Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Amsterdams  
   

Amsterdamse avond zanger zangeres accordeon jordanese muziek

Amsterdamse / Hollandse Jordanese avond Een Amsterdamse avond / show is niet zo maar een avond. Bij een amsterdamse avond moet u het gevoel krijgen dat u zich in de ouderwetse sfeer van amsterdam bevindt. Wat dacht u van die heerlijke jordanese feestmedley's of de liedjes over de oude westertoren en aan die amsterdamse grachten. Heerlijk gewoon om naar te luisteren. Een amsterdamse avond met hollandse muziek over amsterdam is natuurlijk het toppunt van gezelligheid,vooral als er jordanese muziek, accordeon muziek en een echte amsterdammer of amsterdamse zanger/zangeres of accordeonist / accordeonisten die de kneepjes van het vak kennen en het amsterdamse gevoel het best kunnen overbrengen. Het is namelijk de kunst om op een Amsterdamse / hollandse avond het gevoelvan amsterdamse muziek over te kunnen brengen. En alleen dan kan het een echt amsterdams feest worden. Want amsterdam heeft het!!!Amsterdamse / Hollandse Jordanese avond

Een Amsterdamse avond / show is niet zo maar een avond. Bij een amsterdamse avond moet u het gevoel krijgen dat u zich in de ouderwetse sfeer van amsterdam bevindt. Wat dacht u van die heerlijke jordanese feestmedley's of de liedjes over de oude westertoren en aan die amsterdamse grachten. Heerlijk gewoon om naar te luisteren. Een amsterdamse avond met hollandse muziek over amsterdam is natuurlijk het toppunt van gezelligheid,vooral als er jordanese muziek, accordeon muziek en een echte amsterdammer of amsterdamse zanger/zangeres of accordeonist / accordeonisten die de kneepjes van het vak kennen en het amsterdamse gevoel het best kunnen overbrengen. Het is namelijk de kunst om op een Amsterdamse / hollandse avond het gevoelvan amsterdamse muziek over te kunnen brengen. En alleen dan kan het een echt amsterdams feest worden. Want amsterdam heeft het!!!

Amsterdamse zanger Ed Onze Ras echte geboren Amsterdamse zanger Ed. Geboren in de jordaan en opgegroeid met Amsterdamse Jordanese muziek is het toppunt van gezelligheid!!! Amsterdamse zanger Ed zingt amsterdamse liederen zoals de voet van die oude wester en aan die Amsterdamse grachten En ben je in de jordaan geboren Mokum heeft het en vele andere. Amsterdamse zanger Ed weet op de juist wijze het amsterdamse avond gevoel over te brengen. Het kan ook niet anders als je zelf Amsterdammer bent en dan ook nog jordanees. Naast het Amsterdamse repertoire zing Amsterdamse zanger Ed natuurlijk ook de gewone nederlandse liederen op de avond als u dat wil. Zoals repertoire van Andrè Hazes, Frans Bauer, Willy Alberti en vele andere... Dus voor een echte Amsterdamse / jordanese of hollandse avond moet u bij Amsterdamse zanger Ed wezen. Optreden 45 tot 60 minuten.Amsterdamse zanger Ed

Onze Ras echte geboren Amsterdamse zanger Ed. Geboren in de jordaan en opgegroeid met Amsterdamse Jordanese muziek is het toppunt van gezelligheid!!! Amsterdamse zanger Ed zingt amsterdamse liederen zoals de voet van die oude wester en aan die Amsterdamse grachten En ben je in de jordaan geboren Mokum heeft het en vele andere. Amsterdamse zanger Ed weet op de juist wijze het amsterdamse avond gevoel over te brengen. Het kan ook niet anders als je zelf Amsterdammer bent en dan ook nog jordanees. Naast het Amsterdamse repertoire zing Amsterdamse zanger Ed natuurlijk ook de gewone nederlandse liederen op de avond als u dat wil. Zoals repertoire van Andrè Hazes, Frans Bauer, Willy Alberti en vele andere... Dus voor een echte Amsterdamse / jordanese of hollandse avond moet u bij Amsterdamse zanger Ed wezen.

Optreden 45 tot 60 minuten.

