Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Alexio en Funny Bunny  
   

Alexio en Funny Bunny 

Alexio en Funny Bunny Een geweldige show van 60 minuten vol vermaak voor kids van 4 tot 10/11 jaar. Clown Alexio is gespecialiceerd in boeiende verhalen vertellen vol grappen. Maar ook goochelt hij en doet hij allerlei leuke dingen met ballonnen. Bovendien zijn er een paar lekkere feest-liedjes. Inclusief decor en geluid. Prijs op aanvraag.   Een geweldige show van 60 minuten vol vermaak voor kids van 4 tot 10/11 jaar. Clown Alexio is gespecialiceerd in boeiende verhalen vertellen vol grappen. Maar ook goochelt hij en doet hij allerlei leuke dingen met ballonnen. Bovendien zijn er een paar lekkere feest-liedjes. Inclusief decor en geluid.

Plaatsingsruimte: 5 x 3 mtr
Stroomvoorziening: 1x 220V 

Prijs op aanvraag.
 

Kindershow

Kindershow Klaunie

Kindershow Klaunie

De Klaunies presenteren een vrolijk kinderprogramma, waarbij gezongen en gedanst wordt. Tijdens het programma maken de kinderen kennis met Witje het zingende Konijntje.
Alexio en Funny Bunny

Alexio en Funny Bunny

Clown Alexio is gespecialiceerd in boeiende verhalen vertellen vol grappen. Maar ook goochelt hij en doet hij allerlei leuke dingen met ballonnen.
Billy en de giechelmuizen

Billy en de giechelmuizen

Zij zingen en springen. Zij dansen en maken heel veel lol. De show bestaat uit fantastische liedjes, goochelen, spellen en uiteraard heel veel gekke situaties.

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560