Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Accordeonist  
   

Accordeonmuziek accordeon muziek accordeonist accordeonisten

Van oud's her is de accordeon het meest aansprekende instrument voor feesten en partijen. Vroeger hadden de mensen immers geen elektronische muziek en werden bruiloft en trouwfeest vaak alleen maar met accordeonmuziek en een slagwerker / drummer gevierd. De accordeon is echter nooit weggevallen in zijn populariteit, sterker nog de accordeon is hedendaags weer helemaal in, denk maar eens aan de Limburgse band Rowannaise waar de accordeon centraal staat in hun liedjes. Door de authentieke klank is de accordeon perfect in te zetten bij sfeer en luistermuziek of achtergrondmuziek. Geeft u een receptie voor uw feest dan is een accordeon misschien wel voor u het beste instrument waarbij de mensen zich nog kunnen verstaan en de muziek niet te luid is. Geeft u een Amsterdamsenavond dan is de accordeonmuziek natuurlijk niet weg te denken. Bij Outevents kunt u diverse combinaties vinden voor een Amsterdamse avond. Kijkt u maar eens bij de pagina over Amsterdamse muziek. Op deze pagina kunt u diverse muziekfragmenten beluisteren die u muzikale indruk geven wat er met goede accordeonmuziek bedoeld word. "veel plezier" Van oud's her is de accordeon het meest aansprekende instrument voor feesten en partijen. Vroeger hadden de mensen immers geen elektronische muziek en werden bruiloft en trouwfeest vaak alleen maar met accordeonmuziek en een slagwerker / drummer gevierd. De accordeon is echter nooit weggevallen in zijn populariteit, sterker nog de accordeon is hedendaags weer helemaal in, denk maar eens aan de Limburgse band Rowannaise waar de accordeon centraal staat in hun liedjes. Door de authentieke klank is de accordeon perfect in te zetten bij sfeer en luistermuziek of achtergrondmuziek. Geeft u een receptie voor uw feest dan is een accordeon misschien wel voor u het beste instrument waarbij de mensen zich nog kunnen verstaan en de muziek niet te luid is. Geeft u een Amsterdamsenavond dan is de accordeonmuziek natuurlijk niet weg te denken. Bij Outevents kunt u diverse combinaties vinden voor een Amsterdamse avond. Kijkt u maar eens bij de pagina over Amsterdamse muziek. Op deze pagina kunt u diverse muziekfragmenten beluisteren die u muzikale indruk geven wat er met goede accordeonmuziek bedoelt wordt. "veel plezier"

Prijs op aanvraag.

Peter Steijaart Accordeonist Op het terras - of op de boot - tijdens uw receptie toch een stukje muziek, dat brengt sfeer. Een heerlijke musette of een gezellige Nederlandse was verhoogt de stemming! Ook met andere muzikale acts te boeken. Prijs op aanvraag. Peter Steijaart Accordeonist
Op het terras - of op de boot - tijdens uw receptie toch een stukje muziek, dat brengt sfeer. Een heerlijke musette of een gezellige Nederlandse was verhoogt de stemming! Ook met andere muzikale acts te boeken. 

Prijs op aanvraag.

Accordeonist Arthur van Dam  Accordeonist, toetsenist/zanger en entertainer Arthur van Dam speelt al vanaf zijn zevende jaar, treedt regelmatig op voor de radio en doet veel studiowerk. Hij is een echte gezellige accordeonist met een enorm repertoire. Een tuinfeest of originele Franse avond met musette en javas? Weense walsen, Amsterdamse liedjes etc. Arthur speelt ook keyboards, zingt daarbij en is dus een all-rounder. Hij kan in meerdere zalen spelen, bijvoorbeeld eerst accordeon bij de ontvangst van uw gasten aan de bar en daarna piano of keyboards in de dinerzaal. Daarom wordt Arthur ook bij diverse evenementen geboekt!Accordeonist
Arthur van Dam


Accordeonist, toetsenist/zanger en entertainer Arthur van Dam speelt al vanaf zijn zevende jaar, treedt regelmatig op voor de radio en doet veel studiowerk.

