Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Soulband  
   

Soulmuziek Soulbands Soulzanger

The Soulexpress

Waarom boekt u deze Soulband?

The Soul Express staat voor pure, onvervalste soul. Soul is uitbundige feestmuziek; het is intens, rauw en gepassioneerd. En toch blijft de muziek smaakvol en heeft het iets gracieus. Door onze authentieke benadering van soulmuziek onderscheiden wij ons van de standaard coverband. Wij voorzien uw avond niet alleen van muziek, maar creëren een sfeer die u en uw gasten lang bij zal blijven. Kijkt u snel naar ons filmpje en de foto's, dat zegt uiteindelijk meer dan duizend woorden...

Prijs op aanvraag.    

Soulzanger John Smith Soulzanger John Smith staat voor 100 % soul en blues. Optreden, zingen voor publiek. Het is zijn lust en zijn leven. Als oude rot in het vak heeft hij in zowel het binnen- als buitenland gerenommeerde podia mogen betreden. Een optreden van John Smith geeft een terugblik naar de tijd van o.a. Otis Redding en Percy Sledge. Met zijn soulvolle stem vertolkt John heerlijke songs zoals Hard to handle en Sweet soul music. John is te boeken voor een swingend en spetterend 40 minuten durend optreden. Op het contactformulier kunt u meteen een optreden boeken of informatie aanvragen.Soulzanger John Smith

Soulzanger John Smith staat voor 100 % soul en blues. Optreden, zingen voor publiek. Het is zijn lust en zijn leven. Als oude rot in het vak heeft hij in zowel het binnen- als buitenland gerenommeerde podia mogen betreden.

Een optreden van John Smith geeft een terugblik naar de tijd van o.a. Otis Redding en Percy Sledge. Met zijn soulvolle stem vertolkt John heerlijke songs zoals Hard to handle en Sweet soul music.

John is te boeken voor een swingend en spetterend 40 minuten durend optreden. Op het contactformulier kunt u meteen een optreden boeken of informatie aanvragen.

Prijs op aanvraag.

W I C K E D 'I heard it through the grapevine', 'There is a new band in town!' and this band is .............WICKED! On the menu: contemporary soul and R&B such as Alicia Keys, Destiny’s Child, Christina Aguilera and The Sugababes. Motown vibes from Stevie Wonder Earth, Wind & Fire, Chaka Kahn and Marvin Gaye. You’ve Got to Give it up with this funcky Fantasy. The vocals: Three times a lady, groovy and totally En Vogue The band: Soul brothers supported by fabulous horn section Boost up your party with their spectacular voices and stunning performance. Don't be shy to get ...........WICKED! Optreden 3 x 45 minuten Grand Live Plus € 5000,- ex BTW Grand Live € 4000,- ex BTW Exclusief geluidstechniekW I C K E D

'I heard it through the grapevine',
'There is a new band in town!'
and this band is .............WICKED!

On the menu: contemporary soul and R&B such as Alicia Keys, Destiny’s Child, Christina Aguilera and The Sugababes. Motown vibes from Stevie Wonder Earth, Wind & Fire, Chaka Kahn and Marvin Gaye.
You’ve Got to Give it up with this funcky Fantasy.


The vocals: Three times a lady, groovy and totally En Vogue

The band: Soul brothers supported by fabulous horn section
Boost up your party with their spectacular voices and stunning performance.
Don't be shy to get ...........WICKED!

Optreden 3 x 45 minuten
Prijs op aanvraag
Exclusief geluidstechniek

Prijs op aanvraag.

BIG, BLACK & BEAUTIFUL Iedereen is het er over eens, Big, Black & Beautiful moet je gezien hebben! Deze drie Sisters of Soul nemen het publiek mee op een muzikale reis langs legendarische meidengroepen, zoals the Supremes, the Three Degrees en the Pointer Sisters. Maar ook hedendaagse Girl Groups zoals Destiny’s Child passeren de revue. Rocq-E, Lucretia & Michelle brengen vol showmanship een eerbetoon aan de dames die voor een groot gedeelte het muziekbeeld van de afgelopen decennia bepaalden. De diva’s maken dan ook ieder optreden tot een zinderend feest van herkenning. Hun einddoel is duidelijk: het dak moet er af! Prijs op aanvraag.BIG, BLACK & BEAUTIFUL
Iedereen is het er over eens, Big, Black & Beautiful moet je gezien hebben! Deze drie Sisters of Soul nemen het publiek mee op een muzikale reis langs legendarische meidengroepen, zoals the Supremes, the Three Degrees en the Pointer Sisters. Maar ook hedendaagse Girl Groups zoals Destiny’s Child passeren de revue. Rocq-E, Lucretia & Michelle brengen vol showmanship een eerbetoon aan de dames die voor een groot gedeelte het muziekbeeld van de afgelopen decennia bepaalden. De diva’s maken dan ook ieder optreden tot een zinderend feest van herkenning.
Hun einddoel is duidelijk: het dak moet er af!

