Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Goochelaar  
   

Goochelaar Goochelen illusionist tablemagic tafelgoochelen

Goochelaar Goochelen illusionist tablelmagic

Goochelaar MAGIC ENTERTAINER Lodewijk 18 jaar geleden begonnen in de goochelkunst en ontwikkeld tot een raskunstenaar op het gebied der magie. Naast de technische beheersing van het vak, spelen vooral de humoristische, creatieve en fantasievolle aspecten een rol tijdens zijn optreden.Diverse kampioenschappen heeft hij reeds op zijn palmares staan. Lodewijk is inzetbaar voor bruiloften, diners, feesten en bedrijfspresentaties. Stand up act voor introducties en presentaties behoort ook tot zijn werkterrein. Tijden in overleg.Goochelaar
MAGIC ENTERTAINER
Lodewijk

18 jaar geleden begonnen in de goochelkunst en ontwikkeld tot een raskunstenaar op het gebied der magie. Naast de technische beheersing van het vak, spelen vooral de humoristische, creatieve en fantasievolle aspecten een rol tijdens zijn optreden. Diverse kampioenschappen heeft hij reeds op zijn palmares staan. Lodewijk is inzetbaar voor bruiloften, diners, feesten en bedrijfspresentaties. Stand up act voor introducties en presentaties behoort ook tot zijn werkterrein.

Prijs op aanvraag.

Goochelaar JERRY In deze goochelshow speelt Jerry de domme goochelaar. Zonder clown te zijn, doet zijn clowneske act het ergste vrezen voor het welslagen van de trucs. De kinderen worden op speelse wijze bij de act betrokken en zodoende kunnen de trucs toch lukken. Hoog improvisatie gehalte en interactief met de kinderen. Tijd 1 x 60 minuten. Gage vanaf € 450,- ex 6 % btwGoochelaar JERRY

In deze goochelshow speelt Jerry de domme goochelaar. Zonder clown te zijn, doet zijn clowneske act het ergste vrezen voor het welslagen van de trucs. De kinderen worden op speelse wijze bij de act betrokken en zodoende kunnen de trucs toch lukken. Hoog improvisatie gehalte en interactief met de kinderen.

Prijs op aanvraag.

Goochelaar Uitbreiding Europese Unie De Europese Unie is uitgebreid met China of is China Uitgebreid met de Europese Unie? Hoe dan ook: Wij hebben een Chinese Goochelaar Pei Ansong Goochel act van de Chinese goochelaar Pei Ansong. Stoïcijns en magisch. Deze bijzondere act is onherkenbaar t.o.v. andere acts. Pei Ansong vermaakt de gasten met zijn geheimzinnige trucs. Indien gewenst wordt met een mobiele geluidsinstallatie Chinese muziek ten gehore gebracht. Deze act kan als podiumact gebracht worden(ca 15 min.) of als tafelgoochel act (3 uur) of als straattheater act (3 uur). Gage 525,- ex. btw.Goochelaar
Uitbreiding Europese Unie
De Europese Unie is uitgebreid met China of is China Uitgebreid met de Europese Unie?
Hoe dan ook:
Wij hebben een Chinese Goochelaar Pei Ansong

Goochel act van de Chinese goochelaar Pei Ansong. Stoïcijns en magisch. Deze bijzondere act is onherkenbaar t.o.v. andere acts. Pei Ansong vermaakt de gasten met zijn geheimzinnige trucs. Indien gewenst wordt met een mobiele geluidsinstallatie Chinese muziek ten gehore gebracht. Deze act kan als podiumact gebracht worden(ca 15 min.) of als tafelgoochel act (3 uur) of als straattheater act (3 uur).

Prijs op aanvraag.

