Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Flight Past & Present Show  
   

Diner Show dinershow showtime dinnershow

De Flight Past & Present Show is een unieke show, waarbij de gasten als eerste klas passagiers zullen worden verzorgd met een wervelende show en culinaire hoogtepunten. Nadat de gasten hebben ingecheckt en welkom zijn geheten door de stewardessen kunnen zij u aan boord gaan voor een unieke belevenis. In vogelvlucht maakt de gast een reis over de wereld en beleeft Arabische nachten en temperamentvolle belevenissen in Madrid en gaat terug in de tijd. De hoofdingrediënten van deze show zijn uit zang, dans, showballeten veel, veel muziek en spektakelEen van de meest populaire entertainment concepten van de afgelopen jaren is de dinershow. Tijdens het diner krijgen de gasten een gevarieerd programma aangeboden met muziek, show en dans. Dinershows zijn shows die onder het genot van een drankje en een diner gehouden woorden. Een avond niet alleen maar dansen maar ook genieten van het entertainment wat vaak gepaard gaat met dans en muziek en vooral veel zang. het is echt chique om op deze manier uw feest te geven.

Dinnershow is uiters geschikt voor uw bedrijfsfeest, personeelsfeest of voor bijvoorbeeld een verenigingsfeest, maar natuurlijk ook op uw trouwfeest. Na de wervelende show en het smakelijke diner is het ook een idee om een Afterparty te houden waar dan iedereen woord uitgenodigd om mee te feesten op de swingende muziek van de band. Geniet van entertainment, spektakel en een heerlijk diner tijdens een fantastische avond uit. Gegarandeerd even iets anders!

Outevents heeft een aantal dinershows ontwikkeld, bestemd voor personeelsfeesten en andere evenementen met een besloten karakter. Deze dinershows kunnen op de door de opdrachtgever gekozen locatie worden uitgevoerd, waarbij, al naar gelang de wens van de opdrachtgever, een aantal verschillende elementen kunnen worden toegevoegd of weggelaten.

Indien de opdrachtgever niet over een eigen locatie beschikt, heeft Outevents in samenwerking met een aantal horecaondernemers in Nederland een aantal locaties waar deze kunnen worden gerealiseerd. Wij hebben dinershows tussen € 2100,- ex BTW en €  3000,- ex BTW , exclusief catering.

De Flight Past & Present Show is een unieke show, waarbij de gasten als eerste klas passagiers zullen worden verzorgd met een wervelende show en culinaire hoogtepunten. Nadat de gasten hebben ingecheckt en welkom zijn geheten door de stewardessen kunnen zij u aan boord gaan voor een unieke belevenis. In vogelvlucht maakt de gast een reis over de wereld en beleeft Arabische nachten en temperamentvolle belevenissen in Madrid en gaat terug in de tijd. De hoofdingrediënten van deze show zijn uit zang, dans, showballeten veel, veel muziek en spektakel

Sophie's Sterren Show Is een avondvullend programma, dat uitermate geschikt is voor (bedrijfs)feesten, waarbij het budget beperkt is en men toch een avondvullend pakket wil hebben. Bij de entree worden de mensen door Sophie en haar assistente op een gezellige wijze ontvangen. De toon is dan meteen gezet. Gedurende de avond zijn er diverse zeer afwisselende showblokken, waarbij o.a. Abba, Chubby Checker, Andre Hazes, Marianne Weber, John Travolta, Corry Konings, The Monkees, Bonnie St Clair, Imca Marina, Elvis Presley, Kool & The Gang en The Tramps worden neergezet. Tevens is er een showoptreden van Martial Artist Otto Usagy. Hij werd tweede bij de Europese Kampioenschappen Nunchaku Do 2007. Tijdens de showblokken wordt er steeds van kleding gewisseld en is er veel interactie met het publiek. De lieftallige candygirl maakt halverwege de avond ook nog een rondje door de zaal met een praatje en een traktatie. Sophies Sterren Show is een show met humor, klasse, gezelligheid en feest. Ten behoeve van deze show is het noodzakelijk dat er direct bij het podium een omkleedruimte beschikbaar is. Inclusief geluid en licht.Sophie's Sterren Show

Is een avondvullend programma, dat uitermate geschikt is voor (bedrijfs)feesten, waarbij het budget beperkt is en men toch een avondvullend pakket wil hebben.

