Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Kindershow Klaunies  
   

Kindershow Klaunies

Klaunie
Klaunie presenteert een vrolijk kinderprogramma, waarbij gezongen en gedanst wordt.

 

TKlaunie presenteert een vrolijk kinderprogramma, waarbij gezongen en gedanst wordt. Tijdens het programma maken de kinderen ook kennis met Witje het zingende Konijntje. Witje vraagt aan Klaunie of ze haar huisje al heeft laten zien en vervolgens rent ze van het ene huisje naar het andere. De kinderen roepen en roepen, maar Klaunie snapt er natuurlijk helemaal niets van... Waar is Witje toch gebleven? Plots is Witje heel groot geworden en komt gezellig binnenlopen.   ijdens het programma maken de kinderen ook kennis met Witje het zingende Konijntje. Witje vraagt aan Klaunie of ze haar huisje al heeft laten zien en vervolgens rent ze van het ene huisje naar het andere. De kinderen roepen en roepen, maar Klaunie snapt er natuurlijk helemaal niets van... Waar is Witje toch gebleven? Plots is Witje heel groot geworden en komt gezellig binnenlopen. Misschien heeft het konijn wel lekkere dingen meegenomen? (Rondlopend karakter) Soms komt er ook nog een stoute aap, maar de kinderen vinden hem heel erg lief. Wanneer de kinderen het vragen, wil de aap soms ook nog wel eens een liedje zingen over dat ie een kokosnoot op zijn kop kreeg en zo.

Diverse kinderen krijgen een mooi ballonnenbeest of een bloem, of een konijntje, zwaard, etc... Misschien moeten de kinderen ook nog geschminkt worden? Leuk om dezelfde kleurtjes als Klaunie op je gezicht te hebben…. Gaan we ook nog met elkaar een mooi pipo masker en een konijnenmuts maken, of kleuren we gewoon gezellig met elkaar? Misschien wil je wel een Klauniepet in elkaar zetten?

Sjoelen vindt Klaunie ook heel erg leuk, of gaan we samen even biljarten? Misschien vind jij het juist leuk om even met de garage te spelen en wat auto’s door de wasstraat te halen? Kom je ook? Het wordt vast heel erg gezellig Show zang / dans Schmink Ballonnen vouwen Tekenen / Kleuren Knutselen Sjoelen Spelen etc. Prijs op aanvraag.Sjoelen vindt Klaunie ook heel erg leuk, of gaan we samen even biljarten? Misschien vind jij het juist leuk om even met de garage te spelen en wat auto’s door de wasstraat te halen?

Kom je ook? Het wordt vast heel erg gezellig

  • Show zang / dans
  • Schmink
  • Ballonnen vouwen
  • Tekenen / Kleuren
  • Knutselen
  • Sjoelen
  • Spelen etc.

Prijs op aanvraag.Wanneer de opdrachtgever wil dat er een lief karakter bij de ingang staat, zoals De Vrolijke Dino, of De Vriendelijke Boshaas of de altijd gezellige Twinky…… Alles is mogelijk... Misschien moeten de kinderen ook nog geschminkt worden ? Totaalprogramma : Show met zang en dans ((3 Klaunies aanwezig): Schmink/ Ballonnen maken/Kleuren/tekenen/clownsmaskers makenWanneer de opdrachtgever wil dat er een lief karakter bij de ingang staat, zoals De Vrolijke Dino, of De Vriendelijke Boshaas of de altijd gezellige Twinky…… Alles is mogelijk...

Misschien moeten de kinderen ook nog geschminkt worden ?
Totaalprogramma : Show met zang en dans ((3 Klaunies aanwezig): Schmink/ Ballonnen maken/Kleuren/tekenen/clownsmaskers maken


Uitbreiding mogelijk: Rondlopende karakters (Konijn, Twinky, Dino) Dansklaunie tevens Schmink Uitbreiding mogelijk:

  • Rondlopende karakters (Konijn, Twinky, Dino)
  • Dansklaunie tevens Schmink

Prijs op aanvraag.  
 

Kindershow

Kindershow Klaunie

Kindershow Klaunie

De Klaunies presenteren een vrolijk kinderprogramma, waarbij gezongen en gedanst wordt. Tijdens het programma maken de kinderen kennis met Witje het zingende Konijntje.
Alexio en Funny Bunny

Alexio en Funny Bunny

Clown Alexio is gespecialiceerd in boeiende verhalen vertellen vol grappen. Maar ook goochelt hij en doet hij allerlei leuke dingen met ballonnen.
Billy en de giechelmuizen

Billy en de giechelmuizen

Zij zingen en springen. Zij dansen en maken heel veel lol. De show bestaat uit fantastische liedjes, goochelen, spellen en uiteraard heel veel gekke situaties.

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560