Goochelaar FERRY GERATS Een genie of een geniale oplichter, kunt u zich afvragen als u deze man aan het werk heeft gezien. In ieder geval is hij een zeer veelgevraagde goochelaar, of liever gezegd entertainer. Want voor de table acts waar hij veel voor gevraagd wordt zijn de goocheltrucs slechts het voertuig tot een vermakelijk gebeuren. Het is vooral de vlotte babbel en de relativerende one liner waaraan Ferry Gerats zijn kracht ontleent. Table Magic - Beursoptredens Tijd 4 uur. Beursoptredens in overleg.Goochelaar FERRY GERATS

Een genie of een geniale oplichter, kunt u zich afvragen als u deze man aan het werk heeft gezien. In ieder geval is hij een zeer veelgevraagde goochelaar, of liever gezegd entertainer. Want voor de table acts waar hij veel voor gevraagd wordt zijn de goocheltrucs slechts het voertuig tot een vermakelijk gebeuren. Het is vooral de vlotte babbel en de relativerende one liner waaraan Ferry Gerats zijn kracht ontleent.

Table Magic - Beursoptredens Tijd 4 uur. Beursoptredens in overleg.

Prijs op aanvraag.

Alex Conradi entertainment with elegance and class small miracles happening right under your nose. A form of entertainment which is directed to your guests on a highly personal level, which never fails to leave a profound impression! Biografie Alex Conradi, is geboren in 1971, en beleeft zijn eerste kennismaking met goochelen op 13 jarige leeftijd als hij in zijn dorp Miranda, in de provincie Molise in midden Italië, een goochelvoorstelling bijwoont. Vanaf dat moment is de passie voor de goochelkunst ontstaan en tijdens zomervakanties ontmoet hij goochelaar Dimitri maar bovenal Saverio TaneUi (lid van de Club Magico Italiano (CMI), 1990) die hem enorm helpt door alle studieboeken van de CM! tot zijn beschikking te stellen. Vervolgens zijn eerste voorstellingen in Rome en Turijn en uiteindelijk de ontmoeting met Lamberto Desideri van wie hij de kneepjes van het moderne manipulatieve vak leert, beschreven door één van de belangrijkste kunstenaars van deze eeuw "Dai Vernon", uitvinder van de "close up magic". Het is uitgerekend deze discipline waarin Alex Conradi zich specialiseert en zich steeds meer perfectioneert, waarbij hij regelmatige oefening als een atleet van de goochelkunst combineert met het bestuderen van klassieke boeken, het bezoeken van scholen voor de goochelkunst, ontmoetingen met grote internationale goochelaars als Toni Binarelli (Italië), David Roth (USA), Tommy Wonder (Nederland), Aurelio Paviato (Italië), Vanni Bossi (Italië) en Roberto Giobbi (Zwitserland) en deelname aan congressen waar uitgebreid gediscusieerd wordt over theorie en praktijk. Van oudsher associeert Conradi de studie van klassieke werken over illusionisme met de passie voor filosofie, retoriek en psychologie. Mede dankzij zijn culturele vorming en werkzaamheden als dirigent en klassiek trombonist creëert hij een unieke sfeer van onmisbare spanning en daardoor een hele speciale ervaring voor zijn publiek. Sinds twee jaar woont Conradi in Nederland en werkt voor meerdere bedrijven, conferenties en bijzondere restaurants en spreekt tijdens zijn shows italiaans, engels of nederlands. Prijs op aanvraagAlex Conradi

entertainment with elegance and class

small miracles happening right under your nose. A form of entertainment which is directed to your guests on a highly personal level, which never fails to leave a profound impression!

Biografie .
Alex Conradi, is geboren in 1971, en beleeft zijn eerste kennismaking met goochelen op 13 jarige leeftijd als hij in zijn dorp Miranda, in de provincie Molise in midden Italië, een goochelvoorstelling bijwoont. Vanaf dat moment is de passie voor de goochelkunst ontstaan en tijdens zomervakanties ontmoet hij goochelaar Dimitri maar bovenal Saverio TaneUi (lid van de Club Magico Italiano (CMI), 1990) die hem enorm helpt door alle studieboeken van de CM! tot zijn beschikking te stellen. Vervolgens zijn eerste voorstellingen in Rome en Turijn en uiteindelijk de ontmoeting met Lamberto Desideri van wie hij de kneepjes van het moderne manipulatieve vak leert, beschreven door één van de belangrijkste kunstenaars van deze eeuw "Dai Vernon", uitvinder van de "close up magic" .

