Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Ilse DeLange  
   

Ilse DeLange

Het gaat goed met Ilse DeLange! Van haar album "The Great Escape" zijn maar liefst vier hitsingles verschenen en het album heeft de status dubbel platina behaald. Vorig jaar had Ilse de eer om avond aan avond Marco Borsato’s "Symphonica in Rosso" te openen. In april 2007 stond ze zelf twee avonden in een uitverkochte Heineken Music Hall en ook was Ilse deze zomer niet te missen op de festivals! In het najaar zal ze wederom de studio in duiken voor een nieuw studio album. Ilse DeLange is te boeken voor exclusieve besloten evenementen, live met band of intiem in een akoestische setting.      

Prijs op aanvraag.                                   

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560