Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Bandparodist  
   

Bandparodist bandparodie bandact playbackact

Bandparodie  
Bij een bandparodie -act wordt er gebruik gemaakt van vele geluidsfragmenten. Deze zijn zo verknipt en verplakt dat er een komisch geheel aan Engelstalige,- Nederlandstalige muziek, cabaret en andere fragmenten ontstaat. Ze gaan letterlijk van Marc-Marie Huijbregs tot The Blues Brothers. Dat in combinatie met zijn attributen, zijn uitstraling en zijn timing maakt de bandparodië van Martijn van Tilburg tot een mijlpaal op uw feest. Deze 20 minuten professioneel entertainment is op ieder feest inzetbaar. Door de grote interactie met het publiek is het raadzaam om Martijn de mogelijkheid te geven uw  gasten te benaderen. Zij zullen veelvuldig om Martijn maar zeker ook om elkaar kunnen lachen!

Animolly Zijn naam is Molly en treed op onder de artiestennaam ANIMOLLY bandparodist/stand up comedian. Een zeer graag geziene gast op allerlei feesten, gaande van kleine familie feestjes tot grote bedrijfsfeesten en carnaval zittingen. Komisch entertainment van een hoog niveau dat op elk feest past. Afstand speelt voor hem geen rol, Is de laatste jaren zeer actief geweest door gans Belgie, deels Nederland, deels Duitsland en Spanje waar hij met tal van bekende vlamingen optrad, nu ook in Nederland! Komische acts van ongeveer 15min. per stuk, en momenteel 8 acts rond de thema's: the crazy cowboy + stand up act de tiroler + stand up act de winkelier + stand up act de troubaboer + stand up act komische striptease kinder act U kunt het zo gek niet bedenken of ANIMOLLY doet het. Iedereen brengt hij met zijn doldwaze acts aan het lachen van jong tot oud. Zijn motto is niet voor niks: " een dag niet gelachen is een dag niet geleefd "Kortom: ANIMOLLY gevraagd , feest geslaagd. Prijs op aanvraag Bandparodist bandparodie bandact playbackact Bandparodie is een haast vergeten komisch genre waarbij artiesten zorgvuldig aan elkaar gemonteerde geluidsfragmenten playbacken en voorzien van komische mimiek en/of lichaamsbewegingen. De geluidsfragmenten zijn een bonte aaneenschakeling van heel veel verschillende soorten geluidsfragmenten die zorgvuldig op de "band" zijn gemonteerd. Bij een bandparodie-act wordt er gebruik gemaakt van vele geluidsfragmenten. Deze zijn zo verknipt en verplakt dat er een komisch geheel aan muziek, cabaret en andere fragmenten ontstaat. Zo wordt een muzieknummer moeiteloos afgewisseld met een fragment uit het achtuurjournaal, een roep van een uil of een lachsalvo. Een bandparodist is de perfecte act om uw gasten dubbel van het lachen te krijgen. Altijd blijft het een verrassing wat de bandparodist nu weer uit zal helen, zal hij iemand uit het publiek te grazen nemen? Kortom voor uw personeelsavond, bedrijfsfeest, trouwfeest of bruiloft is een bandparodie de perfecte insteek om uw feest tot een succes te brengen. Ook is het bijvoorbeeld erg leuk om eens iemand te verrassen door een bandparodist als cadeau te geven aan bijvoorbeeld het bruidspaar. Outevents kan het allemaal voor u verzorgen.Animolly

Zijn naam is Animolly en treed op onder de artiestennaam ANIMOLLY bandparodist/stand up comedian. Een zeer graag geziene gast op allerlei feesten, gaande van kleine familie feestjes tot grote bedrijfsfeesten en carnaval zittingen. Komisch entertainment van een hoog niveau dat op elk feest past.

Afstand speelt voor hem geen rol, Is de laatste jaren zeer actief geweest door gans Belgie, deels Nederland, deels Duitsland en Spanje waar hij met tal van bekende vlamingen optrad, nu ook in Nederland!

