Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Clownshows  
   

Clownshows

Clown Foppo Gaat bijzonder leuk met de kinderen om. Een clown met o.a. een grappige koffer vol effecten waarin een zichzelf opblazende ballon, een kruk die plots twee meter de lucht in springt. Een klein beetje goochelen samen met ballonbeesten maken dit geheel tot een leuk programma. Voor kinderen die clowns eng vinden schminkt en verkleedt Foppo zich waar de kinderen bij zijn en maakt ze zo vertrouwd met "de clown". Hij laat ze dus zien dat het helemaal niet eng is. Prijs op aanvraag.Clown Foppo
Gaat bijzonder leuk met de kinderen om. Een clown met o.a. een grappige koffer vol effecten waarin een zichzelf opblazende ballon, een kruk die plots twee meter de lucht in springt. Een klein beetje goochelen samen met ballonbeesten maken dit geheel tot een leuk programma. Voor kinderen die clowns eng vinden schminkt en verkleedt Foppo zich waar de kinderen bij zijn en maakt ze zo vertrouwd met "de clonw". Hij laat ze dus zien dat het helemaal niet eng is.

Prijs op aanvraag.

Bobo's kindershow Clown Bobo jongleert fantastisch met ballen, kegels en ringen + komisch goochelen. Met zijn assistente Rachey een uitstekend en afwisselend programma. Eigen geluid. Prijs op aanvraagBobo's kindershow
Clown Bobo jongleert fantastisch met ballen, kegels en ringen + komisch goochelen. Met zijn assistente Rachey een uitstekend en afwisselend programma. Eigen geluid.
Prijs op aanvraag
 
 


 

 

Carlijn Marlies Greve Heeft een sprookjesverhaal waarbij de Koning of Sint zijn ring kwijt raakt. In het verhaal goochelt zij en maakt muziek. Ook poppenspel en ballonbeesten. Prijs op aanvraag.Carlijn
Marlies Greve Heeft een sprookjesverhaal waarbij de Koning of Sint zijn ring kwijt raakt. In het verhaal goochelt zij en maakt muziek. Ook poppenspel en ballonbeesten.
Prijs op aanvraag.


Bibber clown
Leuke clown met ballonnen maken en
goochelen.
Prijs op aanvraag.

Bram Biesterveld
Bram Vroeger bekend als Pommetje Horlepiep. Nu een grappig mannetje met van alles wat. Beetje goochelen – ballonnen – accordeon – en ’n zangwedstrijdje. Heel leuk.
Prijs op aanvraag.

Peter Steijaart Peter goochelt. Omdat veel dingen niet helemaal goed gaan mogen de kinderen helpen/assisteren en weten alles beter dan hij. Ook de eventuele leuke wedstrijd en de, op clowneske wijze, gebrachte ballonnenshow vinden de kinderen prachtig. De sprekende pop Jerrie is behoorlijk brutaal en weet daardoor zeker de aandacht te trekken. Kortom een programma voor en door de kinderen. Eventueel eigen geluid tot ca. 80 kinderen. Prijs op aanvraag.Peter Steijaart
Peter goochelt. Omdat veel dingen niet helemaal goed gaan mogen de kinderen helpen/assisteren en weten alles beter dan hij. Ook de eventuele leuke wedstrijd en de, op clowneske wijze, gebrachte ballonnenshow vinden de kinderen prachtig. De sprekende pop Jerrie is behoorlijk brutaal en weet daardoor zeker de aandacht te trekken. Kortom een programma voor en door de kinderen. Eventueel eigen geluid tot ca. 80 kinderen.
Prijs op aanvraag.

Agatha Als clown schminken op een zeer professionele wijze. Aan de hand van voorbeelden kunnen de kinderen bepalen hoe zij geschminkt willen worden Ook in samenwerking met clown Foppo.
Prijs op aanvraag.

Clown Doedel en Joedel Doedel wil graag een acrobaat Piet worden. Ze krijgt hierbij hulp van een zwarte Piet die uit het circus komt. Die gaat het haar proberen te leren. Dit levert dus doldwaze acrobatische situaties op. Prijs op aanvraag.Clown Doedel en Joedel
Doedel wil graag een acrobaat Piet worden. Ze krijgt hierbij hulp van een zwarte Piet die uit het circus komt. Die gaat het haar proberen te leren. Dit levert dus doldwaze acrobatische situaties op.
Prijs op aanvraag.
Aldo Theater van Ina Geisler poppenspel. Met of zonder kast. Diverse ver- halen. Een meeleef en meedoe stuk met een levensgrote knuffelbeer in z’n winterslaap 30 min. - of over ridders met een geheim venster 45 min. Ook Sint en Kerst verhalen. Prijs op aanvraag.Aldo
Theater van Ina Geisler poppenspel. Met of zonder kast. Diverse ver- halen. Een meeleef en meedoe stuk met een levensgrote knuffelbeer in z’n winterslaap 30 min. - of over ridders met een geheim venster 45 min. Ook Sint en Kerst verhalen.
Prijs op aanvraag.


