Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
The Angels Magic & Dans-show  
   

The Angels

The Angels waren al eerder te zien in Hollands Got Talent en hebben een show gedaan tijdens de  RTL najaarspresentatie. Deze spetterende show is in de race voor  de finale van HGT op 16 september.
 
The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.
Eigentijdse show, 5 beeldschone topdanseressen zetten elke locatie op z’n kop!

Informatie aanvragen

Illusionist

The Angels

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Eigentijdse show, 5 beeldschone topdanseressen zetten elke locatie op z’n kop!
Scott & Muriel

Scott & Muriel

Scott and Muriel zijn professionele feest- en evenementenentertainers en zijn er van overtuigd dat er vele redenen zijn om hen te boeken.
Sittah

Sittah

Sittah is de eerste vrouwelijke wereldkampioen Stage Illusions. Al vanaf 2006 mag zij zich daarom een van de meest succesvolle illusionisten van de wereld noemen. In Nederland, door heel Europa (en zelfs daarbuiten: ondermeer India, Amerika en het Midden-Oosten) is ze actief of vragen tv-programma’s of producenten van evenementen of ze één van haar wervelende magieshows daar wil komen opvoeren.
Illusie Act Manro & Lois

Illusie Act Manro & Lois

Manro & Lois nodigen u uit voor een magische reis in een wereld van illusies. Het publiek ondergaat ademloos de visuele betovering van deze illusie acts.
Winfried & Angélique

Winfried & Angélique

Winfried & Angélique zijn o.a. bekend als deelnemers aan het programma de nieuwe Uri Geller. Deze broer en zus zijn op dit moment de meest spraakmakende deelnemers van het programma!

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560