Bij de entree worden de mensen door Sophie en haar assistente op een gezellige wijze ontvangen. De toon is dan meteen gezet. Gedurende de avond zijn er diverse zeer afwisselende showblokken, waarbij o.a. Abba, Chubby Checker, Andre Hazes, Marianne Weber, John Travolta, Corry Konings, The Monkees, Bonnie St Clair, Imca Marina, Elvis Presley, Kool & The Gang en The Tramps worden neergezet. Tevens is er een showoptreden van Martial Artist Otto Usagy. Hij werd tweede bij de Europese Kampioenschappen Nunchaku Do 2007. Tijdens de showblokken wordt er steeds van kleding gewisseld en is er veel interactie met het publiek. De lieftallige candygirl maakt halverwege de avond ook nog een rondje door de zaal met een praatje en een traktatie. Sophies Sterren Show is een show met humor, klasse, gezelligheid en feest. Ten behoeve van deze show is het noodzakelijk dat er direct bij het podium een omkleedruimte beschikbaar is.
Inclusief geluid en licht.

Love Boat Dinner Show Wij laten u kennismaken met het leven op een cruiseschip op een wel zeer bijzondere wijze. Welkom aan boord van onze Love Boat Hélène. Uw welkomstdrankje ontvangt u in de Charleston Lounge, alwaar uitleg wordt gegeven over de fantastische cruise die u gaat maken. De hostessen informeren u graag over de vele excursies die gemaakt kunnen worden. En wat te zeggen over de galanight in de Lidolounge, alwaar u misschien plaats mag nemen aan de tafel van de kapitein? In de Lidolounge treden o.a. artiesten op uit het verre oosten. Misschien voor u een inspiratie voor verdere bewustwording. Een hoogtepunt van de cruise! Vergezeld van zijn zeenimfen komt Neptunus aan boord. Het kan zijn dat we ook nog in een storm terechtkomen, maar maakt u zich geen zorgen, want voor de mensen die last hebben van zeeziekte, zal de EHBO-post de gehele nacht bemand zijn. Spektakel, sensatie,show, glitter en glamour. Dames en heren, wij nodigen u uit een unieke cruise te maken, waarbij u het gevoel heeft een complete vakantie gehad te hebben. Ten behoeve van Uw feest kunnen aanpassingen worden gemaakt. Misschien wilt U op het einde van de avond een spetterend 70s 80s optreden, of een Highclass optreden van Elvis Presley (tribute). Deze Love Boat Dinnershow  kan  tbv Uw huwelijk uitgebreid worden met de kapitein die tijdens de huwelijksceremonie het bruidspaar toezingt. Of Elvis Presley die tijdens Uw eigen Vegas huwelijk komt zingen. Dus Uw wens hoe het feest moet verlopen wordt in de show verwerkt. Naast The Love Boat Dinnershow hebben wij ok 3 andere shows: The Wonderful World Show In Space With Mother Earth Show en The Viva Las Vegas Show Love Boat Dinner Show

Wij laten u kennismaken met het leven op een cruiseschip op een wel zeer bijzondere wijze. Welkom aan boord van onze Love Boat Hélène. Uw welkomstdrankje ontvangt u in de Charleston Lounge, alwaar uitleg wordt gegeven over de fantastische cruise die u gaat maken. De hostessen informeren u graag over de vele excursies die gemaakt kunnen worden. En wat te zeggen over de galanight in de Lidolounge, alwaar u misschien plaats mag nemen aan de tafel van de kapitein? In de Lidolounge treden o.a. artiesten op uit het verre oosten. Misschien voor u een inspiratie voor verdere bewustwording. Een hoogtepunt van de cruise! Vergezeld van zijn zeenimfen komt Neptunus aan boord. Het kan zijn dat we ook nog in een storm terechtkomen, maar maakt u zich geen zorgen, want voor de mensen die last hebben van zeeziekte, zal de EHBO-post de gehele nacht bemand zijn. Spektakel, sensatie,show, glitter en glamour. Dames en heren, wij nodigen u uit een unieke cruise te maken, waarbij u het gevoel heeft een complete vakantie gehad te hebben.