Het is uitgerekend deze discipline waarin Alex Conradi zich specialiseert en zich steeds meer perfectioneert, waarbij hij regelmatige oefening als een atleet van de goochelkunst combineert met het bestuderen van klassieke boeken, het bezoeken van scholen voor de goochelkunst, ontmoetingen met grote internationale goochelaars als Toni Binarelli (Italië), David Roth (USA), Tommy Wonder (Nederland), Aurelio Paviato (Italië), Vanni Bossi (Italië) en Roberto Giobbi (Zwitserland) en deelname aan congressen waar uitgebreid gediscusieerd wordt over theorie en praktijk.

Van oudsher associeert Conradi de studie van klassieke werken over illusionisme met de passie voor filosofie, retoriek en psychologie. Mede dankzij zijn culturele vorming en werkzaamheden als dirigent en klassiek trombonist creëert hij een unieke sfeer van onmisbare spanning en daardoor een hele speciale ervaring voor zijn publiek.

Sinds twee jaar woont Conradi in Nederland en werkt voor meerdere bedrijven, conferenties en bijzondere restaurants en spreekt tijdens zijn shows italiaans, engels of nederlands.

Prijs op aanvraag.
 

Entertainment

entertainment artiest acts

Make Yor Own Clip

Make Yor Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Bodypaint

Bodypaint

Bodypaints, bodypainten, bodyart voor onder andere vrijgezellenfeesten, bedrijfsfeesten, evenementen etc. Ervaar hoe het is om binnen een paar uur te veranderen in een levend kunstwerk.
Arrenslee

Arrenslee

Klap op de vuurpijl is onze arrenslee met portable disco. Onze kerstman draait stemmige kerstmuziek tijdens recepties maar als het wat feestelijker mag is dat voor hem geen probleem.
Aurofotografie

Aurofotografie

Aura fotografie zorgt ervoor dat de uitstraling, karakterstructuur en talenten die op de aurafoto te zien zijn, op verrassende manier besproken wordt door een van onze aurareaders.
Bandparodist

Bandparodist

Zijn naam is Molly en treed op onder de artiestennaam ANIMOLLY bandparodist/stand up comedian. Een zeer graag geziene gast op allerlei feesten, gaande van kleine familie feestjes tot grote bedrijfsfeesten en carnaval zittingen.
Amsterdams

Amsterdams

Een Amsterdamse avond / show is niet zo maar een avond. Bij een amsterdamse avond moet u het gevoel krijgen dat u zich in de ouderwetse sfeer van amsterdam bevindt.
Buikdanseres

Buikdanseres

De verschillende lichaamsdelen worden veelal onafhankelijk van elkaar bewogen, waarbij de nadruk licht op de heupen en het bekkengebied. De buik is het centrum van de dans. Zweef mee op de klanken uit het midden oosten en laat je boeien door de prachtige bewegingen van de buikdanseres.
Carabet

Carabet

Humor, acteren en kleinkunst zijn de juiste ingrediënten voor een succesvolle avond cabaret. Wat dacht u als op uw personeelsfeest, huwelijksfeest, trouwfeest of bedrijfsfeest een cabaretgroep aanwezig is.
Circus Workshops

Circus Workshops

Onze Circus Workshop wordt verzorgd door rasechte circusartiesten met jarenlange ervaring in de wereld van het variété.
Comedy

Comedy

In deze show neemt Dick de Witte op humoristische wijze een loopje met een veelzijdig muziekrepertoire. Opera, house, latin, rock en swing worden met verschillende muziekinstrumenten schalks aan elkaar geregen.
Dansdemonstratie

