Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Amsterdams  
   

Amsterdamse avond zanger zangeres accordeon jordanese muziek

Amsterdamse / Hollandse Jordanese avond Een Amsterdamse avond / show is niet zo maar een avond. Bij een amsterdamse avond moet u het gevoel krijgen dat u zich in de ouderwetse sfeer van amsterdam bevindt. Wat dacht u van die heerlijke jordanese feestmedley's of de liedjes over de oude westertoren en aan die amsterdamse grachten. Heerlijk gewoon om naar te luisteren. Een amsterdamse avond met hollandse muziek over amsterdam is natuurlijk het toppunt van gezelligheid,vooral als er jordanese muziek, accordeon muziek en een echte amsterdammer of amsterdamse zanger/zangeres of accordeonist / accordeonisten die de kneepjes van het vak kennen en het amsterdamse gevoel het best kunnen overbrengen. Het is namelijk de kunst om op een Amsterdamse / hollandse avond het gevoelvan amsterdamse muziek over te kunnen brengen. En alleen dan kan het een echt amsterdams feest worden. Want amsterdam heeft het!!!Amsterdamse / Hollandse Jordanese avond

Een Amsterdamse avond / show is niet zo maar een avond. Bij een amsterdamse avond moet u het gevoel krijgen dat u zich in de ouderwetse sfeer van amsterdam bevindt. Wat dacht u van die heerlijke jordanese feestmedley's of de liedjes over de oude westertoren en aan die amsterdamse grachten. Heerlijk gewoon om naar te luisteren. Een amsterdamse avond met hollandse muziek over amsterdam is natuurlijk het toppunt van gezelligheid,vooral als er jordanese muziek, accordeon muziek en een echte amsterdammer of amsterdamse zanger/zangeres of accordeonist / accordeonisten die de kneepjes van het vak kennen en het amsterdamse gevoel het best kunnen overbrengen. Het is namelijk de kunst om op een Amsterdamse / hollandse avond het gevoelvan amsterdamse muziek over te kunnen brengen. En alleen dan kan het een echt amsterdams feest worden. Want amsterdam heeft het!!!

Prijs op aanvraag.

Amsterdamse zanger Ed Onze Ras echte geboren Amsterdamse zanger Ed. Geboren in de jordaan en opgegroeid met Amsterdamse Jordanese muziek is het toppunt van gezelligheid!!! Amsterdamse zanger Ed zingt amsterdamse liederen zoals de voet van die oude wester en aan die Amsterdamse grachten En ben je in de jordaan geboren Mokum heeft het en vele andere. Amsterdamse zanger Ed weet op de juist wijze het amsterdamse avond gevoel over te brengen. Het kan ook niet anders als je zelf Amsterdammer bent en dan ook nog jordanees. Naast het Amsterdamse repertoire zing Amsterdamse zanger Ed natuurlijk ook de gewone nederlandse liederen op de avond als u dat wil. Zoals repertoire van Andrè Hazes, Frans Bauer, Willy Alberti en vele andere... Dus voor een echte Amsterdamse / jordanese of hollandse avond moet u bij Amsterdamse zanger Ed wezen. Optreden 45 tot 60 minuten.Amsterdamse zanger Ed

Onze Ras echte geboren Amsterdamse zanger Ed. Geboren in de jordaan en opgegroeid met Amsterdamse Jordanese muziek is het toppunt van gezelligheid!!! Amsterdamse zanger Ed zingt amsterdamse liederen zoals de voet van die oude wester en aan die Amsterdamse grachten En ben je in de jordaan geboren Mokum heeft het en vele andere. Amsterdamse zanger Ed weet op de juist wijze het amsterdamse avond gevoel over te brengen. Het kan ook niet anders als je zelf Amsterdammer bent en dan ook nog jordanees. Naast het Amsterdamse repertoire zing Amsterdamse zanger Ed natuurlijk ook de gewone nederlandse liederen op de avond als u dat wil. Zoals repertoire van Andrè Hazes, Frans Bauer, Willy Alberti en vele andere... Dus voor een echte Amsterdamse / jordanese of hollandse avond moet u bij Amsterdamse zanger Ed wezen. Optreden 45 tot 60 minuten.

Prijs op aanvraag.

Amsterdamse accordeonist Arthur Accordeonist Arthur Is ook een Amsterdamse muzikant die op heerlijke wijze een amsterdamse avond kan aankleden. Bij Arthur voelt u zich gelijk amsterdammer luistert u maar eens naar de muziek fragmenten van Amsterdamse arthur. Als uw u ogen dicht doet en hoort hem het amsterdamse repertoire spelen dan voelt u gelijk de zweer wat amsterdamse muziek zo bijzonder maakt. Arthur speel al van af zijn zevende jaar en weet daarom goed hoe je jordanese muziek moet spelen. En Arthur laat het u zelfs voelen. Want nogmaals Amsterdamse muziek maken is een kunst! Maar Amsterdamse muziek overbrengen door gevoel is pas echte kunst. Luistert u maar eens naar Arthur's opgenomen muziekfragmenten. Arthur speelt natuurlijk ook franse musettes en weense wals melancholische zeemansliederen op de accordeon. U vraagt maar en Arthur speelt het. Op verzoek muziekfragmenten beschikbaar.Amsterdamse accordeonist Arthur

