Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Mentalist  
   

Mentalist Mentalisme gedachtelezen helderziendheid

Mentalisme Mentalisme is een vorm van illusionisme en bij deze vorm van entertainment ligt de nadruk op de kracht van de geest, het mentale. Door de mentalist wordt de menselijke geest beïnvloed of zo men wil "gelezen". Of daarbij sprake is van gedachtelezen of helderziendheid is een vraag die ieder voor zich zal moeten trachten te beantwoorden. Maar een ding staat wel vast: het is geweldig entertainment omdat het optreden van de mentalist meer vragen oproept dan beantwoordt. Door middel van bepaalde technieken zoals hypnose, neuro-linguistisch programmeren etc. wordt de menselijke geest en de gedachtepatronen beïnvloed. Mentalist Richard is een van de beste mentalisten in Nederland en heeft al jaren ervaring op dit gebied.Mentalisme
Mentalisme is een vorm van illusionisme en bij deze vorm van entertainment ligt de nadruk op de kracht van de geest, het mentale. Door de mentalist wordt de menselijke geest beïnvloed of zo men wil "gelezen". Of daarbij sprake is van gedachtelezen of helderziendheid is een vraag die ieder voor zich zal moeten trachten te beantwoorden. Maar een ding staat wel vast: het is geweldig entertainment omdat het optreden van de mentalist meer vragen oproept dan beantwoordt. Door middel van bepaalde technieken zoals hypnose, neuro-linguistisch programmeren etc. wordt de menselijke geest en de gedachtepatronen beïnvloed. Mentalist Richard is een van de beste mentalisten in Nederland en heeft al jaren ervaring op dit gebied.

Mentalist Richard
Richard is pas op zijn 13e begonnen met goochelen maar daarna is het ook snel gegaan! Met grote namen in de goochelwereld zoals Richard Ross en Ger Copper als zijn leraren plus het met succes vervolgen van de toneelschool zorgde er voor dat Richard Stooker een eigen stijl ontwikkelde die veel mensen als prettig ervaren. Richard wordt niet voor niets ook wel de "Sean Connery" van de goochelaars genoemd en is daardoor op vele (exclusieve) evenementen in te zetten.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de goochelkunst zorgt Richard voor complete verbazing bij uw gasten maar ook bij vakgenoten en heeft daardoor dan ook vele nationale maar ook internationale prijzen in ontvangst mogen nemen. Met meer dan 25 jaar ervaring in de goochelkunst zorgt Richard voor complete verbazing bij uw gasten maar ook bij vakgenoten en heeft daardoor dan ook vele nationale maar ook internationale prijzen in ontvangst mogen nemen.

Vanaf zijn 20e begint Richard zich ook te interesseren in het mentalisme. Deze vorm van entertainment blijft tot in 2008 onbekend bij het grote publiek maar krijgt opeens grote belangstelling door de uitzending “De nieuwe Uri Geller” op SBS6 waar Richard ook 1 van de deelnemers was. In plaats van vingervlugheid bij het goochelen wordt met het mentalisme nu de gedachte en keuzes van de gasten beïnvloed door een mix van mensen kennis, psychologie en NLP (Neuro Linguïstisch programmeren)

Dit wil iedereen van dichtbij nu wel eens mee maken en Richard krijgt op een avond dan ook vele verzoeken van gasten om te ondervinden hoe er nu onbewust toch keuzes beïnvloed kunnen worden. Buiten zijn carrière als mentalist en goochelaar is Richard ook regelmatig te zien in TV producties, films en commercials.

Prijs op aanvraag.


 

 

 


TIME Altijd al in de toekomst willen kijken? Nu kan het! U maakt een kortdurende ruimtereis naar zowel het verleden als de toekomst. Uw gastheer bij deze unieke reis is dokter Brown, 450 jaar oud, neurofysicus, piloot en de uitvinder van de tijdscapsule. Onderweg krijgt u een kijkje in zijn keuken. Geniale voorspellingen, interactieve gedachten-experimenten en bijzondere gebeurtenissen in de tijd, brengen u in verwarring. De Tijdscapsule is een wonderbaarlijk minipretpark voor slechts 7 volwassenen. Heeft u een sterk hart, grote longen en een stel briljante hersenen, dan is dit de ervaring die u niet mag missen. Binnen 10 minuten weet dokter Brown u te verrassen met ongekende tovenarij uit het verre verleden en magische experimenten uit de 22e eeuw. De tijd staat niet stil, maar vliegt aan u voorbij. Yoor dat u het weet staat u weer buiten en nodigt onze pi loot 7 nieuwe gasten uit. Na 420 jaar onderzoek beschikt dokter Brown over tal van wonder¬baarlijke ontdekkingen. U kunt dan ook gerust een tweede keer instappen om wederom enkele nieuwe en onnavolgbare gebeurtenissen te aanschouwen.TIME

Altijd al in de toekomst willen kijken? Nu kan het! U maakt een kortdurende ruimtereis naar zowel het verleden als de toekomst. Uw gastheer bij deze unieke reis is dokter Brown, 450 jaar oud, neurofysicus, piloot en de uitvinder van de tijdscapsule. Onderweg krijgt u een kijkje in zijn keuken. Geniale voorspellingen, interactieve gedachten-experimenten en bijzondere gebeurtenissen
in de tijd, brengen u in verwarring.

