Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Zigeunerfeest  
   

Themafeest Zigeunerfeest


Themafeest
Zigeunerfeest

Themafeest Zigeunerfeest Outevents tovert in een oogwenk elke door u gewenste locatie om tot een sfeervolle plaats voor uw zigeunerfeest. Onze decoratieafdeling zet fraaie decorpanelen neer en plaatst de rekwisieten en schept daarmee een prachtige ambiance voor uw zigeunerfeest.

Outevents tovert in een oogwenk elke door u gewenste locatie om tot een sfeervolle plaats voor uw zigeunerfeest. Onze decoratieafdeling zet fraaie decorpanelen neer en plaatst de rekwisieten en schept daarmee een prachtige ambiance voor uw zigeunerfeest. 


De muziek speelt het authentieke repertoire van de Hongaarse vlakte en de afgelegen gebieden van Roemenie. De weemoedige klanken van accordeon, viool, bas en gitaar begeleiden de avond. Muziekfragment ook eventueel als trio te boeken. De gastvrouw ontvangt de feestgangers en wijst ze de weg met een grap en een juist gekozen woord.De muziek speelt het authentieke repertoire van de Hongaarse vlakte en de afgelegen gebieden van Roemenie. De weemoedige klanken van accordeon, viool, bas en gitaar begeleiden de avond.

Muziekfragment

ook eventueel als trio te boeken.

De gastvrouw ontvangt de feestgangers en wijst ze de weg met een grap en een juist gekozen woord.


In samenwerking met onze vaste cateraar presenteren wij u een buffet of diner waarin de traditionele gerechten uit Oost- en midden Europa niet zullen ontbreken.In samenwerking met onze vaste cateraar presenteren wij u een buffet of diner waarin de traditionele gerechten uit Oost- en midden Europa niet zullen ontbreken.Tussendoor kunt u de waarzegster bezoeken en zij zal u vertellen wat de toekomst u zal brengen. Sfeer creeren is bij Mary Jane meer dan een kleedje en een glazen bol. In een sfeervol gedecoreerde omgeving met een juiste en rustgevende uitstraling, legt Mary Jane op zeer professionele wijze de tarotkaarten. Deze kaarten worden vooraf geschud en vervolgens gelegd. Hierdoor ontstaat een patroon, verschijnen er combinaties van afbeeldingen die verbanden aangeven. Op deze wijze vormt zich onmiskenbaar een beeld van de persoon die tegenover Mary Jane heeft plaatsgenomen. Allerlei emoties waarvoor iemand een plek wil creeren kunnen ter sprake komen. Oplossingen liggen niet altijd voor de hand, maar begrip, een luisterend oor, een subtiele sturing zijn de handvaten voor een stapje in de goede richting. Dankzij haar grote levenswijsheid en de tarotkaarten zal zij Uw gids zijn op het levenspad vol mysteries en vraagstukken. Het uitgangspunt bij een gesprek met Mary Jane is de positieve aspecten te belichten en daardoor zal het consult altijd met een glimlach besloten worden. Tussendoor kunt u de waarzegster bezoeken en zij zal u vertellen wat de toekomst u zal brengen.

Sfeer creeren is bij Mary Jane meer dan een kleedje en een glazen bol. In een sfeervol gedecoreerde omgeving met een juiste en rustgevende uitstraling, legt Mary Jane op zeer professionele wijze de tarotkaarten.
Deze kaarten worden vooraf geschud en vervolgens gelegd. Hierdoor ontstaat een patroon, verschijnen er combinaties van afbeeldingen die verbanden aangeven. Op deze wijze vormt zich onmiskenbaar een beeld van de persoon die tegenover Mary Jane heeft plaatsgenomen. Allerlei emoties waarvoor iemand een plek wil creeren kunnen ter sprake komen. Oplossingen liggen niet altijd voor de hand, maar begrip, een luisterend oor, een subtiele sturing zijn de handvaten voor een stapje in de goede richting.

Dankzij haar grote levenswijsheid en de tarotkaarten zal zij Uw gids zijn op het levenspad vol mysteries en vraagstukken. Het uitgangspunt bij een gesprek met Mary Jane is de positieve aspecten te belichten en daardoor zal het consult altijd met een glimlach besloten worden. 

Zigeunerkleding voor de bediening kunnen wij eventueel ook voor u verzorgen. U kunt zelf het feest samenstellen en desgewenst kiezen uit de volgende onderdelen: Decoratie Animatie Muziek Catering AvondvullendZigeunerkleding voor de bediening kunnen wij eventueel ook voor u verzorgen.

U kunt zelf het feest samenstellen en desgewenst kiezen uit de volgende onderdelen:

Decoratie
Animatie
Muziek
Catering
Avondvullend 

 

Themafeesten

Flight Past & Present Show

Flight Past & Present Show

Een van de meest populaire entertainment concepten van de afgelopen jaren is de dinershow. Tijdens het diner krijgen de gasten een gevarieerd programma aangeboden met muziek, show en dans.
Griezelfeest

Griezelfeest

Outevents tovert in een oogwenk elke door u gewenste locatie om tot een sfeervolle plaats voor uw griezelfeest Onze decoratieafdeling zet fraaie decorpanelen neer en plaatst de rekwisieten en schept daarmee een prachtige ambiance voor uw horrorparty.
Maffiafeest

Maffiafeest

Begeleid door getrainde en onberispelijk geklede croupiers kunnen wij een complete casino opstelling voor u verzorgen. Desgewenst kan het geheel met een bepaald thema worden gecombineerd. De croupiers spelen in kostuum al naar gelang het thema.
Party Suprise Show

Party Suprise Show

Bij ieder live gezongen nummer wordt er van kleding gewisseld en zullen zij zich al zingend onder uw gasten begeven, waardoor hun optreden een interactief karakter krijgt en zij er voor zullen zorgen dat u niet hoeft te blijven zitten en eenieder zich lekker kan uitleven op de dansvloer.
Rock and Roll dance groep

Rock and Roll dance groep

Voor een gezellige en sprankelende Rock and roll avond mag een rock and roll dance group eigenlijk niet ontbreker echt top voor een rock and roll thema avond bij bijvoorbeeld een Bruiloft, bedrijfsfeest, themafeest enz.
Sophie's Sterren Show

Sophie's Sterren Show

Sophie's Sterren Show Is een avondvullend programma, dat uitermate geschikt is voor (bedrijfs)feesten, waarbij het budget beperkt is en men toch een avondvullend pakket wil hebben. Bij de entree worden de mensen door Sophie en haar assistente op een gezellige wijze ontvangen.
Themafeest Tirol

Themafeest Tirol

Voor Früshoppen, Beierse Bierfeesten of Oostenrijkse feestavonden is het Belgisch trio Die "GIPFELFREUNDE" de aangewezen muziek. Zij komen in aangepast tenue Die Lederhosen. Naast dit repertoire brengt men ter afwisseling eventueel, ook nog Engelstalige muziek.
Zigeunerfeest

Zigeunerfeest

De muziek speelt het authentieke repertoire van de Hongaarse vlakte en de afgelegen gebieden van Roemenie. De weemoedige klanken van accordeon, viool, bas en gitaar begeleiden de avond.

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560