Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Circus Workshops  
   

Workshops bedrijfs-uitje circusworkshop workshop Voor Bedrijfsfeesten, scholen en instellingen is het vaak moeilijk te bedenken wat ze graag willen doen voor de feest avond begint. Het is vaak leuk om s'middags al bij elkaar te komen en dan al enorm veel plezier met elkaar te hebben. Hebt u dan wel eens over een workshop gedacht. Outevents heeft een circus workshop die samen met uw gasten een voorstelling maakt. Onze Circus Workshop wordt verzorgd door rasechte circusartiesten met jarenlange ervaring in de wereld van het variété. In een drie uur durend programma komen alle aspecten van het circusbestaan aan de orde. Met medewerking van de leerlingen en de leerkrachten. Ieder leert in een kort tijdsbestek met het materiaal om te gaan en het programma wordt afgesloten met een heuse voorstelling. Kortom dat kan niet anders dan dolle pret woorden met u gasten.Workshops
bedrijfs-uitje
circusworkshop workshop


Voor Bedrijfsfeesten, scholen en instellingen is het vaak moeilijk te bedenken wat ze graag willen doen voor de feest avond begint. Het is vaak leuk om s'middags al bij elkaar te komen en dan al enorm veel plezier met elkaar te hebben. Hebt u dan wel eens over een workshop gedacht. Outevents heeft een circus workshop die samen met uw gasten een voorstelling maakt. Onze Circus Workshop wordt verzorgd door rasechte circusartiesten met jarenlange ervaring in de wereld van het variété. In een drie uur durend programma komen alle aspecten van het circusbestaan aan de orde. Met medewerking van de leerlingen en de leerkrachten. Ieder leert in een kort tijdsbestek met het materiaal om te gaan en het programma wordt afgesloten met een heuse voorstelling. Kortom dat kan niet anders dan dolle pret woorden met u gasten.

CIRCUS WORKSHOP Voor scholen en instellingen Het Circusteam Voorstelling: Er wordt met alle leerlingen van de school een voorstelling gemaakt. Iedere groep maakt een eigen circusact van maximaal 4 minuten. Iedere leerkracht kan uit een aantal acts kiezen. Voor de onderbouw zijn er bijvoorbeeld de paardendressuur, de roofdieren, en de Zuid Amerikaanse limboshow. De middenbouw kan met een clownsnummer, een hoepelnummer of een Chinese show aan de slag. Voor de bovenbouw zijn er circusacts waar meer technische vaardigheden, zoals jongleren, acrobatiek en eventueel trampoline springen in gebruikt kunnen worden. Alle circusacts staan op papier uitgelegd zodat iedere leerkracht, zonder enige circustechnische ervaring, daar zelf mee uit de voeten kan. Daarnaast zijn eigen ideeën van leerkrachten of leerlingen natuurlijk altijd welkom. Het gehele programma bestaat uit: Instructie Introductievoorstelling Repetities Voorstelling Aangevuld met eventueel materialen Kostuums Muziek Presentatie Voorstellingen kunnen op de school worden uitgevoerd. Gehele programma op aanvraag beschikbaar. Prijs afhankelijk van het aantal kinderen tussen € 550,- - € 1600,- ex 6 % BTWCIRCUS WORKSHOP Voor scholen en instellingen

Het Circusteam

Voorstelling:
Er wordt met alle leerlingen van de school een voorstelling gemaakt. Iedere groep maakt een eigen circusact van maximaal 4 minuten. Iedere leerkracht kan uit een aantal acts kiezen. Voor de onderbouw zijn er bijvoorbeeld de paardendressuur, de roofdieren, en de Zuid Amerikaanse limboshow. De middenbouw kan met een clownsnummer, een hoepelnummer of een Chinese show aan de slag. Voor de bovenbouw zijn er circusacts waar meer technische vaardigheden, zoals jongleren, acrobatiek en eventueel trampoline springen in gebruikt kunnen worden. Alle circusacts staan op papier uitgelegd zodat iedere leerkracht, zonder enige circustechnische ervaring, daar zelf mee uit de voeten kan. Daarnaast zijn eigen ideeën van leerkrachten of leerlingen natuurlijk altijd welkom.

