Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Johnny's Caving Classics  
   

Johnny's Caving Classics

Johnny's Caving Classics Ontdek de fascinerende wereld van natuurlijk gevormde gangen, spleten, kalkafzettingen en onderaards riviertjes. John laat u de sportieve uitdaging ervaren van onderaardse klim- en buikschuifpartijen in diepe putten en nauwe doorgangen. John is al jaar en dag lid van de speleoclub van Comblian au Pont. Samen met leden van de speleoclub hebben ze veel nieuwe grotten geëxploreerd  in het gebied rondom ons centrum. Prijs op aanvraag.  Johnny's Caving Classics
Ontdek de fascinerende wereld van natuurlijk gevormde gangen, spleten, kalkafzettingen en onderaards riviertjes. John laat u de sportieve uitdaging ervaren van onderaardse klim- en buikschuifpartijen in diepe putten en nauwe doorgangen. John is al jaar en dag lid van de speleoclub van Comblian au Pont. Samen met leden van de speleoclub hebben ze veel nieuwe grotten geëxploreerd  in het gebied rondom ons centrum.

Prijs op aanvraag.

 

 

 

 

 

Sportieve Evenementen

Energ Team Event

Energ Team Event

De groep heeft eens een adrenalineshot nodig, kies dan voor ons programma met endurance en fear factors.
Frank's Backland Experience

Frank's Backland Experience

Frank heeft in Canada een zeer zware overlevingstraining gedaan. Zijn ervaring wil hij met u delen in de Ardense wouden.
Frêre Jacques

Frêre Jacques

De vakantiewoning is heel rustig gelegen. Het is de laatste woning aan de rand van het bos in een doodlopend straatje met een prachtig uitzicht.
Johnny's Caving Classics

Johnny's Caving Classics

Ontdek de fascinerende wereld van natuurlijk gevormde gangen, spleten, kalkafzettingen en onderaards riviertjes.
Riny's Native People Sweatlodge

Riny's Native People Sweatlodge

Aan onze waterval midden in de Ardense bossen wordt samen met de groep eeb zweethut gebouwd. Een groot vuur maakt de stenen warm.
Spirit & Balance

Spirit & Balance

Op het oerritme van de indianentrom met boten de rivier af zakken. Dan in de natuursauna je helemaal zuiveren en je zorgen vergeten.
Teambuilding Ribbers & Rick

Teambuilding Ribbers & Rick

Naast hun dagelijkse werk als consultants zijn zij zeer bedreven in diverse vechtsporten. Concentratie Focus Vertrouwen Commitment Energie De act is opgebouwd uit drie fases.

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560