Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Popcorn uitdelen  
   

Popcorn Uitdelen

Popcorn Popcorn uitdelen Met deze attractie schiet u bij de kinderen altijd in de roos. De pret begint meteen al bij het zien hoe de clown de popcorn maakt. Maar het absolute hoogtepunt wordt bereikt bij het uitdelen van de verse popcorn. De zoete popcorn wordt door de clowns vers gepoft en gratis aan uw kleine en grote gasten uitgedeeld. Prijs op aanvraag.  Popcorn
Popcorn uitdelen

Met deze attractie schiet u bij de kinderen altijd in de roos. De pret begint meteen al bij het zien hoe de clown de popcorn maakt.
Maar het absolute hoogtepunt wordt bereikt bij het uitdelen van de verse popcorn. De zoete popcorn wordt door de clowns vers gepoft en gratis aan uw kleine en grote gasten uitgedeeld.

Prijs op aanvraag.  
 

Uitdeelpret

Poffertjeskraam

Poffertjeskraam

Om het feest nog completer te maken hebben wij ook een nostalgisch poffertjes kraampje uit 1938, de poffertjes worden uitgeserveerd met boter en suiker...
Popcorn uitdelen

Popcorn uitdelen

Met deze attractie schiet u bij de kinderen altijd in de roos. De pret begint meteen al bij het zien hoe de clown de popcorn maakt.
Suikerspin

Suikerspin

De suikerspin is een attractie om heerlijk van te smullen. Ze worden door een clown op locatie gedraaid. De suikerspinnen worden uiteraard gratis uitgedeeld aan uw kleine en grote gasten.

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560