Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Dansgroep  
   

Dansgroep / Showballet

Zie ook >>>>>   Zuidamerikaans

Dansgroepen voor elk evenement. Spectaculaire dansshows voor winkelpromotie en personeeesfeesten.  Onze dansgroepen zijn zeer gevarieerd in stijl. Las Vegas, Brasil, Can Can etc.
Wij komen graag met ons promotieteam op lokatie om welk product dan ook te promoten.

Wij verzorgen ook:
Dansgroepen
Steltlopers
Promotieteam
Kinderschmink
Ballonnenclowns
Looporkesten

Zie ook >>>>>   Zuidamerikaans Dansgroepen voor elk evenement. Spectaculaire dansshows voor winkelpromotie en personeeesfeesten.  Onze dansgroepen zijn zeer gevarieerd in stijl. Las Vegas, Brasil, Can Can etc. Wij komen graag met ons promotieteam op lokatie om welk product dan ook te promoten. Wij verzorgen ook: Dansgroepen Steltlopers Promotieteam Kinderschmink Ballonnenclowns Looporkesten

 


SHOWDANCE THRILLS

SHOWDANCE THRILLSDeze dansgroep heeft voor elke gelegenheid een spraakmakende dansshow in huis. De schitterende danseressen en originele kostuums kunnen zij de gasten een oogverblindende show brengen. Het dansrepertoire is zeer afwisselend. Van chique tot feestelijk, van klassiek tot nostalgisch. Niet alleen voor feesten, maar ook voor tal van andere evenementen zoals productpresentaties, figuratie en modeshows is deze dansgroep uitermate geschikt. Van 1 tot 6 danseressen met 1 of meerdere shows per dagdeel. Thema’s: Seventies, Streetdance, Brasilian, 1001 Nacht, Country, CanCan, Charleston Extravanganza. Meerdere showblokken.

Deze dansgroep heeft voor elke gelegenheid een spraakmakende dansshow in huis. De schitterende danseressen en originele kostuums kunnen zij de gasten een oogverblindende show brengen. Het dansrepertoire is zeer afwisselend. Van chique tot feestelijk, van klassiek tot nostalgisch. Niet alleen voor feesten, maar ook voor tal van andere evenementen zoals productpresentaties, figuratie en modeshows is deze dansgroep uitermate geschikt.

Van 1 tot 6 danseressen met 1 of meerdere shows per dagdeel.
Thema’s: Seventies, Streetdance, Brasilian, 1001 Nacht, Country, CanCan, Charleston Extravanganza. Meerdere showblokken.

Prijs op aanvraag.

TROPICAL FRUIT Deze Zuidamerikaanse dansgroep brengt een wervelende show die in vrijwel elk evenement is in te passen. Business events, afscheidsborrel of nieuwjaarsborrel. Deze groep brengt verschillende shows. Show 1 x 25 minuten Limbo Show 1 x 25 minuten Samba + 1 x 20 minuten limbo Show 1 x 15 minuten Lambada + 1 x 15 minuten Samba + 1 x 20 minuten LimboTROPICAL FRUIT
Deze Zuidamerikaanse dansgroep brengt een wervelende show die in vrijwel elk evenement is in te passen. Business events, afscheidsborrel of nieuwjaarsborrel. Deze groep brengt verschillende shows.

Show 1 x 25 minuten Limbo
Show 1 x 25 minuten Samba + 1 x 20 minuten limbo
Show 1 x 15 minuten Lambada + 1 x 15 minuten Samba + 1 x 20 minuten Limbo

Prijs op aanvraag.

DANCE SHOW Exotische danseressen, die onder leiding staan van een professionele dansseres verzekert u van een wervelende show. Zij heeft jarenlange ervaring en is reeds enkele keren op tv geweest. Haar danceshow bestaat uit limbo met een spectaculaire vuuract, Samba en Afrikaanse dans. Ook is uitsluitende de limbo show te boeken. DANCE SHOW
Exotische danseressen, die onder leiding staan van een professionele dansseres verzekert u van een wervelende show. Zij heeft jarenlange ervaring en is reeds enkele keren op tv geweest. Haar danceshow bestaat uit limbo met een spectaculaire vuuract, Samba en Afrikaanse dans. Ook is uitsluitende de limbo show te boeken.Limbo 25 minuten Samba 15 minuten Afrikaanse show 15 minuten. Combinatie is mogelijkLimbo 25 minuten
Samba 15 minuten
Afrikaanse show 15 minuten.
Combinatie is mogelijk

Prijs op aanvraag.Showballet

Showballet Dit unieke Nederlandse showballet (inmiddels het langstbestaande in ons land), draait sinds 1976 ook internationaal. Van Cruiseshows op oa. Stenaline, Hapag Lloyd, Olauline en Cosnos in Portugal t/m TV Shows (o.a. RTL 4) en gevarieerde Nederlandse Dinner en Theatershows. Dit ballet onder leiding van Rudolf Fitskie staat borg voor hoge kwaliteit en gedegen vakmanschap. Zijn danseressen stonden oa. ook in Le Moulin Rouge te Parijs.