Harlekino’s Een ouderwetse poppenkast en dito spel met het stuk “Hoe Jan Klaasen Sinterklaas (of de Koning) beter maakt. Ca. 40 minuten. Daarna een kwis voor de wat oudere kinderen waarbij ze natuurlijk allemaal een prijsje winnen. Totaal op top dagen ca. 60 minuten. Prijs op aanvraag. Antonia’s Meespeeltheater de kinderen spelen mee in het stuk de "Regenboogkinderen op zoek naar??" (of verhalen gebaseerd op Kerst en Sinterklaas) Zij krijgen daarbij eenvoudige verkleed spulletjes zoals een cape / kroon / wandelstok of baard enz. Bij voorkeur kleine groepen kinderen en zonder pratende ouders. Prijs op aanvraag.Harlekino’s
Een ouderwetse poppenkast en dito spel met het stuk “Hoe Jan Klaasen Sinterklaas (of de Koning) beter maakt. Ca. 40 minuten. Daarna een kwis voor de wat oudere kinderen waarbij ze natuurlijk allemaal een prijsje winnen. Totaal op top dagen ca. 60 minuten.
Prijs op aanvraag.

Antonia’s Meespeeltheater
de kinderen spelen mee in het stuk de "Regenboogkinderen op zoek naar??" (of verhalen gebaseerd op Kerst en Sinterklaas) Zij krijgen daarbij eenvoudige verkleed spulletjes zoals een cape / kroon / wandelstok of baard enz. Bij voorkeur kleine groepen kinderen en zonder pratende ouders.
Prijs op aanvraag.

Klip Klap kindershow Met Toepie en Benno. Bij bijna alles wat de goochelaar doet, gooit de clown roet in het eten. Clownerie - goochelen - ballonnen - muziek met liedjes. Eigen decor (tevens kleedruimte) en geluid. Prijs op aanvraag. Clown August Deze vrouwelijke clown valt vooral bij de hele kleintjes in de smaakt. August zorgt voor watereffecten, zodat het verstandig is om een stuk plastic over het podium te leggen van ca. 4 bij 4 meter. Ook gebeurt er wel eens wat met een taart ... Prijs op aanvraag.Klip Klap kindershow
Met Toepie en Benno. Bij bijna alles wat de goochelaar doet, gooit de clown roet in het eten. Clownerie - goochelen - ballonnen - muziek met liedjes. Eigen decor (tevens kleedruimte) en geluid.
Prijs op aanvraag.

Clown August
Deze vrouwelijke clown valt vooral bij de hele kleintjes in de smaakt. August zorgt voor watereffecten, zodat het verstandig is om een stuk plastic over het podium te leggen van ca. 4 bij 4 meter. Ook gebeurt er wel eens wat met een taart ...
Prijs op aanvraag.

Clown Auke
In het dagelijkse leven onderwijzer, als artiest een act met clownerie - beetje jongleren – goochelen - ballonnen show en fietsen op een eenwieler.
Prijs op aanvraag.

Harrewar
Show met clown Slankie, Clown Ernesto en Kwiebus de struisvogel. Afwisselend programma met muziek –zang – goochelen - jongleren en ballonnen. Speelvlak 4 mtr. breed bij 3 mtr. diep.
Prijs op aanvraag.

Clown Magico Met zijn "Maffe Magic Show". Kinderpret met clownerie - goochelen – ballonnenact en dolkomische situaties. Een show vol spanning en plezier. Prijs op aanvraag. Leo Heijnen Met een leuk programma dat bestaat uit een beetje goochelen, karaoke (erg leuk voor wat oudere kinderen), ballonnen en een muzikale kwis. De kinderen doen natuurlijk mee. Event. ook bijv. 10 min kinderdisco waarbij de kinderen, die dat willen, even flink kunnen bewegen. Prijs op aanvraag. Bertus Korvera + Gerrit Met ca. 30 min. ouderwetse poppenkast (bijv. St. Nik. is z’n geldzak kwijt) daarna ca. 30 min. goochelen waarbij de clown natuurlijk alles in het honderd laat lopen. Prijs op aanvraag. Korvera Cora van Ee Korver met poppenkast. Daarna goochelen Prijs op aanvraag.Clown Magico
Met zijn "Maffe Magic Show". Kinderpret met clownerie - goochelen – ballonnenact en dolkomische situaties. Een show vol spanning en plezier.
Prijs op aanvraag.

