Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Dansorkest  
   

Allround dansorkest ballroomorkest orkest orkesten live muziek feest

Authentieke Stijldansmuziek
Ballroomorkers New Combo

Authentieke Stijldansmuziek Ballroomorkers New Combo Zijn reeds 11 jaar een volledig beroepsorkest waarvan de meeste leden op het conservatorium zijn afgestudeerd. Het orkest werkt voor allerlei gebeurtenissen en evenementen. In het jaar 2000 is onze tweede cd uitgekomen, “Millennium Swingpool”. Onze derde cd “Dardanella” komt in 2005 uit waarvan nu reeds een demo in omloop is. BEZETTING VANAF DRIE TOT EN MET ACHT MAN OOK MET ZANGERES Repertoire: swing, oude stijl jazz, salsa en rock and roll. The New Combo past zich aan, aan de situatie en is een band met charisma en uitstraling. Wij hebben er altijd weer plezier in. (professioneel entertainment of achtergrondmuziek.) Prijs op aanvraag.


Zijn reeds 11 jaar een volledig beroepsorkest waarvan de meeste leden op het conservatorium zijn afgestudeerd. Het orkest werkt voor allerlei gebeurtenissen en evenementen. In het jaar 2000 is onze tweede cd uitgekomen, “Millennium Swingpool”. Onze derde cd “Dardanella” komt in 2005 uit waarvan nu reeds een demo in omloop is.

BEZETTING VANAF
DRIE TOT EN MET
ACHT MAN
OOK MET ZANGERES

Repertoire: swing, oude stijl jazz, salsa en rock and roll. The New Combo past zich aan, aan de situatie en is een band met charisma en uitstraling. Wij hebben er altijd weer plezier in.

(professioneel entertainment of achtergrondmuziek.)

Prijs op aanvraag.


Een Allround dansorkest is vaak op elke gelegenheid te plaatsen. Dansorkesten spelen muziek voor jong en oud. Dus voor het oudere publiek op uw feest die nog echt van stijldansen houden van foxtrot tot engelse wals en wat daar tussen zit. En voor de jongeren de moderne muziek van deze tijd, zodat zij dan lekker los kunnen dansen. Dansorkesten bij outevents spelen een veelzijdig repertoire. Houdt u er echter wel rekening mee dat een Dansorkest uit meerdere personen bestaat dan een gemiddeld amusementsorkest, u moet dan ook aan de ruimte denken en de mogelijkheden van de zaal waar u het feest geeft. Het verloop op de avond zal als volgt zijn. Het orkest zal beginnen met rustige achtergrond muziek zodat uw gasten even lekker bij kunnen kletsen. Daarna wordt door het orkest de dans geopend en het feest gaat beginnen. De live band zal uw feest naar een bruisend hoogtepunt brengen waar uw gasten nog lang over na zullen praten. Een allround orkest is uiterst geschikt voor dansscholen,bedrijfsfeesten, personeelsfeesten en festivals. U kunt onderaan de pagina diverse muziekfragmenten beluisteren van de band Skyline Boulevard, De band Skyline Boulevard bestaat uit 5 ervaren muzikanten en een charmante zangeres. De band is inzetbaar op vele fronten en heeft al vele feesten muzikaal laten slagen. Deze band is zeer geschikt voor uw bruiloft, jubilaris, voetbalverenigingen en feestcommissies. Door onze brede en jaren lange ervaring in het bemiddelen van bands en artiesten, het zelf spelen in bands op evenementen en het organiseren van complete evenementen, kunnen wij u adviseren over de voor u geschikte muzikale keuze en uitvoering en een probleemloos feest voor u verzorgen. Veel plezier met het beluisteren van de muziekfragmenten!!! Modern dansorkest First Move is een jonge, frisse allround band bestaande uit 8 professionele enthousiaste en getalenteerde musici. Deze dynamische band heeft een zeer gevarieerd en vooral origineel repertoire: van knallende hits uit de jaren '60, '70, veel '80 & '90 en actuele nummers uit de hedendaagse top 40, tot lekkere groovy jazznummers en easy-listening stukken. Naast spetterende dansfeesten is First Move ook zeer geschikt om rustige achtergrondmuziek tijdens een diner te verzorgen, om vervolgens los te barsten met zeer dansbaar repertoire. Interactie met het publiek is met name kenmerkend voor deze formatie. Prijs op aanvraag.Een Allround dansorkest is vaak op elke gelegenheid te plaatsen. Dansorkesten spelen muziek voor jong en oud. Dus voor het oudere publiek op uw feest die nog echt van stijldansen houden van foxtrot tot engelse wals en wat daar tussen zit. En voor de jongeren de moderne muziek van deze tijd, zodat zij dan lekker los kunnen dansen. Dansorkesten bij outevents spelen
een veelzijdig repertoire. Houdt u er echter wel rekening mee dat een Dansorkest uit meerdere personen bestaat dan een gemiddeld amusementsorkest, u moet dan ook aan de ruimte denken en de mogelijkheden van de zaal waar u het feest geeft. Het verloop op de avond zal als volgt zijn. Het orkest zal beginnen met rustige achtergrond muziek zodat uw gasten even lekker bij kunnen kletsen. Daarna wordt door het orkest de dans geopend en het feest gaat beginnen. De live band zal uw feest naar een bruisend hoogtepunt brengen waar uw gasten nog lang over na zullen praten. Een allround orkest is uiterst geschikt voor dansscholen, bedrijfsfeesten, personeelsfeesten en festivals. U kunt onderaan de pagina diverse muziekfragmenten beluisteren van de band Skyline Boulevard, De band Skyline Boulevard bestaat uit 5 ervaren muzikanten en een charmante zangeres.
De band is inzetbaar op vele fronten en heeft al vele feesten muzikaal laten slagen. Deze band is zeer geschikt voor uw bruiloft, jubilaris, voetbalverenigingen en feestcommissies. Door onze brede en jaren lange ervaring in het bemiddelen van bands en artiesten, het zelf spelen in bands op evenementen en het organiseren van complete evenementen, kunnen wij u adviseren over de voor u geschikte muzikale keuze en uitvoering en een probleemloos feest voor u verzorgen. Veel plezier met het beluisteren van de muziekfragmenten!!!

