Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Rock & Roll  
   

Rock and roll bands muziek

THE JIVES Deze groep brengt u Rock & Roll die u meeneemt naar de jaren vijftig van de vorige eeuw. Dit kwartet speelt de golden oldies van helden zoals Buddy Holly, Johnny Burnette, Gene Vincent, Elvis Presley, Johnny Cash, Hank Williams en natuurlijk – blue suede shoes- Carl Perkins. Heel leuk om op te dansen, maar ook om naar te luisteren. Door de vele jaren ervaring die zij hebben opgedaan in bars en op allerlei feesten kunnen zij op professionele wijze een ijzersterk optreden neerzetten. De band speelt zowel versterkt als akoestisch op alle denkbaren gelegenheden. THE JIVES

Deze groep brengt u Rock & Roll die u meeneemt naar de jaren vijftig van de vorige eeuw. Dit kwartet speelt de golden oldies van helden zoals Buddy Holly, Johnny Burnette, Gene Vincent, Elvis Presley, Johnny Cash, Hank Williams en natuurlijk – blue suede shoes- Carl Perkins. Heel leuk om op te dansen, maar ook om naar te luisteren. Door de vele jaren ervaring die zij hebben opgedaan in bars en op allerlei feesten kunnen zij op professionele wijze een ijzersterk optreden neerzetten. De band speelt zowel versterkt als akoestisch op alle denkbaren gelegenheden.

Rock and Roll dance groep!

Rock and Roll dance groep! De Rock and Roll dansgroep Voor een gezellige en sprankelende Rock and roll avond mag een rock and roll dance group eigenlijk niet ontbreker echt top voor een rock and roll thema avond bij bijvoorbeeld een Bruiloft, bedrijfsfeest, themafeest enz. De leden van dit showteam stralen één en al enthousiasme, respect en kwaliteit uit. Zij geven demonstraties in verschillende formaties. Met de ervaring die we in ruim 12 jaar hebben opgebouwd weet u zeker dat u iets extra's in huis haalt! Naast het spetterende optreden van deze dansformatie, zorgen zij ervoor dat uw gasten ook kunnen meedoen. Natuurlijk leer je rock 'n rollen niet zomaar in 1 avond zeker niet met een grote groep. Daarvoor hebben zij diverse pasjes die uw gasten makkelijk kunnen aanleren zodat ze toch kunnen meedansen. Ook hebben zij een speciale dans namelijk: "DE VERBODEN DANS UIT DE JAREN 50" Altijd weer een succes, meestal sluiten we hiermee af. Prijs op aanvraag.


De Rock and Roll dansgroep

Voor een gezellige en sprankelende Rock and roll avond mag een rock and roll dance group eigenlijk niet ontbreker echt top voor een rock and roll thema avond bij bijvoorbeeld een Bruiloft, bedrijfsfeest, themafeest enz.

De leden van dit showteam stralen één en al enthousiasme, respect en kwaliteit uit. Zij geven demonstraties in verschillende formaties. Met de ervaring die we in ruim 12 jaar hebben opgebouwd weet u zeker dat u iets extra's in huis haalt!

Naast het spetterende optreden van deze dansformatie, zorgen zij ervoor dat uw gasten ook kunnen meedoen. Natuurlijk leer je rock 'n rollen niet zomaar in 1 avond zeker niet met een grote groep. Daarvoor hebben zij diverse pasjes die uw gasten makkelijk kunnen aanleren zodat ze toch kunnen meedansen.

Ook hebben zij een speciale dans namelijk:
"DE VERBODEN DANS UIT DE JAREN 50"
Altijd weer een succes, meestal sluiten we hiermee af.

Prijs op aanvraag.