Leo Heijnen
Met een leuk programma dat bestaat uit een beetje goochelen, karaoke (erg leuk voor wat oudere kinderen), ballonnen en een muzikale kwis. De kinderen doen natuurlijk mee.
Event. ook bijv. 10 min kinderdisco waarbij de kinderen, die dat willen, even flink kunnen bewegen.
Prijs op aanvraag.

Bertus Korvera + Gerrit
Met ca. 30 min. ouderwetse poppenkast (bijv. St. Nik. is z’n geldzak kwijt) daarna ca. 30 min. goochelen waarbij de clown natuurlijk alles in het honderd laat lopen.
Prijs op aanvraag.

Korvera Cora van Ee
Korver met poppenkast. Daarna goochelen
Prijs op aanvraag.

Polletje Job Reilman is voornamelijk een ballonnen clown met een klein beetje goochelen. Heeft nog niet een echte kijk show. Geschikt om rond te lopen zoals receptie – braderie – open huis etc. Prijs op aanvraag. Rene Ome Rene Schreurs Met hulp van de kinderen goochelt hij op zijn eigen wijze. Is gewend om met kinderen om te gaan. Hij is in het dagelijks leven leerkracht in het voortgezet onderwijs. Eigen decor en eigen geluid. Prijs op aanvraag.Polletje
Job Reilman is voornamelijk een ballonnen clown met een klein beetje goochelen. Heeft nog niet een echte kijk show. Geschikt om rond te lopen zoals receptie – braderie – open huis etc.
Prijs op aanvraag.

Rene
Ome Rene Schreurs Met hulp van de kinderen goochelt hij op zijn eigen wijze. Is gewend om met kinderen om te gaan. Hij is in het dagelijks leven leerkracht in het voortgezet onderwijs. Eigen decor en eigen geluid.
Prijs op aanvraag.

Clown Ricky
doodgewoon een clown met jarenlange ervaring en, zoals het hoort, druk met niks. Enkele goochel trucjes en verder veel vermaak. Prijs op aanvraag.

Clown Mark
Mark Ledegang die grappig jongleert met ballen – kegels – doosjes etc. Ook goochelen en ’n beetje ballon beestjes maken. Doet het leuk.
Prijs op aanvraag.

Clown Peter die leuk goochelt met de kinderen. Maakt mooie ballon figuren en doet ‘n eenvoudig vragen spelletje. Ook speelt hij kinderliedjes op de accordeon. Prijs op aanvraag. Mark Mens Een poppenspel hoge kwaliteit. Met hand- en/of marionet poppen. Soms met iemand uit het publiek Vaak met muziek zoals bijv. gitaar – keybord etc. Een van de stukken heet: “Ei hoe zit dat?”. Mieke ontdekt in het bos een reusachtig ei. De spin brengt spanning en Pepijn steekt met alles de draak Voor volwassenen ook heel leuk om naar te kijken. Heel goed. ! Eigen geluid / licht en muziek. Prijs op aanvraag. Vincent Mens De broer van Mark . Uit hetzelfde nest. Gingen vroeger met Pa mee optreden. Nu zelfstandig. Ook een uitstekend poppenspel. Stelt hoge eisen aan zichzelf . Elk jaar een anders stuk. Maar met bijv. Sinterklaas het stuk "De mijter is zoek" Of op z’n Haags: "De mijter is pleite" Eigen geluid en licht en muziek. Prijs op aanvraag. Mr. Mopes met de roepnaam "Harry", is een van de meest domme en suffige goochelaars. Een act vol met verassingen - grappen en komische effecten. Leuk !! Prijs op aanvraag.Clown Peter
die leuk goochelt met de kinderen. Maakt mooie ballon figuren en doet ‘n eenvoudig vragen spelletje. Ook speelt hij kinderliedjes op de accordeon.
Prijs op aanvraag.

Mark Mens
Een poppenspel hoge kwaliteit. Met hand- en/of marionet poppen. Soms met iemand uit het publiek Vaak met muziek zoals bijv. gitaar – keybord etc. Een van de stukken heet: “Ei hoe zit dat?”. Mieke ontdekt in het bos een reusachtig ei. De spin brengt spanning en Pepijn steekt met alles de draak Voor volwassenen ook heel leuk om naar te kijken. Heel goed. ! Eigen geluid / licht en muziek.
Prijs op aanvraag.

Vincent Mens
De broer van Mark. Uit hetzelfde nest. Gingen vroeger met Pa mee optreden. Nu zelfstandig.
Ook een uitstekend poppenspel. Stelt hoge eisen aan zichzelf . Elk jaar een anders stuk. Maar met bijv. Sinterklaas het stuk "De mijter is zoek" Of op z’n Haags: "De mijter is pleite" Eigen geluid en licht en muziek.
Prijs op aanvraag.

