Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Trio's Muziek  
   

Trio's Muziek

FUN Q FUN Q maakt in principe iedere bruiloft of personeelsfeest tot een onvergetelijk gebeuren. Zij hebben door de jaren heen geleerd hoe belangrijk het is om op de vraag van de klant in te kunnen spelen. Met deze band blijkt dat zijn vruchten af te werpen. FUN Q kan alles en speelt dus alles wat gewenst is. In een standaard bezetting (drums, bas, gitaar, toetsen, zang ) spelen zij van polonaises tot allerlei medley 's in de soul, motown, sixties-sferen (bijv.Beatles), tot ballroomsets en diepzinnige ballads. In overleg wordt het repertoire zoveel mogelijk afgestemd op uw wensen. FUN Q heeft ondanks de gedeeltelijke conservatorium achtergrond geenszins het bijbehorende geluid. Het zijn professionele muziekanten die reeds alle podia in Nederland betreden hebben, van North Sea Jazz tot Paradiso. Nu dus serieus bezig met een pure bandjessound voor Uw feest. Prijs op aanvraag. Op verzoek muziekfragmenten beschikbaar. RepertoirelijstFUN Q

FUN Q maakt in principe iedere bruiloft of personeelsfeest tot een onvergetelijk gebeuren. Zij hebben door de jaren heen geleerd hoe belangrijk het is om op de vraag van de klant in te kunnen spelen. Met deze band blijkt dat zijn vruchten af te werpen. FUN Q kan alles en speelt dus alles wat gewenst is. In een standaard bezetting (drums, bas, gitaar, toetsen, zang ) spelen zij van polonaises tot allerlei medley 's in de soul, motown, sixties-sferen (bijv.Beatles), tot ballroomsets en diepzinnige ballads. In overleg wordt het repertoire zoveel mogelijk afgestemd op uw wensen. FUN Q heeft ondanks de gedeeltelijke conservatorium achtergrond geenszins het bijbehorende geluid. Het zijn professionele muziekanten die reeds alle podia in Nederland betreden hebben, van North Sea Jazz tot Paradiso. Nu dus serieus bezig met een pure bandjessound voor Uw feest.

Prijs op aanvraag.

Op verzoek muziekfragmenten beschikbaar.
Repertoirelijst

TRIO NEXT THREE Ze maken een mengeling van de hits van de TOP-40 van nu en de TOP-100 allertijden(z.g. goud van oud), de wijze waarop is SUBLIEM!!!!!!! Uw gasten zullen, door de fantastische wijze waarop zij de "songs" worden gebracht, werkelijk uit hun "dak" gaan!!! Natuurlijk weten deze muzikanten welk repertoire gespeeld dient te worden om een feest perfect te begeleiden. Bezetting: Zangeres Keyboard/accordeon/zang Slaggitaar/mondorgel/zang  Op verzoek muziekfragmenten beschikbaar.TRIO NEXT THREE

Ze maken een mengeling van de hits van de TOP-40 van nu en de TOP-100 allertijden(z.g. goud van oud), de wijze waarop is SUBLIEM!!!!!!! Uw gasten zullen, door de fantastische wijze waarop zij de "songs" worden gebracht, werkelijk uit hun "dak" gaan!!! Natuurlijk weten deze muzikanten welk repertoire gespeeld dient te worden om een feest perfect te begeleiden.

Bezetting:
Zangeres
Keyboard/accordeon/zang
Slaggitaar/mondorgel/zang 

Op verzoek muziekfragmenten beschikbaar.

Endless Endless een trio waarin Caren de zangeres een belangrijk deel van de zang voor haar rekening neemt, Caren die in de tachtiger jaren samen met haar zus grote internationale successen en in 52 landen in de top stond en nederland vertegenwoordigde op het euro songfestival met het nummer " ik wil alles met je delen" en ook de nummers Rio, Mother how are you today en late at night, zullen menigeen bekend in de oren klinken, voeg daarbij twee muzikanten toe die hun sporen ruimschoots in de muziek verdiend hebben en je hebt een klassetrio met een internationaal repertoire die ieder feest, receptie, of opening perfect kunnen invullen.Endless

Endless een trio waarin Caren de zangeres een belangrijk deel van de zang voor haar rekening neemt, Caren die in de tachtiger jaren samen met haar zus grote internationale successen en in 52 landen in de top stond en nederland vertegenwoordigde op het euro songfestival met het nummer " ik wil alles met je delen" en ook de nummers Rio, Mother how are you today en late at night, zullen menigeen bekend in de oren klinken, voeg daarbij twee muzikanten toe die hun sporen ruimschoots in de muziek verdiend hebben en je hebt een klassetrio met een internationaal repertoire die ieder feest, receptie, of opening perfect kunnen invullen.

