Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Akoestische Muziek  
   

Akoestische muziek Bands Band Mobiele Orkesten achtergrondmuziek

DEEPER SHADE Beschrijving DEEPER SHADE speelt mooie akoestische muziek. Met hits uit de sixties tot rocksongs uit de jaren 90. Door het akoestische geluid van DEEPER SHADE is dit duo ideaal voor achtergrondmuziek op bruiloften, diners, recepties, bedrijfsfeesten of andere speciale gelegenheden maar DEEPER SHADE kan ook een knallend feest maken Het eigen geluid vind zijn oorsprong in het jarenlang spelen op diverse podia met hun eigen materiaal. In de covers krijgt de jarenlange podium ervaring een creatieve plek. Niets is zo maar een liedje. Bezieling krijgt de overhand op Uw feest of receptie. DEEPER SHADE past zich aan als een kameleon. Het volume is altijd in de juiste proporties afgestemd op de situatie. Muziek is muziek als er iets gebeurt en dat doet DEEPER SHADE zonder te bedacht te zijn. Ook is het mogelijk om DEEPER SHADE als trio of kwartet te boeken. Origineel uit percussie samengestelde drums (tabla,conga’s,djembe, klankschalen) en contrabas geven de muziek een unieke sound. Indien u wenst zorgt DEEPER SHADE ook voor muziek in de late uurtjes. Bezetting Akoestisch gitaar en 2 vocalen indien gewenst aangevuld met alternatieve drums en/of contrabas. Duur sets Vier sets van 45 minuten Op verzoek muziekfragmenten beschikbaar. RepertoirelijstDEEPER SHADE

Beschrijving
DEEPER SHADE speelt mooie akoestische muziek. Met hits uit de sixties tot rocksongs uit de jaren 90. Door het akoestische geluid van DEEPER SHADE is dit duo ideaal voor achtergrondmuziek op bruiloften, diners, recepties, bedrijfsfeesten of andere speciale gelegenheden maar DEEPER SHADE kan ook een knallend feest maken Het eigen geluid vind zijn oorsprong in het jarenlang spelen op diverse podia met hun eigen materiaal. In de covers krijgt de jarenlange podium ervaring een creatieve plek. Niets is zo maar een liedje. Bezieling krijgt de overhand op Uw feest of receptie. DEEPER SHADE past zich aan als een kameleon. Het volume is altijd in de juiste proporties afgestemd op de situatie. Muziek is muziek als er iets gebeurt en dat doet DEEPER SHADE zonder te bedacht te zijn.

Ook is het mogelijk om DEEPER SHADE als trio of kwartet te boeken. Origineel uit percussie samengestelde drums (tabla,conga’s,djembe, klankschalen) en contrabas geven de muziek een unieke sound. Indien u wenst zorgt DEEPER SHADE ook voor muziek in de late uurtjes.

Bezetting
Akoestisch gitaar en 2 vocalen indien gewenst aangevuld met alternatieve drums en/of contrabas.

Duur sets
Vier sets van 45 minuten

Op verzoek muziekfragmenten beschikbaar.
Repertoirelijst
 

DE SLAMPAMPERS Ze zijn schaamteloos goed! Van Duitsland tot België, Canada, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk,Portugal, Spanje, Zwitserland tot aan Zuid Korea toe heeft dit reizende gezelschap met hun spectaculaire performances, een diepe indruk achtergelaten. The Slampampers combineren Jump & Jive, Doowop, Close Harmony Singing en een verdwaalde Rap met tomeloze energie, onverwachte comedy en liters zweet! Betoverende mannenstemmen, vette blazers en andere muzikale hoogstandjes worden gelardeerd met onvervalste slapstick, ongeplande acrobatiek en andere gênante momenten. De drie wise guys van The Slampampers zijn zowel uitstekende muzikanten als geweldige komedianten. Ze hebben zich ontwikkeld tot ervaren entertainers die spelen in zowel theaters als op festivals en andere events, op straat en desnoods bij u in de huiskamer; Akoestisch, versterkt, mobiel of op een podium: they come in peace! Swingende muziek doorspekt met absurde acts. Daarbij zichzelf en elkaar niet ontziend en de sterren van de hemel spelend.DE SLAMPAMPERS