Accordeonist Arthur Is ook een Amsterdamse muzikant die op heerlijke wijze een amsterdamse avond kan aankleden. Bij Arthur voelt u zich gelijk amsterdammer luistert u maar eens naar de muziek fragmenten van Amsterdamse arthur. Als uw u ogen dicht doet en hoort hem het amsterdamse repertoire spelen dan voelt u gelijk de zweer wat amsterdamse muziek zo bijzonder maakt. Arthur speel al van af zijn zevende jaar en weet daarom goed hoe je jordanese muziek moet spelen. En Arthur laat het u zelfs voelen. Want nogmaals Amsterdamse muziek maken is een kunst! Maar Amsterdamse muziek overbrengen door gevoel is pas echte kunst. Luistert u maar eens naar Arthur's opgenomen muziekfragmenten. Arthur speelt natuurlijk ook franse musettes en weense wals melancholische zeemansliederen op de accordeon. U vraagt maar en Arthur speelt het.

Prijs op aanvraag.

Op verzoek muziekfragmenten beschikbaar.

Amsterdamse zangeres Ans Ans is een rasechte Amsterdamse zangeres die als geen ander in staat is om het Amsterdamse repertoire te zingen. Aan de voet van die oude Wester, Oh Johnny en de Jordaanwals zijn van die klassiekers die Ans ten gehore brengt tijdens feesten en partijen. Deze oer-Amsterdamse smartlappenkoningin laat de harten van het publiek sneller kloppen. Als geen ander weet Ans emoties van het publiek los te maken met liedjes uit de Amsterdamse Jordaan. Haar optreden zal u enorm veel plezier geven, het komt recht uit haar hart en de Jordaan. Ans wordt ook wel de tweede Tante Leen en 'De Parel van de Jordaan' genoemd! Natuurlijk is iedereen uniek zo ook Ans. Met haar bijzonder krachtige stemgeluid weet zij ontroerende en vrolijke liedjes op een unieke manier neer te zetten. Luistert u maar een de muziekfragmenten van ans om kippenvel van te krijgen. Amsterdamse Ans heeft het!!! Optreden: Vanaf 30 minuten. Op verzoek muziekfragmenten beschikbaar.Amsterdamse zangeres Ans

Ans is een rasechte Amsterdamse zangeres die als geen ander in staat is om het Amsterdamse repertoire te zingen. Aan de voet van die oude Wester, Oh Johnny en de Jordaanwals zijn van die klassiekers die Ans ten gehore brengt tijdens feesten en partijen. Deze oer-Amsterdamse smartlappenkoningin laat de harten van het publiek sneller kloppen. Als geen ander weet Ans emoties van het publiek los te maken met liedjes uit de Amsterdamse Jordaan. Haar optreden zal u enorm veel plezier geven, het komt recht uit haar hart en de Jordaan. Ans wordt ook wel de tweede Tante Leen en 'De Parel van de Jordaan' genoemd! Natuurlijk is iedereen uniek zo ook Ans. Met haar bijzonder krachtige stemgeluid weet zij ontroerende en vrolijke liedjes op een unieke manier neer te zetten. Luistert u maar een de muziekfragmenten van ans om kippenvel van te krijgen. Amsterdamse Ans heeft het!!!

Optreden: Vanaf 30 minuten.

Prijs op aanvraag.

Op verzoek muziekfragmenten beschikbaar.

Entertainment

entertainment artiest acts

Make Yor Own Clip

Make Yor Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Bodypaint

Bodypaint

Bodypaints, bodypainten, bodyart voor onder andere vrijgezellenfeesten, bedrijfsfeesten, evenementen etc. Ervaar hoe het is om binnen een paar uur te veranderen in een levend kunstwerk.
Arrenslee

Arrenslee

Klap op de vuurpijl is onze arrenslee met portable disco. Onze kerstman draait stemmige kerstmuziek tijdens recepties maar als het wat feestelijker mag is dat voor hem geen probleem.
Aurofotografie

Aurofotografie

Aura fotografie zorgt ervoor dat de uitstraling, karakterstructuur en talenten die op de aurafoto te zien zijn, op verrassende manier besproken wordt door een van onze aurareaders.
Bandparodist

Bandparodist

Zijn naam is Molly en treed op onder de artiestennaam ANIMOLLY bandparodist/stand up comedian. Een zeer graag geziene gast op allerlei feesten, gaande van kleine familie feestjes tot grote bedrijfsfeesten en carnaval zittingen.
Amsterdams

Amsterdams

Een Amsterdamse avond / show is niet zo maar een avond. Bij een amsterdamse avond moet u het gevoel krijgen dat u zich in de ouderwetse sfeer van amsterdam bevindt.
Buikdanseres