Duitse muziek Schlagermuziek TRIO TAKE THREE is zeer flexibel inzetbaar door een enorm breed repertoire,15 live-instrumenten en meerstemmig zang. Zij kunnen ook heel zacht spelen!!Duitse muziek Schlagermuziek

TRIO TAKE THREE

is zeer flexibel inzetbaar
door een enorm breed repertoire,15 live-instrumenten en meerstemmig zang.
Zij kunnen ook heel zacht spelen!!

Haymo heeft bijna 40 jaar buhne-ervaring. Hij bespeelt 14 instrumenten zoals diverse blaas-en snaar-instrumenten. Ook op de toetsen is hij thuis. Natuurlijk ondersteunt hij Eric en Ilja bij het zingen. Hij heeft in verschillende soorten bands gespeeld: big-band, Schrammel-quintet, Country-band, Tiroler blaasmuziek, Classic-dance-band.Haymo heeft bijna 40 jaar buhne-ervaring. Hij bespeelt 14 instrumenten zoals diverse blaas-en snaar-instrumenten. Ook op de toetsen is hij thuis. Natuurlijk ondersteunt hij Eric en Ilja bij het zingen. Hij heeft in verschillende soorten bands gespeeld: big-band, Schrammel-quintet, Country-band, Tiroler blaasmuziek, Classic-dance-band.
Ilja zingt al van jongs af aan. Tijdens haar lagere en middelbare schooltijd heeft ze vele rollen in musicals gespeeld. Ze heeft jarenlang klassiek zangles gehad en zong tegelijkertijd in een stevige rockband. De laatste jaren heeft zij in een popkoor gezongen. Ilja heeft een zeer gevarieerde stem met een groot bereik. Ze zingt van opera tot jazz en van rock tot musical. Bij Take Three kan zij dus haar hart ophalen, en u vast ook!Ilja
zingt al van jongs af aan. Tijdens haar lagere en middelbare schooltijd heeft ze vele rollen in musicals gespeeld. Ze heeft jarenlang klassiek zangles gehad en zong tegelijkertijd in een stevige rockband. De laatste jaren heeft zij in een popkoor gezongen. Ilja heeft een zeer gevarieerde stem met een groot bereik. Ze zingt van opera tot jazz en van rock tot musical. Bij Take Three kan zij dus haar hart ophalen, en u vast ook!

Eric speelde in de jaren tachtig in het alom bekende "Trio John Breugel". Hier heeft hij veel ervaring opgedaan. Met Jan Postma vormde Eric het duo "The Dakota's". Dit duo heeft regelmatig Guus Bos begeleid. Na "The Dakota's heeft Eric met Jan Ferwerda gespeeld in het "Roskam Duo" Van 1997 tot 2002 speelde Eric samen met een toetsenist met name op bruiloften. Op zoek naar een grotere uitdaging kwam het trio Take Three op zijn weg. Als vocalist maar ook als drummer kan hij zijn ambitie op de buhne en in de studio inhoud geven. Op verzoek muziekfragmenten beschikbaar.Eric speelde in de jaren tachtig in het alom bekende "Trio John Breugel". Hier heeft hij veel ervaring opgedaan. Met Jan Postma vormde Eric het duo "The Dakota's". Dit duo heeft regelmatig Guus Bos begeleid. Na "The Dakota's heeft Eric met Jan Ferwerda gespeeld in het "Roskam Duo" Van 1997 tot 2002 speelde Eric samen met een toetsenist met name op bruiloften. Op zoek naar een grotere uitdaging kwam het trio Take Three op zijn weg. Als vocalist maar ook als drummer kan hij zijn ambitie op de buhne en in de studio inhoud geven.

Op verzoek muziekfragmenten beschikbaar.

