Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Big Band  
   

Bigband bigbands bigband's concertband festivalband evenementenmuziek

Vroeger waren er veel fanfares en harmonieën, maar die folklore verdwijnt een beetje en vele muziekverenigingen worden concertbands of bigbands / bigband die dan vaak optreden met een artiest. Met een live band klinkt dat toch heel anders dan met een opgenomen muziekband. Ook voor het publiek geeft het veel meer sfeer. Een big band inhuren gaat gepaard met grote evenementen of festivals. Maar voor bedrijfsfeesten of personeel's avond is een bigband / orkest ook uiterst geschikt. Veel live artiesten vinden het heerlijk om met een groot orkest te mogen spelen. Zij kunnen dan veel beter het gevoel van live muziek overbrengen. Ook voor Jazz festivals is een bigband uiterst geschikt. Een bigband laat toe om klassieke muziek, jazz / dixieland bigbandmuziek te brengen. Maar daarnaast leent een bigband zich ook uitstekend tot het vertolken van andere genres, zoals funkmuziek, soul, reggae, pop en Zuid-Amerikaans. De brede muziek genres kunnen vaak gespeeld worden omdat de muzikanten in een bigband vaak hooggeschoolde muzikanten zijn. Outevents heeft een groot assortiment bigbands. Zoals de The Jazzbandits waarop deze pagina verschillende live fragmenten te beluisteren zijn. Maar ook de bigband SwingTime en bigband Residence zijn natuurlijk zeer ervaren bands met zeer goede muzikanten. The Jazzbandits Deze Big Band bestaat uit 18 personen. Zij spelen een gevarieerde selectie van tachtig jaar bigbandrepertoire. Standaardstukken van Duke Elligton en Glenn Miller worden afgewisseld met vocale stukken. De vocaliste zingt onder meer de classics Misty en It’s only a papermoon. Op verzoek muziekfragmenten beschikbaar. Prijs op aanvraag.Vroeger waren er veel fanfares en harmonieën, maar die folklore verdwijnt een beetje en vele muziekverenigingen worden concertbands of bigbands / bigband die dan vaak optreden met een artiest. Met een live band klinkt dat toch heel anders dan met een opgenomen muziekband. Ook voor het publiek geeft het veel meer sfeer. Een big band inhuren gaat gepaard met grote evenementen of festivals. Maar voor bedrijfsfeesten of personeel's avond is een bigband / orkest ook uiterst geschikt. Veel live artiesten vinden het heerlijk om met een groot orkest te mogen spelen. Zij kunnen dan veel beter het gevoel van live muziek overbrengen. Ook voor Jazz festivals is een bigband uiterst geschikt. Een bigband laat toe om klassieke muziek, jazz / dixieland bigbandmuziek te brengen. Maar daarnaast leent een bigband zich ook uitstekend tot het vertolken van andere genres, zoals funkmuziek, soul, reggae, pop en Zuid-Amerikaans. De brede muziek genres kunnen vaak gespeeld worden omdat de muzikanten in een bigband vaak hooggeschoolde muzikanten zijn. Outevents heeft een groot assortiment bigbands. Zoals de The Jazzbandits waarop deze pagina verschillende live fragmenten te beluisteren zijn. Maar ook de bigband SwingTime en bigband Residence zijn natuurlijk zeer ervaren bands met zeer goede muzikanten.

The Jazzbandits

Deze Big Band bestaat uit 18 personen. Zij spelen een gevarieerde selectie van tachtig jaar bigbandrepertoire. Standaardstukken van Duke Elligton en Glenn Miller worden afgewisseld met vocale stukken. De vocaliste zingt onder meer de classics Misty en It’s only a papermoon.

Op verzoek muziekfragmenten beschikbaar.

Prijs op aanvraag.

Bigband SwingTime SwingTime heeft een rijke ervaring aan optredens. Ze bieden voor veel gelegenheden een gevarieerd repertoire. Muzikale kwaliteit en plezier staan daarbij voor hun voorop. Tijdens haar optredens speelt de Swing Time Big Band muziek uit de diverse stromingen van de Jazz, variërend van de welbekende klassiekers van Glen Miller, Count Basie en Duke Ellington tot de bij het grote publiek minder bekende werken van bijvoorbeeld Bob Mintzer en Thad Jones. Uiteraard staan er niet alleen swing-, maar ook latin stukken op het repertoire van de band.Bigband
SwingTime

SwingTime heeft een rijke ervaring aan optredens.
Ze bieden voor veel gelegenheden een gevarieerd repertoire. Muzikale kwaliteit en plezier staan daarbij voor hun voorop.

Tijdens haar optredens speelt de Swing Time Big Band muziek uit de diverse stromingen van de Jazz, variërend van de welbekende klassiekers van Glen Miller, Count Basie en Duke Ellington tot de bij het grote publiek minder bekende werken van bijvoorbeeld Bob Mintzer en Thad Jones. Uiteraard staan er niet alleen swing-, maar ook latin stukken op het repertoire van de band.

Bigband Residence

Bigband Residence Ook in de commerciële en danswereld laat de Residence Big Band zich niet onbetuigd. In de afgelopen 20 jaar is de band uitgegroeid tot een gerespecteerd orkest van hoog niveau. Ze spelen een uitgebreid commercieel repertoire waarin alle muziekstijlen vertegenwoordigd zijn. Het orkest was begeleider van diverse bekende vocalisten als Donna Lynton en Nelly de la Rossa, heeft muzikaal deelgenomen aan een Nederlandse speelfilm en speelde in programma's met Gerard Joling, Anita Meyer en Lee Towers. Het repertoire omvat alle gangbare dansmuziek zoals ballroom en Zuid-amerikaans, maar ook bekende jazz traditionals van de hele "grote" uit de jazz wereld. Daarnaast schuwt de Residence Big Band de latin-jazz stukken niet en brengt zij ook een serie bekende popnummers ten gehore.

