Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Bands  
   

Band Band's bands Orkest orkesten live muziek feestmuziek feest

Het vinden van de juiste muziek en artiest / artiesten is bijna het belangrijkste voor uw personeelsavond uw zoveel jarig huwelijksfeest, bruiloft / trouwfeest, bedrijfsfeest, verjaardag of diner dansant. Daarom zijn de Band's bij Outevents zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, professionaliteit, representativiteit en flexibiliteit. Door onze brede en jarenlange ervaring in het boeken van bands en artiesten, het zelf spelen in bands op evenementen en het organiseren van complete evenementen, kunnen wij u adviseren over de voor u geschikte muzikale keuze en uitvoering en een probleemloos feest voor u verzorgen. Skyline Boulevard De band Skyline Boulevard bestaat uit 5 ervaren muzikanten en een charmante zangeres. De band is inzetbaar op vele fronten en heeft reeds vele feesten muzikaal laten slagen. Deze band is zeer geschikt voor uw bruiloft, jubilaris, voetbalverenigingen en feestcommissies. Het repertoire is zeer uitgebreid en is niet voor niets het best te omschrijven als "allround" Het bestaat uit o.a. dance-classics, soul, rock, Top 40, funk en Nederlandstalige hits. Skyline Boulevard maakt er in elk geval een prettige feestmix van die garant staat voor een swingend dans- en meezingfestijn! Het publiek wordt daarbij prettig verrast door de harmonieuze samenzang, die klinkt als een klok omdat de zingende bandleden al 15 jaar (!) met elkaar op het podium staan. Nummers van Tina Turner, James Brown, Jan Smit, Andre Hazes, Marco Borsato, Belle Perez, KC & the Sunshineband, Juanes, Gloria Gaynor, Anastacia, Robbie Williams en nog vele anderen, wisselen elkaar in rap tempo af en worden gebracht door de charmante zangeres Sonja of een van de drie andere zangers in de band. Dat allemaal ook nog eens rauw en puur, zonder computergestuurde muzikale ondersteuning! Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft, verjaardag of de jubileumavond van de plaatselijke voetbalclub, Skyline Boulevard past het repertoire zodanig aan dat het aanwezige publiek niet stil kan zitten. Niet in de laatste plaats door het aanstekelijke enthousiasme op het podium gecombineerd met een goed geluid en een flitsende lichtshow...! Take a walk down Skyline Boulevard! Prijs op aanvraag. Op verzoek muziekfragmenten beschikbaar.Het vinden van de juiste muziek en artiest / artiesten is bijna het belangrijkste voor uw personeelsavond uw zoveel jarig huwelijksfeest, bruiloft / trouwfeest, bedrijfsfeest, verjaardag of diner dansant. Daarom zijn de Band's bij Outevents zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, professionaliteit, representativiteit en flexibiliteit. Door onze brede en jarenlange ervaring in het boeken van bands en artiesten, het zelf spelen in bands op evenementen en het organiseren van complete evenementen, kunnen wij u adviseren over de voor u geschikte muzikale keuze en uitvoering en een probleemloos feest voor u verzorgen.

Skyline Boulevard

De band Skyline Boulevard bestaat uit 5 ervaren muzikanten en een charmante zangeres. De band is inzetbaar op vele fronten en heeft reeds vele feesten muzikaal laten slagen. Deze band is zeer geschikt voor uw bruiloft, jubilaris, voetbalverenigingen en feestcommissies.

Het repertoire is zeer uitgebreid en is niet voor niets het best te omschrijven als "allround" Het bestaat uit o.a. dance-classics, soul, rock, Top 40, funk en Nederlandstalige hits. Skyline Boulevard maakt er in elk geval een prettige feestmix van die garant staat voor een swingend dans- en meezingfestijn! Het publiek wordt daarbij prettig verrast door de harmonieuze samenzang, die klinkt als een klok omdat de zingende bandleden al 15 jaar (!) met elkaar op het podium staan.

Nummers van Tina Turner, James Brown, Jan Smit, Andre Hazes, Marco Borsato, Belle Perez, KC & the Sunshineband, Juanes, Gloria Gaynor, Anastacia, Robbie Williams en nog vele anderen, wisselen elkaar in rap tempo af en worden gebracht door de charmante zangeres Sonja of een van de drie andere zangers in de band. Dat allemaal ook nog eens rauw en puur, zonder computergestuurde muzikale ondersteuning!

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft, verjaardag of de jubileumavond van de plaatselijke voetbalclub, Skyline Boulevard past het repertoire zodanig aan dat het aanwezige publiek niet stil kan zitten. Niet in de laatste plaats door het aanstekelijke enthousiasme op het podium gecombineerd met een goed geluid en een flitsende lichtshow...!