TRIBUTE TO THE KING Een act van grote klasse en wellicht met “Highclass”. Nummers als That’s allright, Burning Love, All Shook Up, Teddy Bear, Johnny Be Good en Don’t be cruel. Maar ook Falling in Love, You Gave Me a Mountain, My Way en vele andere nummers worden op een indrukwekkende wijze gebracht door een artiest die sinds jaar en dag een groot fan en bewonderaar van Elvis is. De opkomst is al spektakulair te noemen en zal menigeen doen verbazen. Het kostuum, dat in Amerika door één van de beste kostuummakers is gemaakt, is nl. een exacte kopie van de Aloha jump suit, waarmee Elvis voor miljoenen mensen over de gehele wereld zijn live concert “Elvis Aloha from Hawaii” bracht.TRIBUTE TO THE KING

Een act van grote klasse en wellicht met “Highclass”.

Nummers als That’s allright, Burning Love, All Shook Up, Teddy Bear, Johnny Be Good en Don’t be cruel. Maar ook Falling in Love, You Gave Me a Mountain, My Way en vele andere nummers worden op een indrukwekkende wijze gebracht door een artiest die sinds jaar en dag een groot fan en bewonderaar van Elvis is. De opkomst is al spektakulair te noemen en zal menigeen doen verbazen. Het kostuum, dat in Amerika door één van de beste kostuummakers is gemaakt, is nl. een exacte kopie van de Aloha jump suit, waarmee Elvis voor miljoenen mensen over de gehele wereld zijn live concert “Elvis Aloha from Hawaii” bracht.

Niet alleen het kostuum, maar ook de stem voert menigeen terug naar de tijd van Elvis. “A Tribute to the King” is een optreden wat een vervolmaking is van welk evenement of feest dan ook. “A Tribute to the King” is ook uit te breiden met showdansers/backing vocals. Optreden 30 minuten. Prijs €1250,00 ex BTW inclusief geluid tot 300 personen. Met Ballet  1750,- ex btw Geluidsfragmenten beschikbaar.Niet alleen het kostuum, maar ook de stem voert menigeen terug naar de tijd van Elvis. “A Tribute to the King” is een optreden wat een vervolmaking is van welk evenement of feest dan ook.

“A Tribute to the King” is ook uit te breiden met showdansers/backing vocals.

Optreden 30 minuten.
Prijs op aanvraag.

Geluidsfragmenten beschikbaar.
RENE SHUMAN  Deze rock and rollzanger heeft qua uiterlijk en qua stem een grote gelijkenis met de beroemde Elvis Presley. Hij brengt een wervelende show met daarin de bekende songs van Elvis...!RENE SHUMAN 
Deze rock and rollzanger heeft qua uiterlijk en qua stem een grote gelijkenis met de beroemde Elvis Presley. Hij brengt een wervelende show met daarin de bekende songs van Elvis...!
Smulders heeft zich ontwikkeld tot een authentieke en veelzijdige Rock & Roll zanger/gitarist. Hij manifesteerde zich meerdere malen tijdens de Nijmeegse 4 daagse, Rock & Roll street Terschelling , kleinere podia´s en in restaurants en evenementencentra. Hij heeft reeds vele radio-optredens gedaan en speelde in voorprogramma,s van Hans Dulfer, Bert Heerink, Rene Shuman, Peter Koelewijn en Volumia. Optreden: solo – duo – band.Smulders heeft zich ontwikkeld tot een authentieke en veelzijdige Rock & Roll zanger/gitarist. Hij manifesteerde zich meerdere malen tijdens de Nijmeegse 4 daagse, Rock & Roll street Terschelling , kleinere podia´s en in restaurants en evenementencentra. Hij heeft reeds vele radio-optredens gedaan en speelde in voorprogramma,s van Hans Dulfer, Bert Heerink, Rene Shuman, Peter Koelewijn en Volumia.
Optreden: solo – duo – band.GRETSCH & THE MARTIN Onvervalste Rock & Roll All Night Long….. We schrijven 1958. Pettycoat en jukebox, brillantine en buikschuiver, Elvis en Buddy Holly. Gretsch & The Martin wordt gevormd door de zanger/gitarist Smulders en de saxofonist De Koekoek. Zij hebben jaren geleden reeds hun ziel aan de Rock & Roll verkocht. Getweeën nemen zij u mee naar de tijd van de Rock & Roll. Ingetogen akoestisch of uitbundig swingend. Optreden: in overlegGRETSCH & THE MARTIN
Onvervalste Rock & Roll All Night Long…..
We schrijven 1958. Pettycoat en jukebox, brillantine en buikschuiver, Elvis en Buddy Holly.