Hij is een echte gezellige accordeonist met een enorm repertoire. Een tuinfeest of originele Franse avond met musette en javas? Weense walsen, Amsterdamse liedjes etc.

Arthur speelt ook keyboards, zingt daarbij en is dus een all-rounder. Hij kan in meerdere zalen spelen, bijvoorbeeld eerst accordeon bij de ontvangst van uw gasten aan de bar en daarna piano of keyboards in de dinerzaal. Daarom wordt Arthur ook bij diverse evenementen geboekt!

Bij bruiloften en partijen is hij ook als duo inzetbaar met drummer/zanger Ed Palermo. Samen spelen ze dan gezellige dansmuziek en ook het repertoire van Froger, de hits van Hazes; roept u maar! Tevens is Arthur te boeken met het duo 2entertain! De muzikale omlijsting van uw feest kan dan zijn in de vorm van beschaafde achtergrondmuziek bij binnenkomst en het diner tot het lekker dansen op Top-40 hits, maar ook foxtrot, samba's, cha cha cha's etc. U vraagt maar want ze spelen werkelijk van alles! Op verzoek muziekfragmenten beschikbaar.Bij bruiloften en partijen is hij ook als duo inzetbaar met drummer/zanger Ed Palermo. Samen spelen ze dan gezellige dansmuziek en ook het repertoire van Froger, de hits van Hazes; roept u maar!

Tevens is Arthur te boeken met het duo 2entertain! De muzikale omlijsting van uw feest kan dan zijn in de vorm van beschaafde achtergrondmuziek bij binnenkomst en het diner tot het lekker dansen op Top-40 hits, maar ook foxtrot, samba's, cha cha cha's etc. U vraagt maar want ze spelen werkelijk van alles!

Prijs op aanvraag.

Op verzoek muziekfragmenten beschikbaar.

Accordeonist Peter Op het terras - of op de boot - tijdens uw receptie toch een stukje muziek, dat brengt sfeer. Een heerlijke musette of een gezellige Nederlandse wals verhoogt de stemming! Ook met de andere muzikale acts te boeken. Prijzen op aanvraag.Accordeonist Peter
Op het terras - of op de boot - tijdens uw receptie toch een stukje muziek, dat brengt sfeer. Een heerlijke musette of een gezellige Nederlandse wals verhoogt de stemming!

Ook met de andere muzikale acts te boeken.

Prijzen op aanvraag.Accordeonist
Hans de Cock
speelt in de sfeer van het land waar de muziek vandaan komt. Muziek uit het land waar de dingen best een dagje kunnen wachten en de wijn beter smaakt dan thuis. Zijn stijl ademt deze sfeer dan ook uit: lopend van tafeltje tot tafeltje met een praatje en een heerlijke musettewals.
Als middeleeuwse troubadour opent hij vensters naar een ver verleden met zoetgevooisde minnezang en diepe moraal.
In matrozenpak gestoken verhaalt deze allround muzikant over verlangens naar de zee en speelt zeemansliederen vol melancholie.

Optreden: akoestisch – mobiel 4 x 45 minuten.

Duo Bakboord Twee muzikale veelvraten die in verschillende gedaantes manifest worden: In matrozenpak gestoken bezingen zij de zee. Duo Pigalle. Bevlogen boursin-bijters die zich met de Franse slag door het publiek en het leven slaan.
Hieronymus & Van Alphen. Middeleeuwse troubadours zingen over rampspoed, doodslag en nog meer kommer en kwel. Gelukkig gaat het altijd over de middeleeuwen en dat is heel lang geleden.

Optreden: akoestisch – mobiel 4 x 45 minuten.

Prijs op aanvraag.