Modern dansorkest
First Move
is een jonge, frisse allround band bestaande uit 8 professionele enthousiaste en getalenteerde musici. Deze dynamische band heeft een zeer gevarieerd en vooral origineel repertoire: van knallende hits uit de jaren '60, '70, veel '80 & '90 en actuele nummers uit de hedendaagse top 40, tot lekkere groovy jazznummers en easy-listening stukken. Naast spetterende dansfeesten is First Move ook zeer geschikt om rustige achtergrondmuziek tijdens een diner te verzorgen, om vervolgens los te barsten met zeer dansbaar repertoire. Interactie met het publiek is met name kenmerkend voor deze formatie.

Prijs op aanvraag.

Skyline Boulevard De band Skyline Boulevard bestaat uit 5 ervaren muzikanten en een charmante zangeres. De band is inzetbaar op vele fronten en heeft reeds vele feesten muzikaal laten slagen. Deze band is zeer geschikt voor uw bruiloft, jubilaris, voetbalverenigingen en feestcommissies. Het repertoire is zeer uitgebreid en is niet voor niets het best te omschrijven als "allround" Het bestaat uit o.a. dance-classics, soul, rock, Top 40, funk en Nederlandstalige hits. Skyline Boulevard maakt er in elk geval een prettige feestmix van die garant staat voor een swingend dans- en meezingfestijn! Het publiek wordt daarbij prettig verrast door de harmonieuze samenzang, die klinkt als een klok omdat de zingende bandleden al 15 jaar (!) met elkaar op het podium staan. Nummers van Tina Turner, James Brown, Jan Smit, Andre Hazes, Marco Borsato, Belle Perez, KC & the Sunshineband, Juanes, Gloria Gaynor, Anastacia, Robbie Williams en nog vele anderen, wisselen elkaar in rap tempo af en worden gebracht door de charmante zangeres Sonja of een van de drie andere zangers in de band. Dat allemaal ook nog eens rauw en puur, zonder computergestuurde muzikale ondersteuning! Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft, verjaardag of de jubileumavond van de plaatselijke voetbalclub, Skyline Boulevard past het repertoire zodanig aan dat het aanwezige publiek niet stil kan zitten. Niet in de laatste plaats door het aanstekelijke enthousiasme op het podium gecombineerd met een goed geluid en een flitsende lichtshow...! Take a walk down Skyline Boulevard! Prijs op aanvraag.Skyline Boulevard

De band Skyline Boulevard bestaat uit 5 ervaren muzikanten en een charmante zangeres. De band is inzetbaar op vele fronten en heeft reeds vele feesten muzikaal laten slagen. Deze band is zeer geschikt voor uw bruiloft, jubilaris, voetbalverenigingen en feestcommissies.

Het repertoire is zeer uitgebreid en is niet voor niets het best te omschrijven als "allround" Het bestaat uit o.a. dance-classics, soul, rock, Top 40, funk en Nederlandstalige hits. Skyline Boulevard maakt er in elk geval een prettige feestmix van die garant staat voor een swingend dans- en meezingfestijn! Het publiek wordt daarbij prettig verrast door de harmonieuze samenzang, die klinkt als een klok omdat de zingende bandleden al 15 jaar (!) met elkaar op het podium staan.

Nummers van Tina Turner, James Brown, Jan Smit, Andre Hazes, Marco Borsato, Belle Perez, KC & the Sunshineband, Juanes, Gloria Gaynor, Anastacia, Robbie Williams en nog vele anderen, wisselen elkaar in rap tempo af en worden gebracht door de charmante zangeres Sonja of een van de drie andere zangers in de band. Dat allemaal ook nog eens rauw en puur, zonder computergestuurde muzikale ondersteuning!

