Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Het Lagerhuis  
   

Het lagerhuis

Een drempelverlagend discussieprogramma voor zakelijke evenementen Prima te combineren met de workshop Praktisch Debatteren

DE OPZET Het Lagerhuis is een sfeervol discussieprogramma gebaseerd op het Engelse House of Commons, ook wel Lagerhuis genoemd. In een zeer traditionele sfeer debatteren daar de Engelse volksvertegen-woordigers over zaken van algemeen belang. In het bedrijfsleven is vergaderen en discussiëren aan de orde van de dag. Soms is er de behoefte dat in groter verband te doen. DE OPZET
Het Lagerhuis is een sfeervol discussieprogramma gebaseerd op het Engelse House of Commons, ook wel Lagerhuis genoemd. In een zeer traditionele sfeer debatteren daar de Engelse volksvertegen-woordigers over zaken van algemeen belang. In het bedrijfsleven is vergaderen en discussiëren aan de orde van de dag. Soms is er de behoefte dat in groter verband te doen. Voor bijeenkomsten waar gevoelige onderwerpen ter sprake moeten worden gebracht, kan de ludieke invulling met dit Lagerhuisconcept een eventueel gevoel van dreiging afzwakken. Vaak blijkt dat het toepassen van dit concept de interesse voor de onderwerpen aanmerkelijk kan toenemen.
 

Om in te spelen op deze behoeftes, ontwikkelden wij een uitgebreide set hulpmiddelen waarmee speciale bijeenkomsten krachtig ondersteund kunnen worden. De complete set bestaat o.a. uit een decorpakket, een kleine geluidsset, een klok met chronometer en een elektronisch stemsysteem. Met deze set is het mogelijk een discussieprogramma te realiseren in de sfeer van het Lagerhuis. Om in te spelen op deze behoeftes, ontwikkelden wij een uitgebreide set hulpmiddelen waarmee speciale bijeenkomsten krachtig ondersteund kunnen worden. De complete set bestaat o.a. uit een decorpakket, een kleine geluidsset, een klok met chronometer en een elektronisch stemsysteem. Met deze set is het mogelijk een discussieprogramma te realiseren in de sfeer van het Lagerhuis.
 

Om deelnemers in de juiste sfeer te brengen is veel aandacht besteed aan het decor. De toegepaste elementen zijn universeel van opzet, waardoor de opstelling goed kan worden aangepast aan de wensen van de klant.
Om deelnemers in de juiste sfeer te brengen is veel aandacht besteed aan het decor. De toegepaste elementen zijn universeel van opzet, waardoor de opstelling goed kan worden aangepast aan de wensen van de klant.  

 
 

HET STEMSYSTEEM In dit Lagerhuisconcept kunnen opdrachtgevers eigen stellingen ter discussie brengen. Het betreft dan veelal specifieke bedrijfsmatige onderwerpen. Na een afgesproken discussietijd kan een stelling in stemming worden gebracht. Met behulp van een elektronisch stemsysteem kunnen alle deelnemers kiezen uit drie mogelijkheden (A,B en C). De discussieleider koppelt hieraan bijvoorbeeld eens, oneens en geen mening. HET STEMSYSTEEM
In dit Lagerhuisconcept kunnen opdrachtgevers eigen stellingen ter discussie brengen. Het betreft dan veelal specifieke bedrijfsmatige onderwerpen. Na een afgesproken discussietijd kan een stelling in stemming worden gebracht. Met behulp van een elektronisch stemsysteem kunnen alle deelnemers kiezen uit drie mogelijkheden (A,B en C). De discussieleider koppelt hieraan bijvoorbeeld eens, oneens en geen mening.

Op een speciaal display worden de gemaakte keuzes in procenten weergegeven. De kracht van deze wijze van stemmen is dat ook minder ervaren sprekers zonder gêne een duidelijke mening kenbaar kunnen maken. Mede door het stemsysteem kunnen discussieleiders in een relatief korte tijd waardevolle informatie uit de deelnemersgroep verkrijgen. Het elektronisch stemsysteem dat standaard wordt meegeleverd, bestaat uit een stemcentrale, stemunits (max. 100 stuks) en een elektromechanisch display.  Op een speciaal display worden de gemaakte keuzes in procenten weergegeven. De kracht van deze wijze van stemmen is dat ook minder ervaren sprekers zonder gêne een duidelijke mening kenbaar kunnen maken. Mede door het stemsysteem kunnen discussieleiders in een relatief korte tijd waardevolle informatie uit de deelnemersgroep verkrijgen. Het elektronisch stemsysteem dat standaard wordt meegeleverd, bestaat uit een stemcentrale, stemunits (max. 100 stuks) en een elektromechanisch display. Het Lagerhuisconcept moet worden gezien als een uitgebreide gereedschapsset. De verantwoor-delijkheid voor de stellingen is geheel in handen van de opdrachtgever. Indien gewenst kunnen wij bemiddelen bij het vinden van een geschikte presentator. Vanzelfsprekend verzorgen wij de bediening van het stemsysteem en het geluid. Het decorpakket en het stemsysteem zijn ook los van elkaar te huur.

WORKSHOP
Onder de naam Praktisch Debatteren hebben wij met professionals op het gebied van debatteren een goede bijpassende workshop samengesteld. In deze workshop worden de deelnemers wegwijs gemaakt met tips en trucs.

Prijs op aanvraag.

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560