 
Dit unieke Nederlandse showballet (inmiddels het langstbestaande in ons land), draait sinds 1976 ook internationaal. Van Cruiseshows op oa. Stenaline, Hapag Lloyd, Olauline en Cosnos in Portugal t/m TV Shows (o.a. RTL 4) en gevarieerde Nederlandse Dinner en Theatershows. Dit ballet onder leiding van Rudolf Fitskie staat borg voor hoge kwaliteit en gedegen vakmanschap. Zijn danseressen stonden oa. ook in Le Moulin Rouge te Parijs.

Mogelijkheden zijn o.a.: Dutch Highlight Fantasy Show: mix van allerlei shows. Go Go & Freestyle danseressen. Musical Medleys: o.a. Grease, Cabaret. Franse show: met o.a. de wereldberoemde Can Can, Le Lido, Follies Bergère. Tapdance Show 60’s Show 70’s, 80’s (ook workshops)en uiteraard de vaste produkties met zang en dans: Love Boat Dinnershow In Space with mother Earth Show Wonderful World Show Viva Las Vegas Show Wij werken met grote en kleine groepen (van 3 danseressen t/m 12 à 14) Mogelijkheden voor korte en lange showblokkenMogelijkheden zijn o.a.:

Dutch Highlight Fantasy Show: mix van allerlei shows.
Go Go & Freestyle danseressen.
Musical Medleys: o.a. Grease, Cabaret.
Franse show: met o.a. de wereldberoemde Can Can, Le Lido, Follies Bergère.
Tapdance Show
60’s Show
70’s, 80’s (ook workshops)en uiteraard de vaste produkties met zang en dans:

Love Boat Dinnershow
In Space with mother Earth Show
Wonderful World Show
Viva Las Vegas Show

Wij werken met grote en kleine groepen
(van 3 danseressen t/m 12 à 14)
Mogelijkheden voor korte en lange showblokken

Prijs op aanvraag.
 

Entertainment

entertainment artiest acts

Make Yor Own Clip

Make Yor Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Bodypaint

Bodypaint

Bodypaints, bodypainten, bodyart voor onder andere vrijgezellenfeesten, bedrijfsfeesten, evenementen etc. Ervaar hoe het is om binnen een paar uur te veranderen in een levend kunstwerk.
Arrenslee

Arrenslee

Klap op de vuurpijl is onze arrenslee met portable disco. Onze kerstman draait stemmige kerstmuziek tijdens recepties maar als het wat feestelijker mag is dat voor hem geen probleem.
Aurofotografie

Aurofotografie

Aura fotografie zorgt ervoor dat de uitstraling, karakterstructuur en talenten die op de aurafoto te zien zijn, op verrassende manier besproken wordt door een van onze aurareaders.
Bandparodist

Bandparodist

Zijn naam is Molly en treed op onder de artiestennaam ANIMOLLY bandparodist/stand up comedian. Een zeer graag geziene gast op allerlei feesten, gaande van kleine familie feestjes tot grote bedrijfsfeesten en carnaval zittingen.
Amsterdams

Amsterdams

Een Amsterdamse avond / show is niet zo maar een avond. Bij een amsterdamse avond moet u het gevoel krijgen dat u zich in de ouderwetse sfeer van amsterdam bevindt.
Buikdanseres

Buikdanseres

De verschillende lichaamsdelen worden veelal onafhankelijk van elkaar bewogen, waarbij de nadruk licht op de heupen en het bekkengebied. De buik is het centrum van de dans. Zweef mee op de klanken uit het midden oosten en laat je boeien door de prachtige bewegingen van de buikdanseres.
Carabet

Carabet

Humor, acteren en kleinkunst zijn de juiste ingrediënten voor een succesvolle avond cabaret. Wat dacht u als op uw personeelsfeest, huwelijksfeest, trouwfeest of bedrijfsfeest een cabaretgroep aanwezig is.
Circus Workshops

