Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Edsillia Rombley  
   

Edsillia Rombley 

De zangcarrière van Rombley begon in 1995 als grap, toen ze met Gracia Gorré, Karima Lemghari en Susan Haps de R&B-groep "Dignity" vormde. De naam "Dignity" staat voor "Dignified Individuals Giving New Insight To You". Een jaar later kwamen de singles "Talk to Me" en "Hold Me" op het verzamelalbum "No sweat 1" te staan. In 1996 won Rombley de finale van de Soundmixshow met een imitatie van "Oleta Adam" ("I Just Had to Hear Your Voice"). In 1997 volgde internationale bekendheid dankzij de winst van de Europese Soundmixshow met hetzelfde nummer. Datzelfde jaar nam ze in opdracht van "Douwe Egberts" een voor deze firma exclusief geproduceerde cd Thuis op met 12 Nederlandstalige nummers, verliet ze Dignity en verscheen haar eerste solosingle "Baby It's You"

Prijs op aanvraag.

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560