De Tijdscapsule is een wonderbaarlijk minipretpark voor slechts 7 volwassenen. Heeft u een sterk hart, grote longen en een stel briljante hersenen, dan is dit de ervaring die u niet mag missen. Binnen 10 minuten weet dokter Brown u te verrassen met ongekende tovenarij uit het verre verleden en magische experimenten uit de 22e eeuw. De tijd staat niet stil, maar vliegt aan u voorbij. Yoor dat u het weet staat u weer buiten en nodigt onze piloot 7 nieuwe gasten uit.
Na 420 jaar onderzoek beschikt dokter Brown over tal van wonder¬baarlijke ontdekkingen. U kunt dan ook gerust een tweede keer instappen om wederom enkele nieuwe en onnavolgbare gebeurtenissen te aanschouwen.

Doktor Brown de is de "Uri Geller" onder de mentalisten, de "Neil Armstrong" onder de astronauten, de "Char" onder de TY-kwakzalvers, de "Jarno di Pamo" onder de goochelaars en de "Albert Einstein" onder de natuurkundige wetenschappers. Hij is niet van deze tijd, misleidt u op z'n tijd en navigeert u door de tijd. Kortom, als u wilt zien wat "Universele magie" is en als u wilt weten waarom we onze toekomst al in ons verleden kunnen voorspellen, breng dan een kort bezoekje aan deze bijzondere tijdsmachine en de futuristische wereld van dokter Brown.Doktor Brown de is de "Uri Geller" onder de mentalisten, de "Neil Armstrong" onder de astronauten, de "Char" onder de TY-kwakzalvers, de "Jarno di Pamo" onder de goochelaars en de "Albert Einstein" onder de natuurkundige wetenschappers. Hij is niet van deze tijd, misleidt u op z'n tijd en navigeert u door de tijd. Kortom, als u wilt zien wat "Universele magie" is en als u wilt weten waarom we onze toekomst al in ons verleden kunnen voorspellen, breng dan een kort bezoekje aan deze bijzondere tijdsmachine en de futuristische wereld van dokter Brown.

Act op locatie
In periode van max 3 uur wordt 40 min. per uur gespeeld.

Back From The Future
Deze indrukwekkende show is spraakmakend, humoristisch en zeer interactief. Onze professionele mentalisten trakteren u op een bijzondere gebeurtenis die u eens in uw leven gezien moet hebben. Een "buitenaards ruimteschip" is er voor nodig om een kleine blik te kunnen werpen in de nabije toekomst.

De show start op het moment dat de mentalist uitstapt. Eindelijk is het dan zover! Hij vraagt aan een aantal mensen uit het publiek om hem uit te dagen tot iets dat wetenschappelijk onmogelijk is. Met het ruimteschip op de achtergrond, bent u van heel nabij getuige van ongelooflijke voorspellingen. U vraagt zich als toeschouwer af: "Heeft deze man een gave? Word ik simpelweg afgeleid? Of is het een kwestie van concentratie?" Een ding staat vast; u gaat na dit wonderbaarlijke optreden beseffen, dat het hebben van een zesde zintuig wel degelijk tot de mogelijkheden behoort.

De makers van deze unieke act zijn opzoek gegaan naar de grenzen van wat mogelijk is. De magie ligt voor het oprapen en straattheater wordt intenser beleefd dan ooit. Een grote iIlusie, kennis van de menselijke geest, pre-sensorische concentratie en veel geraffineerde bluf zijn de ingredienten voor dit gewaagde optreden.

Act op locatie
In periode van 3 uur wordt 2 x 30 minuten gespeeld.
 

Entertainment

entertainment artiest acts

Make Yor Own Clip

Make Yor Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Bodypaint

Bodypaint

Bodypaints, bodypainten, bodyart voor onder andere vrijgezellenfeesten, bedrijfsfeesten, evenementen etc. Ervaar hoe het is om binnen een paar uur te veranderen in een levend kunstwerk.
Arrenslee

Arrenslee

Klap op de vuurpijl is onze arrenslee met portable disco. Onze kerstman draait stemmige kerstmuziek tijdens recepties maar als het wat feestelijker mag is dat voor hem geen probleem.
Aurofotografie

Aurofotografie

Aura fotografie zorgt ervoor dat de uitstraling, karakterstructuur en talenten die op de aurafoto te zien zijn, op verrassende manier besproken wordt door een van onze aurareaders.
Bandparodist

Bandparodist

Zijn naam is Molly en treed op onder de artiestennaam ANIMOLLY bandparodist/stand up comedian. Een zeer graag geziene gast op allerlei feesten, gaande van kleine familie feestjes tot grote bedrijfsfeesten en carnaval zittingen.
Amsterdams

Amsterdams

Een Amsterdamse avond / show is niet zo maar een avond. Bij een amsterdamse avond moet u het gevoel krijgen dat u zich in de ouderwetse sfeer van amsterdam bevindt.
Buikdanseres