Het gehele programma bestaat uit:
Instructie
Introductievoorstelling
Repetities
Voorstelling
Aangevuld met eventueel materialen
Kostuums
Muziek
Presentatie

Voorstellingen kunnen op de school worden uitgevoerd.

Gehele programma op aanvraag beschikbaar.
Prijs op aanvraag.

CIRCUS WORKSHOP Voor scholen en instellingen Onze Circus Workshop wordt verzorgd door rasechte circusartiesten met jarenlange ervaring in de wereld van het variété. In een drie uur durend programma komen alle aspecten van het circusbestaan aan de orde. Met medewerking van de leerlingen en de leerkrachten. Ieder leert in een kort tijdsbestek met het materiaal om te gaan en het programma wordt afgesloten met een heuse voorstelling.
 

 

 

 

 

 

 

CIRCUS WORKSHOP
Voor scholen en instellingen


Onze Circus Workshop wordt verzorgd door rasechte circusartiesten met jarenlange ervaring in de wereld van het variété. In een drie uur durend programma komen alle aspecten van het circusbestaan aan de orde. Met medewerking van de leerlingen en de leerkrachten. Ieder leert in een kort tijdsbestek met het materiaal om te gaan en het programma wordt afgesloten met een heuse voorstelling.

Programma Inleiding In dit educatieve onderdeel wordt de geschiedenis van het circus behandeld, Ontstaan, groei en huidige situatie. Uitleg wordt gegeven over het maken van een dierennummer en de geschiedenis van het fenomeen Clown. Aan de hand van affiches wordt zo een fraai beeld geschetst van het fenomeen circus. Duur 30 tot 45 minuten.Programma
Inleiding
In dit educatieve onderdeel wordt de geschiedenis van het circus behandeld, Ontstaan, groei en huidige situatie. Uitleg wordt gegeven over het maken van een dierennummer en de geschiedenis van het fenomeen Clown. Aan de hand van affiches wordt zo een fraai beeld geschetst van het fenomeen circus.
Duur 30 tot 45 minuten.

Groepsindeling

De groepen worden gevormd naar leeftijd, of in andere samenstelling in overleg met de leerkrachten. De groepen kunnen maximaal 25 tot 30 kinderen groot zijn per artiest.

Instructie
In dit onderdeel worden de deelnemers ingevoerd in de toepassing van allerhande trucs en behendigheid van het circusberoep. Jongleren – clownerie – acrobatiek – draaiende bordjes- hoela hoep – anti pode - dans
Duur 60 minuten.

Pauze

Uitvoering circusprogramma. In dit onderdeel wordt de circus show opgevoerd door de artiesten met medewerking van de leraren en eventueel de leerlingen De lerares kan als spreekstalmeester de voorstelling aankondigen en de andere leden van het lerarencorps kunnen een onderdeel van het programma uitvoeren, b.v. het komische zebranummers. Dit alles begeleid door de artiesten en vergezeld van echte circusmuziek. Duur 45 minuten – 60 minuten.Uitvoering circusprogramma
In dit onderdeel wordt de circus show opgevoerd door de artiesten met medewerking van de leraren en eventueel de leerlingen

De lerares kan als spreekstalmeester de voorstelling aankondigen en de andere leden van het lerarencorps kunnen een onderdeel van het programma uitvoeren, b.v. het komische zebranummers.

Dit alles begeleid door de artiesten en vergezeld van echte circusmuziek..
Duur 45 minuten – 60 minuten.

Het Materiaal

Al het materiaal wordt door de uitvoerende artiesten meegebracht. Het enige dat de opdrachtgever dient mee te brengen is enthousiasme.

