Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Frêre Jacques  
   

Frêre Jacques
 

"Frêre Jacques, domaine de retraite"

Naast onze andere locatie "Pays des Pierres, domaine d'aventure" beschikken we tevens over een in Feng Shui stijl verbouwde woning van de voormalige eigenaar van de steendgroeve. Hier kan men tot rust komen in het bijbehorende bos van 4,5 ha, met eigen waterval en moddermeer. "Frêre Jacques" ligt slechts enkele honderden meter verwijderd van de herberg aan een doodlopende weg. Dé locatie voor teamprocessen. Het huis in natuursteen van de streek is ingericht voor trainingen. Er zijn vijf dubbele slaapkamers. Het wordt tevens verhuurd als vakantiehuis. 

De vakantiewoning is heel rustig gelegen. Het is de laatste woning aan de rand van het bos in een doodlopend straatje met een prachtig uitzicht. Het vakantiehuis heeft in alle ruimtes centraleverwarming. Woning is misschien minder geschik voor gezelschapen met kleiner kinderen, eerder volwassen of tieners.

 

  • Slaapgelegenheid tot 9 personen: 5 slaapkamers en 4 badkamers.
  • Heel rustig gelegen.
  • Extra's: een openhaard, een vaatwasser en watervallen op gronden die bij de woning horen.
  • Buiten sportactiviteit op 250m: mogelijk om er een totaal pakketje van te maken verblijf en gezamenlijke activiteiten voor een gezelschap van jong tot oud (minimum 9 personen). Met mogelijkheid tot klimmen, kajakken, mountainbiken, speleologie enz.

Prijs op aanvraag. 

 

Sportieve Evenementen

Energ Team Event

Energ Team Event

De groep heeft eens een adrenalineshot nodig, kies dan voor ons programma met endurance en fear factors.
Frank's Backland Experience

Frank's Backland Experience

Frank heeft in Canada een zeer zware overlevingstraining gedaan. Zijn ervaring wil hij met u delen in de Ardense wouden.
Frêre Jacques

Frêre Jacques

De vakantiewoning is heel rustig gelegen. Het is de laatste woning aan de rand van het bos in een doodlopend straatje met een prachtig uitzicht.
Johnny's Caving Classics

Johnny's Caving Classics

Ontdek de fascinerende wereld van natuurlijk gevormde gangen, spleten, kalkafzettingen en onderaards riviertjes.
Riny's Native People Sweatlodge

Riny's Native People Sweatlodge

Aan onze waterval midden in de Ardense bossen wordt samen met de groep eeb zweethut gebouwd. Een groot vuur maakt de stenen warm.
Spirit & Balance

Spirit & Balance

Op het oerritme van de indianentrom met boten de rivier af zakken. Dan in de natuursauna je helemaal zuiveren en je zorgen vergeten.
Teambuilding Ribbers & Rick

Teambuilding Ribbers & Rick

Naast hun dagelijkse werk als consultants zijn zij zeer bedreven in diverse vechtsporten. Concentratie Focus Vertrouwen Commitment Energie De act is opgebouwd uit drie fases.

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560