Duo Bakboord Twee muzikale veelvraten die in verschillende gedaantes manifest worden: In matrozenpak gestoken bezingen zij de zee. Duo Pigalle. Bevlogen boursin-bijters die zich met de Franse slag door het publiek en het leven slaan. Hieronymus & Van Alphen. Middeleeuwse troubadours zingen over rampspoed, doodslag en nog meer kommer en kwel. Gelukkig gaat het altijd over de middeleeuwen en dat is heel lang geleden. Optreden: akoestisch – mobiel 4 x 45 minuten. Meer informatie www.hansdecock.nl  Solo Accordeonist Jean Deze in Frankrijk geboren muzikant weet de echte Franse sfeer op te roepen…! Mobiel zal hij door de door u gewenste ruimte, op bijzonder vaardige wijze de accordeonklanken laten weerklinken! Zijn uitstraling is enorm, want niet alleen zijn hele sprankelende Franse “outfit” is van een professionele klasse…ook door zijn “Franse” glimlach is hij beroemd geworden! Werkelijk een genot om naar te kijken en naar te luisteren…! Op verzoek muziekfragmenten beschikbaar.Solo Accordeonist Jean
Deze in Frankrijk geboren muzikant weet de echte Franse sfeer op te roepen…! Mobiel zal hij door de door u gewenste ruimte, op bijzonder vaardige wijze de accordeonklanken laten weerklinken! Zijn uitstraling is enorm, want niet alleen zijn hele sprankelende Franse “outfit” is van een professionele klasse…ook door zijn “Franse” glimlach is hij beroemd geworden! Werkelijk een genot om naar te kijken en naar te luisteren…!

Prijs op aanvraag.

Op verzoek muziekfragmenten beschikbaar.
Accordeonist Muziek tijdens uw huwelijksbevestigingen in zowel kerk als gemeentehuis, met bijvoorbeeld het nummer "Adios Nonio" wat ook op het huwelijk van Maxima en Alexander is gespeeld, behoort tot een van de vele Outevents mogelijkheden. Maar natuurlijk ook uw lievelings nummer op uw favoriete instrument of door een professionele zanger of zangeres. Informeer eens naar deze vele muzikale mogelijkheden!Accordeonist
Muziek
tijdens uw huwelijksbevestigingen in zowel kerk als gemeentehuis, met bijvoorbeeld het nummer "Adios Nonio" wat ook op het huwelijk van Maxima en Alexander is gespeeld, behoort tot een van de vele Outevents mogelijkheden.
Maar natuurlijk ook uw lievelings nummer op uw favoriete instrument of door een professionele zanger of zangeres.


Informeer eens naar deze vele muzikale mogelijkheden!

Prijs op aanvraag.

Muziek

30 er jaren muziek

30 er jaren muziek

Vanuit een rokerige hoek loopt plotseling een vrouw het licht in. Het orkest houdt in en het wordt stiller in de zaal. Ze loopt recht op je af, tussen haar knalrode lippen houdt ze een sigaret geklemd. Met één oogopslag vraagt ze je om een vuurtje. Het wordt nog stiller.....
70's en 80's

70's en 80's

Soulzanger John Smith staat voor 100 % soul en blues. Optreden, zingen voor publiek. Het is zijn lust en zijn leven. Als oude rot in het vak heeft hij in zowel het binnen- als buitenland gerenommeerde podia mogen betreden.
Accordeonist

Accordeonist

Van oud's her is de accordeon het meest aansprekende instrument voor feesten en partijen. Vroeger hadden de mensen immers geen elektronische muziek.
Afrikaanse Muziek

Afrikaanse Muziek

Yusuf Mohammed Nuweku wordt geboren op 15 oktober 1963 in Bolgatanga, een plaatsje in het noorden van c. In zijn -hoofdzakelijk Ewe- familie is muziek maken net zo gewoon als eten en drinken.
Akoestische Muziek

