Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Scott & Muriel  
   

Scott & Muriel 

Scott & Muriel Scott and Muriel zijn professionele feest en evenementenentertainers en zijn er van overtuigd dat er vele redenen zijn om hen te boeken. Bijvoorbeeld... Hoge Kwaliteit In 2000 wonnen zij de Grand Prix bij het Wereldkampioenschap Goochelen, en werden daarmee de eerste comedy-act ooit die deze prijs kreeg toegekend.  Scott and Muriel zijn professionele feest- en evenementenentertainers en zijn er van overtuigd dat er vele redenen zijn om hen te boeken. Bijvoorbeeld...

Hoge Kwaliteit
In 2000 wonnen zij de Grand Prix bij het Wereldkampioenschap Goochelen, en werden daarmee de eerste comedy-act ooit die deze prijs kreeg toegekend. Sindsdien werkten zij voor Cirque du Soleil, het Just for Laughs festival in Canada, het Wereldkerstcircus in Carre, en meest recentelijk bij het 32e Internationale Circus Festival van Monte Carlo. Ook hebben zij de afgelopen vier jaar getoerd in Europese theaters met hun avondvullende show.

Brede Aantrekkingskracht
De stijl van Scott & Muriel is de mensen te laten zien hoe belachelijk goochelaars kunnen zijn en daarmee de draak te steken, tot grote hilariteit van de mensen. Tegelijkertijd proberen zij het publiek te verrassen en laten zij zien dat magic, - soms, best leuk kan zijn. Op deze manier spreken zij een breed publiek aan. Zelfs mensen die een hekel hebben aan magic vertellen voortdurend hoe leuk ze de show vonden!

Uniek
Scott & Muriel weten hoe ze mensen moeten entertainen. Door originele illusies en comedy-routines te creëren, deze in een tempovolle show te stoppen en het publiek er zo bij te betrekken dat iedereen zich vermaakt. Interactie is hun specialiteit en zij zien ieder publiek als een bijzondere groep van intelligente individuen.

Prijs op aanvraag. 
 

Illusionist illusieshow illusionisten

Een illusionist of een goochelaar woorden vaak als het zelfde stuk entertainment gezien. Echter is dat niet het geval want een illusionist of illusieshow gaat een stap verder dan een goochelshow. Een illusionist verpakt zijn show namelijk meer dan een goochelaar. Een illusieshow is bijvoorbeeld mensen iets laten zien wat dan even later niet mogelijk blijkt te zijn. Het weg toveren van een mens of dier uit een kooi en vervolgens weer tevoorschijn laten komen. De welbekende illusie show is natuurlijk het doorzagen van een mens of het zwaard steken. Laat uw gasten verrassen door op uw personeelsavond, huwelijksfeest of bedrijfsfeest een illusionist met een fantastische act in te huren. Henkout.nl kan het voor u verzorgen!

Illusionist

The Angels

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Eigentijdse show, 5 beeldschone topdanseressen zetten elke locatie op z’n kop!
Scott & Muriel

Scott & Muriel

Scott and Muriel zijn professionele feest- en evenementenentertainers en zijn er van overtuigd dat er vele redenen zijn om hen te boeken.
Sittah

Sittah

Sittah is de eerste vrouwelijke wereldkampioen Stage Illusions. Al vanaf 2006 mag zij zich daarom een van de meest succesvolle illusionisten van de wereld noemen. In Nederland, door heel Europa (en zelfs daarbuiten: ondermeer India, Amerika en het Midden-Oosten) is ze actief of vragen tv-programma’s of producenten van evenementen of ze één van haar wervelende magieshows daar wil komen opvoeren.
Illusie Act Manro & Lois

Illusie Act Manro & Lois

Manro & Lois nodigen u uit voor een magische reis in een wereld van illusies. Het publiek ondergaat ademloos de visuele betovering van deze illusie acts.
Winfried & Angélique

Winfried & Angélique

Winfried & Angélique zijn o.a. bekend als deelnemers aan het programma de nieuwe Uri Geller. Deze broer en zus zijn op dit moment de meest spraakmakende deelnemers van het programma!

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560