Bands

All The Best

All The Best

Samengesteld uit muzikanten die hun plaats in de vaderlandse muziek al meer dan verdiend hebben, staat garant voor enkele uren topvermaak.
Bands

Bands

Het vinden van de juiste muziek en artiest / artiesten is bijna het belangrijkste voor uw personeelsavond uw zoveel jarig huwelijksfeest, bruiloft / trouwfeest, bedrijfsfeest, verjaardag of diner dansant.
Big Band

Big Band

Ook in de commerciële en danswereld laat de Residence Big Band zich niet onbetuigd. In de afgelopen 20 jaar is de band uitgegroeid tot een gerespecteerd orkest van hoog niveau.
Bruiloftbands

Bruiloftbands

Eddy C maakte ooit deel uit van de Crazy Rockers! Zij hebben een allround repertoire met daarbij de modernste hits... brengen een ABBA show.
Country & Western

Country & Western

De band is in 1999 opgericht met een aantal muzikanten die hun sporen reeds hebben verdiend bij vele andere formaties. Ze hebben elkaar gevonden in een gemeenschappelijke passie voor countrymuziek.
Coverbands

Coverbands

Coverband zijn bands die precies de songs van hun favoriete bands naspelen. Dat doen sommige band zo goed dat ze bijna zoals de plaat spelen en zoals de artiest het bedoelt heeft.
Dansorkest

Dansorkest

First Move is een jonge, frisse allround band bestaande uit 8 professionele enthousiaste en getalenteerde musici. Deze dynamische band heeft een zeer gevarieerd en vooral origineel repertoire.
Duo's Muziek

Duo's Muziek

Tijdens optredens speelt Michel "live" mee op gitaar en desgewenst op piano. Zij verwelkomen de gasten en ook het gehele optreden wordt door hen op een gezellige manier "aan elkaar gepraat".
Hot & Steamy

Hot & Steamy

"Hot & Steamy" is in muzikaal opzicht een zeldzaam "strakke" band, waarbij inmiddels is gebleken dat tijdens de optredens menig in het publiek aanwezige collega-musicus zich vergaapt aan het bijzonder hoge peil.
HotTown

HotTown

HotTown is een 7 persoonsformatie en speelt een breed repertoire van popclassics, soul, funk, disco en hits van nu. Op verzoek speelt de band ook Latin en Nederlandstalige hits. Eventeel kan de band worden uitgebreid met een opzwepende percussionist, achtergrond zangeressen, spetterende blazerssectie en swinggende showdanseressen.
Latin Music Adventure

Latin Music Adventure

Latin Music Adventure nodigt uit tot dansen, maar is ook boeiend voor de subtiele luisteraar of prettig als muzikale omlijsting op een happening. Heerlijke muziek om een warme, zonnige, swingende Zuid-Amerikaanse sfeer te creëren!
One Man Bands

One Man Bands

The one man band Dave staat voor een avondvullend programma met veel enthousiasme en een breed repertoire. Voor uw huwelijksfeest, bruiloft / trouwfeest, bedrijfsfeest of diner dansant.
Rock & Roll

Rock & Roll

Een act van grote klasse en wellicht met "Highclass". Niet alleen het kostuum, maar ook de stem voert menigeen terug naar de tijd van Elvis. “A Tribute to the King” is een optreden wat een vervolmaking is van welk evenement of feest dan ook.
Sixties Orkest

Sixties Orkest

"Let the good times roll" Juist, maar dan wel met de Rock van The Clarks. Nederlands topband wanneer de "sound of the fifties, sixties or seventies" is gewenst.
Slampampers

Slampampers

The Slampampers combineren Jump & Jive, Doowop, Close Harmony Singing en een verdwaalde Rap met tomeloze energie, onverwachte comedy en liters zweet!
Soulband

Soulband

Soulzanger John Smith staat voor 100 % soul en blues. Optreden, zingen voor publiek. Het is zijn lust en zijn leven. Als oude rot in het vak heeft hij in zowel het binnen- als buitenland gerenommeerde podia mogen betreden.
Tribute to Cliff and The Shadows

Tribute to Cliff and The Shadows

De enige echte Nederlandse Tribute to Cliff and The Shadows Coverband verzorgt regelmatig een spetterend optreden op diverse locaties. Deze Shadow band spelen de muziek van Cliff and The Shadows op zeer authentieke wijze.
Trio's Muziek

Trio's Muziek

Endless een trio waarin Caren de zangeres een belangrijk deel van de zang voor haar rekening neemt, En vertegenwoordigde op het euro songfestival met het nummer "ik wil alles met je delen".

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560