Amsterdamse accordeonist Arthur Accordeonist Arthur Is ook een Amsterdamse muzikant die op heerlijke wijze een amsterdamse avond kan aankleden. Bij Arthur voelt u zich gelijk amsterdammer luistert u maar eens naar de muziek fragmenten van Amsterdamse arthur. Als uw u ogen dicht doet en hoort hem het amsterdamse repertoire spelen dan voelt u gelijk de zweer wat amsterdamse muziek zo bijzonder maakt. Arthur speel al van af zijn zevende jaar en weet daarom goed hoe je jordanese muziek moet spelen. En Arthur laat het u zelfs voelen. Want nogmaals Amsterdamse muziek maken is een kunst! Maar Amsterdamse muziek overbrengen door gevoel is pas echte kunst. Luistert u maar eens naar Arthur's opgenomen muziekfragmenten. Arthur speelt natuurlijk ook franse musettes en weense wals melancholische zeemansliederen op de accordeon. U vraagt maar en Arthur speelt het.Amsterdamse accordeonist Arthur

Accordeonist Arthur Is ook een Amsterdamse muzikant die op heerlijke wijze een amsterdamse avond kan aankleden. Bij Arthur voelt u zich gelijk amsterdammer luistert u maar eens naar de muziek fragmenten van Amsterdamse arthur. Als uw u ogen dicht doet en hoort hem het amsterdamse repertoire spelen dan voelt u gelijk de zweer wat amsterdamse muziek zo bijzonder maakt. Arthur speel al van af zijn zevende jaar en weet daarom goed hoe je jordanese muziek moet spelen. En Arthur laat het u zelfs voelen. Want nogmaals Amsterdamse muziek maken is een kunst! Maar Amsterdamse muziek overbrengen door gevoel is pas echte kunst. Luistert u maar eens naar Arthur's opgenomen muziekfragmenten. Arthur speelt natuurlijk ook franse musettes en weense wals melancholische zeemansliederen op de accordeon. U vraagt maar en Arthur speelt het.

Op verzoek muziekfragmenten beschikbaar.

Amsterdamse zangeres Ans Ans is een rasechte Amsterdamse zangeres die als geen ander in staat is om het Amsterdamse repertoire te zingen. Aan de voet van die oude Wester, Oh Johnny en de Jordaanwals zijn van die klassiekers die Ans ten gehore brengt tijdens feesten en partijen. Deze oer-Amsterdamse smartlappenkoningin laat de harten van het publiek sneller kloppen. Als geen ander weet Ans emoties van het publiek los te maken met liedjes uit de Amsterdamse Jordaan. Haar optreden zal u enorm veel plezier geven, het komt recht uit haar hart en de Jordaan. Ans wordt ook wel de tweede Tante Leen en 'De Parel van de Jordaan' genoemd! Natuurlijk is iedereen uniek zo ook Ans. Met haar bijzonder krachtige stemgeluid weet zij ontroerende en vrolijke liedjes op een unieke manier neer te zetten. Luistert u maar een de muziekfragmenten van ans om kippenvel van te krijgen. Amsterdamse Ans heeft het!!! Optreden: Vanaf 30 minuten. Op verzoek muziekfragmenten beschikbaar. Prijs op aanvraagAmsterdamse zangeres Ans

Ans is een rasechte Amsterdamse zangeres die als geen ander in staat is om het Amsterdamse repertoire te zingen. Aan de voet van die oude Wester, Oh Johnny en de Jordaanwals zijn van die klassiekers die Ans ten gehore brengt tijdens feesten en partijen. Deze oer-Amsterdamse smartlappenkoningin laat de harten van het publiek sneller kloppen. Als geen ander weet Ans emoties van het publiek los te maken met liedjes uit de Amsterdamse Jordaan. Haar optreden zal u enorm veel plezier geven, het komt recht uit haar hart en de Jordaan. Ans wordt ook wel de tweede Tante Leen en 'De Parel van de Jordaan' genoemd! Natuurlijk is iedereen uniek zo ook Ans. Met haar bijzonder krachtige stemgeluid weet zij ontroerende en vrolijke liedjes op een unieke manier neer te zetten. Luistert u maar een de muziekfragmenten van ans om kippenvel van te krijgen. Amsterdamse Ans heeft het!!!

Optreden: Vanaf 30 minuten.

Op verzoek muziekfragmenten beschikbaar.

Prijs op aanvraag.  
 