Dansdemonstratie

"Dancing with The Stars". Niet iedereen kan met de sterren dansen. Wel kan iedereen een dansdemonstratie bijwonen van Rik en Ilse. Dit jonge paar danst al anderhalf jaar met elkaar en zij delen de passie voor de Latin dans.
Dansgroep

Dansgroep

Deze dansgroep heeft voor elke gelegenheid een spraakmakende dansshow in huis. De schitterende danseressen en originele kostuums kunnen zij de gasten een oogverblindende show brengen.
Entertainer

Entertainer

Mr. Avesta Bijgenaamd "De keizer van Amsterdam". Deze titel heeft hij verworven als een van de beste standwerkers van Nederland. Als jongen van 10 kwam hij al op de markt en heeft daar het vak van standwerker geleerd.

Fotograaf

Fotograaf

Stelt u zich eens voor, een bedrijfsfeest, bruiloft, Schoolfeest Studentenfeest Al deze locaties zijn meer dan geschikt voor het maken van foto's, digitaal natuurlijk!
Goochelaar

Goochelaar

18 jaar geleden begonnen in de goochelkunst en ontwikkeld tot een raskunstenaar op het gebied der magie. Naast de technische beheersing van het vak, spelen vooral de humoristische, creatieve en fantasievolle aspecten een rol tijdens zijn optreden.
IJscoman Zingende

IJscoman Zingende

ijscoman entertainment zingende ijscoman
Een diner dansant met ijsbuffet is heel sfeervol. Heeft u wel eens gedacht om het dessert op feestelijke wijze aan te bieden aan uw gasten door middel van onze zeer vriendelijke en goede zanger de zingende ijscoman.
Illusionist

Illusionist

Een illusionist of een goochelaar woorden vaak als het zelfde stuk entertainment gezien. Echter is dat niet het geval want een illusionist of illusieshow gaat een stap verder dan een goochelshow.
Jongleur

Jongleur

Jongleren is het in de lucht gooien, in de lucht houden en opvangen van voorwerpen (bijvoorbeeld ballen, kegels of borden) het manipuleren van objecten. Jongleren fungeert ook als verzamelwoord voor een groot aantal circusvaardigheden.
Kermisattracties

Kermisattracties

De kermis is van oorsprong een jaarmarkt ter gelegenheid van de wijdingsdag van de patroonheilige van de plaats. Kermis is dan ook een verbastering van kerkmis of kerke-misse.
Limboshow

Limboshow

De opzwepende dans van deze spetterende groep bestaande uit 3 danseressen brengt de feestgangers al snel in tropische sferen. De groep kan drie verschillende show brengen en het programma aanpassen aan de aard van het evenement.
Mentalist

Mentalist

Mentalisme is een vorm van illusionisme en bij deze vorm van entertainment ligt de nadruk op de kracht van de geest, het mentale. Door de mentalist wordt de menselijke geest beïnvloed of zo men wil "gelezen".
Messenwerper

Messenwerper

Geronimo en Luna twee meesters in het vak! Op een zeer professionele en spectaculaire manier presenteren zij een act die bij de dames waardering oogst en bij de heren respect afdwingt. Een vurig spel tussen man en vrouw van internationale klasse!
Percussiegroep

Percussiegroep

Door de spectaculaire binnenkomst van een tiental (of meer) percussionisten en een zeer dynamische animator wordt in een oogwenk de locatie omgetoverd tot een feestplek van jewelste.
Travestie

Travestie

"Dutch Diana Ross is entertainment van de bovenste plank", "Deze kloon van Diana Ross", "Geen verschil tussen Dutch Diana Ross en de echte Miss Ross", aldus de bekende week- en dagbladen, die de waardering voor deze artiest niet onder stoelen of banken steken.
Valkenier

Valkenier

Deze demonstraties worden veel gegeven op bijvoorbeeld Fairs, Dierenparken, Bedrijfsfeesten, verjaardagen en nog veel meer. Maar hoe zou u het vinden als uw trouwringen worden aangevlogen door een roofvogel?

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560