Mr. Mopes
met de roepnaam "Harry", is een van de meest domme en suffige goochelaars. Een act vol met verassingen - grappen en komische effecten. Leuk !!
Prijs op aanvraag.
 

Rico (Rik van Boekel) Beleeft met zijn programma “De Gele Tulp” allerlei avonturen in Frankrijk - de Sahara en in Afrika. Zijn poppen vriendjes vergezellen hem op reis. Clownerie waarbij de kinderen op diverse slagwerkinstrumenten (sambaballen-woodblock-tamboerijn etc) meespelen en zingen. Geen eigen vervoer. Prijs op aanvraag. Pirateneiland Door de decors, de activiteiten en de Piraten wanen de kinderen zich helemaal in de tijd dat de Piraten leefden. Bij Piraat Brul kunnen de kinderen zich laten schminken en als een echte Piraat een ooglapje grabbelen uit de grabbelton. Daarna naar Piraat Lowietje om aan de Vlaggenrace mee te doen. De winnaar wordt beloond met een grote zak popcorn, de verliezer met een gewone zak. Daarna kunnen de kinderen bij Piraat Sleutelhanger proberen de Schatkist te kraken. Zij moeten dan uit een bos van 100 sleutels de juiste sleutel zien te trekken. Lukt dit, dan is de schat (een pluche papagaai) voor het gelukkige Piraatje. Prijs op aanvraag. Rico (Richard van Leerdam) Clownerie – beetje goochelen - ballon beesten maken en muziekdansjes met de kinderen. Prijs op aanvraag. Rico
(Rik van Boekel) Beleeft met zijn programma “De Gele Tulp” allerlei avonturen in Frankrijk - de Sahara en in Afrika. Zijn poppen vriendjes vergezellen hem op reis. Clownerie waarbij de kinderen op diverse slagwerkinstrumenten (sambaballen-woodblock-tamboerijn etc) meespelen en zingen. Geen eigen vervoer.
Prijs op aanvraag.

Pirateneiland
Door de decors, de activiteiten en de Piraten wanen de kinderen zich helemaal in de tijd dat de Piraten leefden. Bij Piraat Brul kunnen de kinderen zich laten schminken en als een echte Piraat een ooglapje grabbelen uit de grabbelton. Daarna naar Piraat Lowietje om aan de Vlaggenrace mee te doen. De winnaar wordt beloond met een grote zak popcorn, de verliezer met een gewone zak. Daarna kunnen de kinderen bij Piraat Sleutelhanger proberen de Schatkist te kraken. Zij moeten dan uit een bos van 100 sleutels de juiste sleutel zien te trekken. Lukt dit, dan is de schat (een pluche papagaai) voor het gelukkige Piraatje.
Prijs op aanvraag.

Rico
(Richard van Leerdam) Clownerie – beetje goochelen - ballon beesten maken en muziekdansjes met de kinderen.
Prijs op aanvraag. 

Ritsie & Rommelaar 2 personen met goochelen en clownerie. Wat de goochelaar opbouwt, breekt de clown weer af. Veel onzin. Ook maken zij ballon figuren. Ritsie won prijzen op goochelconcoursen en Rommelaar speelde diverse typetjes in theaterprodukties. Prijs op aanvraag. Roberto show van 45 a 50 minuten bestaande uit goochelen voor de kinderen en ballon beesten maken. Prijs op aanvraag. Robhetty Een prima poppenkast programma. Voor buiten optreden hebben zij een daarvoor geschikte poppenkast. Diverse korte verhalen. Buiten de topdagen ook mogelijk als de clowns Ponko en Donko. Prijs op aanvraag.Ritsie & Rommelaar
2 personen met goochelen en clownerie. Wat de goochelaar opbouwt, breekt de clown weer af. Veel onzin. Ook maken zij ballon figuren. Ritsie won prijzen op goochelconcoursen en Rommelaar speelde diverse typetjes in theaterprodukties.
Prijs op aanvraag.

Roberto show
van 45 a 50 minuten bestaande uit goochelen voor de kinderen en ballon beesten maken.
Prijs op aanvraag.

Robhetty
Een prima poppenkast programma. Voor buiten optreden hebben zij een daarvoor geschikte poppenkast. Diverse korte verhalen. Buiten de topdagen ook mogelijk als de clowns Ponko en Donko.
Prijs op aanvraag.