Muziek

30 er jaren muziek

30 er jaren muziek

Vanuit een rokerige hoek loopt plotseling een vrouw het licht in. Het orkest houdt in en het wordt stiller in de zaal. Ze loopt recht op je af, tussen haar knalrode lippen houdt ze een sigaret geklemd. Met één oogopslag vraagt ze je om een vuurtje. Het wordt nog stiller.....
70's en 80's

70's en 80's

Soulzanger John Smith staat voor 100 % soul en blues. Optreden, zingen voor publiek. Het is zijn lust en zijn leven. Als oude rot in het vak heeft hij in zowel het binnen- als buitenland gerenommeerde podia mogen betreden.
Accordeonist

Accordeonist

Van oud's her is de accordeon het meest aansprekende instrument voor feesten en partijen. Vroeger hadden de mensen immers geen elektronische muziek.
Afrikaanse Muziek

Afrikaanse Muziek

Yusuf Mohammed Nuweku wordt geboren op 15 oktober 1963 in Bolgatanga, een plaatsje in het noorden van c. In zijn -hoofdzakelijk Ewe- familie is muziek maken net zo gewoon als eten en drinken.
Akoestische Muziek

Akoestische Muziek

DEEPER SHADE speelt mooie akoestische muziek. Met hits uit de sixties tot rocksongs uit de jaren 90. Door het akoestische geluid van DEEPER SHADE is dit duo ideaal voor achtergrondmuziek op bruiloften, diners, recepties, bedrijfsfeesten of andere speciale gelegenheden.
Amsterdams

Amsterdams

Onze Ras echte geboren Amsterdamse zanger Ed. Geboren in de jordaan en opgegroeid met Amsterdamse Jordanese muziek is het toppunt van gezelligheid!!!
Bekende Artiesten

Bekende Artiesten

Een godvergeten soulstem bezit hij. Eentje die doet denken aan die van Michael Jackson in zijn goede jaren. Anders dan The King of Pop is Alain Clark - inmiddels 28 - echter wel volwassen geworden.
Luister maar.
Blaaskapel

Blaaskapel

Een Blaaskapel, looporkest of boerenkapel is een groep mensen die zowel muzikaliteit als sfeer en gezelligheid hoog in het vaandel hebben staan, en die van uw feest een nog groter feest maakt. Uiterst geschikt is een looporkest voor uw winkelcentrum of braderie.
Dance

Dance

Wie kent niet deze mega dance-acts? De internationale hit-successen als: "No Limits", "Dreams" en natuurlijk "Sex On The Beach".... liggen bij iedereen nog als de dag van gisteren in het geheugen.
Deejay

Deejay

Mocht u voor uw feest alleen een DJ nodig hebben dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij verzorgen voor elk feest de gepaste DJ. Hieronder ziet u een aantal verschillende DJ's die wij zoal standaard beschikbaar hebben.
Discotheek

Discotheek

De meest swingende Dance Classics Show van het nieuwe millennium, maar met een knipoog naar de vorige eeuw. Nummers van The Tramps, Grease, Wham, Doe Maar en vele andere grote hits uit de jaren 70, 80 en 90 van de vorige eeuw.
Dixielandmuziek

Dixielandmuziek

De gezellige lichtvoetige dixielandmuziek van dit orkest is voor vele gelegenheden en evenementen inzetbaar. Winkelcentra, officiele openingen, locatie, bruiloften en recepties etc.
Doedelzakspeler

Doedelzakspeler

Overal waar feestelijkheden zijn, is muziek van de Schotse doedelzak op zijn plaats. Huwelijk verjaardag, braderie, een markt of een opening, de doedelzakmuziek geeft elke gelegenheid een bijzonder cachet.
Draaiorgel

Draaiorgel

Met een van zijn kleine draaiorgeltjes neemt de orgelspeler u even mee terug naar vroeger: naar de tijd dat de melkboer nog met paard en wagen door de straten reed, de mensen nog tijd hadden voor een praatje... De tijd waar alleen nog onze opa's en oma's het over hebben.
Duitse Muziek

Duitse Muziek

Haymo heeft bijna 40 jaar buhne-ervaring. Hij speelde in een Big-band, een Classic-dance-band, een nederlandse-Hit-band, een Country-band, een Wiener Schrammel-Quintett en een Tiroler Blaskapelle.
Franse Muziek

