Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Exclusieve Artworkshop  
   

Exclusieve Artworkshop

Naast hun drukke kunstenaarspraktijk geeft het bekende Haagse kunstenaarsechtpaar Marcello & Els al jaren workshops. In een ochtend, middag of avond maakt u serieus kennis met de kunst; iedereen leert beslist iets over kleur, vorm, schilderen en het kunstenaarsbestaan. Naast hun drukke kunstenaarspraktijk geeft het bekende Haagse kunstenaarsechtpaar Marcello & Els al jaren workshops. In een ochtend, middag of avond maakt u serieus kennis met de kunst; iedereen leert beslist iets over kleur, vorm, schilderen en het kunstenaarsbestaan.
 

 

Kwaliteit staat voorop; de workshops leveren dan ook vrijwel altijd een goed kunstwerk op. Dus aan uw bedrijfsuitje of teambuilding houdt u ook nog eens een mooi schilderij over.... Een artworkshop met Marcello & Els duurt over het algemeen een dagdeel (zo'n 2,5 tot 3 uur). Korter of langer kan natuurlijk altijd, het aantal deelnemers is in principe onbeperkt. Marcello & Els vinden kwaliteit zeer belangrijk en sturen vrijwel elke groep ongemerkt naar een kwalitatief hoog resultaat. Prijs op aanvraag.  Kwaliteit staat voorop; de workshops leveren dan ook vrijwel altijd een goed kunstwerk op. Dus aan uw bedrijfsuitje of teambuilding houdt u ook nog eens een mooi schilderij over.... Een artworkshop met Marcello & Els duurt over het algemeen een dagdeel (zo'n 2,5 tot 3 uur). Korter of langer kan natuurlijk altijd, het aantal deelnemers is in principe onbeperkt. Marcello & Els vinden kwaliteit zeer belangrijk en sturen vrijwel elke groep ongemerkt naar een kwalitatief hoog resultaat.

Prijs op aanvraag.
 

Groepsactiviteiten

Body Art

Body Art

Workshops In de workshop leren de cursisten omgaan met de basistechnieken van airbrush en penseeltechnieken bodypainting. Zodra deze basiselementen enigszins beheerst worden gaan de deelnemers zelf aan de slag.
Da Vinci Mysterie

Da Vinci Mysterie

Het Boek "De Da Vinci Code" is een spannende thriller waarin de plot balanceert op de grens van fictie en werkelijkheid. Een miljoenen publiek raakte in de ban van het vlotte verhaal vol met geheimzinnige aanwijzingen en wendingen.
De uitdaging

De uitdaging

De Uitdaging wordt gespeeld in teams van 8-12 personen. Na een korte uitleg wordt een circuit van opdrachten afgewerkt. Gewoonlijk kunnen 6-8 opdrachten per uur worden afgewerkt.
Exclusieve Artworkshop

Exclusieve Artworkshop

Kwaliteit staat voorop; de workshops leveren dan ook vrijwel altijd een goed kunstwerk op. Dus aan uw bedrijfsuitje of teambuilding houdt u ook nog eens een mooi schilderij over....
Het lagerhuis

Het lagerhuis

Het Lagerhuis is een sfeervol discussieprogramma gebaseerd op het Engelse House of Commons, ook wel Lagerhuis genoemd. In een zeer traditionele sfeer debatteren daar de Engelse volksvertegen-woordigers over zaken van algemeen belang.
Moordspel

Moordspel

De graaf Lupo van Bolzenbroek is dood aangetroffen, hij bleek te zijn vermoord. Na een eerste onderzoek zijn er zes mogelijke verdachten overgebleven.
Raadselspel

Raadselspel

Om het slotraadsel te kunnen ontcijferen, moeten de teams eerst de ontbrekende letters verdienen door twaalf uitdagende 3-D raadsels op te lossen.

Sportieve Evenementen

Energ Team Event

Energ Team Event

De groep heeft eens een adrenalineshot nodig, kies dan voor ons programma met endurance en fear factors.
Frank's Backland Experience

Frank's Backland Experience

Frank heeft in Canada een zeer zware overlevingstraining gedaan. Zijn ervaring wil hij met u delen in de Ardense wouden.
Frêre Jacques

Frêre Jacques

De vakantiewoning is heel rustig gelegen. Het is de laatste woning aan de rand van het bos in een doodlopend straatje met een prachtig uitzicht.
Johnny's Caving Classics

Johnny's Caving Classics

Ontdek de fascinerende wereld van natuurlijk gevormde gangen, spleten, kalkafzettingen en onderaards riviertjes.
Riny's Native People Sweatlodge

Riny's Native People Sweatlodge

Aan onze waterval midden in de Ardense bossen wordt samen met de groep eeb zweethut gebouwd. Een groot vuur maakt de stenen warm.
Spirit & Balance

Spirit & Balance

Op het oerritme van de indianentrom met boten de rivier af zakken. Dan in de natuursauna je helemaal zuiveren en je zorgen vergeten.
Teambuilding Ribbers & Rick

Teambuilding Ribbers & Rick

Naast hun dagelijkse werk als consultants zijn zij zeer bedreven in diverse vechtsporten. Concentratie Focus Vertrouwen Commitment Energie De act is opgebouwd uit drie fases.

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560