Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Monique Smit  
   

Monique Smit 

Monique Smit is de zus van de bekende Nederlandse zanger Jan Smit. Met de release van haar eerste single "Wild" komt een droomwens van haar uit. Eind 2006 was zij al te horen op een kerstnummer van haar oudere broer, "Kerst voor Iedereen", een van de nummers op de kerstsingle "Cupido". Na het succes in de televisieserie "Just the Two of Us", waarin zij wekenlang prominent aanwezig was met aan haar zijde ex-Volumia zanger Xander de Buisonje, dook zij de studio in. Met Han Kooreneef, bekend van zijn werk met onder anderen Marco Borsato, Guus Meeuwis en Daniel Gibson (bekend van Within Temptation, Backstreet Boys) nam ze twee liedjes op; "Wild" en "Droom je mij". "Wild" wordt meteen een grote hit in Nederland! 

Prijs op aanvraag.

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560