Komische acts van ongeveer 15min. per stuk, en momenteel 8 acts rond de thema's:

  • the crazy cowboy + stand up act
  • de tiroler + stand up act
  • de winkelier + stand up act
  • de troubaboer + stand up act
  • komische striptease
  • kinder act

U kunt het zo gek niet bedenken of ANIMOLLY doet het.
Iedereen brengt hij met zijn doldwaze acts aan het lachen van jong tot oud.
Zijn motto is niet voor niks: " een dag niet gelachen is een dag niet geleefd "

Kortom: ANIMOLLY gevraagd , feest geslaagd.

Prijs op aanvraag

Bandparodist bandparodie bandact playbackact

Bandparodie is een haast vergeten komisch genre waarbij artiesten zorgvuldig aan elkaar gemonteerde geluidsfragmenten playbacken en voorzien van komische mimiek en/of lichaamsbewegingen. De geluidsfragmenten zijn een bonte aaneenschakeling van heel veel verschillende soorten geluidsfragmenten die zorgvuldig op de "band" zijn gemonteerd. Bij een bandparodie-act wordt er gebruik gemaakt van vele geluidsfragmenten. Deze zijn zo verknipt en verplakt dat er een komisch geheel aan muziek, cabaret en andere fragmenten ontstaat. Zo wordt een muzieknummer moeiteloos afgewisseld met een fragment uit het achtuurjournaal, een roep van een uil of een lachsalvo. Een bandparodist is de perfecte act om uw gasten dubbel van het lachen te krijgen. Altijd blijft het een verrassing wat de bandparodist nu weer uit zal helen, zal hij iemand uit het publiek te grazen nemen? Kortom voor uw personeelsavond, bedrijfsfeest, trouwfeest of bruiloft is een bandparodie de perfecte insteek om uw feest tot een succes te brengen. Ook is het bijvoorbeeld erg leuk om eens iemand te verrassen door een bandparodist als cadeau te geven aan bijvoorbeeld het bruidspaar. Outevents kan het allemaal voor u verzorgen.

Entertainment

entertainment artiest acts

Make Yor Own Clip

Make Yor Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Bodypaint

Bodypaint

Bodypaints, bodypainten, bodyart voor onder andere vrijgezellenfeesten, bedrijfsfeesten, evenementen etc. Ervaar hoe het is om binnen een paar uur te veranderen in een levend kunstwerk.
Arrenslee

Arrenslee

Klap op de vuurpijl is onze arrenslee met portable disco. Onze kerstman draait stemmige kerstmuziek tijdens recepties maar als het wat feestelijker mag is dat voor hem geen probleem.
Aurofotografie

Aurofotografie

Aura fotografie zorgt ervoor dat de uitstraling, karakterstructuur en talenten die op de aurafoto te zien zijn, op verrassende manier besproken wordt door een van onze aurareaders.
Bandparodist

Bandparodist

Zijn naam is Molly en treed op onder de artiestennaam ANIMOLLY bandparodist/stand up comedian. Een zeer graag geziene gast op allerlei feesten, gaande van kleine familie feestjes tot grote bedrijfsfeesten en carnaval zittingen.
Amsterdams

Amsterdams

Een Amsterdamse avond / show is niet zo maar een avond. Bij een amsterdamse avond moet u het gevoel krijgen dat u zich in de ouderwetse sfeer van amsterdam bevindt.
Buikdanseres

Buikdanseres

De verschillende lichaamsdelen worden veelal onafhankelijk van elkaar bewogen, waarbij de nadruk licht op de heupen en het bekkengebied. De buik is het centrum van de dans. Zweef mee op de klanken uit het midden oosten en laat je boeien door de prachtige bewegingen van de buikdanseres.
Carabet

Carabet

Humor, acteren en kleinkunst zijn de juiste ingrediënten voor een succesvolle avond cabaret. Wat dacht u als op uw personeelsfeest, huwelijksfeest, trouwfeest of bedrijfsfeest een cabaretgroep aanwezig is.
Circus Workshops

Circus Workshops

Onze Circus Workshop wordt verzorgd door rasechte circusartiesten met jarenlange ervaring in de wereld van het variété.
Comedy

Comedy

In deze show neemt Dick de Witte op humoristische wijze een loopje met een veelzijdig muziekrepertoire. Opera, house, latin, rock en swing worden met verschillende muziekinstrumenten schalks aan elkaar geregen.
Dansdemonstratie

