Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Tatjana  
   

Tatjana 

Tatjana Simic beter bekend onder haar artiestennaam Tatjana (Zagreb, 9 juni 1963) is een Kroatisch-Nederlands model, zangeres en actrice. Zij groeide op in haar geboortestad Zagreb en verhuisde in 1979 met haar familie naar de Nederlandse plaats Rotterdam. Haar carrière als model begon toen zij een modellenwedstrijd van een Nederlands tijdschrift won. Later werd ze ook bekend om haar sensuele fotoreportages in Playboy en om haar naaktkalenders.

Tatjana Simic werd bekend als actrice door haar rol als de rondborstige dochter Kees in de filmcyclus "Flodder", "Flodder" in Amerika en Flodder 3 alsmede in de tv-serie Flodder. Ook werkte ze mee aan reclamespotjes. Haar Flodder-avontuur eindigde met de dood van Coen van Vrijberghe de Coningh, waar zij overigens samen met collega Stefan de Walle bij was.

Tatjana was altijd al geïnteresseerd in een zang- en danscarrière. Na diverse jaren zangles gevolgd te hebben, bracht ze in 1987 haar eerste single "Baby Love" uit. De volgende single, "Chica Cubana", werd een Top 10 hit in heel Europa, en later in 1989 scoorde ze een hit met de single "Awake Boy". In 1992 nam Tatjana een Europees duet op met de Nederlandse zanger Gerard Joling, de popklassieker "Can't Take My Eyes Off You", geproduceerd door o.a Fabian Lenssen. Haar eerste album werd in Europa door Dureco gelanceerd en de hitsingle "Feel Good" ook. Tatjana's populariteit verspreidde zich verder, zelfs tot in Zuid-Amerika en het Verre Oosten, waar ze ook tourde.

In 2000 verschijnen via "Red Bullet" de singles "Be there in time" en "Beautiful". De cd-rom "Tatjana Baila Baila" verschijnt, met daarop o.a. de nieuwe single "Baila Baila", videoclips, een kalender en een screensaver.

Eind 2007 kwam haar nieuwste single uit "Ik laat je gaan". In 2008 volgt een album.

Prijs op aanvraag.

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560