Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Silhouetknipster  
   

Silhouetknipster schaduwbeeld silhouetknipper schaduwtekening

Een silhouet is een schaduwbeeld, zodanig dat de persoon of het voorwerp te herkennen valt Kinderen maakten vroeger hun kerstkaarten zelf en voor de versiering maakten ze veel gebruik van de knipselkunsten om hun brief te verfraaien. Met een silhouetknipper / Silhouetknipster komt u helemaal terug in die tijd. In enkele minuten knipt zij uw silhouet exact na! Silhouetten van personen worden vaak uit zwart papier geknipt. Het portret is vaak en profil, omdat dit de grootste herkenning geeft. In de 18e en 19e eeuw was het maken van silhouetportretten bijzonder populair. Als u een middeleeuwsfeest geeft is deze act bijzonder op zijn plaats.

Madame Silhouette is een frivole, ietwat ondeugende "Franse" dame van stand uit de achttiende eeuw. Haar man, Monsieur Silhouette zit in de Ministerraad en is heel veel van huis om te vergaderen en te dineren. Madame Silhouette is geen saaie huismus die thuis in haar tochtige kasteel op haar man blijft wachten, maar gaat allerlei feestelijke gelegenheden af om portretten van de medegasten te knippen. Haar motto is dan ook:

"Ka zietten wandu iek kniep, uw portreet in un wiep!!"
Een silhouet is een schaduwbeeld, zodanig dat de persoon of het voorwerp te herkennen valt Kinderen maakten vroeger hun kerstkaarten zelf en voor de versiering maakten ze veel gebruik van de knipselkunsten om hun brief te verfraaien. Met een silhouetknipper / Silhouetknipster komt u helemaal terug in die tijd. In enkele minuten knipt zij uw silhouet exact na! Silhouetten van personen worden vaak uit zwart papier geknipt. Het portret is vaak en profil, omdat dit de grootste herkenning geeft. In de 18e en 19e eeuw was het maken van silhouetportretten bijzonder populair. Als u een middeleeuwsfeest geeft is deze act bijzonder op zijn plaats.Madame Silhouette is een frivole, ietwat ondeugende "Franse" dame van stand uit de achttiende eeuw. Haar man, Monsieur Silhouette zit in de Ministerraad en is heel veel van huis om te vergaderen en te dineren. Madame Silhouette is geen saaie huismus die thuis in haar tochtige kasteel op haar man blijft wachten, maar gaat allerlei feestelijke gelegenheden af om portretten van de medegasten te knippen. Haar motto is dan ook: "Ka zietten wandu iek kniep, uw portreet in un wiep!!" Prijs op aanvraag
 
Prijs op aanvraag.

Silhouetknipster
Silhouetknipster Joke als profiel-knipster heeft nodig: 1 tafel en 2 stoelen, stroomvoorziening i.v.m. verlichting. De duur van het optreden als profiel-knipster is afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever. Uw gasten gaan naar huis met een verbluffend goed gelijkend silhouet en hebben daardoor een waardevolle herinnering aan uw feest, beurs, receptie. Prijs op aanvraag.Joke als profiel-knipster heeft nodig: 1 tafel en 2 stoelen, stroomvoorziening i.v.m. verlichting. De duur van het optreden als profiel-knipster is afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever. Uw gasten gaan naar huis met een verbluffend goed gelijkend silhouet en hebben daardoor een waardevolle herinnering aan uw feest, beurs, receptie.


Prijs op aanvraag.


Silhouetknipper Peter Peter, geboren in 1933 te Meppel, werd als kind al geïnspireerd door de folkloristische knipkunst. Hij ontwikkelde zichzelf tot een bekwaam knipkunstenaar. Ook de schilderkunst had al op jonge leeftijd zijn aandacht. Mensen interesseerden hem altijd het meest, reden waarom het portretteren van mensen en dieren zijn specialiteit werd. Nog tijdens maar ook na zijn opleiding tot leraar tekenen en schilderen, diepte hij zijn kennis en vakmanschap op het gebied van portretknipkunst verder uit. Inmiddels treedt hij op als silhouet-kunstenaar in binnen- en buitenland. Wereldberoemd en toch bescheiden onbekend: daarin schuilt de kracht van de verrassende aanwezigheid van Peter, ook op uw bedrijfsgelegenheid. Prijs op aanvraag.Silhouetknipper
Peter

