Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Party Suprise Show  
   

THE PARTY SURPRISE SHOW


THE PARTY SURPRISE SHOW The Party Surprise Show wordt verzorgd door 3 vocalisten, 1 zangeres en 2 zangers, tevens 3 allround entertainers. THE PARTY SURPRISE SHOW The Party Surprise Show wordt verzorgd door 3 vocalisten, 1 zangeres en 2 zangers, tevens 3 allround entertainers, of met 5 artiesten, inclusief Martial Artist Show. Avondvullend showprogramma. Zij nemen u middels 4 spetterende showblokken van elk ongeveer 30 minuten mee op een reis door de tijd met o.a: 1. Golden Oldies, 2. Rock & Roll Soul, 3. Seventies Eighties, 4. Zuid- Amerikaans 5. Hollandse hits De volgende artiesten zullen zeker langs komen: Elvis Presley The Blues Brothers Tina Turner Timi Yuro Paul Anka Suger Lee Hooper  en uiteraard vele anderen. Bij ieder live gezongen nummer wordt er van kleding gewisseld en zullen zij zich al zingend onder uw gasten begeven, waardoor hun optreden een interactief karakter krijgt en zij er voor zullen zorgen dat u niet hoeft te blijven zitten en eenieder zich lekker kan uitleven op de dansvloer. Kortom een feestavond voor ieder wat wils,waarbij uiteraard ook gelachen kan worden. Tussen de showblokken door zullen de vocalisten u tevens als DJ’s verwennen met muziek door de jaren heen, waarbij verzoekjes altijd van harte welkom zijn. Standaard behoort bij de show professioneel geluid tot 350 personen een licht set en rookmachine. The Party Surprise Show kan alleen uitgevoerd worden als er een ruime verwarmde kleedruimte nabij het podium aanwezig is.THE PARTY SURPRISE SHOW

The Party Surprise Show wordt verzorgd door 3 vocalisten, 1 zangeres en 2 zangers, tevens 3 allround entertainers.

Avondvullend showprogramma.

Zij nemen u middels 4 spetterende showblokken van elk ongeveer 30 minuten mee op een reis door de tijd met o.a:

1. Golden Oldies,
2. Rock & Roll Soul,
3. Seventies Eighties,
4. Zuid- Amerikaans
5. Hollandse hits

De volgende artiesten zullen zeker langs komen:

Elvis Presley
The Blues Brothers
Tina Turner
Timi Yuro
Paul Anka
Suger Lee Hooper
en uiteraard vele anderen.

Bij ieder live gezongen nummer wordt er van kleding gewisseld en zullen zij zich al zingend onder uw gasten begeven, waardoor hun optreden een interactief karakter krijgt en zij er voor zullen zorgen dat u niet hoeft te blijven zitten en eenieder zich lekker kan uitleven op de dansvloer.

Kortom een feestavond voor ieder wat wils,waarbij uiteraard ook gelachen kan worden.

Tussen de showblokken door zullen de vocalisten u tevens als DJ’s verwennen met muziek door de jaren heen, waarbij verzoekjes altijd van harte welkom zijn.

Standaard behoort bij de show professioneel geluid tot 350 personen een licht set en rookmachine.

The Party Surprise Show kan alleen uitgevoerd worden als er een ruime verwarmde kleedruimte nabij het podium aanwezig is.

Prijs op aanvraag.   
 

Themafeesten

Flight Past & Present Show

Flight Past & Present Show

Een van de meest populaire entertainment concepten van de afgelopen jaren is de dinershow. Tijdens het diner krijgen de gasten een gevarieerd programma aangeboden met muziek, show en dans.
Griezelfeest

Griezelfeest

Outevents tovert in een oogwenk elke door u gewenste locatie om tot een sfeervolle plaats voor uw griezelfeest Onze decoratieafdeling zet fraaie decorpanelen neer en plaatst de rekwisieten en schept daarmee een prachtige ambiance voor uw horrorparty.
Maffiafeest

Maffiafeest

Begeleid door getrainde en onberispelijk geklede croupiers kunnen wij een complete casino opstelling voor u verzorgen. Desgewenst kan het geheel met een bepaald thema worden gecombineerd. De croupiers spelen in kostuum al naar gelang het thema.
Party Suprise Show

Party Suprise Show

Bij ieder live gezongen nummer wordt er van kleding gewisseld en zullen zij zich al zingend onder uw gasten begeven, waardoor hun optreden een interactief karakter krijgt en zij er voor zullen zorgen dat u niet hoeft te blijven zitten en eenieder zich lekker kan uitleven op de dansvloer.
Rock and Roll dance groep

Rock and Roll dance groep

Voor een gezellige en sprankelende Rock and roll avond mag een rock and roll dance group eigenlijk niet ontbreker echt top voor een rock and roll thema avond bij bijvoorbeeld een Bruiloft, bedrijfsfeest, themafeest enz.
Sophie's Sterren Show

Sophie's Sterren Show

Sophie's Sterren Show Is een avondvullend programma, dat uitermate geschikt is voor (bedrijfs)feesten, waarbij het budget beperkt is en men toch een avondvullend pakket wil hebben. Bij de entree worden de mensen door Sophie en haar assistente op een gezellige wijze ontvangen.
Themafeest Tirol

Themafeest Tirol

Voor Früshoppen, Beierse Bierfeesten of Oostenrijkse feestavonden is het Belgisch trio Die "GIPFELFREUNDE" de aangewezen muziek. Zij komen in aangepast tenue Die Lederhosen. Naast dit repertoire brengt men ter afwisseling eventueel, ook nog Engelstalige muziek.
Zigeunerfeest

Zigeunerfeest

De muziek speelt het authentieke repertoire van de Hongaarse vlakte en de afgelegen gebieden van Roemenie. De weemoedige klanken van accordeon, viool, bas en gitaar begeleiden de avond.

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560