Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Op de foto met  
   

Op de foto met.......

Op de foto met....... Wij kunnen op iedere gewenste lokatie foto's maken en direct uitprinten. De foto's zijn van zeer hoge kwaliteit. Wij zullen de foto voorzien van uw bedrijfsnaam, winkel centra, feest enz. Uiteraard plaatsen wij ook de naam van de persoon op de foto. Om de foto kunnen wij div. kaders plaatsen. Uiteraard kunnen wij zorgen voor div. kostuums zoals b.v. Leeuw, paashaas, kerstman, zwarte piet enz................... Ook is deze actie prima in ta passen op dierendag, moederdag en vaderdag. Doordat wij met div. printers werken kunnen wij vele foto's per dag maken. Een super-aktie met veel bereik! Prijs op aanvraag. Op de foto met.......

Wij kunnen op iedere gewenste lokatie foto's maken en direct uitprinten. De foto's zijn van zeer hoge kwaliteit. Wij zullen de foto voorzien van uw bedrijfsnaam, winkel centra, feest enz. Uiteraard plaatsen wij ook de naam van de persoon op de foto.
Om de foto kunnen wij div. kaders plaatsen.

Uiteraard kunnen wij zorgen voor div. kostuums zoals b.v. Leeuw, paashaas, kerstman, zwarte piet enz...................

Ook is deze actie prima in ta passen op dierendag, moederdag en vaderdag. Doordat wij met div. printers werken kunnen wij vele foto's per dag maken.

Een super-aktie met veel bereik!

Prijs op aanvraag.   
 

FOR THE KIDS

Attracties

Attracties

Wij kunnen U uit eigen beheer vele attracties aanbieden. Verder kunnen wij door jarenlange ervaring u helpen bij het opzetten van uw programma en feest.
Ballenbad

Ballenbad

Voor de hele kleine kinderen onder ons is er een fantastische ballenbad met duizenden gekleurde balletjes. Een waar speelparadijs dus voor de aller kleinste.
Ballonnen

Ballonnen

Ballonmodelleren is altijd weer leuk om te zien. De meest leuke ballon creaties worden gemaakt en altijd weer met veel enthousiasme ontvangen door de kinderen. Maar denk niet dat alleen kinderen ballonvouwen leuk vinden.
Bob de Bouwer

Bob de Bouwer

Kinderen (en hun ouders) zijn bereid om in lange rijen te staan voor een ontmoeting met hun TV held. Tijdens zo’n sessie worden kinderen op verzoek gefotografeerd met Bob de Bouwer, zodat ze een blijvende herinnering aan hun held overhouden.
Circus

Circus

In een speciaal samengesteld programma leren de kinderen onder begeleiding van echte circusartiesten de kneepjes van het circus vak. Zij kunnen meedoen met de clown, worden als clown geschminkt enz.
Clifford en Tony

Clifford en Tony

Deze bijzondere hond is een beetje groter gegroeid dan een normale hond. Maar daar heeft hij weer veel voordeel bij. Hij helpt graag waar het kan en gaat problemen niet uit de weg. Een vrolijke verschijning, waar hij ook komt er is altijd wel iets aan de hand.
Clowns

Clowns

is te herkennen aan zijn clownspak, dat is nogal wiedes. Maar niet iedereen in een clownspak is een clown. Dodo is een echte clown, d.w.z. hij heeft van clownerie zijn beroep gemaakt. Daarom kan hij als geen ander de kinderen en volwassenen vermaken.
Clownshows

Clownshows

Clown Doedel en Joedel Doedel wil graag een acrobaat Piet worden. Ze krijgt hierbij hulp van een zwarte Piet die uit het circus komt. Die gaat het haar proberen te leren. Dit levert dus doldwaze acrobatische situaties op.
De Kop van Jut

De Kop van Jut

Een leuke attractie voor volwassenen en kinderen is de Kop van Jut. Sla uit volle macht op de Jut en hoor de bel rinkelen.
Disco for the Kids

Disco for the Kids

Ook kids houden er van om lekker uit hun dak te gaan op bekende muziek uit de top 40 bijv. K3, Eminem, M-kids, Sugababes, Christina Aquilera, Britney Spears, Special D, 50 Cent enz.
Draai & Zweefmolens