Take a walk down Skyline Boulevard!

Prijs op aanvraag.

Op verzoek muziekfragmenten beschikbaar.


DE SLAMPAMPERS Ze zijn schaamteloos goed! Van Duitsland tot België, Canada, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk,Portugal, Spanje, Zwitserland tot aan Zuid Korea toe heeft dit reizende gezelschap met hun spectaculaire performances, een diepe indruk achtergelaten. The Slampampers combineren Jump & Jive, Doowop, Close Harmony Singing en een verdwaalde Rap met tomeloze energie, onverwachte comedy en liters zweet! Betoverende mannenstemmen, vette blazers en andere muzikale hoogstandjes worden gelardeerd met onvervalste slapstick, ongeplande acrobatiek en andere gênante momenten. De drie wise guys van The Slampampers zijn zowel uitstekende muzikanten als geweldige komedianten. Ze hebben zich ontwikkeld tot ervaren entertainers die spelen in zowel theaters als op festivals en andere events, op straat en desnoods bij u in de huiskamer; Akoestisch, versterkt, mobiel of op een podium: they come in peace! Swingende muziek doorspekt met absurde acts. Daarbij zichzelf en elkaar niet ontziend en de sterren van de hemel spelend.DE SLAMPAMPERS

Ze zijn schaamteloos goed!
Van Duitsland tot België, Canada, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk,Portugal, Spanje, Zwitserland tot aan Zuid Korea toe heeft dit reizende gezelschap met hun spectaculaire performances, een diepe indruk achtergelaten. The Slampampers combineren Jump & Jive, Doowop, Close Harmony Singing en een verdwaalde Rap met tomeloze energie, onverwachte comedy en liters zweet! Betoverende mannenstemmen, vette blazers en andere muzikale hoogstandjes worden gelardeerd met onvervalste slapstick, ongeplande acrobatiek en andere gênante momenten. De drie wise guys van The Slampampers zijn zowel uitstekende muzikanten als geweldige komedianten. Ze hebben zich ontwikkeld tot ervaren entertainers die spelen in zowel theaters als op festivals en andere events, op straat en desnoods bij u in de huiskamer; Akoestisch, versterkt, mobiel of op een podium: they come in peace! Swingende muziek doorspekt met absurde acts. Daarbij zichzelf en elkaar niet ontziend en de sterren van de hemel spelend.

Mr. Muggin ‘Buzz Base: Een ambitieuze bassist en leadzanger met z’n foute teksten. Dr. Alban Jive: Een superdeluxe drummer. Een beetje afwezig misschien? Mr. Lonny Love: Een saxofoon virtuoos die wel veel aandacht nodig heeft. Just give these guys a break and let them mess around. Your audience will love 'em.Mr. Muggin ‘Buzz Base:
Een ambitieuze bassist en
leadzanger met z’n foute teksten.
Dr. Alban Jive:
Een superdeluxe drummer.
Een beetje afwezig misschien?
Mr. Lonny Love:
Een saxofoon virtuoos die wel veel aandacht nodig heeft. Just give these guys a break and let them mess around. Your audience will love `em.


LATIN MUSIC ADVENTURE  

LATIN MUSIC ADVENTURE De feestelijke band Latin Music Adventure begon in 2007  en zette meteen toon door een heel eigen, authentiek Zuid-Amerikaans geluid te brengen. Hun eerste optreden op de Aprilfeesten in Amsterdam sloeg dan ook meteen aan bij publiek en (collega) muzikanten. Met de bijzondere klanken van de tres gitaar en de accordeon, de prachtige zangstemmen en de strakke percussie laat deze 6-mans formatie een zeer gevarieerd Zuid-Amerikaans repertoire horen; denk aan de Cubaanse son, salsa, chachacha of rumba, de originele Dominicaanse merengue en bachata, de Colombiaanse cumbia of de Braziliaanse samba. Latin Music Adventure nodigt uit tot dansen, maar is ook boeiend voor de subtiele luisteraar of prettig als muzikale omlijsting op een happening. Heerlijke muziek om een warme, zonnige, swingende Zuid-Amerikaanse sfeer te creëren!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


De feestelijke band Latin Music Adventure begon in 2007  en zette meteen toon door een heel eigen, authentiek Zuid-Amerikaans geluid te brengen. Hun eerste optreden op de Aprilfeesten in Amsterdam sloeg dan ook meteen aan bij publiek en (collega) muzikanten.
Met de bijzondere klanken van de tres gitaar en de accordeon, de prachtige zangstemmen en de strakke percussie laat deze 6-mans formatie een zeer gevarieerd Zuid-Amerikaans repertoire horen; denk aan de Cubaanse son, salsa, chachacha of rumba, de originele Dominicaanse merengue en bachata, de Colombiaanse cumbia of de Braziliaanse samba.
Latin Music Adventure nodigt uit tot dansen, maar is ook boeiend voor de subtiele luisteraar of prettig als muzikale omlijsting op een happening.
Heerlijke muziek om een warme, zonnige, swingende Zuid-Amerikaanse sfeer te creëren!