Akoestische Muziek

DEEPER SHADE speelt mooie akoestische muziek. Met hits uit de sixties tot rocksongs uit de jaren 90. Door het akoestische geluid van DEEPER SHADE is dit duo ideaal voor achtergrondmuziek op bruiloften, diners, recepties, bedrijfsfeesten of andere speciale gelegenheden.
Amsterdams

Amsterdams

Onze Ras echte geboren Amsterdamse zanger Ed. Geboren in de jordaan en opgegroeid met Amsterdamse Jordanese muziek is het toppunt van gezelligheid!!!
Bekende Artiesten

Bekende Artiesten

Een godvergeten soulstem bezit hij. Eentje die doet denken aan die van Michael Jackson in zijn goede jaren. Anders dan The King of Pop is Alain Clark - inmiddels 28 - echter wel volwassen geworden.
Luister maar.
Blaaskapel

Blaaskapel

Een Blaaskapel, looporkest of boerenkapel is een groep mensen die zowel muzikaliteit als sfeer en gezelligheid hoog in het vaandel hebben staan, en die van uw feest een nog groter feest maakt. Uiterst geschikt is een looporkest voor uw winkelcentrum of braderie.
Dance

Dance

Wie kent niet deze mega dance-acts? De internationale hit-successen als: "No Limits", "Dreams" en natuurlijk "Sex On The Beach".... liggen bij iedereen nog als de dag van gisteren in het geheugen.
Deejay

Deejay

Mocht u voor uw feest alleen een DJ nodig hebben dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij verzorgen voor elk feest de gepaste DJ. Hieronder ziet u een aantal verschillende DJ's die wij zoal standaard beschikbaar hebben.
Discotheek

Discotheek

De meest swingende Dance Classics Show van het nieuwe millennium, maar met een knipoog naar de vorige eeuw. Nummers van The Tramps, Grease, Wham, Doe Maar en vele andere grote hits uit de jaren 70, 80 en 90 van de vorige eeuw.
Dixielandmuziek

Dixielandmuziek

De gezellige lichtvoetige dixielandmuziek van dit orkest is voor vele gelegenheden en evenementen inzetbaar. Winkelcentra, officiele openingen, locatie, bruiloften en recepties etc.
Doedelzakspeler

Doedelzakspeler

Overal waar feestelijkheden zijn, is muziek van de Schotse doedelzak op zijn plaats. Huwelijk verjaardag, braderie, een markt of een opening, de doedelzakmuziek geeft elke gelegenheid een bijzonder cachet.
Draaiorgel

Draaiorgel

Met een van zijn kleine draaiorgeltjes neemt de orgelspeler u even mee terug naar vroeger: naar de tijd dat de melkboer nog met paard en wagen door de straten reed, de mensen nog tijd hadden voor een praatje... De tijd waar alleen nog onze opa's en oma's het over hebben.
Duitse Muziek

Duitse Muziek

Haymo heeft bijna 40 jaar buhne-ervaring. Hij speelde in een Big-band, een Classic-dance-band, een nederlandse-Hit-band, een Country-band, een Wiener Schrammel-Quintett en een Tiroler Blaskapelle.
Franse Muziek

Franse Muziek

Deze in Frankrijk geboren muzikant weet de echte Franse sfeer op te roepen…! Mobiel zal hij door de door u gewenste ruimte, op bijzonder vaardige wijze de accordeonklanken laten weerklinken! Zijn uitstraling is enorm, want niet alleen zijn hele sprankelende Franse “outfit” is van een professionele klasse…
Gitarist

Gitarist

Humphrey is een ervaren artiest en veelzijdig entertainer. Gitarist en zanger die moeiteloos elk feest tot een succes weet te maken. Evergreens, soul, reggae, rock&roll en ballads.
Griekse Muziek

Griekse Muziek

Voor themafeesten of om vakantiesfeer van Griekenland nog eens op te roepen is dit Griekse duo perfect. Zij spelen als authentieke Grieken de bekende en minder bekende ballades.
Harpiste