Franse Muziek

Deze in Frankrijk geboren muzikant weet de echte Franse sfeer op te roepen…! Mobiel zal hij door de door u gewenste ruimte, op bijzonder vaardige wijze de accordeonklanken laten weerklinken! Zijn uitstraling is enorm, want niet alleen zijn hele sprankelende Franse “outfit” is van een professionele klasse…
Gitarist

Gitarist

Humphrey is een ervaren artiest en veelzijdig entertainer. Gitarist en zanger die moeiteloos elk feest tot een succes weet te maken. Evergreens, soul, reggae, rock&roll en ballads.
Griekse Muziek

Griekse Muziek

Voor themafeesten of om vakantiesfeer van Griekenland nog eens op te roepen is dit Griekse duo perfect. Zij spelen als authentieke Grieken de bekende en minder bekende ballades.
Harpiste

Harpiste

Klaartje Broers heeft jarenlange ervaring als harpiste en entertainer. Zij speelt achtergrondmuziek, waarbij zij desgevraagd zelf zingt. Haar repertoire omvat bekende klassieke melodieën, musicalnummers, Ierse en Schotse volksmuziek, Nederlandse liedjes enz.
Hollands

Hollands

Jeffrey is al vele jaren bekend in het Zoetermeerse uitgaanscircuit en heeft bij talloze avonden in het land met succes opgetreden en het publiek voor hem weten te winnen. Met volle aandacht en concentratie heeft hij een uitstekende nieuwe act neergezet die het publiek direct boeit, wat resulteert in enthousiaste reacties.
Italiaans

Italiaans

zeer muzikale Italiaanse familie. Al enige jaren vormen de broers Giuseppe en Carmelo en Mario een "Duo /Trio". Toetsen, Gitaar en prachtige zang vormen de basis. De temperamentvolle broers spelen moeiteloos alle muziekstijlen.
Jazz Orkest

Jazz Orkest

Trio the Fox zijn reeds 11 jaar een volledig beroepsorkest waarvan de meeste leden op het conservatorium zijn afgestudeerd. Het orkest werkt voor allerlei gebeurtenissen en evenementen.
Keltische Muziek

Keltische Muziek

De muzikanten van Rapalje met hun wilde haardossen en middeleeuwse kilts creëren door hun enthousiasme en gedrevenheid vlammende energie.
Klassiek

Klassiek

Tijdens hun studie aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag werd door een drietal studentes een trio met de naam Les Etoiles opgericht om achtergrondmuziek te verzorgen op bruiloften, recepties en andere feestelijke gelegenheden.
Klezmerband

Klezmerband

La Gionda speelt liederen en melodieën uit vele streken, Jiddische muziek en Klezmer muziek, Roemeense zigeunermuziek, Ierse ballades, jigs en reels, Nederlandse levensliederen, Franse chansons en nog veel meer.
Koren (Shanty)

Koren (Shanty)

Dit koor brengt een repertoire van vrolijke Nederlandse, Engelse en Duitse shanties (liedjes uit de zeezeiltijd), maar ook vele bekende zeemansliederen die in de havenkroegen werden gezongen.
Looporkest / Dweilorkest

Looporkest / Dweilorkest

De gezellige lichtvoetige dixieland muziek van dit orkest is voor vele gelegenheden en evenementen inzetbaar. Winkelcentra, officiele openingen,ontvangst van gezelschappen die achter de muziek aan gaan naar de locatie, bruiloften en recepties etc.
Musicals

Musicals

Musical vrienden in wisselende samenstellingen brengen een uniek en persoonlijk musical concert. "When Friends come together, magic appears".
Orkest

Orkest

De Heverband is een groep van meer dan 60 enthousiaste topmuzikanten die samen zorgen voor een onvergetelijke show. Heverband beschikt ook over verschillende solisten binnen alle instrumentgroepen.
Percussiegroep

Percussiegroep

De specialiteit van deze showband/ percussiegroep is "de boel op stelten zetten". Door de spectaculaire binnenkomst van een tiental(of meer) percussionisten en een zeer dynamische animator wordt in een oogwenk de locatie omgetoverd tot een feestplek van jewelste.
Pianisten