Prijs op aanvraag.


 

Bands

All The Best

All The Best

Samengesteld uit muzikanten die hun plaats in de vaderlandse muziek al meer dan verdiend hebben, staat garant voor enkele uren topvermaak.
Bands

Bands

Het vinden van de juiste muziek en artiest / artiesten is bijna het belangrijkste voor uw personeelsavond uw zoveel jarig huwelijksfeest, bruiloft / trouwfeest, bedrijfsfeest, verjaardag of diner dansant.
Big Band

Big Band

Ook in de commerciële en danswereld laat de Residence Big Band zich niet onbetuigd. In de afgelopen 20 jaar is de band uitgegroeid tot een gerespecteerd orkest van hoog niveau.
Bruiloftbands

Bruiloftbands

Eddy C maakte ooit deel uit van de Crazy Rockers! Zij hebben een allround repertoire met daarbij de modernste hits... brengen een ABBA show.
Country & Western

Country & Western

De band is in 1999 opgericht met een aantal muzikanten die hun sporen reeds hebben verdiend bij vele andere formaties. Ze hebben elkaar gevonden in een gemeenschappelijke passie voor countrymuziek.
Coverbands

Coverbands

Coverband zijn bands die precies de songs van hun favoriete bands naspelen. Dat doen sommige band zo goed dat ze bijna zoals de plaat spelen en zoals de artiest het bedoelt heeft.
Dansorkest

Dansorkest

First Move is een jonge, frisse allround band bestaande uit 8 professionele enthousiaste en getalenteerde musici. Deze dynamische band heeft een zeer gevarieerd en vooral origineel repertoire.
Duo's Muziek

Duo's Muziek

Tijdens optredens speelt Michel "live" mee op gitaar en desgewenst op piano. Zij verwelkomen de gasten en ook het gehele optreden wordt door hen op een gezellige manier "aan elkaar gepraat".
Hot & Steamy

Hot & Steamy

"Hot & Steamy" is in muzikaal opzicht een zeldzaam "strakke" band, waarbij inmiddels is gebleken dat tijdens de optredens menig in het publiek aanwezige collega-musicus zich vergaapt aan het bijzonder hoge peil.
HotTown

HotTown

HotTown is een 7 persoonsformatie en speelt een breed repertoire van popclassics, soul, funk, disco en hits van nu. Op verzoek speelt de band ook Latin en Nederlandstalige hits. Eventeel kan de band worden uitgebreid met een opzwepende percussionist, achtergrond zangeressen, spetterende blazerssectie en swinggende showdanseressen.
Latin Music Adventure

Latin Music Adventure

Latin Music Adventure nodigt uit tot dansen, maar is ook boeiend voor de subtiele luisteraar of prettig als muzikale omlijsting op een happening. Heerlijke muziek om een warme, zonnige, swingende Zuid-Amerikaanse sfeer te creëren!
One Man Bands

One Man Bands

The one man band Dave staat voor een avondvullend programma met veel enthousiasme en een breed repertoire. Voor uw huwelijksfeest, bruiloft / trouwfeest, bedrijfsfeest of diner dansant.
Rock & Roll

Rock & Roll

Een act van grote klasse en wellicht met "Highclass". Niet alleen het kostuum, maar ook de stem voert menigeen terug naar de tijd van Elvis. “A Tribute to the King” is een optreden wat een vervolmaking is van welk evenement of feest dan ook.
Sixties Orkest

Sixties Orkest

"Let the good times roll" Juist, maar dan wel met de Rock van The Clarks. Nederlands topband wanneer de "sound of the fifties, sixties or seventies" is gewenst.
Slampampers

Slampampers

The Slampampers combineren Jump & Jive, Doowop, Close Harmony Singing en een verdwaalde Rap met tomeloze energie, onverwachte comedy en liters zweet!
Soulband

Soulband

Soulzanger John Smith staat voor 100 % soul en blues. Optreden, zingen voor publiek. Het is zijn lust en zijn leven. Als oude rot in het vak heeft hij in zowel het binnen- als buitenland gerenommeerde podia mogen betreden.
Tribute to Cliff and The Shadows

Tribute to Cliff and The Shadows

De enige echte Nederlandse Tribute to Cliff and The Shadows Coverband verzorgt regelmatig een spetterend optreden op diverse locaties. Deze Shadow band spelen de muziek van Cliff and The Shadows op zeer authentieke wijze.
Trio's Muziek

Trio's Muziek

Endless een trio waarin Caren de zangeres een belangrijk deel van de zang voor haar rekening neemt, En vertegenwoordigde op het euro songfestival met het nummer "ik wil alles met je delen".

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560