Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Anita Meyer  
   

Anita Meyer

Anita Meyer staat al meer dan 30 jaar aan de top als zangeres in Nederland. In 1976 brak zij landelijk door met Hans Vermeulen's "The Alternative Way" en daarna volgde een glansrijke muziekcarrière met vele hits en hoogtepunten. Met name het mega succes van "Why tell me why" (1981) en de concerten met Lee Towers in een uitverkocht Ahoy klinken nog volop na in onze oren en harten. Toch is Anita Meyer ondanks al het succes altijd dezelfde nuchtere en innemende persoonlijkheid gebleven. Het uitgangspunt van al haar artistieke activiteiten is altijd haar brandende liefde voor muziek geweest. Vanuit die passie staat ze dan ook nog steeds veelvuldig op podia in alle uithoeken van Nederland. Omdat Anita Meyer vooral wil doen wat ze leuk vindt laat ze zich zo nu en dan verleiden tot nieuwe avonturen. Zo trad ze in 2005 op als teamcaptain in het succesvolle TV programma "Het gevoel van..." en stond ze als speciale gast geprogrammeerd tijdens het TROS Muziekfeest voor een uitverkochte Amsterdam Arena. 

Prijs op aanvraag.   
 

Bekende Zangeressen

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560