Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Griezelfeest  
   

Themafeest Griezelfeest


Themafeest
Griezelfeest

Themafeest Griezelfeest Outevents tovert in een oogwenk elke door u gewenste locatie om tot een sfeervolle plaats voor uw griezelfeest Onze decoratieafdeling zet fraaie decorpanelen neer en plaatst de rekwisieten en schept daarmee een prachtige ambiance voor uw horrorparty.Outevents tovert in een oogwenk elke door u gewenste locatie om tot een sfeervolle plaats voor uw griezelfeest Onze decoratieafdeling zet fraaie decorpanelen neer en plaatst de rekwisieten en schept daarmee een prachtige ambiance voor uw horrorparty. 
 

Uw gastvrouw deze avond is de aantrekkelijke Grolinda, Zij stelt met haar raspende stem de gasten op haar gemak en wijst de weg naar hel en verdoemenis. Grolinda de Heks: Grolinda is een "bijzondere" heks. Bij de entree verwelkomt zij graag de gasten. Zij bezweert en imponeert met haar spreuken en grollen. Voor elke kwaal heeft zij een middel. Of is zij haar krachten al lang geleden kwijtgeraakt ? Misschien is het daarom dat zij de gasten vraagt hun wijsheden in haar boek te schrijven, zodat zij misschien nog iets van haar "krachten" kan terugkrijgen. Is zij eigenlijk nog wel angstaanjagend, of is er niets meer dan een mislukte, lelijke oude heks overgebleven ? Zij lijdt onder de pesterijen uit het dorp. Kinderen schelden haar uit, toch zal zij de kinderen nooit deren, want ooit was zij zelf een mooie jonge vrouw en kinderen omringden haar. Maar dat is al heel lang geleden. Hoe heeft het toch zo kunnen komen ? Nu dwaalt zij rond in de nachten en vliegt op haar bezemsteel over de velden, op zoek naar kruiden en planten, die bij volle maan geplukt moeten worden. Hiermee brouwt zij haar panacee. Grolinda voorspelt ook graag uw toekomst, althans ze doet wat pogingen en……….waarachtig wanneer zij met haar bezem over de vloer veegt, kan zij aan het stof van de voetsporen van de gasten zien wat hen voor goeds te wachten staat. Of zullen padden en spinnen hun levenspad gaan kruisen ? Uiteraard neemt Grolinda haar assistente Roodoortje mee. Uw gastvrouw deze avond is de aantrekkelijke Grolinda,

Zij stelt met haar raspende stem de gasten op haar gemak en wijst de weg naar hel en verdoemenis.

Grolinda de Heks:

Grolinda is een "bijzondere" heks. Bij de entree verwelkomt zij graag de gasten. Zij bezweert en imponeert met haar spreuken en grollen. Voor elke kwaal heeft zij een middel. Of is zij haar krachten al lang geleden kwijtgeraakt ? Misschien is het daarom dat zij de gasten vraagt hun wijsheden in haar boek te schrijven, zodat zij misschien nog iets van haar "krachten" kan terugkrijgen. Is zij eigenlijk nog wel angstaanjagend, of is er niets meer dan een mislukte, lelijke oude heks overgebleven ? Zij lijdt onder de pesterijen uit het dorp. Kinderen schelden haar uit, toch zal zij de kinderen nooit deren, want ooit was zij zelf een mooie jonge vrouw en kinderen omringden haar. Maar dat is al heel lang geleden. Hoe heeft het toch zo kunnen komen ? Nu dwaalt zij rond in de nachten en vliegt op haar bezemsteel over de velden, op zoek naar kruiden en planten, die bij volle maan geplukt moeten worden. Hiermee brouwt zij haar panacee. Grolinda voorspelt ook graag uw toekomst, althans ze doet wat pogingen en……….waarachtig wanneer zij met haar bezem over de vloer veegt, kan zij aan het stof van de voetsporen van de gasten zien wat hen voor goeds te wachten staat. Of zullen padden en spinnen hun levenspad gaan kruisen ? Uiteraard neemt Grolinda haar assistente Roodoortje mee.

De muziek speelt een aangepast repertoire , maar niet alleen het sinistere. The Horror Band fragment1 fragment2 fragment3 eventueel als duo te boeken. De muziek speelt een aangepast repertoire , maar niet alleen het sinistere.

The Horror Band
fragment1
fragment2
fragment3

eventueel als duo te boeken.


In samenwerking met onze vaste cateraar presenteren wij u een buffet of diner. U kunt zelf het feest samenstellen en desgewenst kiezen uit de volgende onderdelen: Decoratie Animatie Muziek Catering Avondvullend In samenwerking met onze vaste cateraar presenteren wij u een buffet of diner.

U kunt zelf het feest samenstellen en desgewenst kiezen uit de volgende onderdelen:

Decoratie
Animatie
Muziek
Catering
Avondvullend
 

Themafeesten

Flight Past & Present Show

Flight Past & Present Show

Een van de meest populaire entertainment concepten van de afgelopen jaren is de dinershow. Tijdens het diner krijgen de gasten een gevarieerd programma aangeboden met muziek, show en dans.
Griezelfeest

Griezelfeest

Outevents tovert in een oogwenk elke door u gewenste locatie om tot een sfeervolle plaats voor uw griezelfeest Onze decoratieafdeling zet fraaie decorpanelen neer en plaatst de rekwisieten en schept daarmee een prachtige ambiance voor uw horrorparty.
Maffiafeest

Maffiafeest

Begeleid door getrainde en onberispelijk geklede croupiers kunnen wij een complete casino opstelling voor u verzorgen. Desgewenst kan het geheel met een bepaald thema worden gecombineerd. De croupiers spelen in kostuum al naar gelang het thema.
Party Suprise Show

Party Suprise Show

Bij ieder live gezongen nummer wordt er van kleding gewisseld en zullen zij zich al zingend onder uw gasten begeven, waardoor hun optreden een interactief karakter krijgt en zij er voor zullen zorgen dat u niet hoeft te blijven zitten en eenieder zich lekker kan uitleven op de dansvloer.
Rock and Roll dance groep

Rock and Roll dance groep

Voor een gezellige en sprankelende Rock and roll avond mag een rock and roll dance group eigenlijk niet ontbreker echt top voor een rock and roll thema avond bij bijvoorbeeld een Bruiloft, bedrijfsfeest, themafeest enz.
Sophie's Sterren Show

Sophie's Sterren Show

Sophie's Sterren Show Is een avondvullend programma, dat uitermate geschikt is voor (bedrijfs)feesten, waarbij het budget beperkt is en men toch een avondvullend pakket wil hebben. Bij de entree worden de mensen door Sophie en haar assistente op een gezellige wijze ontvangen.
Themafeest Tirol

Themafeest Tirol

Voor Früshoppen, Beierse Bierfeesten of Oostenrijkse feestavonden is het Belgisch trio Die "GIPFELFREUNDE" de aangewezen muziek. Zij komen in aangepast tenue Die Lederhosen. Naast dit repertoire brengt men ter afwisseling eventueel, ook nog Engelstalige muziek.
Zigeunerfeest

Zigeunerfeest

De muziek speelt het authentieke repertoire van de Hongaarse vlakte en de afgelegen gebieden van Roemenie. De weemoedige klanken van accordeon, viool, bas en gitaar begeleiden de avond.

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560