Ze zijn schaamteloos goed!
Van Duitsland tot België, Canada, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk,Portugal, Spanje, Zwitserland tot aan Zuid Korea toe heeft dit reizende gezelschap met hun spectaculaire performances, een diepe indruk achtergelaten. The Slampampers combineren Jump & Jive, Doowop, Close Harmony Singing en een verdwaalde Rap met tomeloze energie, onverwachte comedy en liters zweet! Betoverende mannenstemmen, vette blazers en andere muzikale hoogstandjes worden gelardeerd met onvervalste slapstick, ongeplande acrobatiek en andere gênante momenten. De drie wise guys van The Slampampers zijn zowel uitstekende muzikanten als geweldige komedianten. Ze hebben zich ontwikkeld tot ervaren entertainers die spelen in zowel theaters als op festivals en andere events, op straat en desnoods bij u in de huiskamer; Akoestisch, versterkt, mobiel of op een podium: they come in peace! Swingende muziek doorspekt met absurde acts. Daarbij zichzelf en elkaar niet ontziend en de sterren van de hemel spelend.

Mr. Muggin ‘Buzz Base: Een ambitieuze bassist en leadzanger met z’n foute teksten. Dr. Alban Jive: Een superdeluxe drummer. Een beetje afwezig misschien? Mr. Lonny Love: Een saxofoon virtuoos die wel veel aandacht nodig heeft. Just give these guys a break and let them mess around. Your audience will love 'em.Mr. Muggin ‘Buzz Base:
Een ambitieuze bassist en
leadzanger met z’n foute teksten.
Dr. Alban Jive:
Een superdeluxe drummer. Een
beetje afwezig misschien?
Mr. Lonny Love:
Een saxofoon virtuoos die wel veel aandacht nodig heeft. Just give these guys a break and let them mess around. Your audience will love `em.


Zoekt u een stukje muziek wat niet overheersend en uiterst geschikt is als achtergrondmuziek. Dan bent u bij Outevents aan het juiste adres. Door jaren ervaring met de juiste muzikanten heeft Outevents een zeer goede naam opgebouwd. mobiele loop / orkesten dixieland orkest of akoestische muziek, Outevents is met alle soorten achtergrondmuziek bekend. Geschikt voor winkelcentrum, receptie, bedrijfsfeest, personeelsfeest, huwelijksfeest, bruiloft/trouwfeest, verjaardag, tuinfeest of diner dansant. Altijd de juiste achtergrond bij het feest wat u geeft. Organisatie en goed overleg met de cliënt waar opgetreden moet worden staat hoog in het vaandel. Zodat het voor beide partijen duidelijk is wat er gaat gebeuren.

DUO BAKBOORD De zeewaardige landrotten van DUO BAKBOORD bezingen het harde leven ver van de kade, waar de geliefde (hopelijk) nog steeds op hen wacht. Zeemansliederen lopen maar zelden goed af: het duo garandeert minimaal één slachtoffer per lied én een bijzonder hoog meezinggehalte! Hans de Cock gaf jarenlang gitaarlessen en volgde daarnaast accordeon- en zanglessen. Hij speelde veel zigeunerjazz, musette en pop. André van Son speelde contrabas en basgitaar in verschillende groepen met uiteenlopende muziekstijlen als jazz, pop, latin en wereldmuziek. Beide zijn meer dan 15 jaar fulltime optredend artiest, de laatste jaren  vooral in akoestische formaties. Hans treedt ook veel op als solist. Zij spelen overwegend onversterkt maar beschikken ook over een kleine geluidsinstallatie  Meer informatie www.hansdecock.nl Prijs op aanvraag.DUO BAKBOORD

De zeewaardige landrotten van DUO BAKBOORD bezingen het harde leven ver van de kade, waar de geliefde (hopelijk) nog steeds op hen wacht. Zeemansliederen lopen maar zelden goed af: het duo garandeert minimaal één slachtoffer per lied én een bijzonder hoog meezinggehalte!

Hans de Cock gaf jarenlang gitaarlessen en volgde daarnaast accordeon- en zanglessen. Hij speelde veel zigeunerjazz, musette en pop.

André van Son speelde contrabas en basgitaar in verschillende groepen met uiteenlopende muziekstijlen als jazz, pop, latin en wereldmuziek.

Beide zijn meer dan 15 jaar fulltime optredend artiest, de laatste jaren  vooral in akoestische formaties. Hans treedt ook veel op als solist. Zij spelen overwegend onversterkt maar beschikken ook over een kleine geluidsinstallatie 

Prijs op aanvraag.