Buikdanseres

De verschillende lichaamsdelen worden veelal onafhankelijk van elkaar bewogen, waarbij de nadruk licht op de heupen en het bekkengebied. De buik is het centrum van de dans. Zweef mee op de klanken uit het midden oosten en laat je boeien door de prachtige bewegingen van de buikdanseres.
Carabet

Carabet

Humor, acteren en kleinkunst zijn de juiste ingrediënten voor een succesvolle avond cabaret. Wat dacht u als op uw personeelsfeest, huwelijksfeest, trouwfeest of bedrijfsfeest een cabaretgroep aanwezig is.
Circus Workshops

Circus Workshops

Onze Circus Workshop wordt verzorgd door rasechte circusartiesten met jarenlange ervaring in de wereld van het variété.
Comedy

Comedy

In deze show neemt Dick de Witte op humoristische wijze een loopje met een veelzijdig muziekrepertoire. Opera, house, latin, rock en swing worden met verschillende muziekinstrumenten schalks aan elkaar geregen.
Dansdemonstratie

Dansdemonstratie

"Dancing with The Stars". Niet iedereen kan met de sterren dansen. Wel kan iedereen een dansdemonstratie bijwonen van Rik en Ilse. Dit jonge paar danst al anderhalf jaar met elkaar en zij delen de passie voor de Latin dans.
Dansgroep

Dansgroep

Deze dansgroep heeft voor elke gelegenheid een spraakmakende dansshow in huis. De schitterende danseressen en originele kostuums kunnen zij de gasten een oogverblindende show brengen.
Entertainer

Entertainer

Mr. Avesta Bijgenaamd "De keizer van Amsterdam". Deze titel heeft hij verworven als een van de beste standwerkers van Nederland. Als jongen van 10 kwam hij al op de markt en heeft daar het vak van standwerker geleerd.

Fotograaf

Fotograaf

Stelt u zich eens voor, een bedrijfsfeest, bruiloft, Schoolfeest Studentenfeest Al deze locaties zijn meer dan geschikt voor het maken van foto's, digitaal natuurlijk!
Goochelaar

Goochelaar

18 jaar geleden begonnen in de goochelkunst en ontwikkeld tot een raskunstenaar op het gebied der magie. Naast de technische beheersing van het vak, spelen vooral de humoristische, creatieve en fantasievolle aspecten een rol tijdens zijn optreden.
IJscoman Zingende

IJscoman Zingende

ijscoman entertainment zingende ijscoman
Een diner dansant met ijsbuffet is heel sfeervol. Heeft u wel eens gedacht om het dessert op feestelijke wijze aan te bieden aan uw gasten door middel van onze zeer vriendelijke en goede zanger de zingende ijscoman.
Illusionist

Illusionist

Een illusionist of een goochelaar woorden vaak als het zelfde stuk entertainment gezien. Echter is dat niet het geval want een illusionist of illusieshow gaat een stap verder dan een goochelshow.
Jongleur

Jongleur

Jongleren is het in de lucht gooien, in de lucht houden en opvangen van voorwerpen (bijvoorbeeld ballen, kegels of borden) het manipuleren van objecten. Jongleren fungeert ook als verzamelwoord voor een groot aantal circusvaardigheden.
Kermisattracties

Kermisattracties

De kermis is van oorsprong een jaarmarkt ter gelegenheid van de wijdingsdag van de patroonheilige van de plaats. Kermis is dan ook een verbastering van kerkmis of kerke-misse.
Limboshow

Limboshow

De opzwepende dans van deze spetterende groep bestaande uit 3 danseressen brengt de feestgangers al snel in tropische sferen. De groep kan drie verschillende show brengen en het programma aanpassen aan de aard van het evenement.
Mentalist

Mentalist

Mentalisme is een vorm van illusionisme en bij deze vorm van entertainment ligt de nadruk op de kracht van de geest, het mentale. Door de mentalist wordt de menselijke geest beïnvloed of zo men wil "gelezen".
Messenwerper

Messenwerper

Geronimo en Luna twee meesters in het vak! Op een zeer professionele en spectaculaire manier presenteren zij een act die bij de dames waardering oogst en bij de heren respect afdwingt. Een vurig spel tussen man en vrouw van internationale klasse!
Percussiegroep

Percussiegroep

Door de spectaculaire binnenkomst van een tiental (of meer) percussionisten en een zeer dynamische animator wordt in een oogwenk de locatie omgetoverd tot een feestplek van jewelste.
Travestie

Travestie

"Dutch Diana Ross is entertainment van de bovenste plank", "Deze kloon van Diana Ross", "Geen verschil tussen Dutch Diana Ross en de echte Miss Ross", aldus de bekende week- en dagbladen, die de waardering voor deze artiest niet onder stoelen of banken steken.
Valkenier

Valkenier

Deze demonstraties worden veel gegeven op bijvoorbeeld Fairs, Dierenparken, Bedrijfsfeesten, verjaardagen en nog veel meer. Maar hoe zou u het vinden als uw trouwringen worden aangevlogen door een roofvogel?

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560