Harpiste

Klaartje Broers heeft jarenlange ervaring als harpiste en entertainer. Zij speelt achtergrondmuziek, waarbij zij desgevraagd zelf zingt. Haar repertoire omvat bekende klassieke melodieën, musicalnummers, Ierse en Schotse volksmuziek, Nederlandse liedjes enz.
Hollands

Hollands

Jeffrey is al vele jaren bekend in het Zoetermeerse uitgaanscircuit en heeft bij talloze avonden in het land met succes opgetreden en het publiek voor hem weten te winnen. Met volle aandacht en concentratie heeft hij een uitstekende nieuwe act neergezet die het publiek direct boeit, wat resulteert in enthousiaste reacties.
Italiaans

Italiaans

zeer muzikale Italiaanse familie. Al enige jaren vormen de broers Giuseppe en Carmelo en Mario een "Duo /Trio". Toetsen, Gitaar en prachtige zang vormen de basis. De temperamentvolle broers spelen moeiteloos alle muziekstijlen.
Jazz Orkest

Jazz Orkest

Trio the Fox zijn reeds 11 jaar een volledig beroepsorkest waarvan de meeste leden op het conservatorium zijn afgestudeerd. Het orkest werkt voor allerlei gebeurtenissen en evenementen.
Keltische Muziek

Keltische Muziek

De muzikanten van Rapalje met hun wilde haardossen en middeleeuwse kilts creëren door hun enthousiasme en gedrevenheid vlammende energie.
Klassiek

Klassiek

Tijdens hun studie aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag werd door een drietal studentes een trio met de naam Les Etoiles opgericht om achtergrondmuziek te verzorgen op bruiloften, recepties en andere feestelijke gelegenheden.
Klezmerband

Klezmerband

La Gionda speelt liederen en melodieën uit vele streken, Jiddische muziek en Klezmer muziek, Roemeense zigeunermuziek, Ierse ballades, jigs en reels, Nederlandse levensliederen, Franse chansons en nog veel meer.
Koren (Shanty)

Koren (Shanty)

Dit koor brengt een repertoire van vrolijke Nederlandse, Engelse en Duitse shanties (liedjes uit de zeezeiltijd), maar ook vele bekende zeemansliederen die in de havenkroegen werden gezongen.
Looporkest / Dweilorkest

Looporkest / Dweilorkest

De gezellige lichtvoetige dixieland muziek van dit orkest is voor vele gelegenheden en evenementen inzetbaar. Winkelcentra, officiele openingen,ontvangst van gezelschappen die achter de muziek aan gaan naar de locatie, bruiloften en recepties etc.
Musicals

Musicals

Musical vrienden in wisselende samenstellingen brengen een uniek en persoonlijk musical concert. "When Friends come together, magic appears".
Orkest

Orkest

De Heverband is een groep van meer dan 60 enthousiaste topmuzikanten die samen zorgen voor een onvergetelijke show. Heverband beschikt ook over verschillende solisten binnen alle instrumentgroepen.
Percussiegroep

Percussiegroep

De specialiteit van deze showband/ percussiegroep is "de boel op stelten zetten". Door de spectaculaire binnenkomst van een tiental(of meer) percussionisten en een zeer dynamische animator wordt in een oogwenk de locatie omgetoverd tot een feestplek van jewelste.
Pianisten

Pianisten

De bekende Franse pianist Jean Claude heeft na een gedegen opleiding een zo'n geweldig breed repertoire op weten te bouwen, dat varieert van semi-klassiek tot moderne hits, dat hij een speciale klank aan het feest kan toevoegen…!
Popmuziek

Popmuziek

Een optreden van jeWelste zul je niet licht vergeten! Tot de nok toe gevuld met verrassende bewerkingen en virtuoze uitvoeringen van pakkende pop- en rockliedjes en een bundel energie op het podium.
Salonorkest