Peter, geboren in 1933 te Meppel, werd als kind al geïnspireerd door de folkloristische knipkunst. Hij ontwikkelde zichzelf tot een bekwaam knipkunstenaar. Ook de schilderkunst had al op jonge leeftijd zijn aandacht. Mensen interesseerden hem altijd het meest, reden waarom het portretteren van mensen en dieren zijn specialiteit werd. Nog tijdens maar ook na zijn opleiding tot leraar tekenen en schilderen, diepte hij zijn kennis en vakmanschap op het gebied van portretknipkunst verder uit. Inmiddels treedt hij op als silhouet-kunstenaar in binnen- en buitenland. Wereldberoemd en toch bescheiden onbekend: daarin schuilt de kracht van de verrassende aanwezigheid van Peter, ook op uw bedrijfsgelegenheid.

Prijs op aanvraag.
 

Acts

Animatie

Animatie

Freek Flits is een erg druk baasje. Hij heeft zich als professioneel fotograaf toegelegd op portretfotografie. Om de kosten te drukken brengt hij zijn eigen schilderijlijst mee.
Bijzondere Acts

Bijzondere Acts

Spontaan en ontwapenend beweegt Amorosa zich tussen het publiek en weet elk welwillend oor te vertellen dat voor een ieder het ware geluk is weggelegd en geeft adviezen hoe de juiste relatie te vinden en te verbeteren.
Butler

Butler

Butler Roderick is een echte Butler, hij werkte al meer dan 25 jaar voor vele rijke zakenmensen, Ambassadeurs en was enkele jaren de Butler van H.K.H. Prinses Margriet. Nu kan ook u genieten van zijn kwaliteiten en charme want hij is de perfecte gastheer voor elk ontvangst en geeft net iets extra’s aan uw bruiloft, receptie, evenement, opening of feest.
Clochard

Clochard

Jean Sans Monnaie, Jan voor zijn vrienden op straat, stamt af van Franse adel. In de lange stamboom is helaas een tak afgebroken en daarom leeft hij nu op straat.
Fakir

Fakir

Een huiveringwekkende oosterse fakirshow. U kunt met verbazing zien hoe deze magische fakir met zijn lichaam omgaat. Een uniek hoogstandje is de act waar hij op een vlijmscherpe glasscherven ligt, terwijl op zijn buik een puntig spijkerbed wordt geplaatst.
Handlezeres

Handlezeres

Marisha is een spraakmakende handlezeres met jaren ervaring. Op iedere gelegenheid waar dan ook in Nederland laat Marisha zien dat u uw leven in eigen handen heeft. Heeft voor haar optredens een groot aantal kostuums en zij ziet er altijd verzorgd en vaak extravagant uit.
Hypnose acts

Hypnose acts

Mister M. is hypnotherapeut met jarenlange ervaring en brengt zijn show op amusante wijze zonder mensen belachelijk te maken of toevlucht te nemen tot goedkope trucs.
Ijscoman Goochelende

Ijscoman Goochelende

Vanuit de authentieke Maras IJSTON biedt de in originele klederdracht uitgeruste Magic - ICE - Man zijn verrukkelijke ijs de gasten aan!
Ijscoman Zingende

Ijscoman Zingende

Een diner dansant met ijsbuffet is heel sfeervol. Heeft u wel eens gedacht om het dessert op feestelijke wijze aan te bieden aan uw gasten door middel van onze zeer vriendelijke en goede zanger de zingende ijscoman.
Japans

Japans

De sinds 1984 in Nederland woonachtige acteur/artiest Hiromi Tojo verzorgt een breed scala optredens. Hiromi verwierf grote bekendheid als sidekick van Wendy van Dijks typetje Ushi.
Kapper

Kapper

De barbier ontvangt de heren aan zijn mooie scheertafel, maakt hun gezichten gladder dan ooit tevoren. Inclusief korte gezichtsmassage en heerlijke geurende aftershave.
Levende Standbeelden

Levende Standbeelden

Sinds een aantal jaren zijn levende standbeelden zeer bekend bij een groot publiek. De kracht van een levend standbeeld zit hem in de uitstraling.
Lookalikes