FUN Q  FUN Q maakt in principe iedere bruiloft of personeelsfeest tot een onvergetelijk gebeuren. Zij hebben door de jaren heen geleerd hoe belangrijk het is om op de vraag van de klant in te kunnen spelen. Met deze band blijkt dat zijn vruchten af te werpen. FUN Q kan alles en speelt dus alles wat gewenst is. In een standaard bezetting (drums, bas, gitaar, toetsen, zang ) spelen zij van polonaises tot allerlei medley 's in de soul, motown, sixties-sferen (bijv.Beatles), tot ballroomsets en diepzinnige ballads. In overleg wordt het repertoire zoveel mogelijk afgestemd op uw wensen. FUN Q heeft ondanks de gedeeltelijke conservatorium achtergrond geenszins het bijbehorende geluid. Het zijn professionele muziekanten die reeds alle podia in Nederland betreden hebben, van North Sea Jazz tot Paradiso. Nu dus serieus bezig met een pure bandjessound voor Uw feest. Prijs op aanvraag. Op verzoek muziekfragmenten beschikbaar. RepertoirelijstFUN Q

FUN Q maakt in principe iedere bruiloft of personeelsfeest tot een onvergetelijk gebeuren. Zij hebben door de jaren heen geleerd hoe belangrijk het is om op de vraag van de klant in te kunnen spelen. Met deze band blijkt dat zijn vruchten af te werpen. FUN Q kan alles en speelt dus alles wat gewenst is. In een standaard bezetting (drums, bas, gitaar, toetsen, zang ) spelen zij van polonaises tot allerlei medley 's in de soul, motown, sixties-sferen (bijv.Beatles), tot ballroomsets en diepzinnige ballads. In overleg wordt het repertoire zoveel mogelijk afgestemd op uw wensen. FUN Q heeft ondanks de gedeeltelijke conservatorium achtergrond geenszins het bijbehorende geluid. Het zijn professionele muziekanten die reeds alle podia in Nederland betreden hebben, van North Sea Jazz tot Paradiso. Nu dus serieus bezig met een pure bandjessound voor Uw feest.

Prijs op aanvraag.

Op verzoek muziekfragmenten beschikbaar.
Repertoirelijst

EDDY C International Showorkest Eddy C maakte ooit deel uit van de Crazy Rockers! Zij hebben een allround repertoire met daarbij de modernste hits... brengen een ABBA show en door hun geweldige vocale mogelijkheden zult u vaak aan de originele opnames worden herinnerd. Daarnaast brengen zij een muzikale show waarbij hun muzikale talenten nog eens extra worden benadrukt!EDDY C
International
Showorkest

Eddy C maakte ooit deel uit van de Crazy Rockers!
Zij hebben een allround repertoire met daarbij de modernste hits... brengen een ABBA show en door hun geweldige vocale mogelijkheden zult u vaak aan de originele opnames worden herinnerd. Daarnaast brengen zij een muzikale show waarbij hun muzikale talenten nog eens extra worden benadrukt!

Bezetting: sologitaar/keyboards/zang basgitaar/zang drums/zang zangeres/keyboard Ook voor themafeesten is dit orkest uitstekend inzetbaar. Prijs op aanvraagBezetting:
sologitaar/keyboards/zang
basgitaar/zang
drums/zang
zangeres/keyboard

Ook voor themafeesten is dit orkest uitstekend inzetbaar.

Prijs op aanvraag.CROSSFIRE Bezetting: 4 instrumentalisten en 1 zanger. Keyboards / synthesizers / drums / solo- slag- en basgitaar. Zij zingen op een geweldige enthousiaste wijze!!! Zij beheersen het rock en blues repertoire op een grandioze wijze en daarnaast ook het allround repertoire.CROSSFIRE

Bezetting: 4 instrumentalisten en 1 zanger. Keyboards / synthesizers / drums / solo- slag- en basgitaar.

Zij zingen op een geweldige enthousiaste wijze!!! Zij beheersen het rock en blues repertoire op een grandioze wijze en daarnaast ook het allround repertoire.

