Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Coverbands  
   

Coverbands live muziek jongerenmuziek showband festivalmuziek koninginnedag studentenband

Coverband zijn bands die precies de songs van hun favoriete bands naspelen. Dat doen sommige band zo goed dat ze bijna zoals de plaat spelen en zoals de artiest het bedoelt heeft. Een coverband inhuren is perfect voor bijvoorbeeld een
studentenfeest of jongerenfeest. Ook voor uw bedrijfsfeest of personeelsfeest, braderie, festival koninginnedag of ander evenement. Maar u kunt natuurlijk ook een coverband op uw trouwfeest, bruiloft inhuren. Weet dan wel dat deze muzikanten vaak niet van een polonaise houden of wals. En spelen vaak niet de gewenste dans muziek zoals een foxtrot, engelse wals, tango of andere stijldans. Een coverband is vaak het best als u bijvoorbeeld in een feesttent uw feest gaat geven en de muziek dan een beetje op jongeren gericht moet zijn. Live muziek van een coverband is meer dan muziek alleen. Het gaat niet alleen om goede muziek, maar ook om goede apparatuur, gedegen technici, flexibiliteit en gevoel voor show en entertainment. Bij Outevents heeft u een ruime keuze en word u altijd op eerlijke wijze geadviseerd in de juiste keuze voor uw feest.

Coverband zijn bands die precies de songs van hun favoriete bands naspelen. Dat doen sommige band zo goed dat ze bijna zoals de plaat spelen en zoals de artiest het bedoelt heeft. Een coverband inhuren is perfect voor bijvoorbeeld een studentenfeest of jongerenfeest. Ook voor uw bedrijfsfeest of personeelsfeest, braderie, festival koninginnedag of ander evenement. Maar u kunt natuurlijk ook een coverband op uw trouwfeest, bruiloft inhuren. Weet dan wel dat deze muzikanten vaak niet van een polonaise houden of wals. En spelen vaak niet de gewenste dans muziek zoals een foxtrot, engelse wals, tango of andere stijldans. Een coverband is vaak het best als u bijvoorbeeld in een feesttent uw feest gaat geven en de muziek dan een beetje op jongeren gericht moet zijn. Live muziek van een coverband is meer dan muziek alleen. Het gaat niet alleen om goede muziek, maar ook om goede apparatuur, gedegen technici, flexibiliteit en gevoel voor show en entertainment. Bij Outevents heeft u een ruime keuze en word u altijd op eerlijke wijze geadviseerd in de juiste keuze voor uw feest. Bootstrap Vanwege de diverse muzikale achtergronden van de bandleden is het repertoire van Bootstrap een reis door de geschiedenis van de popmuziek; zo spelen zij ondermeer nummers van Elvis Presley, Eddie Cochran, Chuck Berry, The Beatles, Stones, Jimi Hendrix, Led Zeppelin en vele andere. Dit zeer uitgebreide repertoire zorgt ervoor dat elk optreden de juiste toon weet te treffen; themafeest, evenement, beurs of plaatselijk motortreffen: Bootstrap weet altijd enthousiasme op te wekken, maar is vooral een heel goede band. Op verzoek muziekfragmenten beschikbaar. Tijd optreden 3 x 30 minuten of in overleg. Exclusief geluid. Prijs op aanvraag.Bootstrap

Vanwege de diverse muzikale achtergronden van de bandleden is het repertoire van Bootstrap een reis door de geschiedenis van de popmuziek; zo spelen zij ondermeer nummers van Elvis Presley, Eddie Cochran, Chuck Berry, The Beatles, Stones, Jimi Hendrix, Led Zeppelin en vele andere.
Dit zeer uitgebreide repertoire zorgt ervoor dat elk optreden de juiste toon weet te treffen; themafeest, evenement, beurs of plaatselijk motortreffen: Bootstrap weet altijd enthousiasme op te wekken, maar is vooral een heel goede band.

Op verzoek muziekfragmenten beschikbaar.

Tijd optreden 3 x 30 minuten of in overleg.
Exclusief geluid.

Prijs op aanvraag. 