 Het materiaal Al het materiaal wordt door de uitvoerende artiesten meegebracht. Het enige dat de opdrachtgever dient mee te brengen is enthousiasme. Het materiaal Geluidsinstallatie Circus decor 4 meter Pisteblokken 4 x 4 meter piste Pistekleed Oefenmateriaal Ringen Ballen Diabolo’s Stelten Ballen voet anti pode Hoelahoeps Kostuums voor kinderen (10 -15 stuks) Kostuums voor lerarencorps Zebra kostuum Workshops kunnen worden uitgevoerd op maandag dinsdag donderdag vrijdag.Het materiaal :
Geluidsinstallatie
Circus decor 4 meter
Pisteblokken 4 x 4 meter piste
Pistekleed
Oefenmateriaal:
Ringen
Ballen
Diabolo’s
Stelten
Ballen voet anti pode
Hoelahoeps
Kostuums voor kinderen (10 -15 stuks)
Kostuums voor lerarencorps
Zebra kostuum

Workshops kunnen worden uitgevoerd op maandag - dinsdag - donderdag - vrijdag.

De artiesten kunnen bogen op veeljarige ervaring en hebben reeds talloze voorstellingen uitgevoerd. Zij hebben medewerking verleend aan programma’s als Goede Tijden Slechte Tijden, STER reclames en zullen het komend seizoen vanaf september te zien zijn op televisie met het programma Circus Waltz.

De artiesten kunnen bogen op veeljarige ervaring en hebben reeds talloze voorstellingen uitgevoerd. Zij hebben medewerking verleend aan programma’s als Goede Tijden Slechte Tijden, STER reclames en zullen het komend seizoen vanaf september te zien zijn op televisie met het programma Circus Waltz. Gage op aanvraag Tijd 3 uur.Gage op aanvraag

Tijd 3 uur

 

 

 

 

 

Entertainment

entertainment artiest acts

Make Yor Own Clip

Make Yor Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Bodypaint

Bodypaint

Bodypaints, bodypainten, bodyart voor onder andere vrijgezellenfeesten, bedrijfsfeesten, evenementen etc. Ervaar hoe het is om binnen een paar uur te veranderen in een levend kunstwerk.
Arrenslee

Arrenslee

Klap op de vuurpijl is onze arrenslee met portable disco. Onze kerstman draait stemmige kerstmuziek tijdens recepties maar als het wat feestelijker mag is dat voor hem geen probleem.
Aurofotografie

Aurofotografie

Aura fotografie zorgt ervoor dat de uitstraling, karakterstructuur en talenten die op de aurafoto te zien zijn, op verrassende manier besproken wordt door een van onze aurareaders.
Bandparodist

Bandparodist

Zijn naam is Molly en treed op onder de artiestennaam ANIMOLLY bandparodist/stand up comedian. Een zeer graag geziene gast op allerlei feesten, gaande van kleine familie feestjes tot grote bedrijfsfeesten en carnaval zittingen.
Amsterdams

Amsterdams

Een Amsterdamse avond / show is niet zo maar een avond. Bij een amsterdamse avond moet u het gevoel krijgen dat u zich in de ouderwetse sfeer van amsterdam bevindt.
Buikdanseres

Buikdanseres

De verschillende lichaamsdelen worden veelal onafhankelijk van elkaar bewogen, waarbij de nadruk licht op de heupen en het bekkengebied. De buik is het centrum van de dans. Zweef mee op de klanken uit het midden oosten en laat je boeien door de prachtige bewegingen van de buikdanseres.
Carabet

Carabet

Humor, acteren en kleinkunst zijn de juiste ingrediënten voor een succesvolle avond cabaret. Wat dacht u als op uw personeelsfeest, huwelijksfeest, trouwfeest of bedrijfsfeest een cabaretgroep aanwezig is.
Circus Workshops

Circus Workshops

Onze Circus Workshop wordt verzorgd door rasechte circusartiesten met jarenlange ervaring in de wereld van het variété.
Comedy

Comedy

In deze show neemt Dick de Witte op humoristische wijze een loopje met een veelzijdig muziekrepertoire. Opera, house, latin, rock en swing worden met verschillende muziekinstrumenten schalks aan elkaar geregen.
Dansdemonstratie