Gretsch & The Martin wordt gevormd door de zanger/gitarist Smulders en de saxofonist De Koekoek. Zij hebben jaren geleden reeds hun ziel aan de Rock & Roll verkocht. Getweeën nemen zij u mee naar de tijd van de Rock & Roll. Ingetogen akoestisch of uitbundig swingend.

Optreden: in overleg
De Elvis Presley Tribute Show Deze act is gebaseerd op de beroemde Las Vegas tour van Elvis in de jaren ’70. Lichten worden gedempt en uit de speakers klinkt het welbekende: ‘Also Sprach Zarathustra’…….. De show is begonnen. De drumklanken beginnen samen met de spetterende lichtshow wild tekeer te gaan, de rest van de muziek begint de openingstune 'C C Rider' te spelen. Johnny E komt geheel gekleed als the King het podium op.... Van het begin tot het einde van de show zullen u en uw gasten de jaren ’70 opnieuw beleven.De Elvis Presley Tribute Show

Deze act is gebaseerd op de beroemde Las Vegas tour van Elvis in de jaren ’70.
Lichten worden gedempt en uit de speakers klinkt het welbekende: ‘Also Sprach Zarathustra’…….. De show is begonnen. De drumklanken beginnen samen met de spetterende lichtshow wild tekeer te gaan, de rest van de muziek begint de openingstune 'C C Rider' te spelen. Johnny E komt geheel gekleed als the King het podium op.... Van het begin tot het einde van de show zullen u en uw gasten de jaren ’70 opnieuw beleven.


Johnny is geboren op 10 oktober 1975 in ’s-Gravenhage. Als zoon van een muzikant werd al snel duidelijk dat hij erg muzikaal was, en begon op zijn vierde jaar al met lessen voor het bespelen van instrumenten.. Vanaf de eerste beelden en geluiden die hij zag en hoorde van Elvis Presley wist John dat hij een Elvis fan was. Na een paar Elvis-platen te hebben gekregen, zong John de liedjes al snel mee. Naarmate John ouder werd, en steeds meer ging optreden met diverse bands, werd hem al snel verteld dat zijn stem heel erg die van Elvis kon benaderen. John ging hier serieuzer op in, en is erg goed naar zijn idool gaan kijken en luisteren, wat resulteerde in deze zeer professionele Elvis Presley act! Op verzoek muziekfragmenten beschikbaar.Johnny
is geboren op 10 oktober 1975 in ’s-Gravenhage.
Als zoon van een muzikant werd al snel duidelijk dat hij erg muzikaal was, en begon op zijn vierde jaar al met lessen voor het bespelen van instrumenten.. Vanaf de eerste beelden en geluiden die hij zag en hoorde van Elvis Presley wist John dat hij een Elvis fan was. Na een paar Elvis-platen te hebben gekregen, zong John de liedjes al snel mee. Naarmate John ouder werd, en steeds meer ging optreden met diverse bands, werd hem al snel verteld dat zijn stem heel erg die van Elvis kon benaderen. John ging hier serieuzer op in, en is erg goed naar zijn idool gaan kijken en luisteren, wat resulteerde in deze zeer professionele Elvis Presley act!

Op verzoek muziekfragmenten beschikbaar.