Skyline Boulevard De band Skyline Boulevard bestaat uit 5 ervaren muzikanten en een charmante zangeres. De band is inzetbaar op vele fronten en heeft reeds vele feesten muzikaal laten slagen. Deze band is zeer geschikt voor uw bruiloft, jubilaris, voetbalverenigingen en feestcommissies. Het repertoire is zeer uitgebreid en is niet voor niets het best te omschrijven als "allround" Het bestaat uit o.a. dance-classics, soul, rock, Top 40, funk en Nederlandstalige hits. Skyline Boulevard maakt er in elk geval een prettige feestmix van die garant staat voor een swingend dans- en meezingfestijn! Het publiek wordt daarbij prettig verrast door de harmonieuze samenzang, die klinkt als een klok omdat de zingende bandleden al 15 jaar (!) met elkaar op het podium staan. Nummers van Tina Turner, James Brown, Jan Smit, Andre Hazes, Marco Borsato, Belle Perez, KC & the Sunshineband, Juanes, Gloria Gaynor, Anastacia, Robbie Williams en nog vele anderen, wisselen elkaar in rap tempo af en worden gebracht door de charmante zangeres Sonja of een van de drie andere zangers in de band. Dat allemaal ook nog eens rauw en puur, zonder computergestuurde muzikale ondersteuning! Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft, verjaardag of de jubileumavond van de plaatselijke voetbalclub, Skyline Boulevard past het repertoire zodanig aan dat het aanwezige publiek niet stil kan zitten. Niet in de laatste plaats door het aanstekelijke enthousiasme op het podium gecombineerd met een goed geluid en een flitsende lichtshow...! Take a walk down Skyline Boulevard! Prijs op aanvraag. Op verzoek muziekfragmenten beschikbaar.Skyline Boulevard

De band Skyline Boulevard bestaat uit 5 ervaren muzikanten en een charmante zangeres. De band is inzetbaar op vele fronten en heeft reeds vele feesten muzikaal laten slagen. Deze band is zeer geschikt voor uw bruiloft, jubilaris, voetbalverenigingen en feestcommissies.

Het repertoire is zeer uitgebreid en is niet voor niets het best te omschrijven als "allround" Het bestaat uit o.a. dance-classics, soul, rock, Top 40, funk en Nederlandstalige hits. Skyline Boulevard maakt er in elk geval een prettige feestmix van die garant staat voor een swingend dans- en meezingfestijn! Het publiek wordt daarbij prettig verrast door de harmonieuze samenzang, die klinkt als een klok omdat de zingende bandleden al 15 jaar (!) met elkaar op het podium staan.

Nummers van Tina Turner, James Brown, Jan Smit, Andre Hazes, Marco Borsato, Belle Perez, KC & the Sunshineband, Juanes, Gloria Gaynor, Anastacia, Robbie Williams en nog vele anderen, wisselen elkaar in rap tempo af en worden gebracht door de charmante zangeres Sonja of een van de drie andere zangers in de band. Dat allemaal ook nog eens rauw en puur, zonder computergestuurde muzikale ondersteuning!

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft, verjaardag of de jubileumavond van de plaatselijke voetbalclub, Skyline Boulevard past het repertoire zodanig aan dat het aanwezige publiek niet stil kan zitten. Niet in de laatste plaats door het aanstekelijke enthousiasme op het podium gecombineerd met een goed geluid en een flitsende lichtshow...!

Take a walk down Skyline Boulevard!

Prijs op aanvraag. 

Op verzoek muziekfragmenten beschikbaar.
 