DUO/TRIO INDACO Giuseppe, Carmelo en Mario ‘’ INDACO ‘’ komen uit een zeer muzikale Italiaanse familie. Al enige jaren vormen de broers Giuseppe en Carmelo en Mario ‘’Indaco een ‘’Duo /Trio’’. Toetsen, Gitaar en prachtige zang vormen de basis. De temperamentvolle broers spelen moeiteloos alle muziekstijlen. Van puur Italiaans tot modern repertoire. Het avondvullende programma en geluidsvolume wordt steeds aangepast aan de wens van de gasten. Daardoor is het ‘’Duo/Trio’’ inzetbaar op de meest uiteenlopende gelegenheden,waar een uitstekende muzikale basis gewenst is.DUO/TRIO INDACO

Giuseppe, Carmelo en Mario ‘’ INDACO ‘’ komen uit een zeer muzikale Italiaanse familie. Al enige jaren vormen de broers Giuseppe en Carmelo en Mario ‘’Indaco een ‘’Duo /Trio’’. Toetsen, Gitaar en prachtige zang vormen de basis. De temperamentvolle broers spelen moeiteloos alle muziekstijlen. Van puur Italiaans tot modern repertoire. Het avondvullende programma en geluidsvolume wordt steeds aangepast aan de wens van de gasten. Daardoor is het ‘’Duo/Trio’’ inzetbaar op de meest uiteenlopende gelegenheden,waar een uitstekende muzikale basis gewenst is.

Funfare is een minifanfare met veel humor, theater, up-to-date muziekjes en Hollandse liedjes. Een visueel en muzikaal zeer opvallende en muzikale act. De aankleding is bont met stijl en een knipoog. De muziek tijdens het marcheren bestaat uit lekkere house grooves; voortdurend voorzien van “silly walks” en komische misverstanden. Regelmatig wordt op de plaats gerust, waarbij vrolijke liedjes ten gehore worden gebracht. De uitstraling is vrolijk en bijzonder vermakelijk en heeft alles mee voor een gezellige sfeer. Buiten of binnen en voor jong en oud. Optreden: akoestisch – mobiel 4 x 45 minuten.Funfare is een minifanfare met veel humor, theater, up-to-date muziekjes en Hollandse liedjes. Een visueel en muzikaal zeer opvallende en muzikale act. De aankleding is bont met stijl en een knipoog. De muziek tijdens het marcheren bestaat uit lekkere house grooves; voortdurend voorzien van “silly walks” en komische misverstanden. Regelmatig wordt op de plaats gerust, waarbij vrolijke liedjes ten gehore worden gebracht. De uitstraling is vrolijk en bijzonder vermakelijk en heeft alles mee voor een gezellige sfeer. Buiten of binnen en voor jong en oud.
Optreden: akoestisch – mobiel 4 x 45 minuten.

HIERONYMUS Ooit speelde deze muzikant in een straatorkest. Maar op een kwade dag hingen zijn medemuzikanten alle instrumenten om zijn nek en verdwenen spoorslags het café in. Sindsdien doet hij het helemaal alleen. Al met al is hij er volop in geslaagd de herinnering aan Nikkelen Nelis te doen herleven, al zou Hiernoymus Hieronymus niet zijn geweest als hij niet geprobeerd had extra instrumenten mee te nemen. Hij zingt op z’n Nederlands. Sommige liedjes heeft hij zelf geschreven, vertaald of bewerkt. De meeste liedjes kan iedereen zo mee zingen, dus een “workshop” op straat is zo gepiept.  Tijd 4 x 45 minutenHIERONYMUS Ooit speelde deze muzikant in een straatorkest. Maar op een kwade dag hingen zijn medemuzikanten alle instrumenten om zijn nek en verdwenen spoorslags het café in. Sindsdien doet hij het helemaal alleen. Al met al is hij er volop in geslaagd de herinnering aan Nikkelen Nelis te doen herleven, al zou Hiernoymus Hieronymus niet zijn geweest als hij niet geprobeerd had extra instrumenten mee te nemen. Hij zingt op z’n Nederlands. Sommige liedjes heeft hij zelf geschreven, vertaald of bewerkt. De meeste liedjes kan iedereen zo mee zingen, dus een “workshop” op straat is zo gepiept. 

