Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Sixties Orkest  
   

Back to the Sixties bands

“Ted Jones & The Driftin’ Five”

In maart 1960 richtte gitarist Michel Roelofs “The Black Arrows” op. In oktober 1962 veranderde hij de naam in “The Driftin' Five” en zo is een van de oudste nog actieve bands van Utrecht ontstaan.  Beroemd in die dagen was de line-up met de zanger Herman van Keeken. Zij scoorden toen hits als “Corinna” en  “Hello Mary Lou”.
 
“The Driftin’ Five” hebben met verschillende zangers singles gemaakt. In 1964 met zanger Tony Ritchie: “Blue Skies en Mean Woman Blues” en “Yankee Doodle Twist en de D-5 Twist”.
In 1965 met zanger Ted Jones (de 1e),  “It keeps Raining en She Left Me”. In 1966 “Hou Toch Op Minister en Waarom Ben Ik Zo Verlegen” en als D5:  “A Long Time en Hard Headed Baby”  . Tenslotte in 1971 als  “Apollo’s Wing”,  “Together en Change Of Living”. 

 “The Driftin’ Five” hebben ook in 2010 weer vaak en succesvol opgetreden in Nederland en deelde het podium met o.a. “The Fortunes”, “The Searchers”, “The Rapiers” en “Herman’s Hermits”. In 2011 gaan “Ted Jones & The Driftin’ Five” de studio in om een CD op te nemen.

Bootstrap

Bootstrap Vanwege de diverse muzikale achtergronden van de bandleden is het repertoire van Bootstrap een reis door de geschiedenis van de popmuziek; zo spelen zij ondermeer nummers van Elvis Presley, Eddie Cochran, Chuck Berry, The Beatles, Stones, Jimi Hendrix, Led Zeppelin en vele andere. Dit zeer uitgebreide repertoire zorgt ervoor dat elk optreden de juiste toon weet te treffen; themafeest, evenement, beurs of plaatselijk motortreffen: Bootstrap weet altijd enthousiasme op te wekken, maar is vooral een heel goede band. Op verzoek muziekfragmenten beschikbaar. Tijd optreden 3 x 30 minuten of in overleg. Exclusief geluid. Prijs op aanvraag.Vanwege de diverse muzikale achtergronden van de bandleden is het repertoire van Bootstrap een reis door de geschiedenis van de popmuziek; zo spelen zij ondermeer nummers van Elvis Presley, Eddie Cochran, Chuck Berry, The Beatles, Stones, Jimi Hendrix, Led Zeppelin en vele andere.
Dit zeer uitgebreide repertoire zorgt ervoor dat elk optreden de juiste toon weet te treffen; themafeest, evenement, beurs of plaatselijk motortreffen: Bootstrap weet altijd enthousiasme op te wekken, maar is vooral een heel goede band.

Op verzoek muziekfragmenten beschikbaar.

Tijd optreden 3 x 30 minuten of in overleg.
Exclusief geluid.

Prijs op aanvraag.


The Clarks “Let the good times roll”. Juist, maar dan wel met de Rock van The Clarks. Nederlands topband wanneer de “sound of the fifties, sixties or seventies” is gewenst. The Clarks is een professionele popgroep die al sinds 1987 in dezelfde bezetting speelt en hun professionaliteit, betrouwbaarheid en ervaring vormen de ingrediënten die deze band tot een topattractie maken. Groot feest of klein feest het maakt The Clarks niet uit, zij spelen overal waar een goed feest moet komen. Optreden: 3 x 40 minuten.The Clarks

“Let the good times roll”. Juist, maar dan wel met de Rock van The Clarks. Nederlands topband wanneer de “sound of the fifties, sixties or seventies” is gewenst. The Clarks is een professionele popgroep die al sinds 1987 in dezelfde bezetting speelt en hun professionaliteit, betrouwbaarheid en ervaring vormen de ingrediënten die deze band tot een topattractie maken. Groot feest of klein feest het maakt The Clarks niet uit, zij spelen overal waar een goed feest moet komen.

Optreden: 3 x 40 minuten.


Rock and Roll dance groep!

Rock and Roll dance groep! De Rock and Roll dansgroep Voor een gezellige en sprankelende Rock and roll avond mag een rock and roll dance group eigenlijk niet ontbreker echt top voor een rock and roll thema avond bij bijvoorbeeld een Bruiloft, bedrijfsfeest, themafeest enz. De leden van dit showteam stralen één en al enthousiasme, respect en kwaliteit uit. Zij geven demonstraties in verschillende formaties. Met de ervaring die we in ruim 12 jaar hebben opgebouwd weet u zeker dat u iets extra's in huis haalt! Naast het spetterende optreden van deze dansformatie, zorgen zij ervoor dat uw gasten ook kunnen meedoen. Natuurlijk leer je rock 'n rollen niet zomaar in 1 avond zeker niet met een grote groep. Daarvoor hebben zij diverse pasjes die uw gasten makkelijk kunnen aanleren zodat ze toch kunnen meedansen. Ook hebben zij een speciale dans namelijk: "DE VERBODEN DANS UIT DE JAREN 50" Altijd weer een succes, meestal sluiten we hiermee af. Prijs op aanvraag.


De Rock and Roll dansgroep

Voor een gezellige en sprankelende Rock and roll avond mag een rock and roll dance group eigenlijk niet ontbreker echt top voor een rock and roll thema avond bij bijvoorbeeld een Bruiloft, bedrijfsfeest, themafeest enz.

