Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Dansdemonstratie  
   

Dansdemonstratie

Alexander en Lisa Jane

Alexander en Lisa Jane

Dit jonge danspaar heeft zich toegelegd op demonstratie van de bekende ballroom en Latin dance. Zij verzorgen verschillende demonstraties op locatie.
Frank en Marleen

Frank en Marleen

Frank en Marleen zijn 23 en 21 jaar oud. Zij geven demonstraties ballroomdansen. Zij dansen op dit moment in de een na hoogste klasse van Nederland.
Rik en Ilse

Rik en Ilse

"Dancing with The Stars". Niet iedereen kan met de sterren dansen. Wel kan iedereen een dansdemonstratie bijwonen van Rik en Ilse. Dit jonge paar danst al anderhalf jaar met elkaar en zij delen de passie voor de Latin dans. Deze passie heeft hen tot het hoogste niveau in Nederland gebracht.
Rock and Roll Dance groep

Rock and Roll Dance groep

De leden van dit showteam stralen één en al enthousiasme, respect en kwaliteit uit. Zij geven demonstraties in verschillende formaties. Met de ervaring die we in ruim 12 jaar hebben opgebouwd weet u zeker dat u iets extra's in huis haalt!

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560