Buikdanseres

De verschillende lichaamsdelen worden veelal onafhankelijk van elkaar bewogen, waarbij de nadruk licht op de heupen en het bekkengebied. De buik is het centrum van de dans. Zweef mee op de klanken uit het midden oosten en laat je boeien door de prachtige bewegingen van de buikdanseres.
Carabet

Carabet

Humor, acteren en kleinkunst zijn de juiste ingrediënten voor een succesvolle avond cabaret. Wat dacht u als op uw personeelsfeest, huwelijksfeest, trouwfeest of bedrijfsfeest een cabaretgroep aanwezig is.
Circus Workshops

Circus Workshops

Onze Circus Workshop wordt verzorgd door rasechte circusartiesten met jarenlange ervaring in de wereld van het variété.
Comedy

Comedy

In deze show neemt Dick de Witte op humoristische wijze een loopje met een veelzijdig muziekrepertoire. Opera, house, latin, rock en swing worden met verschillende muziekinstrumenten schalks aan elkaar geregen.
Dansdemonstratie

Dansdemonstratie

"Dancing with The Stars". Niet iedereen kan met de sterren dansen. Wel kan iedereen een dansdemonstratie bijwonen van Rik en Ilse. Dit jonge paar danst al anderhalf jaar met elkaar en zij delen de passie voor de Latin dans.
Dansgroep

Dansgroep

Deze dansgroep heeft voor elke gelegenheid een spraakmakende dansshow in huis. De schitterende danseressen en originele kostuums kunnen zij de gasten een oogverblindende show brengen.
Entertainer

Entertainer

Mr. Avesta Bijgenaamd "De keizer van Amsterdam". Deze titel heeft hij verworven als een van de beste standwerkers van Nederland. Als jongen van 10 kwam hij al op de markt en heeft daar het vak van standwerker geleerd.

Fotograaf

Fotograaf

Stelt u zich eens voor, een bedrijfsfeest, bruiloft, Schoolfeest Studentenfeest Al deze locaties zijn meer dan geschikt voor het maken van foto's, digitaal natuurlijk!
Goochelaar

Goochelaar

18 jaar geleden begonnen in de goochelkunst en ontwikkeld tot een raskunstenaar op het gebied der magie. Naast de technische beheersing van het vak, spelen vooral de humoristische, creatieve en fantasievolle aspecten een rol tijdens zijn optreden.
IJscoman Zingende

IJscoman Zingende

ijscoman entertainment zingende ijscoman
Een diner dansant met ijsbuffet is heel sfeervol. Heeft u wel eens gedacht om het dessert op feestelijke wijze aan te bieden aan uw gasten door middel van onze zeer vriendelijke en goede zanger de zingende ijscoman.
Illusionist

Illusionist

Een illusionist of een goochelaar woorden vaak als het zelfde stuk entertainment gezien. Echter is dat niet het geval want een illusionist of illusieshow gaat een stap verder dan een goochelshow.
Jongleur

Jongleur

Jongleren is het in de lucht gooien, in de lucht houden en opvangen van voorwerpen (bijvoorbeeld ballen, kegels of borden) het manipuleren van objecten. Jongleren fungeert ook als verzamelwoord voor een groot aantal circusvaardigheden.
Kermisattracties

Kermisattracties

De kermis is van oorsprong een jaarmarkt ter gelegenheid van de wijdingsdag van de patroonheilige van de plaats. Kermis is dan ook een verbastering van kerkmis of kerke-misse.
Limboshow

Limboshow

De opzwepende dans van deze spetterende groep bestaande uit 3 danseressen brengt de feestgangers al snel in tropische sferen. De groep kan drie verschillende show brengen en het programma aanpassen aan de aard van het evenement.
Mentalist

Mentalist

Mentalisme is een vorm van illusionisme en bij deze vorm van entertainment ligt de nadruk op de kracht van de geest, het mentale. Door de mentalist wordt de menselijke geest beïnvloed of zo men wil "gelezen".
Messenwerper

Messenwerper

Geronimo en Luna twee meesters in het vak! Op een zeer professionele en spectaculaire manier presenteren zij een act die bij de dames waardering oogst en bij de heren respect afdwingt. Een vurig spel tussen man en vrouw van internationale klasse!
Percussiegroep

Percussiegroep

Door de spectaculaire binnenkomst van een tiental (of meer) percussionisten en een zeer dynamische animator wordt in een oogwenk de locatie omgetoverd tot een feestplek van jewelste.
Travestie

Travestie

"Dutch Diana Ross is entertainment van de bovenste plank", "Deze kloon van Diana Ross", "Geen verschil tussen Dutch Diana Ross en de echte Miss Ross", aldus de bekende week- en dagbladen, die de waardering voor deze artiest niet onder stoelen of banken steken.
Valkenier

Valkenier

Deze demonstraties worden veel gegeven op bijvoorbeeld Fairs, Dierenparken, Bedrijfsfeesten, verjaardagen en nog veel meer. Maar hoe zou u het vinden als uw trouwringen worden aangevlogen door een roofvogel?

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560