Ten behoeve van Uw feest kunnen aanpassingen worden gemaakt. Misschien wilt U op het einde van de avond een spetterend 70s 80s optreden, of een Highclass optreden van Elvis Presley (tribute).

Deze Love Boat Dinnershow  kan  tbv Uw huwelijk uitgebreid worden met de kapitein die tijdens de huwelijksceremonie het bruidspaar toezingt. Of Elvis Presley die tijdens Uw eigen Vegas huwelijk komt zingen. Dus Uw wens hoe het feest moet verlopen wordt in de show verwerkt.

Naast The Love Boat Dinnershow hebben wij ok 3 andere shows:

The Wonderful World Show
In Space With Mother Earth Show
en The Viva Las Vegas Show 

SHOWBALLET Mogelijkheden zijn o.a.: Dutch Highlight Fantasy Show: mix van allerlei shows. Go Go & Freestyle danseressen. Musical Medleys: o.a. Grease, Cabaret. Franse show: met o.a. de wereldberoemde Can Can, Le Lido, Follies Bergère. Tapdance Show 60’s Show 70’s, 80’s (ook workshops)en de vaste produkties met zang en dansSHOWBALLET

Mogelijkheden zijn o.a.:

Dutch Highlight Fantasy Show: mix van allerlei shows.
Go Go & Freestyle danseressen.
Musical Medleys: o.a. Grease, Cabaret.
Franse show: met o.a. de wereldberoemde Can Can, Le Lido, Follies Bergère.
Tapdance Show
60’s Show
70’s, 80’s (ook workshops)en de vaste produkties met zang en dans
 

Themafeesten

Flight Past & Present Show

Flight Past & Present Show

Een van de meest populaire entertainment concepten van de afgelopen jaren is de dinershow. Tijdens het diner krijgen de gasten een gevarieerd programma aangeboden met muziek, show en dans.
Griezelfeest

Griezelfeest

Outevents tovert in een oogwenk elke door u gewenste locatie om tot een sfeervolle plaats voor uw griezelfeest Onze decoratieafdeling zet fraaie decorpanelen neer en plaatst de rekwisieten en schept daarmee een prachtige ambiance voor uw horrorparty.
Maffiafeest

Maffiafeest

Begeleid door getrainde en onberispelijk geklede croupiers kunnen wij een complete casino opstelling voor u verzorgen. Desgewenst kan het geheel met een bepaald thema worden gecombineerd. De croupiers spelen in kostuum al naar gelang het thema.
Party Suprise Show

Party Suprise Show

Bij ieder live gezongen nummer wordt er van kleding gewisseld en zullen zij zich al zingend onder uw gasten begeven, waardoor hun optreden een interactief karakter krijgt en zij er voor zullen zorgen dat u niet hoeft te blijven zitten en eenieder zich lekker kan uitleven op de dansvloer.
Rock and Roll dance groep

Rock and Roll dance groep

Voor een gezellige en sprankelende Rock and roll avond mag een rock and roll dance group eigenlijk niet ontbreker echt top voor een rock and roll thema avond bij bijvoorbeeld een Bruiloft, bedrijfsfeest, themafeest enz.
Sophie's Sterren Show

Sophie's Sterren Show

Sophie's Sterren Show Is een avondvullend programma, dat uitermate geschikt is voor (bedrijfs)feesten, waarbij het budget beperkt is en men toch een avondvullend pakket wil hebben. Bij de entree worden de mensen door Sophie en haar assistente op een gezellige wijze ontvangen.
Themafeest Tirol

Themafeest Tirol

Voor Früshoppen, Beierse Bierfeesten of Oostenrijkse feestavonden is het Belgisch trio Die "GIPFELFREUNDE" de aangewezen muziek. Zij komen in aangepast tenue Die Lederhosen. Naast dit repertoire brengt men ter afwisseling eventueel, ook nog Engelstalige muziek.
Zigeunerfeest

Zigeunerfeest

De muziek speelt het authentieke repertoire van de Hongaarse vlakte en de afgelegen gebieden van Roemenie. De weemoedige klanken van accordeon, viool, bas en gitaar begeleiden de avond.

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560