Circus Workshops

Onze Circus Workshop wordt verzorgd door rasechte circusartiesten met jarenlange ervaring in de wereld van het variété.
Comedy

Comedy

In deze show neemt Dick de Witte op humoristische wijze een loopje met een veelzijdig muziekrepertoire. Opera, house, latin, rock en swing worden met verschillende muziekinstrumenten schalks aan elkaar geregen.
Dansdemonstratie

Dansdemonstratie

"Dancing with The Stars". Niet iedereen kan met de sterren dansen. Wel kan iedereen een dansdemonstratie bijwonen van Rik en Ilse. Dit jonge paar danst al anderhalf jaar met elkaar en zij delen de passie voor de Latin dans.
Dansgroep

Dansgroep

Deze dansgroep heeft voor elke gelegenheid een spraakmakende dansshow in huis. De schitterende danseressen en originele kostuums kunnen zij de gasten een oogverblindende show brengen.
Entertainer

Entertainer

Mr. Avesta Bijgenaamd "De keizer van Amsterdam". Deze titel heeft hij verworven als een van de beste standwerkers van Nederland. Als jongen van 10 kwam hij al op de markt en heeft daar het vak van standwerker geleerd.

Fotograaf

Fotograaf

Stelt u zich eens voor, een bedrijfsfeest, bruiloft, Schoolfeest Studentenfeest Al deze locaties zijn meer dan geschikt voor het maken van foto's, digitaal natuurlijk!
Goochelaar

Goochelaar

18 jaar geleden begonnen in de goochelkunst en ontwikkeld tot een raskunstenaar op het gebied der magie. Naast de technische beheersing van het vak, spelen vooral de humoristische, creatieve en fantasievolle aspecten een rol tijdens zijn optreden.
IJscoman Zingende

IJscoman Zingende

ijscoman entertainment zingende ijscoman
Een diner dansant met ijsbuffet is heel sfeervol. Heeft u wel eens gedacht om het dessert op feestelijke wijze aan te bieden aan uw gasten door middel van onze zeer vriendelijke en goede zanger de zingende ijscoman.
Illusionist

Illusionist

Een illusionist of een goochelaar woorden vaak als het zelfde stuk entertainment gezien. Echter is dat niet het geval want een illusionist of illusieshow gaat een stap verder dan een goochelshow.
Jongleur

Jongleur

Jongleren is het in de lucht gooien, in de lucht houden en opvangen van voorwerpen (bijvoorbeeld ballen, kegels of borden) het manipuleren van objecten. Jongleren fungeert ook als verzamelwoord voor een groot aantal circusvaardigheden.
Kermisattracties

Kermisattracties

De kermis is van oorsprong een jaarmarkt ter gelegenheid van de wijdingsdag van de patroonheilige van de plaats. Kermis is dan ook een verbastering van kerkmis of kerke-misse.
Limboshow

Limboshow

De opzwepende dans van deze spetterende groep bestaande uit 3 danseressen brengt de feestgangers al snel in tropische sferen. De groep kan drie verschillende show brengen en het programma aanpassen aan de aard van het evenement.
Mentalist

Mentalist

Mentalisme is een vorm van illusionisme en bij deze vorm van entertainment ligt de nadruk op de kracht van de geest, het mentale. Door de mentalist wordt de menselijke geest beïnvloed of zo men wil "gelezen".
Messenwerper

Messenwerper

Geronimo en Luna twee meesters in het vak! Op een zeer professionele en spectaculaire manier presenteren zij een act die bij de dames waardering oogst en bij de heren respect afdwingt. Een vurig spel tussen man en vrouw van internationale klasse!
Percussiegroep

Percussiegroep

Door de spectaculaire binnenkomst van een tiental (of meer) percussionisten en een zeer dynamische animator wordt in een oogwenk de locatie omgetoverd tot een feestplek van jewelste.
Travestie

Travestie

"Dutch Diana Ross is entertainment van de bovenste plank", "Deze kloon van Diana Ross", "Geen verschil tussen Dutch Diana Ross en de echte Miss Ross", aldus de bekende week- en dagbladen, die de waardering voor deze artiest niet onder stoelen of banken steken.
Valkenier

Valkenier

Deze demonstraties worden veel gegeven op bijvoorbeeld Fairs, Dierenparken, Bedrijfsfeesten, verjaardagen en nog veel meer. Maar hoe zou u het vinden als uw trouwringen worden aangevlogen door een roofvogel?

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560