Lookalikes

Een lookalike of (meer algemeen) dubbelganger is een persoon die opvallend veel op een andere persoon lijkt. De term wordt vooral gebruikt voor mensen die sterk lijken op een beroemdheid, politicus of andere bekende persoonlijkheid.
Middeleeuws

Middeleeuws

Trots gebruikt hij zijn in Spanje verkregen bijnaam ‘ EL Errante’ (de doler) als artiestennaam. Op zijn zwerftochten door Europa leert hij de liederen kennen die zijn repertoire vormen: in ‘t Spaans, Frans, Engels, Portugees en natuurlijk ook in het Nederlands.
Nikkelen Nelis

Nikkelen Nelis

Wie kent ze niet de One man band, straatmuzikant, troubadour, Nikkelen Nelis. Altijd fantastisch om te zien hoe hij met zijn voeten het slagwerk en met zijn handen vaak het wasbord, gitaar, toeters of accordeon bespeeld.
Piccolo's

Piccolo's

Piccolo’s zijn mensen die uw gasten welkom heten. Vaak doen zij dat op zeer grappige manieren. Wat dacht u van de piccolo die bij aankomst uw auto parkeert. Of de piccolo die alles hoort en dan weer door roddelt.
Robot Act

Robot Act

Deze animatie-act is zeer geschikt voor diverse soorten promotie-activiteiten, bijvoorbeeld in winkelcentra, beurzen of op straat. Dr. Universe is ook in te zetten als ontvangst-act bij openingen en/of bedrijfsfeesten, braderie enz.
Samurai Dans

Samurai Dans

Workshop "how to make Sushi". Na een demonstratie hoe sushi wordt gemaakt kunnen gasten in een workshop onder begeleiding zelf sushi maken. De gemaakte hapjes worden daarna gezamenlijk onder het genot van een kopje Japanse thee genuttigd.
Silhouetknipster

Silhouetknipster

Een silhouet is een schaduwbeeld, zodanig dat de persoon of het voorwerp te herkennen valt Kinderen maakten vroeger hun kerstkaarten zelf en voor de versiering maakten ze veel gebruik van de knipselkunsten om hun brief te verfraaien.
Slangen Act

Slangen Act

Slangenshow...huivering en sensatie ontstaan als Samiera haar pythons bezweert en zich met de slangen tussen het publiek begeeft. Ook tijdens deze act wordt er een heer uit het publiek gekozen en de slang om zijn hals gelegd.. Hij is de held van de avond !
Sneltekenaar

Sneltekenaar

U wilt ook een sneltekenaar inhuren voor uw gezellige en leuke party, bedrijfs / personeelsfeest, bruiloft of evenement? Dat kan! Met een sneltekenaar op uw feest haalt u iets speciaals in huis waar nog lang over zal worden gesproken...
Stadsomroeper

Stadsomroeper

Een stadsomroeper / dorpsomroeper verkondigde vroeger het nieuws in de stad, toen er nog geen kranten bestonden. Hij bracht de bevolking op de hoogte van mededelingen van het stadsbestuur en van aanbiedingen van middenstanders.
Standwerker

Standwerker

"De keizer van Amsterdam". Deze titel heeft hij verworven als een van de beste standwerkers van Nederland. Als jongen van 10 kwam hij al op de markt en heeft daar het vak van standwerker geleerd.
Steltlopers

Steltlopers

Pas wanneer het publiek klaar is voor een kleurrijke en elegante vertoning verschijnen deze Venetiaanse heersers. Met hun magische bewegingen toveren ze een wonderbaarlijke sfeer onder het publiek.
Typetjes

Typetjes

Henk Out heeft voor ieder feest wel een typetje in het bestand, verder kunnen wij in overleg met u en de artiest misschien een bijzondere act samenstellen. Vraag eens naar de mogelijkheden.
Vuurvreter

Vuurvreter

Wervelende show met spectaculaire elementen als vuurspuwen, vuurvreten, diverse boa’s en pythons. De show kan aan diverse thema’s worden aangepast en is dan ook geschikt voor een breed spectrum evenementen, beurzen, openingen enz.
Waarzegster

Waarzegster

Een medium met wetenschap en ervaring op het gebied van waarzeggen, toekomstvoorspelling, tarotkaartlegging, handlezen en numerologie. Ellisa werkt op het gebied tarotkaartleggen en toekomstvoorspelling.

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560