Tijd 4 x 45 minuten


Jan Staes Gewapend met gitaar, mondharmonica en stem, speelt Jan Staes gekende liedjes op elke gelegenheid. Een zeer variërend repertoire. Van Dorus tot Frans Bauer, volks en country, soms een eigen tekst op een bekende melodie, zeg maar een muzikale parodie. Ook een Duitse of een Franse avond kan opgeluisterd worden en dit in aangepaste kledij. Beschikbare tijd: max. 4u.Jan Staes
Gewapend met gitaar, mondharmonica en stem, speelt Jan Staes gekende liedjes op elke gelegenheid. Een zeer variërend repertoire. Van Dorus tot Frans Bauer, volks en country, soms een eigen tekst op een bekende melodie, zeg maar een muzikale parodie. Ook een Duitse of een Franse avond kan opgeluisterd worden en dit in aangepaste kledij.

Beschikbare tijd: max. 4u. 

Muziek

30 er jaren muziek

30 er jaren muziek

Vanuit een rokerige hoek loopt plotseling een vrouw het licht in. Het orkest houdt in en het wordt stiller in de zaal. Ze loopt recht op je af, tussen haar knalrode lippen houdt ze een sigaret geklemd. Met één oogopslag vraagt ze je om een vuurtje. Het wordt nog stiller.....
70's en 80's

70's en 80's

Soulzanger John Smith staat voor 100 % soul en blues. Optreden, zingen voor publiek. Het is zijn lust en zijn leven. Als oude rot in het vak heeft hij in zowel het binnen- als buitenland gerenommeerde podia mogen betreden.
Accordeonist

Accordeonist

Van oud's her is de accordeon het meest aansprekende instrument voor feesten en partijen. Vroeger hadden de mensen immers geen elektronische muziek.
Afrikaanse Muziek

Afrikaanse Muziek

Yusuf Mohammed Nuweku wordt geboren op 15 oktober 1963 in Bolgatanga, een plaatsje in het noorden van c. In zijn -hoofdzakelijk Ewe- familie is muziek maken net zo gewoon als eten en drinken.
Akoestische Muziek

Akoestische Muziek

DEEPER SHADE speelt mooie akoestische muziek. Met hits uit de sixties tot rocksongs uit de jaren 90. Door het akoestische geluid van DEEPER SHADE is dit duo ideaal voor achtergrondmuziek op bruiloften, diners, recepties, bedrijfsfeesten of andere speciale gelegenheden.
Amsterdams

Amsterdams

Onze Ras echte geboren Amsterdamse zanger Ed. Geboren in de jordaan en opgegroeid met Amsterdamse Jordanese muziek is het toppunt van gezelligheid!!!
Bekende Artiesten

Bekende Artiesten

Een godvergeten soulstem bezit hij. Eentje die doet denken aan die van Michael Jackson in zijn goede jaren. Anders dan The King of Pop is Alain Clark - inmiddels 28 - echter wel volwassen geworden.
Luister maar.
Blaaskapel

Blaaskapel

Een Blaaskapel, looporkest of boerenkapel is een groep mensen die zowel muzikaliteit als sfeer en gezelligheid hoog in het vaandel hebben staan, en die van uw feest een nog groter feest maakt. Uiterst geschikt is een looporkest voor uw winkelcentrum of braderie.
Dance

Dance

Wie kent niet deze mega dance-acts? De internationale hit-successen als: "No Limits", "Dreams" en natuurlijk "Sex On The Beach".... liggen bij iedereen nog als de dag van gisteren in het geheugen.
Deejay

Deejay

Mocht u voor uw feest alleen een DJ nodig hebben dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij verzorgen voor elk feest de gepaste DJ. Hieronder ziet u een aantal verschillende DJ's die wij zoal standaard beschikbaar hebben.
Discotheek

Discotheek

De meest swingende Dance Classics Show van het nieuwe millennium, maar met een knipoog naar de vorige eeuw. Nummers van The Tramps, Grease, Wham, Doe Maar en vele andere grote hits uit de jaren 70, 80 en 90 van de vorige eeuw.
Dixielandmuziek

Dixielandmuziek

De gezellige lichtvoetige dixielandmuziek van dit orkest is voor vele gelegenheden en evenementen inzetbaar. Winkelcentra, officiele openingen, locatie, bruiloften en recepties etc.
Doedelzakspeler

Doedelzakspeler

Overal waar feestelijkheden zijn, is muziek van de Schotse doedelzak op zijn plaats. Huwelijk verjaardag, braderie, een markt of een opening, de doedelzakmuziek geeft elke gelegenheid een bijzonder cachet.
Draaiorgel

Draaiorgel

Met een van zijn kleine draaiorgeltjes neemt de orgelspeler u even mee terug naar vroeger: naar de tijd dat de melkboer nog met paard en wagen door de straten reed, de mensen nog tijd hadden voor een praatje... De tijd waar alleen nog onze opa's en oma's het over hebben.
Duitse Muziek