Dansdemonstratie

"Dancing with The Stars". Niet iedereen kan met de sterren dansen. Wel kan iedereen een dansdemonstratie bijwonen van Rik en Ilse. Dit jonge paar danst al anderhalf jaar met elkaar en zij delen de passie voor de Latin dans.
Dansgroep

Dansgroep

Deze dansgroep heeft voor elke gelegenheid een spraakmakende dansshow in huis. De schitterende danseressen en originele kostuums kunnen zij de gasten een oogverblindende show brengen.
Entertainer

Entertainer

Mr. Avesta Bijgenaamd "De keizer van Amsterdam". Deze titel heeft hij verworven als een van de beste standwerkers van Nederland. Als jongen van 10 kwam hij al op de markt en heeft daar het vak van standwerker geleerd.

Fotograaf

Fotograaf

Stelt u zich eens voor, een bedrijfsfeest, bruiloft, Schoolfeest Studentenfeest Al deze locaties zijn meer dan geschikt voor het maken van foto's, digitaal natuurlijk!
Goochelaar

Goochelaar

18 jaar geleden begonnen in de goochelkunst en ontwikkeld tot een raskunstenaar op het gebied der magie. Naast de technische beheersing van het vak, spelen vooral de humoristische, creatieve en fantasievolle aspecten een rol tijdens zijn optreden.
IJscoman Zingende

IJscoman Zingende

ijscoman entertainment zingende ijscoman
Een diner dansant met ijsbuffet is heel sfeervol. Heeft u wel eens gedacht om het dessert op feestelijke wijze aan te bieden aan uw gasten door middel van onze zeer vriendelijke en goede zanger de zingende ijscoman.
Illusionist

Illusionist

Een illusionist of een goochelaar woorden vaak als het zelfde stuk entertainment gezien. Echter is dat niet het geval want een illusionist of illusieshow gaat een stap verder dan een goochelshow.
Jongleur

Jongleur

Jongleren is het in de lucht gooien, in de lucht houden en opvangen van voorwerpen (bijvoorbeeld ballen, kegels of borden) het manipuleren van objecten. Jongleren fungeert ook als verzamelwoord voor een groot aantal circusvaardigheden.
Kermisattracties

Kermisattracties

De kermis is van oorsprong een jaarmarkt ter gelegenheid van de wijdingsdag van de patroonheilige van de plaats. Kermis is dan ook een verbastering van kerkmis of kerke-misse.
Limboshow

Limboshow

De opzwepende dans van deze spetterende groep bestaande uit 3 danseressen brengt de feestgangers al snel in tropische sferen. De groep kan drie verschillende show brengen en het programma aanpassen aan de aard van het evenement.
Mentalist

Mentalist

Mentalisme is een vorm van illusionisme en bij deze vorm van entertainment ligt de nadruk op de kracht van de geest, het mentale. Door de mentalist wordt de menselijke geest beïnvloed of zo men wil "gelezen".
Messenwerper

Messenwerper

Geronimo en Luna twee meesters in het vak! Op een zeer professionele en spectaculaire manier presenteren zij een act die bij de dames waardering oogst en bij de heren respect afdwingt. Een vurig spel tussen man en vrouw van internationale klasse!
Percussiegroep

Percussiegroep

Door de spectaculaire binnenkomst van een tiental (of meer) percussionisten en een zeer dynamische animator wordt in een oogwenk de locatie omgetoverd tot een feestplek van jewelste.
Travestie

Travestie

"Dutch Diana Ross is entertainment van de bovenste plank", "Deze kloon van Diana Ross", "Geen verschil tussen Dutch Diana Ross en de echte Miss Ross", aldus de bekende week- en dagbladen, die de waardering voor deze artiest niet onder stoelen of banken steken.
Valkenier

Valkenier

Deze demonstraties worden veel gegeven op bijvoorbeeld Fairs, Dierenparken, Bedrijfsfeesten, verjaardagen en nog veel meer. Maar hoe zou u het vinden als uw trouwringen worden aangevlogen door een roofvogel?

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560