Ook in de commerciële en danswereld laat de Residence Big Band zich niet onbetuigd. In de afgelopen 20 jaar is de band uitgegroeid tot een gerespecteerd orkest van hoog niveau.
Ze spelen een uitgebreid commercieel repertoire waarin alle muziekstijlen vertegenwoordigd zijn.
Het orkest was begeleider van diverse bekende vocalisten als Donna Lynton en Nelly de la Rossa, heeft muzikaal deelgenomen aan een Nederlandse speelfilm en speelde in programma's met Gerard Joling, Anita Meyer en Lee Towers.

Het repertoire omvat alle gangbare dansmuziek zoals ballroom en Zuid-amerikaans, maar ook bekende jazz traditionals van de hele "grote" uit de jazz wereld. Daarnaast schuwt de Residence Big Band de latin-jazz stukken niet en brengt zij ook een serie bekende popnummers ten gehore.
 

Bands

All The Best

All The Best

Samengesteld uit muzikanten die hun plaats in de vaderlandse muziek al meer dan verdiend hebben, staat garant voor enkele uren topvermaak.
Bands

Bands

Het vinden van de juiste muziek en artiest / artiesten is bijna het belangrijkste voor uw personeelsavond uw zoveel jarig huwelijksfeest, bruiloft / trouwfeest, bedrijfsfeest, verjaardag of diner dansant.
Big Band

Big Band

Ook in de commerciële en danswereld laat de Residence Big Band zich niet onbetuigd. In de afgelopen 20 jaar is de band uitgegroeid tot een gerespecteerd orkest van hoog niveau.
Bruiloftbands

Bruiloftbands

Eddy C maakte ooit deel uit van de Crazy Rockers! Zij hebben een allround repertoire met daarbij de modernste hits... brengen een ABBA show.
Country & Western

Country & Western

De band is in 1999 opgericht met een aantal muzikanten die hun sporen reeds hebben verdiend bij vele andere formaties. Ze hebben elkaar gevonden in een gemeenschappelijke passie voor countrymuziek.
Coverbands

Coverbands

Coverband zijn bands die precies de songs van hun favoriete bands naspelen. Dat doen sommige band zo goed dat ze bijna zoals de plaat spelen en zoals de artiest het bedoelt heeft.
Dansorkest

Dansorkest

First Move is een jonge, frisse allround band bestaande uit 8 professionele enthousiaste en getalenteerde musici. Deze dynamische band heeft een zeer gevarieerd en vooral origineel repertoire.
Duo's Muziek

Duo's Muziek

Tijdens optredens speelt Michel "live" mee op gitaar en desgewenst op piano. Zij verwelkomen de gasten en ook het gehele optreden wordt door hen op een gezellige manier "aan elkaar gepraat".
Hot & Steamy

Hot & Steamy

"Hot & Steamy" is in muzikaal opzicht een zeldzaam "strakke" band, waarbij inmiddels is gebleken dat tijdens de optredens menig in het publiek aanwezige collega-musicus zich vergaapt aan het bijzonder hoge peil.
HotTown

HotTown

HotTown is een 7 persoonsformatie en speelt een breed repertoire van popclassics, soul, funk, disco en hits van nu. Op verzoek speelt de band ook Latin en Nederlandstalige hits. Eventeel kan de band worden uitgebreid met een opzwepende percussionist, achtergrond zangeressen, spetterende blazerssectie en swinggende showdanseressen.
Latin Music Adventure

Latin Music Adventure

Latin Music Adventure nodigt uit tot dansen, maar is ook boeiend voor de subtiele luisteraar of prettig als muzikale omlijsting op een happening. Heerlijke muziek om een warme, zonnige, swingende Zuid-Amerikaanse sfeer te creëren!
One Man Bands

One Man Bands

The one man band Dave staat voor een avondvullend programma met veel enthousiasme en een breed repertoire. Voor uw huwelijksfeest, bruiloft / trouwfeest, bedrijfsfeest of diner dansant.
Rock & Roll

Rock & Roll

Een act van grote klasse en wellicht met "Highclass". Niet alleen het kostuum, maar ook de stem voert menigeen terug naar de tijd van Elvis. “A Tribute to the King” is een optreden wat een vervolmaking is van welk evenement of feest dan ook.
Sixties Orkest

Sixties Orkest

"Let the good times roll" Juist, maar dan wel met de Rock van The Clarks. Nederlands topband wanneer de "sound of the fifties, sixties or seventies" is gewenst.
Slampampers

Slampampers

The Slampampers combineren Jump & Jive, Doowop, Close Harmony Singing en een verdwaalde Rap met tomeloze energie, onverwachte comedy en liters zweet!
Soulband

Soulband

Soulzanger John Smith staat voor 100 % soul en blues. Optreden, zingen voor publiek. Het is zijn lust en zijn leven. Als oude rot in het vak heeft hij in zowel het binnen- als buitenland gerenommeerde podia mogen betreden.
Tribute to Cliff and The Shadows

Tribute to Cliff and The Shadows

De enige echte Nederlandse Tribute to Cliff and The Shadows Coverband verzorgt regelmatig een spetterend optreden op diverse locaties. Deze Shadow band spelen de muziek van Cliff and The Shadows op zeer authentieke wijze.
Trio's Muziek

Trio's Muziek

Endless een trio waarin Caren de zangeres een belangrijk deel van de zang voor haar rekening neemt, En vertegenwoordigde op het euro songfestival met het nummer "ik wil alles met je delen".

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560