Muzikale Clown Ron Ronell Ook voor uw Sinterklaasprogramma's Deze fantastische kinderentertainer presenteert muzikale clownerie met onder andere trompet, saxofoon, klarinet, viool, doedelzak, concertina, zingende zaag en koeienbellen. Het programma omvat verder een buikspreekact, ballonnenshow, jongleren en een goochelshow. Ron werkte reeds bij de grootste circussen van Europa zoals Althoff, Bouglione, Holiday en Renz. Clown Ron Ronell is onderscheiden met nationale en internationale prijzen zoals de 1e prijs tijdens het Internationale Clownsfestival Bognar-Regis in Engeland. De unieke circus variété show - internationaal vermaarde en bekroonde circus artiesten. Met het boeken van Ron Ronell heeft u altijd de juiste keus gemaakt. Het programma of act wordt afgestemd op de leeftijdsgroep, smaak en/of wens van het publiek. De Ronell Family maakte internationale tournees en werkte in de grootste circussen van Europa. Sinterklaas programma's Ron Ronell alias Teddy Klarinetti presenteerd een 60 minuten spektakelshow als voorprogramma van sinterklaas. Met verschillende muziekinstrumenten, jongleren, sprekende poppen, goochelen en ballonnen. Compleet met geluid licht en decor. Prijs op aanvraag.Muzikale Clown Ron Ronell

Ook voor uw Sinterklaasprogramma's

Deze fantastische kinderentertainer presenteert muzikale clownerie met onder andere trompet, saxofoon, klarinet, viool, doedelzak, concertina, zingende zaag en koeienbellen. Het programma omvat verder een buikspreekact, ballonnenshow, jongleren en een goochelshow.

Ron werkte reeds bij de grootste circussen van Europa zoals Althoff, Bouglione, Holiday en Renz. Clown Ron Ronell is onderscheiden met nationale en internationale prijzen zoals de 1e prijs tijdens het Internationale Clownsfestival Bognar-Regis in Engeland.

De unieke circus variété show - internationaal vermaarde en bekroonde circus artiesten.

Met het boeken van Ron Ronell heeft u altijd de juiste keus gemaakt. Het programma of act wordt afgestemd op de leeftijdsgroep, smaak en/of wens van het publiek. De Ronell Family maakte internationale tournees en werkte in de grootste circussen van Europa.

Sinterklaas programma's

Ron Ronell alias Teddy Klarinetti presenteerd een 60 minuten spektakelshow als voorprogramma van sinterklaas. Met verschillende muziekinstrumenten, jongleren, sprekende poppen, goochelen en ballonnen. Compleet met geluid licht en decor.

Prijs op aanvraag.

Toniko’s lachfestijn Een enthousiaste en leuke clown vol energie en is dan ook duidelijk aanwezig. Goochelen met clownsgrappen en grollen, ballonbeesten en een sprekende pop (Bekend van Duinrell) Prijs op aanvraag. Wijkse Wieven 2 of 3 dames met een (aangepast) verhaal. De assistente(s) spelen (verkleed) mee. Ook worden er kinderen uit de zaal bij betrokken. Een soort levend toneelstuk / poppenkast. Afhankelijk van het stuk 30 a 45 min. Geschikt vanaf 3 ½ jaar. Prijs op aanvraag.Toniko’s lachfestijn Een enthousiaste en leuke clown vol energie en is dan ook duidelijk aanwezig. Goochelen met clownsgrappen en grollen, ballonbeesten en een sprekende pop (Bekend van Duinrell)
Prijs op aanvraag.

Wijkse Wieven
2 of 3 dames met een (aangepast) verhaal. De assistente(s) spelen (verkleed) mee. Ook worden er kinderen uit de zaal bij betrokken. Een soort levend toneelstuk / poppenkast. Afhankelijk van het stuk 30 a 45 min. Geschikt vanaf 3 ½ jaar.
Prijs op aanvraag.

Toniko's Kinderspektakel De clown gaat muziek op zijn saxsedonia spelen. "Pingel" de pratende piano gaat zich er mee bemoeien en ook "Mies" de muis komt volop in beeld. Hoe dit afloopt ??? Het liefst een werkvloer van 6 mtr breed 3.5 diep – 2.5 hoog is prettig, maar het mag ietsje minder zijn. (i.v.m. piano geen trappen) Prijs op aanvraag.Toniko's Kinderspektakel De clown gaat muziek op zijn saxsedonia spelen. "Pingel" de pratende piano gaat zich er mee bemoeien en ook "Mies" de muis komt volop in beeld. Hoe dit afloopt ??? Het liefst een werkvloer van 6 mtr breed
3.5 diep – 2.5 hoog is prettig, maar het mag ietsje minder zijn. (i.v.m. piano geen trappen)
Prijs op aanvraag.Wiba is een beschaafde / vriendelijke goochelaar die lief is voor de kinderen. Verder heeft hij een leuke buikspreek pop en maakt hij ballonbeesten. Al jaren een gewaardeerde collega. Prijs op aanvraag. Wijkse Wieven 2 of 3 dames met een (aangepast) verhaal. De assistente(s) spelen (verkleed) mee. Ook worden er kinderen uit de zaal bij betrokken. Een soort levend toneelstuk/poppenkast. Afhankelijk van het stuk 30 a 45 min. Geschikt vanaf 3 ½ jaar. Prijs op aanvraag.Wiba
is een beschaafde / vriendelijke goochelaar die lief is voor de kinderen. Verder heeft hij een leuke buikspreek pop en maakt hij ballonbeesten. Al jaren een gewaardeerde collega.
Prijs op aanvraag.