De leden van dit showteam stralen één en al enthousiasme, respect en kwaliteit uit. Zij geven demonstraties in verschillende formaties. Met de ervaring die we in ruim 12 jaar hebben opgebouwd weet u zeker dat u iets extra's in huis haalt!

Naast het spetterende optreden van deze dansformatie, zorgen zij ervoor dat uw gasten ook kunnen meedoen. Natuurlijk leer je rock 'n rollen niet zomaar in 1 avond zeker niet met een grote groep. Daarvoor hebben zij diverse pasjes die uw gasten makkelijk kunnen aanleren zodat ze toch kunnen meedansen.

Ook hebben zij een speciale dans namelijk:
"DE VERBODEN DANS UIT DE JAREN 50"
Altijd weer een succes, meestal sluiten we hiermee af.

Prijs op aanvraag.

Bands

All The Best

All The Best

Samengesteld uit muzikanten die hun plaats in de vaderlandse muziek al meer dan verdiend hebben, staat garant voor enkele uren topvermaak.
Bands

Bands

Het vinden van de juiste muziek en artiest / artiesten is bijna het belangrijkste voor uw personeelsavond uw zoveel jarig huwelijksfeest, bruiloft / trouwfeest, bedrijfsfeest, verjaardag of diner dansant.
Big Band

Big Band

Ook in de commerciële en danswereld laat de Residence Big Band zich niet onbetuigd. In de afgelopen 20 jaar is de band uitgegroeid tot een gerespecteerd orkest van hoog niveau.
Bruiloftbands

Bruiloftbands

Eddy C maakte ooit deel uit van de Crazy Rockers! Zij hebben een allround repertoire met daarbij de modernste hits... brengen een ABBA show.
Country & Western

Country & Western

De band is in 1999 opgericht met een aantal muzikanten die hun sporen reeds hebben verdiend bij vele andere formaties. Ze hebben elkaar gevonden in een gemeenschappelijke passie voor countrymuziek.
Coverbands

Coverbands

Coverband zijn bands die precies de songs van hun favoriete bands naspelen. Dat doen sommige band zo goed dat ze bijna zoals de plaat spelen en zoals de artiest het bedoelt heeft.
Dansorkest

Dansorkest

First Move is een jonge, frisse allround band bestaande uit 8 professionele enthousiaste en getalenteerde musici. Deze dynamische band heeft een zeer gevarieerd en vooral origineel repertoire.
Duo's Muziek

Duo's Muziek

Tijdens optredens speelt Michel "live" mee op gitaar en desgewenst op piano. Zij verwelkomen de gasten en ook het gehele optreden wordt door hen op een gezellige manier "aan elkaar gepraat".
Hot & Steamy

Hot & Steamy

"Hot & Steamy" is in muzikaal opzicht een zeldzaam "strakke" band, waarbij inmiddels is gebleken dat tijdens de optredens menig in het publiek aanwezige collega-musicus zich vergaapt aan het bijzonder hoge peil.
HotTown

HotTown

HotTown is een 7 persoonsformatie en speelt een breed repertoire van popclassics, soul, funk, disco en hits van nu. Op verzoek speelt de band ook Latin en Nederlandstalige hits. Eventeel kan de band worden uitgebreid met een opzwepende percussionist, achtergrond zangeressen, spetterende blazerssectie en swinggende showdanseressen.
Latin Music Adventure

Latin Music Adventure

Latin Music Adventure nodigt uit tot dansen, maar is ook boeiend voor de subtiele luisteraar of prettig als muzikale omlijsting op een happening. Heerlijke muziek om een warme, zonnige, swingende Zuid-Amerikaanse sfeer te creëren!
One Man Bands

One Man Bands

The one man band Dave staat voor een avondvullend programma met veel enthousiasme en een breed repertoire. Voor uw huwelijksfeest, bruiloft / trouwfeest, bedrijfsfeest of diner dansant.
Rock & Roll

Rock & Roll

Een act van grote klasse en wellicht met "Highclass". Niet alleen het kostuum, maar ook de stem voert menigeen terug naar de tijd van Elvis. “A Tribute to the King” is een optreden wat een vervolmaking is van welk evenement of feest dan ook.
Sixties Orkest

Sixties Orkest

"Let the good times roll" Juist, maar dan wel met de Rock van The Clarks. Nederlands topband wanneer de "sound of the fifties, sixties or seventies" is gewenst.
Slampampers

Slampampers

The Slampampers combineren Jump & Jive, Doowop, Close Harmony Singing en een verdwaalde Rap met tomeloze energie, onverwachte comedy en liters zweet!
Soulband

Soulband

Soulzanger John Smith staat voor 100 % soul en blues. Optreden, zingen voor publiek. Het is zijn lust en zijn leven. Als oude rot in het vak heeft hij in zowel het binnen- als buitenland gerenommeerde podia mogen betreden.
Tribute to Cliff and The Shadows

Tribute to Cliff and The Shadows

De enige echte Nederlandse Tribute to Cliff and The Shadows Coverband verzorgt regelmatig een spetterend optreden op diverse locaties. Deze Shadow band spelen de muziek van Cliff and The Shadows op zeer authentieke wijze.
Trio's Muziek

Trio's Muziek

Endless een trio waarin Caren de zangeres een belangrijk deel van de zang voor haar rekening neemt, En vertegenwoordigde op het euro songfestival met het nummer "ik wil alles met je delen".

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560