Duitse Muziek

Haymo heeft bijna 40 jaar buhne-ervaring. Hij speelde in een Big-band, een Classic-dance-band, een nederlandse-Hit-band, een Country-band, een Wiener Schrammel-Quintett en een Tiroler Blaskapelle.
Franse Muziek

Franse Muziek

Deze in Frankrijk geboren muzikant weet de echte Franse sfeer op te roepen…! Mobiel zal hij door de door u gewenste ruimte, op bijzonder vaardige wijze de accordeonklanken laten weerklinken! Zijn uitstraling is enorm, want niet alleen zijn hele sprankelende Franse “outfit” is van een professionele klasse…
Gitarist

Gitarist

Humphrey is een ervaren artiest en veelzijdig entertainer. Gitarist en zanger die moeiteloos elk feest tot een succes weet te maken. Evergreens, soul, reggae, rock&roll en ballads.
Griekse Muziek

Griekse Muziek

Voor themafeesten of om vakantiesfeer van Griekenland nog eens op te roepen is dit Griekse duo perfect. Zij spelen als authentieke Grieken de bekende en minder bekende ballades.
Harpiste

Harpiste

Klaartje Broers heeft jarenlange ervaring als harpiste en entertainer. Zij speelt achtergrondmuziek, waarbij zij desgevraagd zelf zingt. Haar repertoire omvat bekende klassieke melodieën, musicalnummers, Ierse en Schotse volksmuziek, Nederlandse liedjes enz.
Hollands

Hollands

Jeffrey is al vele jaren bekend in het Zoetermeerse uitgaanscircuit en heeft bij talloze avonden in het land met succes opgetreden en het publiek voor hem weten te winnen. Met volle aandacht en concentratie heeft hij een uitstekende nieuwe act neergezet die het publiek direct boeit, wat resulteert in enthousiaste reacties.
Italiaans

Italiaans

zeer muzikale Italiaanse familie. Al enige jaren vormen de broers Giuseppe en Carmelo en Mario een "Duo /Trio". Toetsen, Gitaar en prachtige zang vormen de basis. De temperamentvolle broers spelen moeiteloos alle muziekstijlen.
Jazz Orkest

Jazz Orkest

Trio the Fox zijn reeds 11 jaar een volledig beroepsorkest waarvan de meeste leden op het conservatorium zijn afgestudeerd. Het orkest werkt voor allerlei gebeurtenissen en evenementen.
Keltische Muziek

Keltische Muziek

De muzikanten van Rapalje met hun wilde haardossen en middeleeuwse kilts creëren door hun enthousiasme en gedrevenheid vlammende energie.
Klassiek

Klassiek

Tijdens hun studie aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag werd door een drietal studentes een trio met de naam Les Etoiles opgericht om achtergrondmuziek te verzorgen op bruiloften, recepties en andere feestelijke gelegenheden.
Klezmerband

Klezmerband

La Gionda speelt liederen en melodieën uit vele streken, Jiddische muziek en Klezmer muziek, Roemeense zigeunermuziek, Ierse ballades, jigs en reels, Nederlandse levensliederen, Franse chansons en nog veel meer.
Koren (Shanty)

Koren (Shanty)

Dit koor brengt een repertoire van vrolijke Nederlandse, Engelse en Duitse shanties (liedjes uit de zeezeiltijd), maar ook vele bekende zeemansliederen die in de havenkroegen werden gezongen.
Looporkest / Dweilorkest

Looporkest / Dweilorkest

De gezellige lichtvoetige dixieland muziek van dit orkest is voor vele gelegenheden en evenementen inzetbaar. Winkelcentra, officiele openingen,ontvangst van gezelschappen die achter de muziek aan gaan naar de locatie, bruiloften en recepties etc.
Musicals

Musicals

Musical vrienden in wisselende samenstellingen brengen een uniek en persoonlijk musical concert. "When Friends come together, magic appears".
Orkest

Orkest

De Heverband is een groep van meer dan 60 enthousiaste topmuzikanten die samen zorgen voor een onvergetelijke show. Heverband beschikt ook over verschillende solisten binnen alle instrumentgroepen.
Percussiegroep

Percussiegroep

De specialiteit van deze showband/ percussiegroep is "de boel op stelten zetten". Door de spectaculaire binnenkomst van een tiental(of meer) percussionisten en een zeer dynamische animator wordt in een oogwenk de locatie omgetoverd tot een feestplek van jewelste.
Pianisten