Wijkse Wieven
2 of 3 dames met een (aangepast) verhaal. De assistente(s) spelen (verkleed) mee. Ook worden er kinderen uit de zaal bij betrokken. Een soort levend toneelstuk/poppenkast. Afhankelijk van het stuk 30 a 45 min. Geschikt vanaf 3 ½ jaar.
Prijs op aanvraag.

Dick de Witte & Yvonne Met de speelsheid van een clown bespeelt hij het jeugdige publiek. Geschikt voor kinderen van 5 tot ca. 12 jaar. Goochelen – sneltekenen van geliefde stripfiguren – kwis waarbij de kinderen opdrachtjes krijgen - muzikale kolder met o.a. trompet – doedelzak etc. waarbij de kinderen kunnen meezingen. Werkelijk een spetterende + spectaculaire show. In de Sint.Nik.tijd iets aangepast voor jongere kinderen. Tijdsduur 60 minuten – buiten de topdagen 90 minuten. Eigen geluid en geluidstechnicus. Prijs op aanvraag. Dick de Witte & Yvonne
Met de speelsheid van een clown bespeelt hij het jeugdige publiek. Geschikt voor kinderen van 5 tot ca. 12 jaar. Goochelen – sneltekenen van geliefde stripfiguren – kwis waarbij de kinderen opdrachtjes krijgen - muzikale kolder met o.a. trompet – doedelzak etc. waarbij de kinderen kunnen meezingen. Werkelijk een spetterende + spectaculaire show. In de Sint.Nik.tijd iets aangepast voor jongere kinderen.
Tijdsduur 60 minuten – buiten de topdagen 90 minuten. Eigen geluid en geluidstechnicus.
Prijs op aanvraag. 

Wonderkast Poppenkast in Anton Pieck stijl beschilderd De verhalen van Jan Klaassen en Katrijn herleven in dit theater. In de Sinterklaastijd een aangepast poppenspel. Eigen licht – geluid etc. Prijs op aanvraag. Martin van Zelst Een goede poppenkastspeler met een mooie poppenkast en leuke stemmetjes. Eén van zijn leuke verhalen is "Clown Riri en de luie lakei", waarmee hij de kinderen keer op keer boeit en er bij betrekt. Sympathieke Martin zorgt voor eigen geluid en licht. Prijs op aanvraag.Wonderkast Poppenkast
in Anton Pieck stijl beschilderd De verhalen van Jan Klaassen en Katrijn herleven in dit theater. In de Sinterklaastijd een aangepast poppenspel. Eigen licht – geluid etc.
Prijs op aanvraag.

Martin van Zelst
Een goede poppenkastspeler met een mooie poppenkast en leuke stemmetjes. Eén van zijn leuke verhalen is "Clown Riri en de luie lakei", waarmee hij de kinderen keer op keer boeit en er bij betrekt. Sympathieke Martin zorgt voor eigen geluid en licht. Prijs op aanvraag.

 

FOR THE KIDS

Attracties

Attracties

Wij kunnen U uit eigen beheer vele attracties aanbieden. Verder kunnen wij door jarenlange ervaring u helpen bij het opzetten van uw programma en feest.
Ballenbad

Ballenbad

Voor de hele kleine kinderen onder ons is er een fantastische ballenbad met duizenden gekleurde balletjes. Een waar speelparadijs dus voor de aller kleinste.
Ballonnen

Ballonnen

Ballonmodelleren is altijd weer leuk om te zien. De meest leuke ballon creaties worden gemaakt en altijd weer met veel enthousiasme ontvangen door de kinderen. Maar denk niet dat alleen kinderen ballonvouwen leuk vinden.
Bob de Bouwer

Bob de Bouwer

Kinderen (en hun ouders) zijn bereid om in lange rijen te staan voor een ontmoeting met hun TV held. Tijdens zo’n sessie worden kinderen op verzoek gefotografeerd met Bob de Bouwer, zodat ze een blijvende herinnering aan hun held overhouden.
Circus

Circus

In een speciaal samengesteld programma leren de kinderen onder begeleiding van echte circusartiesten de kneepjes van het circus vak. Zij kunnen meedoen met de clown, worden als clown geschminkt enz.
Clifford en Tony

