherapeut met jarenlange ervaring en brengt zijn show op amusante wijze zonder mensen belachelijk te maken of toevlucht te nemen tot goedkope trucs.
Ijscoman Goochelende

Ijscoman Goochelende

Vanuit de authentieke Maras IJSTON biedt de in originele klederdracht uitgeruste Magic - ICE - Man zijn verrukkelijke ijs de gasten aan!
Ijscoman Zingende

Ijscoman Zingende

Een diner dansant met ijsbuffet is heel sfeervol. Heeft u wel eens gedacht om het dessert op feestelijke wijze aan te bieden aan uw gasten door middel van onze zeer vriendelijke en goede zanger de zingende ijscoman.
Japans

Japans

De sinds 1984 in Nederland woonachtige acteur/artiest Hiromi Tojo verzorgt een breed scala optredens. Hiromi verwierf grote bekendheid als sidekick van Wendy van Dijks typetje Ushi.
Kapper

Kapper

De barbier ontvangt de heren aan zijn mooie scheertafel, maakt hun gezichten gladder dan ooit tevoren. Inclusief korte gezichtsmassage en heerlijke geurende aftershave.
Levende Standbeelden

Levende Standbeelden

Sinds een aantal jaren zijn levende standbeelden zeer bekend bij een groot publiek. De kracht van een levend standbeeld zit hem in de uitstraling.
Lookalikes

Lookalikes

Een lookalike of (meer algemeen) dubbelganger is een persoon die opvallend veel op een andere persoon lijkt. De term wordt vooral gebruikt voor mensen die sterk lijken op een beroemdheid, politicus of andere bekende persoonlijkheid.
Middeleeuws

Middeleeuws

Trots gebruikt hij zijn in Spanje verkregen bijnaam ‘ EL Errante’ (de doler) als artiestennaam. Op zijn zwerftochten door Europa leert hij de liederen kennen die zijn repertoire vormen: in ‘t Spaans, Frans, Engels, Portugees en natuurlijk ook in het Nederlands.
Nikkelen Nelis

Nikkelen Nelis

Wie kent ze niet de One man band, straatmuzikant, troubadour, Nikkelen Nelis. Altijd fantastisch om te zien hoe hij met zijn voeten het slagwerk en met zijn handen vaak het wasbord, gitaar, toeters of accordeon bespeeld.
Piccolo's

Piccolo's

Piccolo’s zijn mensen die uw gasten welkom heten. Vaak doen zij dat op zeer grappige manieren. Wat dacht u van de piccolo die bij aankomst uw auto parkeert. Of de piccolo die alles hoort en dan weer door roddelt.
Robot Act

Robot Act

Deze animatie-act is zeer geschikt voor diverse soorten promotie-activiteiten, bijvoorbeeld in winkelcentra, beurzen of op straat. Dr. Universe is ook in te zetten als ontvangst-act bij openingen en/of bedrijfsfeesten, braderie enz.
Samurai Dans

Samurai Dans

Workshop "how to make Sushi". Na een demonstratie hoe sushi wordt gemaakt kunnen gasten in een workshop onder begeleiding zelf sushi maken. De gemaakte hapjes worden daarna gezamenlijk onder het genot van een kopje Japanse thee genuttigd.
Silhouetknipster

Silhouetknipster

Een silhouet is een schaduwbeeld, zodanig dat de persoon of het voorwerp te herkennen valt Kinderen maakten vroeger hun kerstkaarten zelf en voor de versiering maakten ze veel gebruik van de knipselkunsten om hun brief te verfraaien.
Slangen Act

Slangen Act

Slangenshow...huivering en sensatie ontstaan als Samiera haar pythons bezweert en zich met de slangen tussen het publiek begeeft. Ook tijdens deze act wordt er een heer uit het publiek gekozen en de slang om zijn hals gelegd.. Hij is de held van de avond !
Sneltekenaar

Sneltekenaar

U wilt ook een sneltekenaar inhuren voor uw gezellige en leuke party, bedrijfs / personeelsfeest, bruiloft of evenement? Dat kan! Met een sneltekenaar op uw feest haalt u iets speciaals in huis waar nog lang over zal worden gesproken...
Stadsomroeper

Stadsomroeper

Een stadsomroeper / dorpsomroeper verkondigde vroeger het nieuws in de stad, toen er nog geen kranten bestonden. Hij bracht de bevolking op de hoogte van mededelingen van het stadsbestuur en van aanbiedingen van middenstanders.
Standwerker

Standwerker

"De keizer van Amsterdam". Deze titel heeft hij verworven als een van de beste standwerkers van Nederland. Als jongen van 10 kwam hij al op de markt en heeft daar het vak van standwerker geleerd.
Steltlopers

Steltlopers

Pas wanneer het publiek klaar is voor een kleurrijke en elegante vertoning verschijnen deze Venetiaanse heersers. Met hun magische bewegingen toveren ze een wonderbaarlijke sfeer onder het publiek.
Typetjes

Typetjes

Henk Out heeft voor ieder feest wel een typetje in het bestand, verder kunnen wij in overleg met u en de artiest misschien een bijzondere act samenstellen. Vraag eens naar de mogelijkheden.
Vuurvreter

Vuurvreter

Wervelende show met spectaculaire elementen als vuurspuwen, vuurvreten, diverse boa’s en pythons. De show kan aan diverse thema’s worden aangepast en is dan ook geschikt voor een breed spectrum evenementen, beurzen, openingen enz.
Waarzegster

Waarzegster

Een medium met wetenschap en ervaring op het gebied van waarzeggen, toekomstvoorspelling, tarotkaartlegging, handlezen en numerologie. Ellisa werkt op het gebied tarotkaartleggen en toekomstvoorspelling.

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560