Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Glennis Grace  
   

Glennis Grace

Glennis Grace (echte naam Glenda Batta) won in 1994 als 16-jarige de Soundmixshow als Whitney Houston. Ze sleepte hiermee een platencontract in de wacht en haar eerste single "I'm Gonna Be Strong" behaalde nog datzelfde jaar de 13e plaats in de Nederlandse Top 40. Haar eerste album "Real Emotion" uit 1995 deed echter vrij weinig. Ook de daaropvolgende singles stonden niet garant voor succes.

In 2006 stelde CNR Music, het label van Glennis, haar voor om een geheel Nederlandstalig album op te nemen. In eerste instantie zag de zangeres het niet echt zitten, maar uiteindelijk koos ze voor de uitdaging en begon met producer Evert Abbing te werken aan liedjes. In november 2007 verscheen de eerste single van het album met de titel "Hoe". Het lied werd ten gehore gebracht in het RTL 4-programma "Life & Cooking" en werd een bescheiden hit. In juli volgde de release van "Dansen Met Het Leven" maar wederom werd het grote succes niet behaald.

Het album werd onder de titel Glennis in september door CNR Music uitgebracht, maar ook in de Album Top 100 wist de cd in eerste instantie geen hoge ogen te gooien. Poging 3 werd gedaan met "Als Je Slaapt", een ontroerende ballad waarin Glennis haar moedergevoelens uit voor zoontje Anthony Shane. Dankzij een ijzersterke performance tijdens "Life & Cooking" (waarbij zelfs presentatrice Wendy van Dijk het niet drooghield), steeg het nummer langzaam omhoog om uiteindelijk op #9 in de Single Top 100 te eindigen. Het platenlabel investeerde in videoclip dat voor extra media-aandacht zorgde.

Speciaal voor een wervingsactie voor het RTL4-programma "Ik Wed Dat Ik Het Kan", zong Glennis een herschreven versie van haar eerste Top 10-hit voor de "Because I’m a girl-campagne". Voor 2009 staan weer diverse activiteiten voor de zangeres gepland. Onder meer de release van een nieuwe single staat op de planning. Voor het programma "De TV Kantine" (met Carlo Boshard en Irene Moors in de hoofdrollen) heeft Glennis de gelijknamige tune ingezongen. Ook heeft de zangeres aangegeven met haar eigen band te willen werken aan een theatertour.

Prijs op aanvraag.  
  

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560