Salonorkest

Fantastique is een ensemble met een frisse kijk op het salonrepertoire. Dit veelomvattende genre wordt door dit damesgezelschap sprankelend vertolkt. Met verve trakteert Fantastique op een reis door de salonmuziek, 20- en 30-er jaren en het musical- en popdomein.
Saxofonisten

Saxofonisten

Ervaren saxofonist. Voor o.a. recepties/ diners en andere bijzondere gelegenheden. Er kan geheel akoestisch worden gespeeld, of licht versterkt.
Smartlappen

Smartlappen

Betty en Tonnie zijn een lust voor het oog en het oor. De stemmen van deze sociaal bewogen en gedreven Rotterdamse dames gaan door merg en been en door elke betonnen muur.
Spaans

Spaans

Los Embajadores is een akoestisch duo dat Spaanse muziek speelt. De bezetting is gitaar en zang. Zij kunnen als mobiele act de authentieke Spaanse sfeer oproepen bij elk evenement.
Straatmuziek

Straatmuziek

De gezellige lichtvoetige dixielandmuziek van dit orkest is voor vele gelegenheden en evenementen inzetbaar. Winkelcentra, officiele openingen,ontvangst van gezelschappen die achter de muziek aan gaan naar de locatie, bruiloften en recepties etc.
Tiroler Muziek / Acts

Tiroler Muziek / Acts

Voor Früshoppen, Beierse Bierfeesten of Oostenrijkse feestavonden is het Belgisch trio Die "GIPFELFREUNDE" de aangewezen muziek. Zij komen in aangepast tenue Die Lederhosen.
Troubadour

Troubadour

De troubadour is terug! Het op één na oudste beroep is weer even populair als in de middeleeuwen. Toen bracht hij kasteelheren en jonkvrouwen, boeren en knechten in verrukking met zijn ballades. Indertijd op riddertoernooien en in herbergen, nu als grote smaakmaker bij recepties, diners en bruiloften.
Zangeressen

Zangeressen

Tamara greetings from Holland Komt op als echt Hollandse meid in tradionele kledij en deelt tulpen uit aan de gasten...! Vervolgens vindt er een spectaculaire metamorfose plaats tot uitdagende...swingende... diva!!
Zangers

Zangers

Een act van grote klasse en wellicht met "Highclass". Nummers als That’s allright, Burning Love, All Shook Up, Teddy Bear, Johnny Be Good en Don’t be cruel. Maar ook Falling in Love, You Gave Me a Mountain, My Way en vele andere nummers worden op een indrukwekkende wijze gebracht door een artiest die sinds jaar en dag een groot fan en bewonderaar van Elvis is.
Zanggroep

Zanggroep

Op overtuigende wijze wordt u meegesleept door de hartveroverende soul van Aretha Franklin, de aanstekelijke Doo Wop van de Bowsswell Sisters, de knappe staaltjes van de vroege Pointer Sisters maar vooral door de overrompelende sound van de Garlic Sisters zelf.
Zeemansmuziek

Zeemansmuziek

De Beste Stuurlui Deze twee rasmuzikanten hebben alle wereldzeeën bevaren. In de havens - waar ze voor anker gingen - hebben ze de beste muziek geselecteerd om deze op te nemen in hun repertoire.
Zigeunermuziek

Zigeunermuziek

Gipsy Heart Op geheel eigen wijze brengen zij bekende liederen uit de hele wereld. Het is moeilijk te zeggen wat de boventoon voert: de gezelligheid of de virtuositeit waarmee zij de instrumenten bespelen en de prachtige meerstemmige zang daarbij.
Zuidamerikaans

Zuidamerikaans

Sambashows winnen met de dag aan populariteit. Swingende ritmes, prachtige kostuums, spectaculaire hoofdtooien en vooral prachtige lichamen en schuddende billen van de exotische sambadanseressen zijn een lust voor het oog.

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560