Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Sittah  
   

Sittah

Sittah is de eerste vrouwelijke wereldkampioen Stage Illusions. Al vanaf 2006 mag zij zich daarom een van de meest succesvolle illusionisten van de wereld noemen. In Nederland, door heel Europa (Duitsland, Frankrijk, Italie, Belgie en Turkije) en zelfs daarbuiten (ondermeer India, Amerika en het Midden-Oosten) is ze actief of vragen tv-programma’s of producenten van evenementen of ze één van haar wervelende magieshows daar wil komen opvoeren.

Nieuw!
Het succes van SITTAH blijft stijgen. In 2008 is daarom besloten om (naast SITTAH REVEALED) een gloednieuwe show te produceren, SITTAH’S ANGELS. Om totaal onderscheidend te zijn van alle andere illusionisten in de wereld, zal Sittah in deze show door beeldschone professionele danseressen worden geassisteerd. In de meest moderne en verleidelijke outfits gestoken is SITTAH’s ANGELS de enige show waar alleen vrouwen op het toneel staan. En dat is niet alles. Sittah heeft haar droom waargemaakt en zal tijdens de show ook “Just An Illusion” zingen. Een fantastische hit die speciaal voor haar is gecomponeerd door een van de meest succesvolle producers in Europa. Daarmee is SITTAH’s ANGELS een denderende en dynamische Magie & Dans-show die het best is te vergelijken met Beyoncé of de Pussycat Dolls – maar dan aangevuld met de allerbeste illusies ter wereld (waaronder enkele wereldprimeurs!).

 

 

 

 

 

 

 

 Zowel SITTAH REVEALED als SITTAH’s ANGELS is uitermate geschikt voor grote podia of theaters, maar kan ook worden aangepast aan nagenoeg elke andere locatie. We denken graag met u mee om uw feest, congres of evenement van een magisch element te voorzien en dat op de manier die u het best past!

SITTAH… It’s a world of magic.. and almost anything is possible!

Prijs op aanvraag.  
 

Illusionist illusieshow illusionisten

Een illusionist of een goochelaar woorden vaak als het zelfde stuk entertainment gezien. Echter is dat niet het geval want een illusionist of illusieshow gaat een stap verder dan een goochelshow. Een illusionist verpakt zijn show namelijk meer dan een goochelaar. Een illusieshow is bijvoorbeeld mensen iets laten zien wat dan even later niet mogelijk blijkt te zijn. Het weg toveren van een mens of dier uit een kooi en vervolgens weer tevoorschijn laten komen. De welbekende illusie show is natuurlijk het doorzagen van een mens of het zwaard steken. Laat uw gasten verrassen door op uw personeelsavond, huwelijksfeest of bedrijfsfeest een illusionist met een fantastische act in te huren. Henkout.nl kan het voor u verzorgen!

Illusionist

The Angels

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Eigentijdse show, 5 beeldschone topdanseressen zetten elke locatie op z’n kop!
Scott & Muriel

Scott & Muriel

Scott and Muriel zijn professionele feest- en evenementenentertainers en zijn er van overtuigd dat er vele redenen zijn om hen te boeken.
Sittah

Sittah

Sittah is de eerste vrouwelijke wereldkampioen Stage Illusions. Al vanaf 2006 mag zij zich daarom een van de meest succesvolle illusionisten van de wereld noemen. In Nederland, door heel Europa (en zelfs daarbuiten: ondermeer India, Amerika en het Midden-Oosten) is ze actief of vragen tv-programma’s of producenten van evenementen of ze één van haar wervelende magieshows daar wil komen opvoeren.
Illusie Act Manro & Lois

Illusie Act Manro & Lois

Manro & Lois nodigen u uit voor een magische reis in een wereld van illusies. Het publiek ondergaat ademloos de visuele betovering van deze illusie acts.
Winfried & Angélique

Winfried & Angélique

Winfried & Angélique zijn o.a. bekend als deelnemers aan het programma de nieuwe Uri Geller. Deze broer en zus zijn op dit moment de meest spraakmakende deelnemers van het programma!

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560