Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Antje Monteiro  
   

Antje Monteiro 
 

Antje Monteiro heeft in de loop der jaren een reputatie opgebouwd als een Allround Showbizz Lady. Haar sterke vocale capaciteiten in combinatie met haar ijzersterke uitstraling blijken de perfecte ingrediënten voor een méér dan succesvolle muzikale carrière.

We kennen haar van haar hoofdrol in de musical "Aida", het tv-succes "Het Gevoel Van.." en begin 2008 komt haar eigen Nederlandstalige album uit.

Antje is voor allerhande evenementen inzetbaar met haar swingende tapeact, als professionele presentatrice en met de complete (tailormade!) productie van "Het Gevoel Van...".  

Prijs op aanvraag.   
 

Bekende Zangeressen

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560