Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Brum  
   

Brum

Brum Brum is dapper, sterk en onoverwinnelijk. Brum is veel slimmer dan de grote mensen. Brum regelt alles op zijn eigen manier. Brum is een HELD! Brum is avontuurlijk. Brum beleeft altijd wat grappigs. Meet & greet. Prijs op aanvraag.  Brum

Brum is dapper, sterk en onoverwinnelijk.
Brum is veel slimmer dan de grote mensen.
Brum regelt alles op zijn eigen manier.
Brum is een HELD!
Brum is avontuurlijk.
Brum beleeft altijd wat grappigs.

Meet & greet.

Prijs op aanvraag.
 

Meet & Greet

Bert En Ernie

Bert En Ernie

Het zeer succesvolle wereldwijd bekende kinderprogramma Sesamstraat vierde in 1999 haar 30 jarige bestaan. Bert en Ernie ongetwijfeld de populairste figuren uit deze serie worden door inmiddels miljoenen kinderen over de hele wereld aanbeden.
Bob de Bouwer

Bob de Bouwer

Het succes van Bob de Bouwer kent op dit moment geen grenzen. Overal waar Bob de Bouwer verschijnt tijdens de Meet & Greet sessies op winkelcentra, kermisattracties, braderieën en markten loopt het storm. Kinderen (en hun ouders) zijn bereid om in lange rijen te staan voor een ontmoeting met hun TV held.
Brum

Brum

Brum is dapper, sterk en onoverwinnelijk. Brum is veel slimmer dan de grote mensen. Brum regelt alles op zijn eigen manier.Brum is een HELD! Brum is avontuurlijk. Brum beleeft altijd wat grappigs.

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560