Pianisten

De bekende Franse pianist Jean Claude heeft na een gedegen opleiding een zo'n geweldig breed repertoire op weten te bouwen, dat varieert van semi-klassiek tot moderne hits, dat hij een speciale klank aan het feest kan toevoegen…!
Popmuziek

Popmuziek

Een optreden van jeWelste zul je niet licht vergeten! Tot de nok toe gevuld met verrassende bewerkingen en virtuoze uitvoeringen van pakkende pop- en rockliedjes en een bundel energie op het podium.
Salonorkest

Salonorkest

Fantastique is een ensemble met een frisse kijk op het salonrepertoire. Dit veelomvattende genre wordt door dit damesgezelschap sprankelend vertolkt. Met verve trakteert Fantastique op een reis door de salonmuziek, 20- en 30-er jaren en het musical- en popdomein.
Saxofonisten

Saxofonisten

Ervaren saxofonist. Voor o.a. recepties/ diners en andere bijzondere gelegenheden. Er kan geheel akoestisch worden gespeeld, of licht versterkt.
Smartlappen

Smartlappen

Betty en Tonnie zijn een lust voor het oog en het oor. De stemmen van deze sociaal bewogen en gedreven Rotterdamse dames gaan door merg en been en door elke betonnen muur.
Spaans

Spaans

Los Embajadores is een akoestisch duo dat Spaanse muziek speelt. De bezetting is gitaar en zang. Zij kunnen als mobiele act de authentieke Spaanse sfeer oproepen bij elk evenement.
Straatmuziek

Straatmuziek

De gezellige lichtvoetige dixielandmuziek van dit orkest is voor vele gelegenheden en evenementen inzetbaar. Winkelcentra, officiele openingen,ontvangst van gezelschappen die achter de muziek aan gaan naar de locatie, bruiloften en recepties etc.
Tiroler Muziek / Acts

Tiroler Muziek / Acts

Voor Früshoppen, Beierse Bierfeesten of Oostenrijkse feestavonden is het Belgisch trio Die "GIPFELFREUNDE" de aangewezen muziek. Zij komen in aangepast tenue Die Lederhosen.
Troubadour

Troubadour

De troubadour is terug! Het op één na oudste beroep is weer even populair als in de middeleeuwen. Toen bracht hij kasteelheren en jonkvrouwen, boeren en knechten in verrukking met zijn ballades. Indertijd op riddertoernooien en in herbergen, nu als grote smaakmaker bij recepties, diners en bruiloften.
Zangeressen

Zangeressen

Tamara greetings from Holland Komt op als echt Hollandse meid in tradionele kledij en deelt tulpen uit aan de gasten...! Vervolgens vindt er een spectaculaire metamorfose plaats tot uitdagende...swingende... diva!!
Zangers

Zangers

Een act van grote klasse en wellicht met "Highclass". Nummers als That’s allright, Burning Love, All Shook Up, Teddy Bear, Johnny Be Good en Don’t be cruel. Maar ook Falling in Love, You Gave Me a Mountain, My Way en vele andere nummers worden op een indrukwekkende wijze gebracht door een artiest die sinds jaar en dag een groot fan en bewonderaar van Elvis is.
Zanggroep

Zanggroep

Op overtuigende wijze wordt u meegesleept door de hartveroverende soul van Aretha Franklin, de aanstekelijke Doo Wop van de Bowsswell Sisters, de knappe staaltjes van de vroege Pointer Sisters maar vooral door de overrompelende sound van de Garlic Sisters zelf.
Zeemansmuziek

Zeemansmuziek

De Beste Stuurlui Deze twee rasmuzikanten hebben alle wereldzeeën bevaren. In de havens - waar ze voor anker gingen - hebben ze de beste muziek geselecteerd om deze op te nemen in hun repertoire.
Zigeunermuziek

Zigeunermuziek

Gipsy Heart Op geheel eigen wijze brengen zij bekende liederen uit de hele wereld. Het is moeilijk te zeggen wat de boventoon voert: de gezelligheid of de virtuositeit waarmee zij de instrumenten bespelen en de prachtige meerstemmige zang daarbij.
Zuidamerikaans

Zuidamerikaans

Sambashows winnen met de dag aan populariteit. Swingende ritmes, prachtige kostuums, spectaculaire hoofdtooien en vooral prachtige lichamen en schuddende billen van de exotische sambadanseressen zijn een lust voor het oog.

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560