Draai & Zweefmolens

Het luchtkussen is voor kinderen altijd dolle pret. Luchtkussens zijn er in diverse maten en modellen. Ze zijn altijd voorzien van hoge opstaande randen en een voorkussen voor de veiligheid van de kinderen.
Funmasters

Funmasters

Een serie goed verzorgde kinderattracties die qua uitstraling en presentatie werkelijk oogstrelend zijn en bovendien voldoen aan de kwalificaties waar kinderactiviteiten aan moeten voldoen: Kinderlijk, maar wel van nu...
Grote kinderattracties

Grote kinderattracties

Prachtige draaimolen voor 6 kinderen die heerlijk kunnen draaien en zwieren in de mooie bijtjes.
Jerry Junior

Jerry Junior

In deze goochelshow speelt Jerry de domme goochelaar. Zonder clown te zijn, doet zijn clowneske act het ergste vrezen voor het welslagen van de trucs.
Kerst entertainment

Kerst entertainment

Voor de kerstdagen kunnen wij een geheel kerst entertaiment pakket bieden zoals stalletjes, en huisjes. In de huisjes kunnen wij het volgende aanbieden...
Kinder Auto Baantjes

Kinder Auto Baantjes

Wie gaat de uitdaging aan? Rijden in Attracties van wereldklasse. Stoere Jeeps, Electro Quads, Kartbaan, Truck Wagons, Brandweer-auto, Tank, Trailer, Zandwagen en Trucks.
Kinderboerderij

Kinderboerderij

Deze mobiele kinderboerderij zal een aanwinst zijn op uw evenement. Niet alleen schapen maar ook geiten, kippen en konijnen zijn van de partij. In een veilige omgeving kunnen de kinderen dan ook onder begeleiding lekker knuffelen met deze dieren. Ook verhuren wij echte leuke pony's waarop de kinderen mogen rijden.
Kindershow

Kindershow

De Klaunies presenteren een vrolijk kinderprogramma, waarbij gezongen en gedanst wordt. Tijdens het programma maken de kinderen kennis met Witje het zingende Konijntje.
Kinderspeelpakket

Kinderspeelpakket

Twee kindervermaaksters in een pakket. De ballonnenclown maakt voor alle kinderen leuke ballonfiguren En de spekjesfee loopt in haar fraaie kleding rond en deelt spekjes en ander snoepgoed uit aan de kinderen.
Kindertrein op rails

Kindertrein op rails

Het wordt een feest als het treintje bij u langskomt! Wat hebben de kinderen het fijn met deze kindertrein. Deze kindertrein op rails heeft 12 zitplaatsen.
Knutselhoek

Knutselhoek

Wij hebben een prachtige knutselhoek ingericht voor de kinderen. Op een fraai pistekleed van 5 meter doorsnee en mooi afgeschermd met een hekje kunnen de kids knutselen.
Meet & Greet

Meet & Greet

Tijdens een Meet & Greet hebben uw kinderen de kans om hun favoriete tv-figuur te ontmoeten. Ze kunnen met hem op de foto of hem gewoon even aanraken! Wie wil er nou niet met zijn of haar favoriete tv-held op de foto!
Mini Kermis

Mini Kermis

Onze nostalgische minikermis bestaat uit een gevarieerd aantal ouderwetse attracties waaronder een zweefmolen, een draaimolen, Kop van Jut, een schiettent en fraaie luchtschommels. De kermis is natuurlijk niet compleet zonder versnaperingen. Wij hebben daarvoor onze nostalgische poffertjeskraam, een suikerspin, popcornwagen, alles vanuit onze leuke huisjes geserveerd.
Oink en Poink

Oink en Poink

Oink en Poink zijn twee dikke vrienden. Clowntjes zijn het die met veel plezier de kinderen vermaken. Terwijl Oink voor de kinderen leuke ballonnenbeesten maakt, vertelt Poink de kinderen met spannende verhaaltjes over kabouters en andere sprookjesfiguren. Het gebeurt ook dat Oink en Poink kinderliedjes zingen.
Op de foto met...