Bands

All The Best

All The Best

Samengesteld uit muzikanten die hun plaats in de vaderlandse muziek al meer dan verdiend hebben, staat garant voor enkele uren topvermaak.
Bands

Bands

Het vinden van de juiste muziek en artiest / artiesten is bijna het belangrijkste voor uw personeelsavond uw zoveel jarig huwelijksfeest, bruiloft / trouwfeest, bedrijfsfeest, verjaardag of diner dansant.
Big Band

Big Band

Ook in de commerciële en danswereld laat de Residence Big Band zich niet onbetuigd. In de afgelopen 20 jaar is de band uitgegroeid tot een gerespecteerd orkest van hoog niveau.
Bruiloftbands

Bruiloftbands

Eddy C maakte ooit deel uit van de Crazy Rockers! Zij hebben een allround repertoire met daarbij de modernste hits... brengen een ABBA show.
Country & Western

Country & Western

De band is in 1999 opgericht met een aantal muzikanten die hun sporen reeds hebben verdiend bij vele andere formaties. Ze hebben elkaar gevonden in een gemeenschappelijke passie voor countrymuziek.
Coverbands

Coverbands

Coverband zijn bands die precies de songs van hun favoriete bands naspelen. Dat doen sommige band zo goed dat ze bijna zoals de plaat spelen en zoals de artiest het bedoelt heeft.
Dansorkest

Dansorkest

First Move is een jonge, frisse allround band bestaande uit 8 professionele enthousiaste en getalenteerde musici. Deze dynamische band heeft een zeer gevarieerd en vooral origineel repertoire.
Duo's Muziek

Duo's Muziek

Tijdens optredens speelt Michel "live" mee op gitaar en desgewenst op piano. Zij verwelkomen de gasten en ook het gehele optreden wordt door hen op een gezellige manier "aan elkaar gepraat".
Hot & Steamy

Hot & Steamy

"Hot & Steamy" is in muzikaal opzicht een zeldzaam "strakke" band, waarbij inmiddels is gebleken dat tijdens de optredens menig in het publiek aanwezige collega-musicus zich vergaapt aan het bijzonder hoge peil.
HotTown

HotTown

HotTown is een 7 persoonsformatie en speelt een breed repertoire van popclassics, soul, funk, disco en hits van nu. Op verzoek speelt de band ook Latin en Nederlandstalige hits. Eventeel kan de band worden uitgebreid met een opzwepende percussionist, achtergrond zangeressen, spetterende blazerssectie en swinggende showdanseressen.
Latin Music Adventure

Latin Music Adventure

Latin Music Adventure nodigt uit tot dansen, maar is ook boeiend voor de subtiele luisteraar of prettig als muzikale omlijsting op een happening. Heerlijke muziek om een warme, zonnige, swingende Zuid-Amerikaanse sfeer te creëren!
One Man Bands

One Man Bands

The one man band Dave staat voor een avondvullend programma met veel enthousiasme en een breed repertoire. Voor uw huwelijksfeest, bruiloft / trouwfeest, bedrijfsfeest of diner dansant.
Rock & Roll

Rock & Roll

Een act van grote klasse en wellicht met "Highclass". Niet alleen het kostuum, maar ook de stem voert menigeen terug naar de tijd van Elvis. “A Tribute to the King” is een optreden wat een vervolmaking is van welk evenement of feest dan ook.
Sixties Orkest

Sixties Orkest

"Let the good times roll" Juist, maar dan wel met de Rock van The Clarks. Nederlands topband wanneer de "sound of the fifties, sixties or seventies" is gewenst.
Slampampers

Slampampers

The Slampampers combineren Jump & Jive, Doowop, Close Harmony Singing en een verdwaalde Rap met tomeloze energie, onverwachte comedy en liters zweet!
Soulband

Soulband

Soulzanger John Smith staat voor 100 % soul en blues. Optreden, zingen voor publiek. Het is zijn lust en zijn leven. Als oude rot in het vak heeft hij in zowel het binnen- als buitenland gerenommeerde podia mogen betreden.
Tribute to Cliff and The Shadows

Tribute to Cliff and The Shadows

De enige echte Nederlandse Tribute to Cliff and The Shadows Coverband verzorgt regelmatig een spetterend optreden op diverse locaties. Deze Shadow band spelen de muziek van Cliff and The Shadows op zeer authentieke wijze.
Trio's Muziek

Trio's Muziek

Endless een trio waarin Caren de zangeres een belangrijk deel van de zang voor haar rekening neemt, En vertegenwoordigde op het euro songfestival met het nummer "ik wil alles met je delen".

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560