Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Wouter de limonadekabouter  
   

Wouter de limonadekabouter 

Wouter de limonadekabouter Heerlijke ranja in diverse kleuren kunnen de kinderen halen bij de sprookjes-kabouter "WOUTER". De polyester figuur staat op een pilaartje en schenkt de lekkerste limonade. Uiteraard leuk aangekleed met een sprookjes-decor en een begeleidende clown. De traktatie is onbeperkt. Bovendien plaatsen wij een afval bak, waar de kinderen de bekertjes kunnen weggooien. Plaatsingsruimte: 3 x 3 mtr Stroomvoorziening: 220 V / 200 W  Prijs op aanvraag.   Heerlijke ranja in diverse kleuren kunnen de kinderen halen bij de sprookjes-kabouter "WOUTER". De polyester figuur staat op een pilaartje en schenkt de lekkerste limonade. Uiteraard leuk aangekleed met een sprookjes-decor en een begeleidende clown. De traktatie is onbeperkt. Bovendien plaatsen wij een afval bak, waar de kinderen de bekertjes kunnen weggooien.

Plaatsingsruimte: 3 x 3 mtr
Stroomvoorziening: 220 V / 200 W

Prijs op aanvraag. 
 

Attracties

Kindertrein op rails

Kindertrein op rails

Het wordt een feest als het treintje bij u langskomt! Wat hebben de kinderen het fijn met deze kindertrein. Deze kindertrein op rails heeft 12 zitplaatsen.
Koe Melken

Koe Melken

Als je deze koe melkt dan komt er geen gewone melk maar lekkere limonade uit.
Kop van Jut

Kop van Jut

Een leuke attractie voor de kinderen is de kinderkop van jut. Sla uit volle macht op de Jut en hoor de bel rinkelen.
Lachspiegels

Lachspiegels

Zo kan iemand die zeer mager is, in een bolle spiegel zeer dik worden afgebeeld. Een dikke persoon kan juist in een holle spiegel zeer slank worden. Ook kan iemand langer of juist korter worden afgebeeld.
Rodeostier

Rodeostier

Voor de echte wildebrassen hebben wij de Rodeostier Maar maakt u zich geen zorgen.... Deze stier wordt bestuurd door deskundig personeel. En uw gasten zijn altijd verzekerd van een zachte landing!
Toos de kip

Toos de kip

Kinder drukken op de knop en Toos begint te kakkelen en legt een (verrassings)ei voor de kleine consument. Toos legt max. 500 eitjes per dag.
Circus circus

Circus circus

3 pipo's vermaken de kinderen met het circus speelcentrum springkussen, de rondfietsende ballonnenclown en het suikerspinnenfeest.
Clown met grabbeljas

Clown met grabbeljas

Onze vrolijke clown loopt rond in een heeeele groooote jas. Kinderen mogen in zijn zakken graaien, want daar zitten naast zaagsel ook allemaal grabbeltjes verstopt.
Clown pedro met stoffiguren

Clown pedro met stoffiguren

Weer eens iets anders dan ballonnen... Clown Pedro maakt van de buigbare stofstaafjes allerlei figuurtjes: brillen, petjes, stropdasjes, diertjes etc.
Ballonnenclown op hoge fiets

Ballonnenclown op hoge fiets

Hij fietst op zijn hoge fiets over uw lokatie en maakt van ballonnen allerlei dierfiguurtjes zoals hondjes, vogels, spinnen en vissen etc.
Button clown

Button clown

Kinderen vinden het altijd leuk om bezig te zijn. Daarom is onze buttonstand, inclusief een leuk decortje, altijd een succes.
De ijscoman

De ijscoman

Vanuit zijn fraaie ijswagen trakteert hij op zeer smakelijke ijsjes. Inclusief ca 100-150 ijsjes per uur in de smaken aardbei, vanille en chocola.
Duo konijn en ik

Duo konijn en ik

Is het er een, of zijn het er twee? Deze dolkomische figuur loopt heen en weer in zijn kolderieke kostuum, waarbij hij (zelf gezeten in hoge hoed) wordt getilt door een konijn.
Griezelig gezellig

Griezelig gezellig

3 griezels komen de kinderen vermaken met het grote spookslot springkussen, het afgehakte armen vangen en de griezel schminkstand.
Jungle time

Jungle time

3 junglebewoners van ons komen met de volgende attracties: het grote speelparadijs Monckey, het zeer inspannende spijkerbroek hangen en het kokosnoot vangen.
Kids western city

Kids western city

3 cowboys komen naar uw evenement en verzorgen de volgende attracties: Het grote cowboy springkussen, de western popcorncorner en bierpul sjoelen.
Koning kiespijn

Koning kiespijn

Hij heeft verschrikkelijke kiespijn. Kinderen kunnen onder begeleiding van onze hofnar proberen de koning aan het lachen te maken. Als hen dit lukt krijgen zij een geschenkje.
Piraterij

Piraterij

3 piraten zorgen voor piratenpret met de grote opblaasbare goudstaven run, de piraten schminkstand en het piratenkoppen omgooien met prijsjes.
Popcorn traktatie

Popcorn traktatie

Wij plaatsen een fraaie stand met decoratieve Amerikaanse tinten. Onze begeleider trakteert Uw gasten onbeperkt non-stop op heerlijke ketelverse popcorn.
Rondlopende ballonnenclown

Rondlopende ballonnenclown

Hij loopt over uw locatie en maakt van modelleer ballonnen allerlei dierfiguurtjes zoals onder andere hondjes, zwanen, vogels en vissen.
Schatkist van de verre zee

Schatkist van de verre zee

Wat is er leuker voor kinderen dan heerlijk grabbelen en graaien in een echte sprookjes-schatkist. De "echte" gouden kist staat...
Sprookjesland

Sprookjesland

3 van onze sprookjesfiguren vermaken de kinderen met het grote paddenstoel springkussen, de prinsen en prinsessen schminkstand en de rondlopende ballonnenkabouter.
Suikerspinnen feest

Suikerspinnen feest

Vanuit de fraaie suikerspinstand verstrekt onze vrolijke clown onbeperkt suikerspinnen. En lekker dat ze zijn....... Heerlijke roze wolken vliegen als warme broodjes over de toonbank.
Wouter de limonadekabouter

Wouter de limonadekabouter

Heerlijke ranja in diverse kleuren kunnen de kinderen halen bij de sprookjes-kabouter "WOUTER". De polyester figuur staat op een pilaartje en schenkt de lekkerste limonade.
Niet gevonden

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560