Clifford en Tony

Deze bijzondere hond is een beetje groter gegroeid dan een normale hond. Maar daar heeft hij weer veel voordeel bij. Hij helpt graag waar het kan en gaat problemen niet uit de weg. Een vrolijke verschijning, waar hij ook komt er is altijd wel iets aan de hand.
Clowns

Clowns

is te herkennen aan zijn clownspak, dat is nogal wiedes. Maar niet iedereen in een clownspak is een clown. Dodo is een echte clown, d.w.z. hij heeft van clownerie zijn beroep gemaakt. Daarom kan hij als geen ander de kinderen en volwassenen vermaken.
Clownshows

Clownshows

Clown Doedel en Joedel Doedel wil graag een acrobaat Piet worden. Ze krijgt hierbij hulp van een zwarte Piet die uit het circus komt. Die gaat het haar proberen te leren. Dit levert dus doldwaze acrobatische situaties op.
De Kop van Jut

De Kop van Jut

Een leuke attractie voor volwassenen en kinderen is de Kop van Jut. Sla uit volle macht op de Jut en hoor de bel rinkelen.
Disco for the Kids

Disco for the Kids

Ook kids houden er van om lekker uit hun dak te gaan op bekende muziek uit de top 40 bijv. K3, Eminem, M-kids, Sugababes, Christina Aquilera, Britney Spears, Special D, 50 Cent enz.
Draai & Zweefmolens

Draai & Zweefmolens

Het luchtkussen is voor kinderen altijd dolle pret. Luchtkussens zijn er in diverse maten en modellen. Ze zijn altijd voorzien van hoge opstaande randen en een voorkussen voor de veiligheid van de kinderen.
Funmasters

Funmasters

Een serie goed verzorgde kinderattracties die qua uitstraling en presentatie werkelijk oogstrelend zijn en bovendien voldoen aan de kwalificaties waar kinderactiviteiten aan moeten voldoen: Kinderlijk, maar wel van nu...
Grote kinderattracties

Grote kinderattracties

Prachtige draaimolen voor 6 kinderen die heerlijk kunnen draaien en zwieren in de mooie bijtjes.
Jerry Junior

Jerry Junior

In deze goochelshow speelt Jerry de domme goochelaar. Zonder clown te zijn, doet zijn clowneske act het ergste vrezen voor het welslagen van de trucs.
Kerst entertainment

Kerst entertainment

Voor de kerstdagen kunnen wij een geheel kerst entertaiment pakket bieden zoals stalletjes, en huisjes. In de huisjes kunnen wij het volgende aanbieden...
Kinder Auto Baantjes

Kinder Auto Baantjes

Wie gaat de uitdaging aan? Rijden in Attracties van wereldklasse. Stoere Jeeps, Electro Quads, Kartbaan, Truck Wagons, Brandweer-auto, Tank, Trailer, Zandwagen en Trucks.
Kinderboerderij

Kinderboerderij

Deze mobiele kinderboerderij zal een aanwinst zijn op uw evenement. Niet alleen schapen maar ook geiten, kippen en konijnen zijn van de partij. In een veilige omgeving kunnen de kinderen dan ook onder begeleiding lekker knuffelen met deze dieren. Ook verhuren wij echte leuke pony's waarop de kinderen mogen rijden.
Kindershow

Kindershow

De Klaunies presenteren een vrolijk kinderprogramma, waarbij gezongen en gedanst wordt. Tijdens het programma maken de kinderen kennis met Witje het zingende Konijntje.
Kinderspeelpakket

Kinderspeelpakket

Twee kindervermaaksters in een pakket. De ballonnenclown maakt voor alle kinderen leuke ballonfiguren En de spekjesfee loopt in haar fraaie kleding rond en deelt spekjes en ander snoepgoed uit aan de kinderen.
Kindertrein op rails

Kindertrein op rails

Het wordt een feest als het treintje bij u langskomt! Wat hebben de kinderen het fijn met deze kindertrein. Deze kindertrein op rails heeft 12 zitplaatsen.
Knutselhoek

Knutselhoek

Wij hebben een prachtige knutselhoek ingericht voor de kinderen. Op een fraai pistekleed van 5 meter doorsnee en mooi afgeschermd met een hekje kunnen de kids knutselen.
Meet & Greet

Meet & Greet

Tijdens een Meet & Greet hebben uw kinderen de kans om hun favoriete tv-figuur te ontmoeten. Ze kunnen met hem op de foto of hem gewoon even aanraken! Wie wil er nou niet met zijn of haar favoriete tv-held op de foto!
Mini Kermis

Mini Kermis

Onze nostalgische minikermis bestaat uit een gevarieerd aantal ouderwetse attracties waaronder een zweefmolen, een draaimolen, Kop van Jut, een schiettent en fraaie luchtschommels. De kermis is natuurlijk niet compleet zonder versnaperingen. Wij hebben daarvoor onze nostalgische poffertjeskraam, een suikerspin, popcornwagen, alles vanuit onze leuke huisjes geserveerd.
Oink en Poink

Oink en Poink

Oink en Poink zijn twee dikke vrienden. Clowntjes zijn het die met veel plezier de kinderen vermaken. Terwijl Oink voor de kinderen leuke ballonnenbeesten maakt, vertelt Poink de kinderen met spannende verhaaltjes over kabouters en andere sprookjesfiguren. Het gebeurt ook dat Oink en Poink kinderliedjes zingen.
Op de foto met...