Bands

All The Best

All The Best

Samengesteld uit muzikanten die hun plaats in de vaderlandse muziek al meer dan verdiend hebben, staat garant voor enkele uren topvermaak.
Bands

Bands

Het vinden van de juiste muziek en artiest / artiesten is bijna het belangrijkste voor uw personeelsavond uw zoveel jarig huwelijksfeest, bruiloft / trouwfeest, bedrijfsfeest, verjaardag of diner dansant.
Big Band

Big Band

Ook in de commerciële en danswereld laat de Residence Big Band zich niet onbetuigd. In de afgelopen 20 jaar is de band uitgegroeid tot een gerespecteerd orkest van hoog niveau.
Bruiloftbands

Bruiloftbands

Eddy C maakte ooit deel uit van de Crazy Rockers! Zij hebben een allround repertoire met daarbij de modernste hits... brengen een ABBA show.
Country & Western

Country & Western

De band is in 1999 opgericht met een aantal muzikanten die hun sporen reeds hebben verdiend bij vele andere formaties. Ze hebben elkaar gevonden in een gemeenschappelijke passie voor countrymuziek.
Coverbands

Coverbands

Coverband zijn bands die precies de songs van hun favoriete bands naspelen. Dat doen sommige band zo goed dat ze bijna zoals de plaat spelen en zoals de artiest het bedoelt heeft.
Dansorkest

Dansorkest

First Move is een jonge, frisse allround band bestaande uit 8 professionele enthousiaste en getalenteerde musici. Deze dynamische band heeft een zeer gevarieerd en vooral origineel repertoire.
Duo's Muziek

Duo's Muziek

Tijdens optredens speelt Michel "live" mee op gitaar en desgewenst op piano. Zij verwelkomen de gasten en ook het gehele optreden wordt door hen op een gezellige manier "aan elkaar gepraat".
Hot & Steamy

Hot & Steamy

"Hot & Steamy" is in muzikaal opzicht een zeldzaam "strakke" band, waarbij inmiddels is gebleken dat tijdens de optredens menig in het publiek aanwezige collega-musicus zich vergaapt aan het bijzonder hoge peil.
HotTown

HotTown

HotTown is een 7 persoonsformatie en speelt een breed repertoire van popclassics, soul, funk, disco en hits van nu. Op verzoek speelt de band ook Latin en Nederlandstalige hits. Eventeel kan de band worden uitgebreid met een opzwepende percussionist, achtergrond zangeressen, spetterende blazerssectie en swinggende showdanseressen.
Latin Music Adventure

Latin Music Adventure

Latin Music Adventure nodigt uit tot dansen, maar is ook boeiend voor de subtiele luisteraar of prettig als muzikale omlijsting op een happening. Heerlijke muziek om een warme, zonnige, swingende Zuid-Amerikaanse sfeer te creëren!
One Man Bands

One Man Bands

The one man band Dave staat voor een avondvullend programma met veel enthousiasme en een breed repertoire. Voor uw huwelijksfeest, bruiloft / trouwfeest, bedrijfsfeest of diner dansant.
Rock & Roll

Rock & Roll

Een act van grote klasse en wellicht met "Highclass". Niet alleen het kostuum, maar ook de stem voert menigeen terug naar de tijd van Elvis. “A Tribute to the King” is een optreden wat een vervolmaking is van welk evenement of feest dan ook.
Sixties Orkest

Sixties Orkest

"Let the good times roll" Juist, maar dan wel met de Rock van The Clarks. Nederlands topband wanneer de "sound of the fifties, sixties or seventies" is gewenst.
Slampampers

Slampampers

The Slampampers combineren Jump & Jive, Doowop, Close Harmony Singing en een verdwaalde Rap met tomeloze energie, onverwachte comedy en liters zweet!
Soulband

Soulband

Soulzanger John Smith staat voor 100 % soul en blues. Optreden, zingen voor publiek. Het is zijn lust en zijn leven. Als oude rot in het vak heeft hij in zowel het binnen- als buitenland gerenommeerde podia mogen betreden.
Tribute to Cliff and The Shadows

Tribute to Cliff and The Shadows

De enige echte Nederlandse Tribute to Cliff and The Shadows Coverband verzorgt regelmatig een spetterend optreden op diverse locaties. Deze Shadow band spelen de muziek van Cliff and The Shadows op zeer authentieke wijze.
Trio's Muziek

Trio's Muziek

Endless een trio waarin Caren de zangeres een belangrijk deel van de zang voor haar rekening neemt, En vertegenwoordigde op het euro songfestival met het nummer "ik wil alles met je delen".

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560