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft, verjaardag of de jubileumavond van de plaatselijke voetbalclub, Skyline Boulevard past het repertoire zodanig aan dat het aanwezige publiek niet stil kan zitten. Niet in de laatste plaats door het aanstekelijke enthousiasme op het podium gecombineerd met een goed geluid en een flitsende lichtshow...!

Take a walk down Skyline Boulevard!

Prijs op aanvraag.
 

Bands

All The Best

All The Best

Samengesteld uit muzikanten die hun plaats in de vaderlandse muziek al meer dan verdiend hebben, staat garant voor enkele uren topvermaak.
Bands

Bands

Het vinden van de juiste muziek en artiest / artiesten is bijna het belangrijkste voor uw personeelsavond uw zoveel jarig huwelijksfeest, bruiloft / trouwfeest, bedrijfsfeest, verjaardag of diner dansant.
Big Band

Big Band

Ook in de commerciële en danswereld laat de Residence Big Band zich niet onbetuigd. In de afgelopen 20 jaar is de band uitgegroeid tot een gerespecteerd orkest van hoog niveau.
Bruiloftbands

Bruiloftbands

Eddy C maakte ooit deel uit van de Crazy Rockers! Zij hebben een allround repertoire met daarbij de modernste hits... brengen een ABBA show.
Country & Western

Country & Western

De band is in 1999 opgericht met een aantal muzikanten die hun sporen reeds hebben verdiend bij vele andere formaties. Ze hebben elkaar gevonden in een gemeenschappelijke passie voor countrymuziek.
Coverbands

Coverbands

Coverband zijn bands die precies de songs van hun favoriete bands naspelen. Dat doen sommige band zo goed dat ze bijna zoals de plaat spelen en zoals de artiest het bedoelt heeft.
Dansorkest

Dansorkest

First Move is een jonge, frisse allround band bestaande uit 8 professionele enthousiaste en getalenteerde musici. Deze dynamische band heeft een zeer gevarieerd en vooral origineel repertoire.
Duo's Muziek

Duo's Muziek

Tijdens optredens speelt Michel "live" mee op gitaar en desgewenst op piano. Zij verwelkomen de gasten en ook het gehele optreden wordt door hen op een gezellige manier "aan elkaar gepraat".
Hot & Steamy

Hot & Steamy

"Hot & Steamy" is in muzikaal opzicht een zeldzaam "strakke" band, waarbij inmiddels is gebleken dat tijdens de optredens menig in het publiek aanwezige collega-musicus zich vergaapt aan het bijzonder hoge peil.
HotTown

HotTown

HotTown is een 7 persoonsformatie en speelt een breed repertoire van popclassics, soul, funk, disco en hits van nu. Op verzoek speelt de band ook Latin en Nederlandstalige hits. Eventeel kan de band worden uitgebreid met een opzwepende percussionist, achtergrond zangeressen, spetterende blazerssectie en swinggende showdanseressen.
Latin Music Adventure

Latin Music Adventure

Latin Music Adventure nodigt uit tot dansen, maar is ook boeiend voor de subtiele luisteraar of prettig als muzikale omlijsting op een happening. Heerlijke muziek om een warme, zonnige, swingende Zuid-Amerikaanse sfeer te creëren!
One Man Bands

One Man Bands

The one man band Dave staat voor een avondvullend programma met veel enthousiasme en een breed repertoire. Voor uw huwelijksfeest, bruiloft / trouwfeest, bedrijfsfeest of diner dansant.
Rock & Roll

Rock & Roll

Een act van grote klasse en wellicht met "Highclass". Niet alleen het kostuum, maar ook de stem voert menigeen terug naar de tijd van Elvis. “A Tribute to the King” is een optreden wat een vervolmaking is van welk evenement of feest dan ook.
Sixties Orkest

Sixties Orkest

"Let the good times roll" Juist, maar dan wel met de Rock van The Clarks. Nederlands topband wanneer de "sound of the fifties, sixties or seventies" is gewenst.
Slampampers

Slampampers

The Slampampers combineren Jump & Jive, Doowop, Close Harmony Singing en een verdwaalde Rap met tomeloze energie, onverwachte comedy en liters zweet!
Soulband

Soulband

Soulzanger John Smith staat voor 100 % soul en blues. Optreden, zingen voor publiek. Het is zijn lust en zijn leven. Als oude rot in het vak heeft hij in zowel het binnen- als buitenland gerenommeerde podia mogen betreden.
Tribute to Cliff and The Shadows

Tribute to Cliff and The Shadows

De enige echte Nederlandse Tribute to Cliff and The Shadows Coverband verzorgt regelmatig een spetterend optreden op diverse locaties. Deze Shadow band spelen de muziek van Cliff and The Shadows op zeer authentieke wijze.
Trio's Muziek

Trio's Muziek

Endless een trio waarin Caren de zangeres een belangrijk deel van de zang voor haar rekening neemt, En vertegenwoordigde op het euro songfestival met het nummer "ik wil alles met je delen".

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560