Dansdemonstratie

"Dancing with The Stars". Niet iedereen kan met de sterren dansen. Wel kan iedereen een dansdemonstratie bijwonen van Rik en Ilse. Dit jonge paar danst al anderhalf jaar met elkaar en zij delen de passie voor de Latin dans.
Dansgroep

Dansgroep

Deze dansgroep heeft voor elke gelegenheid een spraakmakende dansshow in huis. De schitterende danseressen en originele kostuums kunnen zij de gasten een oogverblindende show brengen.
Entertainer

Entertainer

Mr. Avesta Bijgenaamd "De keizer van Amsterdam". Deze titel heeft hij verworven als een van de beste standwerkers van Nederland. Als jongen van 10 kwam hij al op de markt en heeft daar het vak van standwerker geleerd.

Fotograaf

Fotograaf

Stelt u zich eens voor, een bedrijfsfeest, bruiloft, Schoolfeest Studentenfeest Al deze locaties zijn meer dan geschikt voor het maken van foto's, digitaal natuurlijk!
Goochelaar

Goochelaar

18 jaar geleden begonnen in de goochelkunst en ontwikkeld tot een raskunstenaar op het gebied der magie. Naast de technische beheersing van het vak, spelen vooral de humoristische, creatieve en fantasievolle aspecten een rol tijdens zijn optreden.
IJscoman Zingende

IJscoman Zingende

ijscoman entertainment zingende ijscoman
Een diner dansant met ijsbuffet is heel sfeervol. Heeft u wel eens gedacht om het dessert op feestelijke wijze aan te bieden aan uw gasten door middel van onze zeer vriendelijke en goede zanger de zingende ijscoman.
Illusionist

Illusionist

Een illusionist of een goochelaar woorden vaak als het zelfde stuk entertainment gezien. Echter is dat niet het geval want een illusionist of illusieshow gaat een stap verder dan een goochelshow.
Jongleur

Jongleur

Jongleren is het in de lucht gooien, in de lucht houden en opvangen van voorwerpen (bijvoorbeeld ballen, kegels of borden) het manipuleren van objecten. Jongleren fungeert ook als verzamelwoord voor een groot aantal circusvaardigheden.
Kermisattracties

Kermisattracties

De kermis is van oorsprong een jaarmarkt ter gelegenheid van de wijdingsdag van de patroonheilige van de plaats. Kermis is dan ook een verbastering van kerkmis of kerke-misse.
Limboshow

Limboshow

De opzwepende dans van deze spetterende groep bestaande uit 3 danseressen brengt de feestgangers al snel in tropische sferen. De groep kan drie verschillende show brengen en het programma aanpassen aan de aard van het evenement.
Mentalist

Mentalist

Mentalisme is een vorm van illusionisme en bij deze vorm van entertainment ligt de nadruk op de kracht van de geest, het mentale. Door de mentalist wordt de menselijke geest beïnvloed of zo men wil "gelezen".
Messenwerper

Messenwerper

Geronimo en Luna twee meesters in het vak! Op een zeer professionele en spectaculaire manier presenteren zij een act die bij de dames waardering oogst en bij de heren respect afdwingt. Een vurig spel tussen man en vrouw van internationale klasse!
Percussiegroep

Percussiegroep

Door de spectaculaire binnenkomst van een tiental (of meer) percussionisten en een zeer dynamische animator wordt in een oogwenk de locatie omgetoverd tot een feestplek van jewelste.
Travestie

Travestie

"Dutch Diana Ross is entertainment van de bovenste plank", "Deze kloon van Diana Ross", "Geen verschil tussen Dutch Diana Ross en de echte Miss Ross", aldus de bekende week- en dagbladen, die de waardering voor deze artiest niet onder stoelen of banken steken.
Valkenier

Valkenier

Deze demonstraties worden veel gegeven op bijvoorbeeld Fairs, Dierenparken, Bedrijfsfeesten, verjaardagen en nog veel meer. Maar hoe zou u het vinden als uw trouwringen worden aangevlogen door een roofvogel?

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560