Bands

All The Best

All The Best

Samengesteld uit muzikanten die hun plaats in de vaderlandse muziek al meer dan verdiend hebben, staat garant voor enkele uren topvermaak.
Bands

Bands

Het vinden van de juiste muziek en artiest / artiesten is bijna het belangrijkste voor uw personeelsavond uw zoveel jarig huwelijksfeest, bruiloft / trouwfeest, bedrijfsfeest, verjaardag of diner dansant.
Big Band

Big Band

Ook in de commerciële en danswereld laat de Residence Big Band zich niet onbetuigd. In de afgelopen 20 jaar is de band uitgegroeid tot een gerespecteerd orkest van hoog niveau.
Bruiloftbands

Bruiloftbands

Eddy C maakte ooit deel uit van de Crazy Rockers! Zij hebben een allround repertoire met daarbij de modernste hits... brengen een ABBA show.
Country & Western

Country & Western

De band is in 1999 opgericht met een aantal muzikanten die hun sporen reeds hebben verdiend bij vele andere formaties. Ze hebben elkaar gevonden in een gemeenschappelijke passie voor countrymuziek.
Coverbands

Coverbands

Coverband zijn bands die precies de songs van hun favoriete bands naspelen. Dat doen sommige band zo goed dat ze bijna zoals de plaat spelen en zoals de artiest het bedoelt heeft.
Dansorkest

Dansorkest

First Move is een jonge, frisse allround band bestaande uit 8 professionele enthousiaste en getalenteerde musici. Deze dynamische band heeft een zeer gevarieerd en vooral origineel repertoire.
Duo's Muziek

Duo's Muziek

Tijdens optredens speelt Michel "live" mee op gitaar en desgewenst op piano. Zij verwelkomen de gasten en ook het gehele optreden wordt door hen op een gezellige manier "aan elkaar gepraat".
Hot & Steamy

Hot & Steamy

"Hot & Steamy" is in muzikaal opzicht een zeldzaam "strakke" band, waarbij inmiddels is gebleken dat tijdens de optredens menig in het publiek aanwezige collega-musicus zich vergaapt aan het bijzonder hoge peil.
HotTown

HotTown

HotTown is een 7 persoonsformatie en speelt een breed repertoire van popclassics, soul, funk, disco en hits van nu. Op verzoek speelt de band ook Latin en Nederlandstalige hits. Eventeel kan de band worden uitgebreid met een opzwepende percussionist, achtergrond zangeressen, spetterende blazerssectie en swinggende showdanseressen.
Latin Music Adventure

Latin Music Adventure

Latin Music Adventure nodigt uit tot dansen, maar is ook boeiend voor de subtiele luisteraar of prettig als muzikale omlijsting op een happening. Heerlijke muziek om een warme, zonnige, swingende Zuid-Amerikaanse sfeer te creëren!
One Man Bands

One Man Bands

The one man band Dave staat voor een avondvullend programma met veel enthousiasme en een breed repertoire. Voor uw huwelijksfeest, bruiloft / trouwfeest, bedrijfsfeest of diner dansant.
Rock & Roll

Rock & Roll

Een act van grote klasse en wellicht met "Highclass". Niet alleen het kostuum, maar ook de stem voert menigeen terug naar de tijd van Elvis. “A Tribute to the King” is een optreden wat een vervolmaking is van welk evenement of feest dan ook.
Sixties Orkest

Sixties Orkest

"Let the good times roll" Juist, maar dan wel met de Rock van The Clarks. Nederlands topband wanneer de "sound of the fifties, sixties or seventies" is gewenst.
Slampampers

Slampampers

The Slampampers combineren Jump & Jive, Doowop, Close Harmony Singing en een verdwaalde Rap met tomeloze energie, onverwachte comedy en liters zweet!
Soulband

Soulband

Soulzanger John Smith staat voor 100 % soul en blues. Optreden, zingen voor publiek. Het is zijn lust en zijn leven. Als oude rot in het vak heeft hij in zowel het binnen- als buitenland gerenommeerde podia mogen betreden.
Tribute to Cliff and The Shadows

Tribute to Cliff and The Shadows

De enige echte Nederlandse Tribute to Cliff and The Shadows Coverband verzorgt regelmatig een spetterend optreden op diverse locaties. Deze Shadow band spelen de muziek van Cliff and The Shadows op zeer authentieke wijze.
Trio's Muziek

Trio's Muziek

Endless een trio waarin Caren de zangeres een belangrijk deel van de zang voor haar rekening neemt, En vertegenwoordigde op het euro songfestival met het nummer "ik wil alles met je delen".

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560