Op de foto met...

Wij kunnen op iedere gewenste lokatie foto's maken en direct uitprinten. De foto's zijn van zeer hoge kwaliteit. Wij zullen de foto voorzien van uw bedrijfsnaam, winkel centra, feest enz. Uiteraard plaatsen wij ook de naam van de persoon op de foto. Om de foto kunnen wij div. kaders plaatsen.
Poffertjeskraam

Poffertjeskraam

Om het feest nog completer te maken hebben wij ook een nostalgisch poffertjes kraampje uit 1938, de poffertjes worden uitgeserveerd met boter en suiker...
Poppentheater

Poppentheater

In het dierenbos maken de dieren allerlei leuke en spannende dingen mee. Vandaag is het konijnenknuffeldag. Iedereen die een konijntje ziet knuffelt met het konijntje en krijgt dan een worteltje. Wie aan het einde van de dag de meeste worteltjes heeft, wint de hoofdprijs.
Reuzen Cadeau

Reuzen Cadeau

Voor een feestelijke opening uit dit prachtige cadeau kunnen honderden gekleurde ballonnen worden opgelaten.
Rodeostier

Rodeostier

Voor de echte wildebrassen hebben wij de Rodeostier Maar maakt u zich geen zorgen.... Deze stier wordt bestuurd door deskundig personeel. En uw gasten zijn altijd verzekerd van een zachte landing!
Schietten nostalgies

Schietten nostalgies

Voor de wat grotere kinderen onder ons hebben wij een schiettent met echte kermisgeweren en natuurlijk prijzen. Ouderwets roosje schieten of op een kaart voor echte pleuce beren.
Schminken

Schminken

Welk kind droomt er niet van om eens keer als een echte glitterprinses, een mooie vlinder, tijger, piraat of als oosterse dame door het leven te gaan. Welke ouder geniet niet als de kinderen tijdens een feestje hun fantasie een klein beetje werkelijkheid kunnen laten worden.
Speelhoek

Speelhoek

Voor kinderen zijn blokken altijd leuk om creatief mee te spelen. Blokken moeten daarom niet altijd klein zijn: wat te denken van de reuze speelblokkoen!
Spelkussens

Spelkussens

Leuk voor de kinderen, spelkussens om mee te spelen. Verschillende soorten spellen zoals: Appel spel, Clown spel en een Kangoeroe spel.
Spellenverhuur

Spellenverhuur

Een dagje spelletjes spelen en genieten Wij hebben onder andere: gatenkaas, muizenmep, ringwerpen, trekbiljart en een doolhofspel.
Springkussens

Springkussens

Wij laten slechts een greep zien uit ons assortiment, mocht u speciale wensen hebben of een speciaal luchtkussen willen ook wij kunnen dit voor u verzorgen.
Sprookjesfee

Sprookjesfee

De Sprookjesfee is een indrukwekkend sprookjesfiguur. In prachtige kleding loopt zij statig, maar vooral héél vriendelijk, rond. Zij vindt het heel erg leuk om de kinderen een handje te geven. Misschien mag zij wat aan hen uitdelen.
Tattooshop voor de kinderen

Tattooshop voor de kinderen

Tattooshop Voor de kinderen, jonge en vooral de wat oudere kinderen hebben wij heel coole tattoos. Glittertattoos en (tijdelijke) inkt tattoos.
Uitdeelpret

Uitdeelpret

Met deze attractie schiet u bij de kinderen altijd in de roos. De pret begint meteen al bij het zien hoe de clown de bezig is met het maken van de popcorn of suikerspin.
Verhalenverteller

Verhalenverteller

Het vertellen van verhalen is van alle tijd, dus ook van deze tijd. In een wereld waarin TV, internet en andere media een stortbui van indrukken veroorzaken, is het prettig schuilen onder de paraplu van een goed verhaal, waarin de verteller onze eigen fantasie weer aan het werk zet.
Winkelacties

Winkelacties

Wij zijn een bedrijf dat is gespecialiseerd in het vermaken van de consument. En kunnen U uit eigen beheer vele attracties aanbieden.
Niet gevonden

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560