Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Cabaret  
   

Cabaret cabaretvoorstelling toneel kleinkunst stand-up comedy cabaretgroep

Humor, acteren en kleinkunst zijn de juiste ingrediënten voor een succesvolle avond cabaret. Wat dacht u als op uw personeelsfeest, huwelijksfeest, trouwfeest of bedrijfsfeest een cabaretgroep aanwezig is. Bijvoorbeeld als de band op de helft van de avond een rustpuntje neemt. Dan een cabaret kleinkunst stand-up comedy op te laten treden. U zult uw gasten enorm verrassen en iets doen waardoor de feestavond onvergetelijk woord. Outevents heeft het allemaal voor u.

Cabaret

Dan Maar Zo

Dan Maar Zo

In de Zelfbewustwordingscursus van cabaretgroep Dan maar Zo kunt u zich helemaal laten gaan; gooi alles lekker los en eruit en adem vooral goed door!
L'Amour Ravissant

L'Amour Ravissant

Fifi L'Amour is een bekoorlijke chanteuse, actrice & comédienne. Zij zingt oa in het Engels, Nederlands, Frans, Duits, Italiaans, Yiddish, Russisch en Romani. Specialisatie: Engelse comedy & ondeugd.
Westfries Skoftig Mooi

Westfries Skoftig Mooi

Met een knipoog naar de legendarische Westfriese conferencier Kees Stet speelt het WestfriesCollectief het avondvullend programma Skoftig Mooi!

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560