Op de foto met...

Wij kunnen op iedere gewenste lokatie foto's maken en direct uitprinten. De foto's zijn van zeer hoge kwaliteit. Wij zullen de foto voorzien van uw bedrijfsnaam, winkel centra, feest enz. Uiteraard plaatsen wij ook de naam van de persoon op de foto. Om de foto kunnen wij div. kaders plaatsen.
Poffertjeskraam

Poffertjeskraam

Om het feest nog completer te maken hebben wij ook een nostalgisch poffertjes kraampje uit 1938, de poffertjes worden uitgeserveerd met boter en suiker...
Poppentheater

Poppentheater

In het dierenbos maken de dieren allerlei leuke en spannende dingen mee. Vandaag is het konijnenknuffeldag. Iedereen die een konijntje ziet knuffelt met het konijntje en krijgt dan een worteltje. Wie aan het einde van de dag de meeste worteltjes heeft, wint de hoofdprijs.
Reuzen Cadeau

Reuzen Cadeau

Voor een feestelijke opening uit dit prachtige cadeau kunnen honderden gekleurde ballonnen worden opgelaten.
Rodeostier

Rodeostier

Voor de echte wildebrassen hebben wij de Rodeostier Maar maakt u zich geen zorgen.... Deze stier wordt bestuurd door deskundig personeel. En uw gasten zijn altijd verzekerd van een zachte landing!
Schietten nostalgies

Schietten nostalgies

Voor de wat grotere kinderen onder ons hebben wij een schiettent met echte kermisgeweren en natuurlijk prijzen. Ouderwets roosje schieten of op een kaart voor echte pleuce beren.
Schminken

Schminken

Welk kind droomt er niet van om eens keer als een echte glitterprinses, een mooie vlinder, tijger, piraat of als oosterse dame door het leven te gaan. Welke ouder geniet niet als de kinderen tijdens een feestje hun fantasie een klein beetje werkelijkheid kunnen laten worden.
Speelhoek

Speelhoek

Voor kinderen zijn blokken altijd leuk om creatief mee te spelen. Blokken moeten daarom niet altijd klein zijn: wat te denken van de reuze speelblokkoen!
Spelkussens

Spelkussens

Leuk voor de kinderen, spelkussens om mee te spelen. Verschillende soorten spellen zoals: Appel spel, Clown spel en een Kangoeroe spel.
Spellenverhuur

Spellenverhuur

Een dagje spelletjes spelen en genieten Wij hebben onder andere: gatenkaas, muizenmep, ringwerpen, trekbiljart en een doolhofspel.
Springkussens

Springkussens

Wij laten slechts een greep zien uit ons assortiment, mocht u speciale wensen hebben of een speciaal luchtkussen willen ook wij kunnen dit voor u verzorgen.
Sprookjesfee

Sprookjesfee

De Sprookjesfee is een indrukwekkend sprookjesfiguur. In prachtige kleding loopt zij statig, maar vooral héél vriendelijk, rond. Zij vindt het heel erg leuk om de kinderen een handje te geven. Misschien mag zij wat aan hen uitdelen.
Tattooshop voor de kinderen

Tattooshop voor de kinderen

Tattooshop Voor de kinderen, jonge en vooral de wat oudere kinderen hebben wij heel coole tattoos. Glittertattoos en (tijdelijke) inkt tattoos.
Uitdeelpret

Uitdeelpret

Met deze attractie schiet u bij de kinderen altijd in de roos. De pret begint meteen al bij het zien hoe de clown de bezig is met het maken van de popcorn of suikerspin.
Verhalenverteller

Verhalenverteller

Het vertellen van verhalen is van alle tijd, dus ook van deze tijd. In een wereld waarin TV, internet en andere media een stortbui van indrukken veroorzaken, is het prettig schuilen onder de paraplu van een goed verhaal, waarin de verteller onze eigen fantasie weer aan het werk zet.
Winkelacties

Winkelacties

Wij zijn een bedrijf dat is gespecialiseerd in het vermaken van de consument. En kunnen U uit eigen beheer vele attracties aanbieden.
Niet gevonden

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560