Pianisten

De bekende Franse pianist Jean Claude heeft na een gedegen opleiding een zo'n geweldig breed repertoire op weten te bouwen, dat varieert van semi-klassiek tot moderne hits, dat hij een speciale klank aan het feest kan toevoegen…!
Popmuziek

Popmuziek

Een optreden van jeWelste zul je niet licht vergeten! Tot de nok toe gevuld met verrassende bewerkingen en virtuoze uitvoeringen van pakkende pop- en rockliedjes en een bundel energie op het podium.
Salonorkest

Salonorkest

Fantastique is een ensemble met een frisse kijk op het salonrepertoire. Dit veelomvattende genre wordt door dit damesgezelschap sprankelend vertolkt. Met verve trakteert Fantastique op een reis door de salonmuziek, 20- en 30-er jaren en het musical- en popdomein.
Saxofonisten

Saxofonisten

Ervaren saxofonist. Voor o.a. recepties/ diners en andere bijzondere gelegenheden. Er kan geheel akoestisch worden gespeeld, of licht versterkt.
Smartlappen

Smartlappen

Betty en Tonnie zijn een lust voor het oog en het oor. De stemmen van deze sociaal bewogen en gedreven Rotterdamse dames gaan door merg en been en door elke betonnen muur.
Spaans

Spaans

Los Embajadores is een akoestisch duo dat Spaanse muziek speelt. De bezetting is gitaar en zang. Zij kunnen als mobiele act de authentieke Spaanse sfeer oproepen bij elk evenement.
Straatmuziek

Straatmuziek

De gezellige lichtvoetige dixielandmuziek van dit orkest is voor vele gelegenheden en evenementen inzetbaar. Winkelcentra, officiele openingen,ontvangst van gezelschappen die achter de muziek aan gaan naar de locatie, bruiloften en recepties etc.
Tiroler Muziek / Acts

Tiroler Muziek / Acts

Voor Früshoppen, Beierse Bierfeesten of Oostenrijkse feestavonden is het Belgisch trio Die "GIPFELFREUNDE" de aangewezen muziek. Zij komen in aangepast tenue Die Lederhosen.
Troubadour

Troubadour

De troubadour is terug! Het op één na oudste beroep is weer even populair als in de middeleeuwen. Toen bracht hij kasteelheren en jonkvrouwen, boeren en knechten in verrukking met zijn ballades. Indertijd op riddertoernooien en in herbergen, nu als grote smaakmaker bij recepties, diners en bruiloften.
Zangeressen

Zangeressen

Tamara greetings from Holland Komt op als echt Hollandse meid in tradionele kledij en deelt tulpen uit aan de gasten...! Vervolgens vindt er een spectaculaire metamorfose plaats tot uitdagende...swingende... diva!!
Zangers

Zangers

Een act van grote klasse en wellicht met "Highclass". Nummers als That’s allright, Burning Love, All Shook Up, Teddy Bear, Johnny Be Good en Don’t be cruel. Maar ook Falling in Love, You Gave Me a Mountain, My Way en vele andere nummers worden op een indrukwekkende wijze gebracht door een artiest die sinds jaar en dag een groot fan en bewonderaar van Elvis is.
Zanggroep

Zanggroep

Op overtuigende wijze wordt u meegesleept door de hartveroverende soul van Aretha Franklin, de aanstekelijke Doo Wop van de Bowsswell Sisters, de knappe staaltjes van de vroege Pointer Sisters maar vooral door de overrompelende sound van de Garlic Sisters zelf.
Zeemansmuziek

Zeemansmuziek

De Beste Stuurlui Deze twee rasmuzikanten hebben alle wereldzeeën bevaren. In de havens - waar ze voor anker gingen - hebben ze de beste muziek geselecteerd om deze op te nemen in hun repertoire.
Zigeunermuziek

Zigeunermuziek

Gipsy Heart Op geheel eigen wijze brengen zij bekende liederen uit de hele wereld. Het is moeilijk te zeggen wat de boventoon voert: de gezelligheid of de virtuositeit waarmee zij de instrumenten bespelen en de prachtige meerstemmige zang daarbij.
Zuidamerikaans

Zuidamerikaans

Sambashows winnen met de dag aan populariteit. Swingende ritmes, prachtige kostuums, spectaculaire hoofdtooien en vooral prachtige lichamen en schuddende billen van de exotische sambadanseressen zijn een lust voor het oog.

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560